CoronaBuitenland

Daar gaan we weer: Bill Gates, Johns Hopkins en WHO simuleren dodelijke pandemie

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Het Johns Hopkins Center for Health Security heeft samen met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Bill & Melinda Gates Foundation op 23 oktober in Brussel een pandemie gesimuleerd. Catastrophic Contagion luidt de omineuze titel van het project.

Tien huidige en voormalige gezondheidsministers en -functionarissen uit Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India en Duitsland; en Bill Gates namen deel aan de simulatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het betrof hier een ‘fictieve’ pandemie die in de nabije toekomst uitbreekt. Deelnemers bespraken de aanpak van een epidemie die in een bepaald deel van de wereld de kop opsteekt en zich vervolgens snel verspreidt en een pandemie wordt, met een hoger sterftecijfer dan corona. In dit geval werden vooral kinderen en jonge mensen getroffen. Elke keuze die de deelnemers maakten, had ingrijpende gevolgen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Pandemieverdrag

WHO-baas Tedros maakte deze week bekend dat de WHO-lidstaten het eens zijn geworden over de ontwikkeling van een juridisch bindend pandemieverdrag. Dit verdrag moet de wereld ‘beschermen’ tegen toekomstige pandemieën.

Er is veel weerstand tegen dit pandemieverdrag. Volgens WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger is het extreem gevaarlijk. Het wordt een soort mondiale grondwet, zei ze in de podcast Jerm Warfare. Individuele landen mogen niet meer bepalen hoe ze de volgende ‘pandemie’ bestrijden. Ze sprak van een centralisatie van macht. “Dit is verschrikkelijk.”

Wereldbestuur

De klokkenluider wees erop dat miljardair Bill Gates al sinds 2012 werkt aan een mondiaal vaccinatieplan. Daarbij heeft de WHO het leiderschap overgedragen aan GAVI, aldus Stuckelberger, die zelf vele jaren voor de Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewerkt. Ze wees erop dat GAVI de op één na grootste donateur van de WHO is.

En nu wordt er gesproken over global governance, oftewel wereldbestuur. “Het is georganiseerde tirannie in een gouden kooi,” zei ze. “We wisten niet hoe ze het zouden gaan doen. Ze gebruiken gezondheidsbeleid om dit wereldbestuur te creëren.”

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
1 jaar geleden

Dit zijn misdadigers, geen ander woord past.

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

NO COMPLY ASSHOLES!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Tja, dan weten we dat het nieuwe, dodelijkere virus, verkregen door gain of function klaarligt om “te ontsnappen” uit één van de vele bioloabs en dat we de volgende ronde van waanzin mogen verwachten!

...
...
1 jaar geleden

Ik ben arm en gezond. Hun zijn rijk en ziek in hun bovenkamer.

Back to top button
148
0
We lezen graag je reactie!x