Mens en Dier

D66-Kamerlid Sjoerdsma in het nauw na uitspraken over Rusland: ‘Het is een kwaadaardige leugenaar’

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Het cynisme van het Kremlin kent geen grenzen. ‘Onze laatste hoop is honger’ is een citaat uit de gangen van het Kremlin. Met andere woorden: zijn we voorbereid op het scenario dat Poetin het Oekraïense graan niet alleen niet doorlaat, maar misschien zelfs vernietigt, waardoor er een grote hongersnood dreigt? Dat zei D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma woensdag in de Kamer.

Hij beweerde ‘een woordvoerder van het Kremlin’ te citeren. FVD-voorman Thierry Baudet confronteerde het Kamerlid met zijn uitspraken en kwam tot de slotsom: “Volgens mij geeft Sjoerdsma hier gewoon toe dat hij geen enkele bron heeft en dat hij maar wat aan het wauwelen was.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Hier in de Tweede Kamer over de grootste kernmacht ter wereld, over een gigantisch land en over een heel complexe situatie in Oekraïne zomaar zeggen dat ze daar zeggen ‘onze laatste hoop is honger’ geeft geen pas en slaat nergens op. De heer Sjoerdsma wordt hier opnieuw ontmaskerd als een oorlogshitser die zonder nadenken de Amerikaanse propaganda overneemt,” sprak Baudet.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Westerse spin van een interpretatie van een journalist

“Waanzinnig hoe Sjoerdsma steeds om de vraag heen probeert te draaien. Het zegt veel over hem en zijn bronnen. En dan ook nog een grote mond opzetten over ‘soevereiniteit’ terwijl hij Nederland wil uitleveren aan Brussel,” zegt Tanay Bilgin, fractievertegenwoordiger van FVD in Amsterdam.

Journalist Joost Niemoller wijst erop dat de quote waarmee Sjoerdsma goede sier wilde maken in de Kamer in werkelijkheid een westerse spin is van een interpretatie van een journalist.

Deze leugenaar is zo intens slecht

“Er is er eentje waarvan ik het niet meer trek en dat is Sjoerd Sjoerdsma,” reageert vastgoedondernemer Erik de Vlieger. “Deze leugenaar is zo intens slecht.”

“Het is een kwaadaardige leugenaar,” voegt De Vlieger toe. “Ooit met hem te maken gehad met betrekking tot Opvliegers op [NPO Radio] 1. “De man liegt zo makkelijk. Voor mij vertegenwoordigt hij het allerslechtste van politiek Nederland.”

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 jaar geleden

Deze man is een levensgevaarlijke gek

Joop
Joop
1 jaar geleden

Ze vallen allemaal door de mand de nazi’s tribunaal is er voor jullie.

jopie
jopie
1 jaar geleden

Die sjoerdsma is een verschrikkelijk iemand. Natuurlijk van Demon666.

Marc
Marc
1 jaar geleden

Hahaha… die sjoerdsma. Er kan voor miljarden aan wapentuig Oekraine binnengereden worden, met treinen, vliegtuigen, vrachtwagens, tot aan het front aan toe, maar er kan geen graan vanuit Oekraine getransporteerd worden. En ’t is allemaal de schuld van Rusland. Yeah, sure.

Back to top button
150
0
We lezen graag je reactie!x