CoronaMens en Dier

Marion Koopmans krijgt bakken kritiek na tweet: ‘Ga wat anders doen mevrouw, in het landsbelang’

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!

De Eerste Kamer eist meer zeggenschap bij nieuwe coronamaatregelen. Als het kabinet opnieuw coronamaatregelen gaat invoeren, wil de Eerste Kamer niet langer buitenspel worden gezet.

Senator Peter Nicolaï van de Partij voor de Dieren heeft het kabinet een kritische brief gestuurd namens vrijwel de voltallige oppositie. Hij waarschuwt dat steun voor de nieuwe permanente coronawet niet erg waarschijnlijk is als het kabinet niet tegemoetkomt aan de zorgen in de senaat.

OMT-lid Marion Koopmans ziet hier weinig in. “Allemaal begrijpelijk, maar de snelheid waarmee de discussie over coronamaatregelen loopt, past niet bij het gedrag van een nog steeds moeilijk voorspelbaar virus,” twittert Koopmans.

Tirannieke neigingen

De viroloog krijgt bakken kritiek over zich heen. “Als je niet wilt evalueren, en het dan ‘moeilijk voorspelbaar’ noemen, is een absolute gotspe. Ga wat anders doen mevrouw, in het landsbelang,” zegt Maarten van den Berg.

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen stelt: “Het Amerikaanse RIVM, CDC, heeft praktisch alle maatregelen afgeschaald. Covid is nu als elk ander virus daar qua ‘maatregelen’ (die er eigenlijk niet meer zijn). Als u doorgaat met ‘Chinaatje spelen’, gaan wij door met ons leven en de samenleving redden van tirannieke neigingen.”

Hogepriesteres van de ‘wetenschap’

“Jij dramt veel liever je eigen zinloze en van ieder wetenschappelijk bewijs gespeende maatregelen door, is het niet? Dat heb jij niet nodig, als hogepriesteres van de ‘wetenschap’, toch? Dat je überhaupt je mond nog open durft te doen,” bijt neuroloog Jan Bonte Koopmans toe.

Hij verwijst naar een studie waaruit blijkt dat de lockdowns in de lente van 2020 weinig tot geen effect hadden op de coronasterfte.

Wetenschapper Marc Jacobs schrijft: “Misschien moeten we eens ophouden met proberen te voorspellen? En wat meer gaan luisteren naar anderen en praten. Het coronadossier werpt elke modelleur 20 jaar terug in de tijd, omdat nu iedereen denkt dat modellen van alles kunnen en toch ook weer niet. Net als stikstof.”

4.9 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nobodyisperfect
Nobodyisperfect
5 maanden geleden

Gewoon negeren dat mens. Negatieve aandacht is ook aandacht. Zij is het niet waard.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
5 maanden geleden

Tijd voor een lancering naar een verre planeet!

Het liefst voorbij de Oordcloud a.u.b!

Ron
Ron
5 maanden geleden

Wat is een expert? Een vet betaalde reclamemaker voor BIG PHARMA met nul komma nul wetenschappelijke basis. In België is er ook zo ene https://www.youtube.com/watch?v=XmXFVgpM5w0
Ziet men deze beelden weet men wetenschap is niet belangrijk. Wat kunnen we verkopen en verdoezelen met onze uitleg dat telt. Politici doen niks liever dan naar hun onzin te luisteren.

Jojo
Jojo
5 maanden geleden

Iets met ’n bezem en vlieg op toch?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

132
0
We lezen graag je reactie!x