Homepagina » Gezondheid » Indiase minister: “Yoga geneest kanker”
Indiase minister: "Yoga geneest kanker"

Indiase minister: “Yoga geneest kanker”

Speciale yogahoudingen of asana’s kunnen kanker genezen. Volgend jaar, als de medische onderzoeken voltooid zijn, zal het bewijs daarvoor rond zijn, citeert de Britse Daily Telegraph de Indiase minister voor alternatieve geneeskunde.

Een instituut in Bangalore voert het onderzoek uit naar de asana’s die kanker lijken te voorkomen of genezen, zegt minister Shripad Yasso Naik. Hij zegt dat het instituut, Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana, de bewering al heeft ‘bewezen’, en dat kankerpatiënten volgend jaar over deze speciale techniek te horen krijgen, als het onderzoek door zijn ministerie geverifieerd is.

Chemotherapie vervangen

Tijdens een conferentie in de deelstaat Goa zei minister Naik dat de techniek zelfs chemotherapie zou kunnen vervangen en binnen nu een jaar kan worden voorgeschreven.

De voorzitter van het instituut, H.R. Nagendra, heeft in eerdere verklaringen al gezegd dat een techniek, die hij ‘cyclische meditatie’ noemt en waarin asana’s en meditatie worden geïntegreerd, voor de behandeling van ernstige ziekten gebruikt kan worden.

Aids

Dr. Nagendra werkte in de jaren zeventig voor de NASA en staat nu dicht bij de Indiase minister-president Narendra Modi.

Vorig jaar zei de hoofdminister van Goa dat de Indiase Ayurvedische geneeskunde zou moeten worden gebruikt om onder meer aids en kanker te behandelen.

[Medisch Dossier]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
4 jaren geleden

Helaas een suggestief artikel, waarin het noemen van de Daily Telegraph enige geloofwaardigheid suggereert. Echter door te citeren nemen zij juist enige afstand van het beweerde. Ook is de geciteerde géén minister, maar door hem die functie toe te kennen wordt de waarde van het beweerde opgekrikt. Jammer!

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Yoga en meditaties werken efficienter dan medicijnen.

Dylan
Dylan
4 jaren geleden

Snap niet dat iemand nog kanker krijgt. Blijkbaar is het gemakkelijk te genezen.. Yoga doen, wassabi eten, komkommers eten enz. En dat alleen al deze week op deze site. Ben benieuwd wat de remedies volgende week zijn.

steef
steef
Reactie op  Dylan
4 jaren geleden

Volgende week plaatsen we weer een herhaling over gember, brocolie etc.. Jammer dt er niet echt wat dieper over de oorzaak achterliggende oorzaak van deze ziekte word ingegaan, waarom zoveel mensen het nu hebben..
In plaats daarvan allemaal Efteling verhalen hoe makkelijk je het kan oplossen.

De Overheid.
De Overheid.
4 jaren geleden

De manipulatie is ook hier gigantisch maar laten we even de echte expert afwachten dat hij verteld hoe het echt werkt.

Koen Vanoosthuyse
Koen Vanoosthuyse
3 jaren geleden

Er kan wel iets van waar zijn. Er is bekend dat Yengar, de grondlegger van de Yoga Praedipiica, door intens te trainen en zijn lichaam te ontgiften, zichzelf genas van een zogenaamd ongeneselijke kanker…en hij stierf jaren later aan iets totaal anders.

x

Check Also

gates

De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker

Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda ...

india

De Indiase ‘coronacrisis’ is gekaapt: de media liegen of het gedrukt staat

Onheilspellende berichten in de media. “India wordt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x