Homepagina » Het Complot » “David Icke ontmaskert in volgepakte Wembley Arena de Archonten-samenzwering”
"David Icke ontmaskert in volgepakte Wembley Arena de Archonten-samenzwering"

“David Icke ontmaskert in volgepakte Wembley Arena de Archonten-samenzwering”

Voormalig BBC-verslaggever, schrijver en spreker David Icke stond afgelopen week in een volgepakte Wembley Arena in Londen. Meer dan 10 uur wist hij de aandacht van zo’n 12.000 mensen vast te houden. Sommigen waren de halve wereld overgevlogen om erbij te kunnen zijn.

We leven met zijn allen in een gekkenhuis en vinden dat normaal, aldus Icke tijdens zijn show Awaken. “Niemand hoeft honger te lijden of dakloos te zijn,” zei hij. “De meeste mensen zitten echter vast in het programma. Mensen die toegang hebben tot een andere realiteit worden voor gek verklaard.”

Matrix

Het grootste deel van de mensheid heeft last van een ongezonde slavenmentaliteit, zei Icke. Ons vermogen om de realiteit te ‘ontcijferen’ is gelinkt aan datgene wat we kunnen waarnemen. Wijsgeren en sjamanen zijn al duizenden jaren in staat om meer te zien dan alleen zichtbaar licht. Het is volgens Icke niet gek dat de pijnappelklier, ook wel het ‘geestesoog’ genoemd, verkalkt door fluoride.

“Het hart genereert het meest krachtige elektromagnetische veld van het lichaam; het weet gewoon,” zegt hij. “Dit is waarom ze het willen afsluiten door middel van depressie, angst en zorgen. Het brein volgt het hart. Als het hart, centrale zenuwstelsel en brein goed op elkaar afgestemd zijn, bevinden we ons in een hoge staat van bewustzijn.”

“Onze realiteit lijkt op die in de film The Matrix,” ging hij verder. “We moeten stoppen onszelf voor de gek te houden. We bevinden ons in een intellectuele gevangenis en kunnen het gehele plaatje niet zien.” Voor velen is het moeilijk te bevatten dat het universum een hologram is, maar door recente publicaties in de New Scientist en Scientific American staan steeds meer mensen er open voor.

Archonten

Politici zijn volgens Icke niets meer dan marionetten. Als je dieper graaft kom je via de grote corporaties uit bij de Rothschilds. Na 25 jaar onderzoek concludeert hij dat deze realiteit is gekaapt door onzichtbare krachten die door gnostici Archonten werden genoemd. Informatie hierover lag opgeslagen in de Koninklijke Bibliotheek van Alexandrië en moest daarom worden verwoest, aldus Icke.

Archonten zijn psychopaten, legt Icke uit, zonder empathie, schaamte; het zijn pathologische leugenaars. Hij noemt wereldleiders, het bankwezen en de militaire politie als voorbeelden. De media zijn geobsedeerd door dood en sterfte. Het alziend oog op het dollarbiljet is een symbool van het netwerk van de Archonten, zegt hij. De gnostici spraken 2000 jaar geleden al van reptielen die over de wereld heersten. Volgens Icke is dat nu niet anders.

Pedofilie

Hij ging ook in op de pedofielennetwerken op aarde. “Een groot aantal kinderen wordt misbruikt,” zegt hij. “Satanisme en pedofilie zijn met elkaar verbonden omdat pedofielen door Archonten worden bezeten, zodat ze zich met de energie van de kinderen kunnen voeden. Ted Heath deed het en Jimmy Savile diende de rijken – daarom is hij nooit vervolgd.”

In de volgepakte Wembley Arena zei Icke dat er nu veel meer straling is dan 50 jaar geleden en dat chemtrails onderdeel zijn van het plan om ons te versuffen. “De Archtonen veranderen de aarde zodat hij meer lijkt op hun thuisplaneet,” legt hij uit.

David Icke ontmaskert in volgepakte Wembley Arena de Archonten-samenzweringMicrochips vervangen medicijnen zodat we slaven worden van de maatschappij, vertelt hij. Archonten zijn robots die willen dat mensen net zo leven als zij. De god van de reptielen is technologie, aldus Icke.

De oplossing? Bewustzijn. Op het moment dat we wakker worden is het spel voorbij. Ze houden ons vast in mentale en spirituele misleiding omdat ze bang zijn dat we wakker worden. Vreugde, vrede, liefde en compassie zijn de sleutel. Door ons los te koppelen van het programma staan ze machteloos, zegt hij.

“Een persoonlijke revolutie is nodig!” buldert Icke. “De new age-beweging is slechts een uitvlucht. Wij zijn de revolutie als we ons niet langer conformeren aan de traditionele realiteit. Wereldwijd worden ontzettend veel mensen wakker. Het systeem probeert dit te onderdrukken, maar zal niet slagen.”

“Onthoud dit: niemand heerst als niemand gehoorzaamt,” aldus Icke na een lange staande ovatie.

