CoronaBuitenland

Data-analist laat meest recente gegevens uit Europese bijwerkingendatabase zien en alles explodeert

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Data-analist Wouter Aukema en vertegenwoordiger van vaccinatieslachtoffers Anne Merel Kloosterman waren opnieuw te gast bij Jim Ferguson en dit keer hadden ze een patholoog meegenomen om de data te duiden.

Aukema besloot onlangs van de website van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) alle gemelde gevallen van bijwerkingen te downloaden. Dus niet alleen van de coronavaccins, maar ook van andere medicijnen. Dat waren er 15 miljoen verspreid over 20 jaar voor 6000 middelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Na de uitrol van de coronaprikken explodeerde het aantal gemelde bijwerkingen. De meest gemelde bijwerking van het COVID-vaccin was COVID. “Dat is verbazingwekkend,” zei Aukema.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het is alarmerend wat ik zie

Een jaar later gebeurde er iets opvallends. Het aantal bijwerkingen van bepaalde medicijnen explodeerde eind 2022, begin 2023 ook. Denk aan middelen zoals Inflectra (infliximab) tegen ontstekingen en Keytruda (pembrolizumab) tegen kanker.

Dat betekent dat een jaar na de uitrol van de coronavaccins opeens veel meer mensen dan normaal medicijnen kregen voorgeschreven tegen ontstekingen en kanker.

Aukema heeft nu ook de meest recente data gedownload, die betrekking hebben op de rest van 2023 en 2024. “Het is alarmerend wat ik zie. Het ziet er niet goed uit,” zei hij tegen Ferguson.

Dat is schokkend

Alles explodeert. Het aantal gevallen van bijwerkingen dat wordt gemeld per medicijn is in sommige gevallen vervijfvoudigd ten opzichte van de periode voor de uitrol van de vaccins. “Dat is schokkend,” reageerde Ferguson. “Dat is inderdaad schokkend,”  zei Aukema.

Hij lichtte er enkele medicijnen uit en de patholoog, Ivana Pavic uit Kroatië, wist te vertellen dat die voorgeschreven worden bij oog- en huidaandoeningen, en kankers. Daaruit kunnen we concluderen dat er op dit moment heel veel mensen zijn met deze aandoeningen, zei ze.

Goed nieuws

Aukema deed nog een trieste ontdekking. Hij vond in de gegevens van het EMA ook bijna 300 gevallen van bijwerkingen die na COVID-vaccinatie zijn gemeld bij baby’s tot 1 maand oud. “Mijn God,” zei Ferguson. “Dat is echt schokkend.”

Maar er is ook goed nieuws. Professoren van meerdere universiteiten hebben de complete dataset van Aukema gedownload en doen daar nu onderzoek naar.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 164 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joss Schurink
Joss Schurink
1 maand geleden

Er moet doelbewust worden geageerd tegen de medischfarmaceutische mafia. Zij domineert in hele wereld alle ministeries van gezondheid, alle medische faculteiten, controlerende organisaties, tot op hoogste niveau

nico
nico
1 maand geleden

Na 300 miljoen jaar ontwikkelingen en verbeteringen van de mens denken wetenschappers dat ze dat even kunnen verbeteren ? Er zijn maar weinig middelen die echt to genezing leiden.

Sacha
Sacha
1 maand geleden

‘Hij vond in de gegevens van het EMA ook bijna 300 gevallen van bijwerkingen die na COVID-vaccinatie zijn gemeld bij baby’s tot 1 maand oud’ dat is dus schedding van moeder naar kind waarvan ik veel meldingen op het www heb gezien.

Ria
Ria
1 maand geleden

Dat het hele zootje wereldwijd maar mag worden opgepakt en levenslang krijgen, grotere serie moordenaars bestaan er niet. Incl. de rechters er artsen die hier aan meegewerkt hebben. De naam Hitler mocht je niet gebruiken tijdens deze zgn. pandemie en die heeft uiteindelijk zelfmoord gepleegd, misschien kunnen al deze schoften van monsters elkaar een beetje helpen achter de tralies!! Ik haat niet gauw iemand, maar deze verschrikkelijke monsters die de afgelopen 4 1/2 jaar deze massamoorden hebben geleegd HAAT IK!! dit mogen wij nooit meer meemaken!!

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x