Mens en Dier

Thierry Baudet fileert regeerakkoord: ‘Blijkbaar is dit wat iedereen wil’

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het hele wereldidee dat gedeeld wordt door het overweldigende deel van de partijen in deze zaal, maar dus ook in Nederland, onderschrijf ik gewoon niet, zei FVD-voorman Thierry Baudet donderdag in de Kamer.

“Bottom line is dat een overweldigende meerderheid in deze Kamer en ook elders in het land wil dat de migratie doorgaat, de demografische transitie, de omvolking; wil dat de macht van de EU doorgaat; wil dat de klimaatplannen een hele grote rol spelen in de politieke agenda; en gelooft dat corona een groot gevaar is waar vaccinatie en QR-code een oplossing voor is,” zei Baudet.


Fundamenteel oneens

“Ik ben het op al die punten echt fundamenteel oneens,” benadrukte hij. “Ik wil referenda, ik wil veel lagere belastingen, ik wil helemaal niet al die herverdelingen, ik wil helemaal niet al die immigratie, al die coronaregels.”

Het hele wereldbeeld, de hele geschiedopvatting waar dit allemaal uit voortkomt, deel ik niet,” zei Baudet over het regeerakkoord. “Het is niet mijn visie.”

Succes!

“Ik dacht dat ik wel een beetje in tune was, maar dat ben ik blijkbaar niet. Een overweldigend deel van de bevolking stemt hier ook op, wil dit, wil al die klotewindmolens, wil al die immigranten, wil onbetaalbare huizen en wil die sukkels in de EU die alles beslissen voor ons. Blijkbaar willen mensen dat. Dus ga het maar doen. Succes!” aldus Baudet.

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
164 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
9 maanden geleden

Gelukkig zijn er nog een aantal mensen over die ons proberen te behoeden voor Communistisch Koninkrijk der Nederlanden.

Josta
Josta
9 maanden geleden

Uiteindelijk moet Fvd ook naar de pijpen van het kwaad gaan dansen. Die uitspraak van de Amsterdamse rechter kan een aanloop zijn naar de verbodenverklaring van zijn partij.

Avax
Avax
9 maanden geleden

Top Baudet, ik begrijp deze uiti g. Maar we weten natuurlijk allemaal dat het volk dit niet wilt. En dat het volk gevangen zit in dit duistere partijkartel. Veel respect je bent de enige partij die nog echt voor Nederland wilt opkomen.Ga door!

Rein
Rein
9 maanden geleden

Ken je die baudet.
Je zet ergens een kruisje zonder dat er iets staat.
We noemen het dan democratie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

164
0
We lezen graag je reactie!x