Het nieuwste boek van David Icke, ‘Remember Who You Are’, is hier verkrijgbaar.

[NeonNettle]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • lalalalaria schreef:

  Bij aankomst kreeg iedere bezoeker ook een alluminium gevouwen hoedje. Als snack kon men broodjedms kopen met reptielvlees. Na afloop werd david in een limo gereden naar een afterparty waarop hij erg hard heeft gelachen. Er zijn slechts twee mogelijkheden met betrekking tot het bestaan can deze Archoten:
  1- ze bestaan! Maar dan zou zo’n bijeenkomst een grote bedreiging vormen en dus moeten worden gesaboteerd. Dit was niet het geval, wat wil zeggen dat vriend David Icke ingelijfd is door de Archoten om de Aardkloten de desinformeren.
  2- ze bestaan NIET. david icke heeft LETTERLIJK een mooie show gegeven en niet alleen het wemblry maar vooral zijn zakken goed gevuld.
  Conclusie: vertrouw nooit iemand van de BBC

  37 likes
  • Marcel schreef:

   Deze instelling van je, met je quasi-lollige argumenten, is het scharnierpunt tussen een open en een dichte deur. Teveel mensen hebben hier last van en de deur wil maar niet open. En hoe langer jij jezelf fantastisch intelligent in je observatie vindt, hoe langer dit circus en de onderdrukking door kan gaan. Het gaat niet om David Icke, het gaat om jou.

   121 likes
   • Arwijn schreef:

    Buiten het feit dat David Icke buitengewoon een interresante visie heeft op de realiteit, die hij steeds opnieuw beter weet te vertalen, is hij ook een buitengewoon aantrekkelijke prooi voor trollen.
    Daarom. Laat diegene die hem belachelijk willen maken gewoon lekker hun gang. Hij trek zich er ook niks van aan, en jullie zouden zijn voorbeeld daarin moeten volgen. De trollen zijn er puur om je aandacht af te leiden en uit het hogere bewustzijn te lokken met aardse behoeften en impulsen.

    29 likes
    • Ronny schreef:

     Oei… laat Roodkapje het maar niet horen. BBC (ex) verslaggevers staan nu niet bekend om hun waarheidsgetrouwe berichtgevingen. Zijn niet voor niets ontslagen. Maar alle leuke babbels ten spijt, nog steeds geen bewijs over hologrammen, het zoveelste bewustzijn etc etc. Dat je mee wilt liften in de verregaande staat van gekkigheid ( onder invloed van wat voor stimulerend middel dan ook) is prima. Maar als je zo overtuigd bent van zijn gelijk…. kom eens met bewijzen. Die fantasiewereld en illusie waar zijn volgelingen in leven zijn nog nimmer door feiten onderbouwd.

     7 likes
     • Arwijn schreef:

      Het universum zelf is holographisch van aard.
      Er is genoeg bewijs voor gevonden hiervoor in de algemeen geaccepteerde wetenschap van de Quantum Mechanica.

      11 likes
   • Duurrrr schreef:

    Het gaat niet om David Icke, het gaat om jou? Hoezo bepaal jij dat? Hij heeft het toch duidelijk over David Icke en niet over zichzelf? Wat voor inhoudelijk argument heb jij dat dat niet zou mogen? Volkomen nonsens als je het mij vraagt. Je reageert voor geen meter inhoudelijk op wat de ‘troll’ zegt. Hij had anders wel een goed argument. Als die Archtons zo machtig zijn, waarom zouden ze David Icked gewoon zijn gang laten gaan? Dat raakt kant noch wal, en dat heeft Lalalaria op een leuke manier duidelijk gemaakt in zijn post. En jij heb armelijk gefaald om zijn argument onderuit te halen, i.p.v. zeg je dat het niet over David Icke gaat maar over hemzelf? Waar slaat dat op? Zijn post gaat toch duidelijk over David Icke! Probeer nou nog eens opnieuw te reageren op hem, maar dan met een inhoudelijk sterk argument waarom de Archtons David Icke gewoon zijn gang laten gaan. Dat is waar ik jou voor wil uitdagen.

    3 likes
    • HoeDan schreef:

     Als ze David Icke niet zijn gang laten gaan en gaan dwarsbomen, dan geven ze toch meteen toe dat “ze” er zijn en dat “ze”er last van hebben dat hij “ze” doorheeft. Volgens mij is de beste manier om niet op te vallen deze man te sturen in plaats van aan te pakken. Of zie ik dat verkeerd?

     2 likes
  • Carlijn schreef:

   Ik heb heel veel respect voor David Icke. Deze man werkt allang niet meer voor de BBC en wat zijn bedoelingen ook zijn, hij heeft heel zijn leven lang individuen zoals lalalalaria moeten ontwijken om zijn boodschap door te brengen maar deze man heeft altijd doorgezet om ons mensen (op z’n minst) bewuster te maken van het slavensysteem waarin we zitten en ons juist te bevrijden en te helpen, en dat voor die paar mensen die serieus naar hem wilden luisteren, maar zijn moeite loont want steeds meer mensen beginnen in te zien dat er iets is in het systeem wat niet pluist en beginnen steeds meer mensen zich te resoneren met zijn boodschap. Natuurlijk wordt hij daarbij aan alle kanten aangevallen, maar hij gaat gewoon door, David Icke is niet te stoppen door hem belachelijk te maken, want wie het laatst lacht, lacht het best.

