Het Complot

“David Icke ontmaskert in volgepakte Wembley Arena de Archonten-samenzwering”

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig BBC-verslaggever, schrijver en spreker David Icke stond afgelopen week in een volgepakte Wembley Arena in Londen. Meer dan 10 uur wist hij de aandacht van zo’n 12.000 mensen vast te houden. Sommigen waren de halve wereld overgevlogen om erbij te kunnen zijn.

We leven met zijn allen in een gekkenhuis en vinden dat normaal, aldus Icke tijdens zijn show Awaken. “Niemand hoeft honger te lijden of dakloos te zijn,” zei hij. “De meeste mensen zitten echter vast in het programma. Mensen die toegang hebben tot een andere realiteit worden voor gek verklaard.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Matrix

Het grootste deel van de mensheid heeft last van een ongezonde slavenmentaliteit, zei Icke. Ons vermogen om de realiteit te ‘ontcijferen’ is gelinkt aan datgene wat we kunnen waarnemen. Wijsgeren en sjamanen zijn al duizenden jaren in staat om meer te zien dan alleen zichtbaar licht. Het is volgens Icke niet gek dat de pijnappelklier, ook wel het ‘geestesoog’ genoemd, verkalkt door fluoride.

“Het hart genereert het meest krachtige elektromagnetische veld van het lichaam; het weet gewoon,” zegt hij. “Dit is waarom ze het willen afsluiten door middel van depressie, angst en zorgen. Het brein volgt het hart. Als het hart, centrale zenuwstelsel en brein goed op elkaar afgestemd zijn, bevinden we ons in een hoge staat van bewustzijn.”

“Onze realiteit lijkt op die in de film The Matrix,” ging hij verder. “We moeten stoppen onszelf voor de gek te houden. We bevinden ons in een intellectuele gevangenis en kunnen het gehele plaatje niet zien.” Voor velen is het moeilijk te bevatten dat het universum een hologram is, maar door recente publicaties in de New Scientist en Scientific American staan steeds meer mensen er open voor.

Archonten

Politici zijn volgens Icke niets meer dan marionetten. Als je dieper graaft kom je via de grote corporaties uit bij de Rothschilds. Na 25 jaar onderzoek concludeert hij dat deze realiteit is gekaapt door onzichtbare krachten die door gnostici Archonten werden genoemd. Informatie hierover lag opgeslagen in de Koninklijke Bibliotheek van Alexandrië en moest daarom worden verwoest, aldus Icke.

Archonten zijn psychopaten, legt Icke uit, zonder empathie, schaamte; het zijn pathologische leugenaars. Hij noemt wereldleiders, het bankwezen en de militaire politie als voorbeelden. De media zijn geobsedeerd door dood en sterfte. Het alziend oog op het dollarbiljet is een symbool van het netwerk van de Archonten, zegt hij. De gnostici spraken 2000 jaar geleden al van reptielen die over de wereld heersten. Volgens Icke is dat nu niet anders.

Pedofilie

Hij ging ook in op de pedofielennetwerken op aarde. “Een groot aantal kinderen wordt misbruikt,” zegt hij. “Satanisme en pedofilie zijn met elkaar verbonden omdat pedofielen door Archonten worden bezeten, zodat ze zich met de energie van de kinderen kunnen voeden. Ted Heath deed het en Jimmy Savile diende de rijken – daarom is hij nooit vervolgd.”

In de volgepakte Wembley Arena zei Icke dat er nu veel meer straling is dan 50 jaar geleden en dat chemtrails onderdeel zijn van het plan om ons te versuffen. “De Archtonen veranderen de aarde zodat hij meer lijkt op hun thuisplaneet,” legt hij uit.

David Icke ontmaskert in volgepakte Wembley Arena de Archonten-samenzweringMicrochips vervangen medicijnen zodat we slaven worden van de maatschappij, vertelt hij. Archonten zijn robots die willen dat mensen net zo leven als zij. De god van de reptielen is technologie, aldus Icke.

