Buitenland

300 WHO-amendementen voorgesteld: En je dacht dat de coronatijd erg was?

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Afgelopen week stuurde zorgminister Kuipers de Kamer een brief over de stand van zaken met betrekking tot de totstandkoming van een internationaal pandemie-instrument, ook wel het pandemieverdrag genoemd, en mogelijke amenderingen van de internationale gezondheidsvoorschriften.

Die voorschriften vormen een bindend internationaal instrument voor het voorkomen en bestrijden van besmettelijke ziekten. De WHO-lidstaten hebben ingezet op een proces ter verbetering van de voorschriften, met gerichte amenderingsvoorstellen. Hiertoe zijn meer dan 300 amenderingsvoorstellen ingediend.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grondwet omzeilen

Robert Malone, uitvinder van de mRNA-technologie, uitte recentelijk felle kritiek op de voorstellen die zijn ingediend door de Verenigde Staten. Als de voorstellen worden aangenomen, onderwerpen lidstaten zich in feite aan de WHO, zei hij in Bannon’s War Room.

Dit stelt de WHO, die wordt gerund door Tedros, volgens Malone in staat om de grondwet van afzonderlijke lidstaten te omzeilen.

De twee grootste donoren van de WHO zijn China en de Bill & Melinda Gates Foundation. Bill Gates heeft 250 miljoen dollar gedoneerd aan de organisatie. Die twee sturen de WHO aan, benadrukte Malone. “Met deze voorstellen geven we de controle over onze grondwet uit handen.”

Mei dit jaar

Dit is een machtsspel, zei hij nog.

Kuipers laat weten dat de Nederlandse inbreng zoveel mogelijk plaatsvindt in EU-verband en in afstemming met de overige lidstaten. Nationaal vindt afstemming plaats met het RIVM en de betrokken departementen.

In mei dit jaar worden de definitieve amendementen ter besluitvorming voorgelegd aan de World Health Assembly (WHA), schrijft minister Kuipers.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
27 dagen geleden

Massaal….WIJ DOEN NIET MEE, PLEUR MAAR OP!

Victor Hugo
Victor Hugo
27 dagen geleden

En Kill Gates is de baas van de WHO, dankzij dotaties van opgeteld 1 miljard dollar. Is er echt niemand die deze gekte een halt kan toeroepen?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
27 dagen geleden

Laat die Satanische psychopaten maar lekker d’r ding doen…die idioten zitten volkomen in hun eigen imaginaire waandenkbeelden, volkomen losgeslagen van elke vorm van realiteit….Ze staan iedere keer weer opnieuw compleet voor lul, zelfs de meest compleet Hersendode doofstomme en blinde Nazi-sympathisant kan zien dat we hier te maken hebben met een stelletje intens zieke demonen uit de diepste krochten van de hel…

Thom
Thom
27 dagen geleden

Allemaal leuk en Kuipers gaat natuurlijk tekenen, maar ik werk er niet aan mee. Nu niet, morgen niet, nooit niet!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

118
0
We lezen graag je reactie!x