Buitenland

300 WHO-amendementen voorgesteld: En je dacht dat de coronatijd erg was?

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Afgelopen week stuurde zorgminister Kuipers de Kamer een brief over de stand van zaken met betrekking tot de totstandkoming van een internationaal pandemie-instrument, ook wel het pandemieverdrag genoemd, en mogelijke amenderingen van de internationale gezondheidsvoorschriften.

Die voorschriften vormen een bindend internationaal instrument voor het voorkomen en bestrijden van besmettelijke ziekten. De WHO-lidstaten hebben ingezet op een proces ter verbetering van de voorschriften, met gerichte amenderingsvoorstellen. Hiertoe zijn meer dan 300 amenderingsvoorstellen ingediend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grondwet omzeilen

Robert Malone, uitvinder van de mRNA-technologie, uitte recentelijk felle kritiek op de voorstellen die zijn ingediend door de Verenigde Staten. Als de voorstellen worden aangenomen, onderwerpen lidstaten zich in feite aan de WHO, zei hij in Bannon’s War Room.

Dit stelt de WHO, die wordt gerund door Tedros, volgens Malone in staat om de grondwet van afzonderlijke lidstaten te omzeilen.

De twee grootste donoren van de WHO zijn China en de Bill & Melinda Gates Foundation. Bill Gates heeft 250 miljoen dollar gedoneerd aan de organisatie. Die twee sturen de WHO aan, benadrukte Malone. “Met deze voorstellen geven we de controle over onze grondwet uit handen.”

Mei dit jaar

Dit is een machtsspel, zei hij nog.

Kuipers laat weten dat de Nederlandse inbreng zoveel mogelijk plaatsvindt in EU-verband en in afstemming met de overige lidstaten. Nationaal vindt afstemming plaats met het RIVM en de betrokken departementen.

In mei dit jaar worden de definitieve amendementen ter besluitvorming voorgelegd aan de World Health Assembly (WHA), schrijft minister Kuipers.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Massaal….WIJ DOEN NIET MEE, PLEUR MAAR OP!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

En Kill Gates is de baas van de WHO, dankzij dotaties van opgeteld 1 miljard dollar. Is er echt niemand die deze gekte een halt kan toeroepen?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Laat die Satanische psychopaten maar lekker d’r ding doen…die idioten zitten volkomen in hun eigen imaginaire waandenkbeelden, volkomen losgeslagen van elke vorm van realiteit….Ze staan iedere keer weer opnieuw compleet voor lul, zelfs de meest compleet Hersendode doofstomme en blinde Nazi-sympathisant kan zien dat we hier te maken hebben met een stelletje intens zieke demonen uit de diepste krochten van de hel…

Thom
Thom
1 jaar geleden

Allemaal leuk en Kuipers gaat natuurlijk tekenen, maar ik werk er niet aan mee. Nu niet, morgen niet, nooit niet!

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x