De oplossing? Bewustzijn. Op het moment dat we wakker worden is het spel voorbij. Ze houden ons vast in mentale en spirituele misleiding omdat ze bang zijn dat we wakker worden. Vreugde, vrede, liefde en compassie zijn de sleutel. Door ons los te koppelen van het programma staan ze machteloos, zegt hij.

“Een persoonlijke revolutie is nodig!” buldert Icke. “De new age-beweging is slechts een uitvlucht. Wij zijn de revolutie als we ons niet langer conformeren aan de traditionele realiteit. Wereldwijd worden ontzettend veel mensen wakker. Het systeem probeert dit te onderdrukken, maar zal niet slagen.”

“Onthoud dit: niemand heerst als niemand gehoorzaamt,” aldus Icke na een lange staande ovatie.

Het nieuwste boek van David Icke, ‘Remember Who You Are’, is hier verkrijgbaar.

[NeonNettle]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lalalalaria
lalalalaria
9 jaren geleden

Bij aankomst kreeg iedere bezoeker ook een alluminium gevouwen hoedje. Als snack kon men broodjedms kopen met reptielvlees. Na afloop werd david in een limo gereden naar een afterparty waarop hij erg hard heeft gelachen. Er zijn slechts twee mogelijkheden met betrekking tot het bestaan can deze Archoten:
1- ze bestaan! Maar dan zou zo’n bijeenkomst een grote bedreiging vormen en dus moeten worden gesaboteerd. Dit was niet het geval, wat wil zeggen dat vriend David Icke ingelijfd is door de Archoten om de Aardkloten de desinformeren.
2- ze bestaan NIET. david icke heeft LETTERLIJK een mooie show gegeven en niet alleen het wemblry maar vooral zijn zakken goed gevuld.
Conclusie: vertrouw nooit iemand van de BBC

Einstein
Einstein
9 jaren geleden
Edwin
Edwin
9 jaren geleden

Archonten zijn te simpel benadert, in feite “bestaan” archonten niet eens.
Archonten zijn geen zielen of individueen die roet in het eten willen gooien,
en als Icke beweert dat in de Gnostische geschriften (Waaronder de nag Hammadi geschriften)
vermelding wordt gemaakt van reptielen die de wereld beheersen, dan liegt hij.
Ik weet niet in hoe verre Icke op de hoogte is van Gnostische geschriften, maar dit is NERGENS vermeld.

In feite zijn Archonten niets anders dan gedachtegangen, niet meer en niet minder.
Als we ons zelf bijvoorbeeld verrijken ten koste van een ander, dan zijn de gedachten die hier ons toe aanzetten Archonten.
Als we met list en bedrog macht over iemand anders willen hebben, dan zijn de gedachten die we hebben Archonten.

Archonten op hun beurt zijn een soort slaafjes voor de Demiurg, de Valse God, “Yaldabaoth of Saklas (de blinde)….en dit is in de Gnostiek de wraakzuchtige Jehova uit de bijbel.

Het gnostische gedachtegoed en de hermetiek zijn nauw verwant aan elkaar, raar dat hier niet wordt vermeld dat Rozenkruisers en Vrijmetselaars ook nauwe banden hebben met het gnostische denken…
Begrijpelijk want deze groepen worden altijd hier weggezet als de “bad guys”…kortzichtigheid is overal

Roy
Roy
9 jaren geleden

Ah ja, zo gek is deze man niet, ook al verkondigt ie een hoop onzin, het is wel een erg goede zakenman.
12000 man en gemiddeld 62 euro per ticket. Dat is toch zo’n 744.000 euro. Het kost een voetbalclub ongeveer 3 ton om het wembley te huren. Ik neem aan dat het voor zo’n gelegenheid nog iets goedkoper is. Dat levert hem toch even met alleen tickets zo’n half miljoen op. Zeg dat er nog grofweg een ton extra kosten vanaf gaat , maar ja, dan heb je nog de verkoop van zn merchandise wat er bij komt.. Oftewel, dat is een heel netjes uurloon. Ik denk dat ik ook maar een conspiracy goeroe ga worden 🙂 Zo moeilijk kan het niet zijn, aangezien er meeeeeeeeer dan genoeg goedgelovige op deze aarbol rondlopen.

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x