   Hulde voor David Icke !!

   65 likes
  • exegese schreef:

   Je zou ook kunnen concluderen dat iets wat onmiskenbaar bestaat en dus niet probleemloos totaal te ontkennen is, je beter naar de oppervlakte kunt laten komen om het vervolgens met desinformatie zo compleet mogelijk te debunken. Ik sluit niet uit dat David zich daar willens en wetens voor laat gebruiken en ook garen bij spint, maar de man spreekt zonder twijfel de waarheid. En al wat het psychopathische tuig nodig heeft is een gedesinformeerde, onvoorwaardelijk gehoorzame en volgzame massa om hun satanische plannen ten uitvoer te brengen.

   Een ander voorbeeld van een uiterst smerig plan van de elite achter de schermen vindt je onder de volgende link. Een koningshuis wat zich willens en wetens volledig buiten spel laat zetten omdat ze veel grotere belangen behartigen dan die van “hun”eigen volk.

   http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/11/01/het-koninkrijk-der-nederlanden-dood-verklaard-1-november-2014/

   13 likes
   • Vandattem schreef:

    Binnenkort volgt de versobering, waar de belastingnaheffing een voorproefje van is.

    Die naheffing is trouwens geen fout van de belasting.

    Het is het DOORSCHUIVEN van de naheffing van de EU.

    Ik ken mensen die honger lijden na een verkeersbekeuring.

    Hoe denk je dat die de naheffing te boven komen?

    Het aantal zelfmoorden zal explosief stijgen alsmede het geweld in alle vormen.

    Nederland is nu een Oostblokland.

    17 likes
  • densie schreef:

   ik neem aan, dat dit een persoonlijke mening is, vanuit een vertroebelt bewustzijn?
   jaloezie in het spel misschien?
   verder niets aan toe te voegen….
   namaste David Icke!!!!

   26 likes
  • Rory schreef:

   Je vergeet optie 3. Ze bestaan! Maar wegens credible denialbility houden ze wijs hun mond dicht en saboteren niets want daarmee bevestigen ze automatisch hun bestaan! Overheden zijn hier uiterst bedreven in.

   Dus je mogelijkheden lijstje is flawed in mijn opinie.

   13 likes
  • Faith schreef:

   Wat lullig om als argument aan te voeren dat iemand dit alleen doet om zijn zakken te vullen. Wat nooit bekend is geworden, waar ik nooit achter ben gekomen is of al die mensen op het begrafenisfeestje van Andre Hases in de bomvolle Arena, gratis naar binnen mochten of dat er entree gevraagd is. En als dat zo was hoeveel men moest betalen en wie er zijn zakken mee gevuld heeft. Handig is misschien als dit hier eerst even boven tafel komt voordat Roy voor de derde keer hetzelfde gaat zeggen.

   2 likes
   • Roy schreef:

    Totaal niet lullig hoor, de vergelijking met Andre Hazes is ook niet te maken.
    André Hazes en consorten hebben nooit verkondigd dat ze non-profit handelen in tegenstelling tot David Icke.

    1 likes
    • Faith schreef:

     Nou dat heb je dan wel weer goed gezien Roy, de vergelijking met Hazes en Icke is zeker niet te maken. Icke is bezig de mensheid bewustzijn bij te brengen dat ze niet zo als makke schapen achter dwaallichten aan moeten lopen en Hazes was niet veel meer dan de zoveelste volkszanger. Als hij niet op een podium of in de kroeg stond zat ie wel met een kratje bier en zure scheten latend naar voetballen te kijken. Hij heeft zich eervol doodgezopen. Respect…

     1 likes
     • Roy schreef:

      En daar zijn dus de meningen over verdeeld…
      Sommige noemen het bewustzijn, andere noemen het heeeeelll wat anders…

      3 likes
     • Roy schreef:

      “Icke is bezig de mensheid bewustzijn bij te brengen dat ze niet zo als makke schapen achter dwaallichten aan moeten lopen”

      vs

      “Ik weet niet wat Icke precies verkondigd want ik volg het niet, ik heb geen zin/tijd om al diel info en verhalen van anderen in mijn hoofd te proppen”

      1 likes
     • Faith schreef:

      PS: het beetje wat ik van Icke weet, dat had ik erbij moeten zetten, is dat hij mensen bewustzijn probeert bij te brengen zodat ze niet als makke schapen achter dwaallichten aanlopen.

      Dat is algemeen bekend over Icke, het staat ook in de tekst hierboven. Sorry dat ik dat vergat erbij te melden maar ik dacht dat je dat uit jezelf wel begreep.

