Het Complot

Amerikaanse kandidaat-commissaris wil strijd aangaan tegen fluoride en chemtrails

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse kandidaat-commissaris heeft tijdens een bijeenkomst gezegd dat ze wil gaan strijden tegen chemtrails en fluoride in drinkwater. Cindy Lake, een Republikeinse kandidaat-commissaris voor Clark County in Nevada, zei dat ze politiek actief geworden is nadat oud-presidentskandidaat Ron Paul tijdens een debat had gezegd dat hij voorstander is van het drinken van rauwe melk.

“Ik vind dat je als volwassene zelf het recht moet hebben om te bepalen wat je in je lichaam stopt,” zei Lake. “De overheid zou ons niet moeten opleggen wat we moeten eten, drinken of hoe we onze kinderen moeten opvoeden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze legde uit dat ze van plan is om wetten waar ze niet achter staat terug te draaien. “Onze rechten worden ons ontnomen onder het mom van ‘budgettering’, en er worden te veel wetten aangenomen,” zei Lake. Ze voegde toe dat de overheid zo lokaal mogelijk moet functioneren.

Lake zei de financiering van overheidsagentschappen die Amerikanen ‘mishandelen’ te willen stopzetten. “Ik wil een einde maken aan alle alfabet-agentschappen,” zei Lake. “Dat is mijn droom en dat is mijn doel.”

Ze kreeg ook een vraag over fluoride in drinkwater. “Ik ben helemaal tegen fluoride,” aldus Lake. Ze zei dat tandpastatubes waarschuwen tegen inslikken. Dat moet reden genoeg zijn om fluoride niet langer toe te voegen aan drinkwater.

“Het kost ons een miljoen dollar per jaar om een giftig industrieel afvalproduct aan ons water toe te voegen, en daar betalen we ook nog voor,” zei Lake. “Als je het zo graag wilt hebben kun je gewoon een tube tandpasta met fluoride kopen. Ik wil mijn gezin daar niet aan blootstellen en ik wil het niet in mijn water.”

Iemand uit het publiek pakte de microfoon, wees naar de lucht en waarschuwde dat het grootste gezondheidsgevaar afkomstig is van chemtrails. “Wie vervuilt het land? Hoe maken we er een einde aan? Ik weet het niet,” zei de man. “Maar ze doen het over de hele wereld. Voor wie? Wat proberen ze met de mens te doen?”

“Mijns inziens moeten de autoriteiten een onderzoek instellen om te kijken wat onze rol hierin is,” antwoordde Lake. “Ik weet niet wie erachter zit; het is een geheime operatie.” Een andere man pakte de microfoon en zei dat hij als piloot met 34 jaar ervaring tot de conclusie was gekomen dat chemtrails niet bestaan.

Lake verwees naar de uitvinding van Nikola Tesla die ook wel de ‘doodsstraal’ wordt genoemd.“Ik weet niet 100 procent zeker wat ze daarboven sproeien en waarom. Als iemand ons besproeit, besproeien ze toch ook zichzelf?” zei Lake. “Er zit denk ik een kern van waarheid in. Ik beschik niet over de wetenschap om het te bewijzen, maar net als met drones kun je er goede en slechte dingen mee doen.”

“Helaas gebruikt de overheid dit soort technologieën vaak tegen het volk om ons te controleren,” besloot Lake. “Ik zou dit soort dingen niet afdoen als iets wat je niet serieus hoeft te nemen, want uit mijn onderzoek blijkt dat er wel enig bewijs voor is.”

De video met de uitspraken van Lake werd door de Southern Nevada Watchdogs op YouTube gezet, maar korte tijd later weer verwijderd.

[Raw Story]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
9 jaren geleden

Op zich een nobel streven om althans iets te doen tegen zaken als chemtrails en fluoride in ons milieu. Ik heb mij jarenlang beziggehouden met vooral chemtrails en ondanks het feit dat er goede aanwijzingen zijn dat er rare dingen plaatsvinden in de lucht weet ik het niet. Het enige wat ik wel weet is dat zulke fenomenen in de lucht van de jaren zeventig, toen ik opgroeide niet bestonden. Een contrail bleef geen uren hangen en veroorzaakte zeker geen spoor dat bleef hangen en uitwaaierde.

Als ik ervan uitga dat er medemensen zijn die om welke reden dan ook jarenlang hun medemensen (en zichzelf) besproeien zonder dat dit ooit officieel is toegelicht, dan moet het blijkbaar gaan om iets dat tot algemene paniek zou kunnen leiden als het openbaar zou worden gemaakt. Die gedachte alleen al maakt me bang, en dat ben ik liever niet. Het kan ook nog steeds zo zijn dat er andere verklaringen zijn voor het chemtrail fenomeen.

Goed nogmaals on topic. Het wordt denk ik moeilijk voor Cindy Lake om haar electoraat en vooral de oude rotten in de Senaat en in het huis van afgevaardigden te overtuigen. Wel hoop ik dat zij het lef heeft om deze materie (chemtrails, fluoride etc.) aan de kaak te stellen en tegen het licht te houden. Ik weet niet precies wat een kandidaat commissaris doet, nota bene van de Republikeinen, maar ik wens haar veel geluk bij het zoeken naar andere wegen.

benhur79
benhur79
9 jaren geleden

Wat mij echt overtuigd heeft van het bestaan van chemtrails is….
Als je na een spraydag eens met uw vinger over een terrastegel of iets anders wrijft en je kijkt in het zonlicht nr je vinger zie je miniscule aluminium deeltjes. In heb deze test al op meerdere plaatsen gedaan met hetzelfde resultaat.En laat aluminium nu net één vd hoofdbestanddelen zijn van chemtrails.

Wheel
Wheel
9 jaren geleden

Als ze maar geen slachtoffer wordt van een tragisch ‘auto-ongeluk’

Lambertus
Lambertus
9 jaren geleden

Het is heel gemakkelijk om de mensheid te misleiden maar het blijkt een ware uitdaging, zoniet onmogelijk, om de mensheid ervan te overtuigen dat ie misleid is………………

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x