CoronaBuitenland

Kijk: WHO-klokkenluider legt uit waarom het ‘pandemieverdrag’ van de WHO voor iedereen extreem gevaarlijk is

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Afgelopen maand zijn de leden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bijeengekomen om een nieuw pandemieverdrag op te stellen, dat voorrang krijgt op de nationale grondwetten. Het verdrag stelt de WHO straks in staat wereldwijd het gezondheidsbeleid voor te schrijven.

Volgens WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger is dit ‘pandemieverdrag’ extreem gevaarlijk. Het wordt een soort mondiale grondwet, zei ze deze week in de podcast Jerm Warfare. Individuele landen mogen niet meer bepalen hoe ze de volgende ‘pandemie’ bestrijden. Ze sprak van een centralisatie van macht. “Dit is verschrikkelijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sinds 2012

“Dat klinkt heel gevaarlijk,” reageerde presentator Jeremy Nell. “Heel gevaarlijk,” zei Stuckelberger, een gezondheidswetenschapper met meer dan 25 jaar ervaring.

Bij de uitvoering van het verdrag is ook vaccin-alliantie GAVI nauw betrokken, merkte ze op. “Gates,” riep Nell. De klokkenluider wees erop dat miljardair Bill Gates al sinds 2012 werkt aan een mondiaal vaccinatieplan. Daarbij heeft de WHO het leiderschap overgedragen aan GAVI, aldus Stuckelberger, die zelf vele jaren voor de Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewerkt. Ze wees erop dat GAVI de op één na grootste donateur van de WHO is.

Wereldbestuur

En nu wordt er gesproken over global governance, oftewel wereldbestuur. “Het is georganiseerde tirannie in een gouden kooi,” zei ze. “We wisten niet hoe ze het zouden gaan doen. Ze gebruiken gezondheidsbeleid om dit wereldbestuur te creëren.”

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Tja, het is nu inmiddels wel onvermijdelijk geworden. Ik heb me er maar bij neergelegd. Het enige dat ik kan doen, is mezelf zoveel mogelijk voorbereiden. Uiteraard ga ik het prikje nooit nemen.

Anarchy and Peace
Anarchy and Peace
2 jaren geleden

Revolutie!

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
2 jaren geleden

De handtekeningen van weffers onder wat voor overeenkomst met de who zijn sowieso ongeldig: die overeenkomsten zijn namelijk strijdig met internationale wetten en verdragen! Bovendien behoren weffers tot een privé-organisatie, niet waar, gertjan segers?.

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Oja joh!? Goh dat wist ik allang joh! Legaal maken om moorden te kunnen plegen. Met de rug tegen muur zetten heet dat! Ze verwachten dus ook dat dan de pleuris uitbreekt. Niemand zit hierop te wachten.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x