      1 likes
    • Faith schreef:

     Raar dat om een ander’s laatste eer te bewijzen (Hazes) entree gevraagd wordt, dat entertainment geld verdiend met entreegeld en ze verdienen al zo veel maar dat Icke zijn lezingen gratis moet geven. Opleidingen, alle scholen en universiteiten kosten ook geld en je dacht dat daar uitsluitend waarheden verkondigd werden? Ik weet niet wat Icke precies verkondigd want ik volg het niet, ik heb geen zin/tijd om al diel info en verhalen van anderen in mijn hoofd te proppen en heb dus geen mening over hem maar Icke hoort zijn kennis gratis te delen? Het is weer van een kortzichtigheid waar van je snel wegscrollt om maar niet stil te hoeven staan bij hoe het mogelijk is dat iemand met zo’n stellige zekerheid op zo’n kortzichtige infantiele overtuiging komt.

     1 likes
     • Roy schreef:

      Faith je mist het punt compleet. Tinus heeft het heel mooi verwoord om 14.41…

      Ik zeg overigens nergens dat hij het gratis moet doen, sterker nog, ik geef hem een compliment..

      Quote van mezelf…
      “Ah ja, zo gek is deze man niet, ook al verkondigt ie een hoop onzin, het is wel een erg goede zakenman.”

      Oke het stuk waar ik zeg dat ie een hoop onzin verkoopt is een stuk minder complimenteus, maar ja, dat is nu eenmaal mijn mening. Hij weet donders goed waar geld te halen valt en speelt daar goed op in..

      2 likes
  • Peter schreef:

   Ook hier zitten trollen van de overheid. Speciaal om mensen op een dwaalspoor te zetten. Lol en soms trappen mensen er nog in ook. David heeft gelijk. We worden straks allemaal wakker en de elite mag vertrekken.

   11 likes
  • ietje schreef:

   archonten zijn de machten van deze wereld en ze zijn zeer goed georganiseerd en beheersen de menselijke psyche. christus is je enige vriend in deze. alleen hij kan ze hendelen en jou dus beschemen leiden etc. daarom vinden deze archonten christus niet leuk. maar ja wat doe je tegen de koning van al het geschapene? dus als je een uitweg zoekt, wat ze de verlossing noemen, dan weet je bij wie je moet z yn.

   1 likes
   • Edwin schreef:

    Bij jezelf…
    Zo te zien heb je nog niet begrepen dat het bij de Gnostiek gaat om ZELF-bevrijding, en niet door de bevrijding van een messias.
    De gnostiek is bedoelt om de mensen te laten zien dat we van NIEMAND afhankelijk zijn, en dat we de messias die we zo zoeken, ZELF zijn.

    6 likes
    • Zoidberg schreef:

     You’ve gotta work out your own salvation.
     With no explanation to this Earth we fall
     On hands & knees we crawl
     And we look up to the stars
     And we reach out & pray
     To a deaf, dumb & blind God who never explains.

     1 likes
  • Einstein schreef:

   Icke heeft zijn info van deze man Jordan Maxwell. Deze man heeft pas kennis.http://www.youtube.com/watch?v=ulsJjeCikmQ

   4 likes
  • Ursa Major schreef:

   Je klinkt als een trol.

   2 likes
  • Pascal schreef:

   Ik ben van mening dat David Icke al bij de geheime genootschappen zit en zo iedereen in de zeik neemt wat ook zijn opdracht is.

   Het zijn mooie praters, ook Jordan Maxwell is een vrijmetselaar.

   1 likes
  • flardinga schreef:

   Ik ben nieuwsgierig waar David Icke al die informatie vandaan kan halen, ik beluister hem soms wel eens via youtube, soms vind ik het geloofwaardig maar soms heel zweverig en mijn belangrijkste vraag blijft, waar haalt hij die info vandaan?

   0 likes
 • Edwin schreef:

  Archonten zijn te simpel benadert, in feite “bestaan” archonten niet eens.
  Archonten zijn geen zielen of individueen die roet in het eten willen gooien,
  en als Icke beweert dat in de Gnostische geschriften (Waaronder de nag Hammadi geschriften)
  vermelding wordt gemaakt van reptielen die de wereld beheersen, dan liegt hij.
  Ik weet niet in hoe verre Icke op de hoogte is van Gnostische geschriften, maar dit is NERGENS vermeld.

  In feite zijn Archonten niets anders dan gedachtegangen, niet meer en niet minder.
  Als we ons zelf bijvoorbeeld verrijken ten koste van een ander, dan zijn de gedachten die hier ons toe aanzetten Archonten.
  Als we met list en bedrog macht over iemand anders willen hebben, dan zijn de gedachten die we hebben Archonten.

  Archonten op hun beurt zijn een soort slaafjes voor de Demiurg, de Valse God, “Yaldabaoth of Saklas (de blinde)….en dit is in de Gnostiek de wraakzuchtige Jehova uit de bijbel.

