CoronaBuitenland

Kijk: WHO-klokkenluider legt uit waarom het ‘pandemieverdrag’ van de WHO voor iedereen extreem gevaarlijk is

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Afgelopen maand zijn de leden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bijeengekomen om een nieuw pandemieverdrag op te stellen, dat voorrang krijgt op de nationale grondwetten. Het verdrag stelt de WHO straks in staat wereldwijd het gezondheidsbeleid voor te schrijven.

Volgens WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger is dit ‘pandemieverdrag’ extreem gevaarlijk. Het wordt een soort mondiale grondwet, zei ze deze week in de podcast Jerm Warfare. Individuele landen mogen niet meer bepalen hoe ze de volgende ‘pandemie’ bestrijden. Ze sprak van een centralisatie van macht. “Dit is verschrikkelijk.”

Sinds 2012

“Dat klinkt heel gevaarlijk,” reageerde presentator Jeremy Nell. “Heel gevaarlijk,” zei Stuckelberger, een gezondheidswetenschapper met meer dan 25 jaar ervaring.

Bij de uitvoering van het verdrag is ook vaccin-alliantie GAVI nauw betrokken, merkte ze op. “Gates,” riep Nell. De klokkenluider wees erop dat miljardair Bill Gates al sinds 2012 werkt aan een mondiaal vaccinatieplan. Daarbij heeft de WHO het leiderschap overgedragen aan GAVI, aldus Stuckelberger, die zelf vele jaren voor de Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewerkt. Ze wees erop dat GAVI de op één na grootste donateur van de WHO is.

Wereldbestuur

En nu wordt er gesproken over global governance, oftewel wereldbestuur. “Het is georganiseerde tirannie in een gouden kooi,” zei ze. “We wisten niet hoe ze het zouden gaan doen. Ze gebruiken gezondheidsbeleid om dit wereldbestuur te creëren.”

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
11 maanden geleden

Tja, het is nu inmiddels wel onvermijdelijk geworden. Ik heb me er maar bij neergelegd. Het enige dat ik kan doen, is mezelf zoveel mogelijk voorbereiden. Uiteraard ga ik het prikje nooit nemen.

Anarchy and Peace
Anarchy and Peace
11 maanden geleden

Revolutie!

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
11 maanden geleden

De handtekeningen van weffers onder wat voor overeenkomst met de who zijn sowieso ongeldig: die overeenkomsten zijn namelijk strijdig met internationale wetten en verdragen! Bovendien behoren weffers tot een privé-organisatie, niet waar, gertjan segers?.

Jaco
Jaco
11 maanden geleden

Oja joh!? Goh dat wist ik allang joh! Legaal maken om moorden te kunnen plegen. Met de rug tegen muur zetten heet dat! Ze verwachten dus ook dat dan de pleuris uitbreekt. Niemand zit hierop te wachten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x