CoronaBuitenland

De Ontmaskering: kijk hoe deze dokter de mRNA-injecties volledig onderuithaalt

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Tegenwind TV maakte in april met vijf camera’s beelden van het event waar dokter Erwin Annys en Steven Arrazola de Onate hun ‘Ontmaskering’ brachten.

Het resultaat is ‘De Ontmaskering’, die zondag officieel in première is gegaan. In deel één van deze reeks wordt uitgebreid stilgestaan bij de mRNA-injecties. “Vandaag, bijna vier jaar na de uitbraak van de coronapandemie, beseffen de meeste mensen dat het op massavaccinatie gerichte coronabeleid meer schade heeft aangericht dan het SARS-CoV-2-virus ooit had kunnen veroorzaken,” merkt Annys op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nooit vergeten

“De aanval op burgerrechten, de schade op sociaal-economisch vlak en de ontregeling van onze samenleving zijn immens geweest en mogen nooit vergeten worden,” vervolgt hij.

De op genetisch materiaal gebaseerde producten veroorzaken ongewenste gezondheidsschade. Onderzoekers roepen op tot een stopzetting van deze producten. Er overlijden meer mensen sinds de uitrol van de massavaccinatie dan in het vaccin-vrije Covid-jaar 2020. De mechanismen van de vaccin-geïnduceerde overlijdens en ziektebeelden zijn bekend. Lab- en autopsie-resultaten die de causale relaties bevestigden, werden gepubliceerd, aldus Annys.

Echt impact

“Eerlijke, belangenvrije informatie ontmantelt verlammende, irreële angst. Kennis leidt tot soevereiniteit en tot individuele kracht om dingen ten goede te veranderen. Met ‘De Ontmaskering’ hopen we daartoe bij te hebben gedragen.”

Ik geloof dat dit in zowel Vlaanderen als Nederland echt impact kan hebben omdat dokter Annys het gigantisch goed onderbouwt, zegt Arrazola de Onate.

4.8 229 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
1/4 piet
1/4 piet
7 maanden geleden

Duidelijk, weg met die verkopers van lijden en dood. Vraag je huisarts een naar antibiotica……

Marianna
Marianna
7 maanden geleden

de politici en de gevestigde orde zullen alles op alles zetten, om de film weg te houden bij het grote publiek.

zoals met alle feiten die boven water komen, op welk onderwerp dan ook, in de gezondheidszorg en in alle andere belangrijke kwesties van deze tijd in deze wereld.

C.J.van der NAGEL
C.J.van der NAGEL
7 maanden geleden

Velen wisten dat al, probeerde iedereen te waarschuwen. De MSM heeft haar taak niet gedaan ….En de verantwoordelijke dienen te worden gestraft. Laten wij nu ook eens herrie maken. oppakken die club…..Zij zijn voor de subsidies gevallen. Die zilverlingen gaan zwaar wegen….God zelf komt ze innen. Prettig kerstfeest vandaag volgens de oude kalender. We gaan het gewoon weer vieren.. suggestie kijk Jensen.nl

Snap
Snap
7 maanden geleden

en zo werkt het voor alle (!!!) vaccins… Mensen denk na! Bezint eer gij begint.
Moeders en vaders bescherm uw grut!!!

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x