  Het gnostische gedachtegoed en de hermetiek zijn nauw verwant aan elkaar, raar dat hier niet wordt vermeld dat Rozenkruisers en Vrijmetselaars ook nauwe banden hebben met het gnostische denken…
  Begrijpelijk want deze groepen worden altijd hier weggezet als de “bad guys”…kortzichtigheid is overal

  16 likes
  • vladi schreef:

   alleen maar gedachtengangen?

   wat is een gedachte dan?
   zomaar iets?

   een gedachte is gevangen energie door het koolstofatoom nr. 7

   dus het zijn energiën die ons denken beinvloeden(slaaf van eigen geest dus)

   detoxen en mediteren zal u bevrijden.

   op de kots van Roy is reageren niet de moeite waard.
   fluoride mannetje.

   fff

   7 likes
   • Edwin schreef:

    Schelden op anderen is ook `werk van de archont`

    9 likes
    • vladi schreef:

     schelden?
     ach gutte Edwin.

     verder niets meer te melden over gedachtegangen?
     nee?
     dan jengel maar verder.

     groet de archont.

     fff

     3 likes
     • Edwin schreef:

      Alles wat je ziet zijn gedachtes,
      ieder woord dat je denkt of uitspreekt is een gedachte…

      Het woord “Ding” is ook een gedachte, maar een gedachte is GEEN ding…dus jouw vraag “wat is een gedachte” gaat nergens over, omdat de vraag op zichzelf OOK een gedachte is….

      Je wilt van iets een “ding”maken, dat nooit een “ding”kan zijn!

      Alles wat je hier leest komt VOOR JOU pas tot leven, zodra JIJ het leest.Jouw gedachtes zullen bepalen hoe je mijn tekst zal interpreteren

      Het goede en het kwade dienen we bij ons zelf te zoeken, Niemand is Absoluut goed OF slecht

      Of, zoals Densie het zei:
      We zijn allemaal geestelijke wezens….yin yang, het evenwicht zoeken… dat wel… het vrouwelijke in de man en het mannelijke in de vrouw, dan is er gelijkwaardigheid…

      Wat de duivel is voor de een, is een geschenk van God voor een ander.

      10 likes
   • Roy schreef:

    IK hou ook van jou Vladi 🙂
    Maar blijf maar lekker geld uitgeven aan mensen als David Icke.. Hij is je vast heel dankbaar…

    3 likes
   • densie schreef:

    wow!!! ben je homeopaath of zo?

    0 likes
  • Ronny schreef:

   mijn god… wat een namen. waar kom je al die figuren tegen als ik vragen mag?

   3 likes
  • Artist schreef:

   Wat betreft Vrijmetselaars is het wantrouwen naar hen ook wel een beetje terecht. Deze groep claimt op hun website goede belangen te vertegenwoordigen. Naar zeggen hekelen ze ook de vergelijking met de Illuminati etc. Maar net als in onze maatschappij, is een gedeelte binnen de club niet transparant voor de eigen leden en kan hen zo vanalles worden aangepraat. Het komt allemaal weer neer op vertrouwen i.p.v. transparantie. Zolang als ze bestaan, zo weinig hebben ze voor elkaar gekregen om meer balans in de maatschappij te creëren of de rotte appels uit hun verschillende groepen weg te werken.

   1 likes
   • Edwin schreef:

    Volledig transparante organisaties, bestaan die eigenlijk wel?

    2 likes
    • Artist schreef:

     Denk het niet, maar als je niet transparant kunt zijn, dan heb je waarschijnlijk iets te verbergen. Bij een bedrijf kun je dit nog enigszins begrijpen (i.v.m. concurrentie), maar bij een organisatie waar de leden elkaar als ‘gelijken’ zien- maar dit eigenlijk dus niet zijn – is het wederom een kwestie van geloven en vertrouwen.

     1 likes
     • Edwin schreef:

      Klopt als een bus!
      Eigenlijk geef je zelf al aan, dat veel ideologieen die gelijkwaardigheid prediken, met zichzelf in tegenspraak zijn,
      simpelweg omdat er leraren zijn (de wetenden) die de onwetenden instrueren via een dogma HOE te moeten leven.

      Is het (ik heb dit al vaker gezegd)niet simpel te verklaren met
      hoe het hele marktwezen werkt, dat gebaseerd is op vraag en aanbod?

      Het is wel leuk om een of andere religieuze leider te beschuldigen van het hersenspoelen van zijn/haar volgelingen,
      maar zolang er mensen zijn die “de waarheid” buiten zichzelf zoeken, in een of andere leer…zullen ze de behoefte hebben aan een geestelijk leider (lijder) die hen vertelt hoe te denken en te leven.

      Ik vraag me sowieso steeds meer en meer af wat het nut is om naar onszelf en de anderen te kijken op een manier van “Ik ben wakker, en JIJ nog niet”….voor mij is dat dualiteit (tweedelen) PUR SANG.

