CoronaMens en Dier

Marion Koopmans krijgt bakken kritiek na tweet: ‘Ga wat anders doen mevrouw, in het landsbelang’

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

De Eerste Kamer eist meer zeggenschap bij nieuwe coronamaatregelen. Als het kabinet opnieuw coronamaatregelen gaat invoeren, wil de Eerste Kamer niet langer buitenspel worden gezet.

Senator Peter Nicolaï van de Partij voor de Dieren heeft het kabinet een kritische brief gestuurd namens vrijwel de voltallige oppositie. Hij waarschuwt dat steun voor de nieuwe permanente coronawet niet erg waarschijnlijk is als het kabinet niet tegemoetkomt aan de zorgen in de senaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

OMT-lid Marion Koopmans ziet hier weinig in. “Allemaal begrijpelijk, maar de snelheid waarmee de discussie over coronamaatregelen loopt, past niet bij het gedrag van een nog steeds moeilijk voorspelbaar virus,” twittert Koopmans.

Tirannieke neigingen

De viroloog krijgt bakken kritiek over zich heen. “Als je niet wilt evalueren, en het dan ‘moeilijk voorspelbaar’ noemen, is een absolute gotspe. Ga wat anders doen mevrouw, in het landsbelang,” zegt Maarten van den Berg.

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen stelt: “Het Amerikaanse RIVM, CDC, heeft praktisch alle maatregelen afgeschaald. Covid is nu als elk ander virus daar qua ‘maatregelen’ (die er eigenlijk niet meer zijn). Als u doorgaat met ‘Chinaatje spelen’, gaan wij door met ons leven en de samenleving redden van tirannieke neigingen.”

Hogepriesteres van de ‘wetenschap’

“Jij dramt veel liever je eigen zinloze en van ieder wetenschappelijk bewijs gespeende maatregelen door, is het niet? Dat heb jij niet nodig, als hogepriesteres van de ‘wetenschap’, toch? Dat je überhaupt je mond nog open durft te doen,” bijt neuroloog Jan Bonte Koopmans toe.

Hij verwijst naar een studie waaruit blijkt dat de lockdowns in de lente van 2020 weinig tot geen effect hadden op de coronasterfte.

Wetenschapper Marc Jacobs schrijft: “Misschien moeten we eens ophouden met proberen te voorspellen? En wat meer gaan luisteren naar anderen en praten. Het coronadossier werpt elke modelleur 20 jaar terug in de tijd, omdat nu iedereen denkt dat modellen van alles kunnen en toch ook weer niet. Net als stikstof.”

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nobodyisperfect
Nobodyisperfect
1 jaar geleden

Gewoon negeren dat mens. Negatieve aandacht is ook aandacht. Zij is het niet waard.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

Tijd voor een lancering naar een verre planeet!

Het liefst voorbij de Oordcloud a.u.b!

Ron
Ron
1 jaar geleden

Wat is een expert? Een vet betaalde reclamemaker voor BIG PHARMA met nul komma nul wetenschappelijke basis. In België is er ook zo ene https://www.youtube.com/watch?v=XmXFVgpM5w0
Ziet men deze beelden weet men wetenschap is niet belangrijk. Wat kunnen we verkopen en verdoezelen met onze uitleg dat telt. Politici doen niks liever dan naar hun onzin te luisteren.

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Iets met ’n bezem en vlieg op toch?

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x