Mens en Dier

Baudet confronteert De Jonge met onwelgevallige cijfers: ‘Let je op, Hugo?!’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD-leider Thierry Baudet toonde woensdag tijdens het coronadebat een aantal grafieken, onder andere over de effectiviteit van de lockdowns. Hij liet een grafiek zien waarin de cijfers van de Amerikaanse staat Florida worden vergeleken met die van andere staten. “Florida heeft de minst strenge maatregelen en ook de minste besmettingen,” zei hij.

“Hetzelfde geldt voor de vergelijking tussen Litouwen en Zweden,” voegde hij toe. “Zweden, heel weinig maatregelen. Litouwen, heel veel maatregelen. Zweden, veel minder besmettingen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Over Australië zei Baudet: “Sinds de invoering van al die maatregelen – een exponentiële toename van de besmettingen.”

Hugo de Jonge zit nog steeds met zijn rug naar mij toe

“Het slaat allemaal helemaal nergens op,” benadrukte hij. “Alle statistieken wijzen dat uit.”

Baudet liet ook grafieken zien met betrekking tot de ‘vaccins’. “Werken die vaccins? Hoe zit het met de staat Vermont? Ons grote voorbeeld,” zei hij terwijl minister Hugo de Jonge weer met zijn rug naar hem toe zat. “Wat een gebrek aan respect. Die man luistert alleen nog maar in een echokamer naar wat hij wil horen.”

Terug naar Vermont: “Nadat 90 procent geprikt was – een exponentiële stijging van de besmettingen. Let je op, Hugo?!”

Baudet liet ook een staafdiagram zien waaruit blijkt dat 85 procent van de recente coronadoden in het Verenigd Koninkrijk was gevaccineerd. “Hugo de Jonge, die nog steeds met zijn rug naar mij toe zit, weigert de primaire ziekenhuisdata te geven. De Judas Alliantie en Omtzigt steunen hem daarbij.”

Meneer De Jonge, u kijkt weer weg

Tot slot ging de FVD-kopman in op de bijwerkingen van de vaccins. “Vijftien op de 100.000 jonge, gezonde mensen krijgen een ontsteking van de hartspier in de Verenigde Staten, 16 op de 100.000 in Europa,” zei hij. “Dat zijn officiële cijfers, dat kunnen jullie niet negeren. Meneer De Jonge, u kijkt weer weg. U kunt dat niet negeren. Dat zijn de officiële cijfers. Meer dan 8500 Amerikanen zijn gestorven na het nemen van de prik.” Volgens het VAERS zijn dat er al bijna 18.000.

“In het afgelopen halfjaar is in Nederland een onverklaarbare oversterfte van 5300 mensen. Er zijn maar 1200 officiële coronadoden geregistreerd. En opnieuw: de Kamer kijkt weg. Jullie negeren het. Wat is er met jullie aan de hand dat jullie alsmaar in die tunnelvisie blijven hangen?” vroeg hij.

“Michael Yeadon, voormalig topman van Pfizer, zegt: dit kan op lange termijn hele ernstige consequenties hebben. Dat noemen we antibody-dependent enhancement. En ook daarvoor sluit de Kamer de ogen. Het is hallucinant. We leven in een absurde horrorfilm. Kijk ze wegkijken. Het is verbijsterend wat er gebeurt,” zei Baudet terwijl hij zijn paperassen bijeenraapte.

4.8 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Een kwalijke man, die Hugo de Jonge. Een zeer kwalijke man.

de Bruin
de Bruin
2 jaren geleden

Al verteld iedereen de waarheid, de jonge zal altijd wegkijken. Want voor hem zijn dit juist cijfers waar hij blij van word. De uitrol van de great reset werkt prima

Huib
Huib
2 jaren geleden

Wat een geweldig optreden van Thierry Baudet. Mensen deel deze video met zo veel mogelijk mensen AUB.

Annette
Annette
2 jaren geleden

NU is het officieel! Praktisch de hele Tweede Kamer, nota bene waar dus ONZE zogenaamde volksvertegenwoordigers in zitten, laat een dergelijke schoffering van een Tweede Kamerlid gewoon over zijn kant gaan.

DIT is dus het beste bewijs, dat de Tweede Kamer in principe er alleen nog maar zit voor spek en bonen.

De manier waarop een demissionair minister van Volks(on)gezondheid met een Tweede Kamerlid omgaat, is zonder meer stuitend.

Voor zover ik mij kan herinneren, is zelfs Geert Wilders nooit zó behandeld.

En WAAROM zou dat nu zijn? De waarheid komt eindelijk in zijn volle glorie boven water.

En NU wordt het ook zichtbaar voor miljoenen mensen, die tot nu toe schijnbaar nog enigszins het idee hadden, dat er een groep was die ze vertegenwoordigde.

Het is natuurlijk niet voor niets dat in een peiling van deze week het vertrouwen in de overheid tot onder de 30% was gedaald.

Wij leven, jammer om dat te moeten zeggen, inmiddels in een dictatuur, vergelijkbaar met landen als Noord Korea en China.

En DAN heeft onze demissionaire regering nog het LEF om een land als Hongarije keihard aan te pakken op hun mensenrechten.

Als ik kon, dan zouden mijn man en ik het liefste morgen vertrekken. Helaas kan dat nu niet meer. Dan hadden wij dat jaren geleden moeten doen.

Ik vind het werkelijk fantastisch, zoals Thierry Baudet feilloos de naakte feiten op tafel legt.

Zelf zijn wij al vanaf het begin lid van Forum voor Democratie.

Ik spreek de hoop uit, dat er heel veel mensen lid worden van deze dappere partij, die door blijft gaan om de drek naar boven te halen.

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x