      Als we WETEN dat alles EEN is (nogmaals: Eenheid heeft niets te maken met gelijkvormigheid),dan zullen we ook inzien dat er geen verschillende zielen bestaan, dat we allemaal expressies (emanaties) zijn van deze ENE ziel (God/Tao/Zen/en ga zo maar door) Dan zouden we ook de conclusie voor onszelf moeten trekken dat we onszelf nooit als leraar richting een ander kunnen opstellen, want die ander zijn we ook….

      En dan kom je op het pad van de mysticus of de sjamaan:
      Geen ene religie, geen ene theorie, geen enkele leer en dus ook geen enkel boek kan meer bevredigende antwoorden geven…
      De antwoorden worden niet meer buiten onszelf gezocht (exoterie) maar de innerlijke weg (esoterie) is begonnen…
      Mijns inziens is DIT de smalle weg waar Jezus (of hij/zij wel of niet heeft bestaan doet er voor mij niet toe) naar verwees, de weg van zelf-onderzoek, van zelf-inzicht, van ZELF-verwekking.

      Het schiet volgens mij ook niets op om wat voor een religie dan ook aan te vallen….zeker niet zolang er mensen zijn die van een ander willen horen hoe ze moeten leven….

      Duivels, archonten, ongelovigen, afvalligen…what’s in a name?

      We zitten ons vaak zo te ergeren aan de slechterikken om ons heen, is dat op zich ook niet SLECHT te noemen?

      Wat de mensen vandaag als “goddelijk” bestempelen, zullen ze een andere keer weer bestempelen als “duivels”

      12 likes
 • Roy schreef:

  Ah ja, zo gek is deze man niet, ook al verkondigt ie een hoop onzin, het is wel een erg goede zakenman.
  12000 man en gemiddeld 62 euro per ticket. Dat is toch zo’n 744.000 euro. Het kost een voetbalclub ongeveer 3 ton om het wembley te huren. Ik neem aan dat het voor zo’n gelegenheid nog iets goedkoper is. Dat levert hem toch even met alleen tickets zo’n half miljoen op. Zeg dat er nog grofweg een ton extra kosten vanaf gaat , maar ja, dan heb je nog de verkoop van zn merchandise wat er bij komt.. Oftewel, dat is een heel netjes uurloon. Ik denk dat ik ook maar een conspiracy goeroe ga worden 🙂 Zo moeilijk kan het niet zijn, aangezien er meeeeeeeeer dan genoeg goedgelovige op deze aarbol rondlopen.

  22 likes
  • vladi schreef:

   toch ff een reactie,je bent toch al een guru.
   de debunk archont guru.

   fff

   1 likes
   • Roy schreef:

    Ik doe het gratis, dat kan je van hem niet zeggen.. 🙂
    En de mensen trappen er nog in ook, dat is het mooiste..

    4 likes
    • Artist schreef:

     Ach, gelukkig is er nog vrije keus daarin. Ergens ben ik het met je eens Roy, maar anderzijds onderhoudt deze man ook een tv station etc. en is het moeilijk oordelen waar dat geld aan wordt besteed.
     Mensen drijven naar mijn mening soms iets te ver van de kern af om in discussie met elkaar te raken over welke theorie klopt achter het probleem, terwijl men gewoon het probleem moet erkennen en verwijderen. Verschillende onderzoeken die de afgelopen jaren zijn gepubliceerd tonen aan dat de kloof tussen arm en rijk groter is geworden, dat er politieke spelletjes worden gespeeld (hoef je niet eens voor naar alternatieve websites), dat al is aangetoond dat macht vaker ligt bij de grotere bedrijven i.p.v. bij een regering. De media behandelt het volk ook als debielen omdat het sensatie (zwarte pieten) verkiest boven alle voor en vooral nadelen van de TTIP die stilletjes geprobeerd wordt door te drukken in Europa.
     De theorieën van David Icke zijn wellicht een stap te ver voor de gemiddelde aardbewoner, maar ik zie steeds meer vaagheden in politiek en nieuws die wel aantonen dat er een stelletje egoïsten spelletjes spelen met onze democratie. Laat mensen daar eens goed naar kijken en dat laten meewegen wanneer er weer verkiezingen zijn.
     Ik mis de politici die geëmotioneerd hun standpunten vertegenwoordigen , het zijn nu acteurs die populistische uitspraken doen om na hun optredens gezamenlijk gezellig een drankje te doen. De enige die nog enigszins sympathie verdienen zijn de kleine partijen die kritische kamervragen stellen maar langzaam realiseren dat de grote partijen 1 pot nat zijn met voor de leden na een paar jaar dienst uitzicht op een Europese positie of een hogere positie bij een bank of groot bedrijf.
     Hoe weet je zo zeker dat Icke onzin verkoopt als de transparantie ontbreekt om het te ontkrachten en steeds vaker schandalen, geheime afspraken etc. bloot komen te liggen (maar we zijn het zo gewend dat het niemand meer shockeert)?

