UFO

Obamacare verdringt nieuws buitenaards contact (video)

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin vorige maand werd boven het vliegveld van Düsseldorf een donker, langgerekt object vastgelegd. De sigaarvormige UFO bewoog langzaam door het beeld.

De beelden zijn gemaakt door een webcam van het vliegveld. Een woordvoerder van de luchthaven liet weten dat het object niet op de radar was verschenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Met een camera van een Amerikaanse nieuwszender werd begin vorige maand een driehoekig, pulserend object gefilmd boven de staat Nebraska.

De weerman van de zender liet weten ‘nog nooit zoiets te hebben gezien’. Hij zei dat het object 45 minuten zichtbaar was. Volgens de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA is er op de dag van de waarneming geen ongewone activiteit in het luchtruim gemeld.

Afgelopen maand werden ook twee ongeïdentificeerde vliegende objecten gezien bij het internationale ruimtestation ISS van NASA. Deze en andere waarnemingen ziet u in onderstaande video.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
xsimm
xsimm
10 jaren geleden

Raar dat dit het nieuws haalt je ziet het object duidelijk wapperen alsof het een reclame vlag of zo is dus helaas weer een filmpje met meer debunk vraagtekens dan ook maar iets in de richting van een UFO.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

wat heeft de Obama care poppen kast theater show, met buitenaards contact te maken fema bereid zich voor op een grote ramp aan de noordkant van America.En de hoge heren zijn niet meer te bereiken.ze hebben toch niet voor niets schuilkelders laten bouwen.En belazeren het volk met een z,g onenigheid over de begroting.Jan met de pet moet gewoon zijn werk doen en is verder niet belangrijk.Wake-up.

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

‘Obamacare verdringt nieuws buitenaards contact’. Hoezo contact? Er is nooit sprake van contact. Het enige wat die Ufo’s doen, is een beetje rondzweven om daarna vlug te verdwijnen.

PreppersBelgium
PreppersBelgium
10 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]wat heeft de Obama care poppen kast theater show, met buitenaards contact te maken fema bereid zich voor op een grote ramp aan de noordkant van America.En de hoge heren zijn niet meer te bereiken.ze hebben toch niet voor niets schuilkelders laten bouwen.En belazeren het volk met een z,g onenigheid over de begroting.Jan met de pet moet gewoon zijn werk doen en is verder niet belangrijk.Wake-up.[/quote]

Idd, we hebben hier met veel meer te maken dan low-profile ufowaarnemingen. Zelf ben ik blij dat niburu.nl dat soort media plaatst, want het laat wel zien dat er het een en ander gaande is.

Maar hoe dan ook is het zeer zeker volgens mij zo dat we eerst eens onze ogen naar de horizon moeten richten (daarmee bedoel ik de medialeugens onderscheiden en de overheden ontmaskeren), dat voordat we onze ogen verticaal naar boven houden wachtende op een of andere Galactische Federatie zodat onze slagaders open liggen voor de slachters (NEW WORLD ORDER).

We leven in een spannende tijd, en er is zeker veel awakening gaande, ik raad iedereen aan om zich spiritueel in orde te maken, maar wat dan vaak vergeten word is de basisbehoefte van het leven. Met andere woorden raad ik iedereen aan … be prepared for changes, zorg dat je spiritueel in het licht staat en glashelder kan denken wanneer deceptie plaats gaat vinden, daarnaast raad ik aan om voedsel en water (waterfilter) in te slaan.

Ik groet u allen! En niburu.nl, good job voor wat jullie doen.

Gr.

PreppersBelgium
(google: preppersbelgium)

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x