     12 likes
    • Faith schreef:

     @ Roy: Waarom heb je er zo’n moeite mee dat mensen daar geld aan uitgeven? Icke is dus in jouw ogen alleen op geld uit. Dat Wembley moet afgehuurd worden, dat kost nogal wat. Lulliger is dat mensen die de Voice bij willen wonen, ik neem aan meestal mensen die familie zijn van deelnemers, in een tv studio die toch al afgehuurd is om het luchtige vertier, een winstgevend spektakel op te nemen, nog eens € 45,- per persoon moeten betalen om binnen te komen. En dan moeten ze ook nog gehoorzaam meespelen als ze het teken krijgen dat ze moeten klappen, juichen of stampvoetend joelen. Dat schijnt dan weer normaal te zijn of zit je op die site ook te klagen?

     1 likes
     • antonio schreef:

      kijk mensen david icke hoord gewoon bij de elite. kijk goed naar de geschiedenis al de goede mensen die ons echt wou waarschuwen werden vermoord. hoe komt dat david icke gewoon de kans krijgt om Wembley station af te huren en tegen de elite te keren. kom op mensen wordt nou echt waker.
      kijk naar de steren die plotseling dood gevonden worden die zijn gewoon waker geworden en weten veel en dus vermoord worden.
      kijk maar naar Kennedy, bob marley, micheal jackson, marten luter king en je kan zo door gaan er is geen einde aan.

      3 likes
     • Roy schreef:

      Zie mijn eerdere antwoord

      2 likes
    • Aardebewoner schreef:

     @ roy:

     Gratis Roy ?

     Neu joh jij wil toch ook vele rekeningen kunnen betalen van een leven in luxe ?

     Sja en of archonten bestaan het zou zeker kunnen.
     Er zijn nogal wat energien die op de menselijke energie parasiteren.

     Geen dure lezing voor nodig.

     Zit liever op een terrasje of zo.

     3 likes
  • Ronny schreef:

   @Roy… hahaha. ik doe mee… sam-sam ??

   2 likes
 • Kalki schreef:

  Dat op-en-neer lopen over het podium van David Icke, moet dat nu? Dat geapplaudisseer telkens, moet dat nu?

  7 likes
 • Huisheks schreef:

  Volgens mij reageren dames toch iets anders op dit soort “mannen” zaken.
  Waarschijnlijk omdat zij van Venus komen ( liefde) en niet van Mars ( oorlog).
  Alle theorieën die hier neergezet worden, komen allemaal op het zelfde neer.
  Wakker worden, verzetten, vrij maken desnoods met geweld etc. Allemaal acties die op aanvallen berusten en niet op verdediging. Door de eeuwen heen zijn het de mannen geweest die d.m.v. oorlogen en macht hun stempel op de tijd wilden drukken. Icke is geen uitzondering. Moeders willen echt hun kinderen niet verliezen doordat ze in een uitzichtloze situatie terecht zijn gekomen en weer eens moeten vechten. De vrouw is altijd al slachtoffer geworden van de heersers mentaliteit van de man. Ok een paar uitzonderingen daargelaten. Maar meisjes en vrouwen zijn makkelijke prooien.( boka haram?) En welke man dan ook aan het woord is ; of hij nu president is van een machtig land, of dat hij e.o.a. goeroe is, maakt niet zo veel uit. Het is en blijft wat het altijd al geweest is ; een machtsspel.
  De meest gruwelijke machtsstrijd die er altijd al geweest is en nu nog steeds voort duurt is die tussen mannen en vrouwen. Als dat al niet eens beëindigd kan worden en mannen en vrouwen elkaar niet in gelijkheid kunnen respecteren, hoe kun je dan verwachten dat er ooit een positieve verandering komt. Overheersers, worden overheerst, op welke manier dan ook. ( chantage..) Game of Thrones, maar dan in het echt. Een hoge positie wordt alleen door omstanders bepaald, het is de waarde die de mensen om zo iemand heen, aan die persoon toekennen. Het wordt dus door zijn/haar omgeving in stand gehouden. (kliekvorming) Als je een einde wilt maken aan een bepaalde situatie is alles wat daarvoor nodig is, er afstand van te doen. Als een systeem niet meer in stand gehouden wordt door de meerderheid, valt het vanzelf uiteen. Daar hoeft niemand wakker voor te worden, dat is een vorm van logisch denken. Ook hoef je er niet veel voor te doen, je hoeft alleen maar uit de kring te stappen. Oorlogen zijn dan ook overbodig.
  Maar de Mens zelf is behept met eigenschappen die het niet toelaten dit idee te accepteren, dus zal het voorlopig een strijd zijn tussen……… ja… tussen wie dan ook… Het blijft zoals het is.

  21 likes
  • Kal-Purush schreef:

   Ware woorden van je Huisheks.
   Lijkt het zo makkelijk zoals je het neerschrijft, realiteit is echter anders in de huidige samenleving.
   Als je dit doet, ondervinding, en uit een bepaalde kring stapt verlies je veel.
   Familie laat je vallen, die gozer is gek, collega’s mijden je en je z.g. vrienden zie je helemaal niet meer.
   Gelukkig wordt je nog net niet buiten de samenleving geplaatst als zijnde paria.
   Zie hier op deze site, iedereen valt anders denkende aan en probeert ze te vertrappen met woorden en minachting.
   Helaas is de huidige wereldsamenleving op dit moment overal zo, je MOET in een hokje passen en DENKEN zoals IEDEREEN denkt.
   Ook wat je aangeeft, Venus en Mars, die strijd zal altijd blijven bestaan en wordt gevoed door haantjes, van beide kunne, die het hardst willen gehoord worden.
   Liegen en bedriegen is ook een uitvinding voor eigen gewin voor vele uit onze samenleving, hoewel samenleving?
   Gelukkig zijn er wel steeds meer en meer individuelen die hun hersens gaan gebruiken i.p.v. als zoutzakken voor de tv te hangen, kranten geloven en opzien naar z.g. volksleiders en zodoende de waarheid van het leven kunnen proberen te ondervinden.
   Want: WAT IS WAARHEID?
   Realiteit ken ik wel maar WAARHEID?
   Als ik iets vertel en zeg, met mijn hand op mijn hart, dit is de WAARHEID, dan is dat mijn woord maar of dat WAARHEID is, tja dat moet men dan maar geloven dus wordt het geen WAARHEID want men kan het niet verifiëren.
   Maar sta aan je zijde met wat je schrijft.

   6 likes
  • johanna schreef:

   Helemaal wat ik ook al dacht Huisheks . Vrouwen zijn altijd de klos geweest en onderdrukt, zeker geen oorlogsvoeders. Als de rollen waren omgedraaid was er dan zoveel ellende geweest? De mannen hebben geen respect meer voor vrouwen laat staan dat ze er naar luisteren. De tv doet heel veel, en eigenlijk doen veel vrouwen hier ook noodgedwongen aan mee. Daarom hebben mannen zo’n verkeerd beeld van vrouwen. Het wordt tijd dat hierin iets gebeurd maar waar het vandaan komt is afwachten. Ruzie maken en er flink tegen in gaan heeft weinig zin, er zijn teveel manieren om iets van je af te pakken. Geld, kinderen, spullen en je vrijheid, je wordt algauw verdachte.

   3 likes
 • Edwin schreef:

  Iedereen die niet hetzelfde denkt als wij, is een duivel/archont/illuminati/ongelovige….

  Vingerwijzen naar een ander en er geld aan verdienen, wat verschilt Icke van iedere andere religieuze fanatiekeling die zichzelf verrijkt met Angst als `rookgordijn`om zichzelf te verrijken?

  Hoe mooi het ook allemaal klinkt, hij flikt hetzelfde als die religieuze leiders die volgens hem handlangers van het kwaad zijn en zichzelf verrijken.

  Weer zo´n geval van “de pot verwijt de ketel”

  9 likes
  • Artist schreef:

   Tja, je hebt zeker een punt. Maar dan denk ik ook weer: Als dat het doet voor sommige mensen om kritischer naar hun systeem te kijken. En dat ze zich graag verenigen met ‘gelijkdenkenden’. Hij is wel door dit soort grote aanpak denk ik wel de meest bekende van de alternatieve media.
   Ik mis vaak een tegengeluid, niet om alles in twijfel te nemen in onze media, maar er wordt ook te makkelijk iets aangenomen. Vinden mensen denk ik fijn, want dan hoef je er ook niet langer bij stil te staan. Zou (voor mij en ten goede van anderen) toch wenselijk zijn als dat er zou zijn. Nu het tegengeluid al automatisch uitgesloten met de stempel van: ‘gekke complottheorieën’. Tja Icke is misschien ook niet helemaal mijn ding, maar er zijn nog weinig bekende alternatieven die de problematiek aan de kaak stellen.
   Zoals ik al eerder aangaf bij Roy, je weet niet wat er met het geld gebeurt wat hij er mee verdient. Eerder was er ook een aanval op wat er gebeurt met de verdiensten van een goed doel. Sommigen vonden dat er te weinig ging naar het doel zelf, anderen toonden aan welke andere kosten ermee gepaard gingen. Daarnaast hebben mensen hier nog de keus of ze hier naar toe gaan of niet. Ik zou er geen geld aan spenderen, dat is mijn mening en daarom zou ik er ook nooit heen gaan. Maar bij onze regering geven we veel geld en lijken we juist geen enkele keus te hebben wat er (grotendeels) met ons geld gebeurt…En dat is wel een belangrijk verschil.

   2 likes
   • Edwin schreef:

    Om te beginnen heb ik er geen enkel probleem mee dat hij geld probeert te verdienen, uiteindelijk verdienen geestelijke leiders van wat voor een religieuze stroming dan ook geld met wat ze doen.

    Is het niet een beginsel dat je altijd herhaald ziet?
    Laat ik het zo zeggen:
    Iedere keer dat er een nieuwe religieuze beweging ontstaat, zal deze deze nieuwe religie de oude religie als “fout/onjuist/slecht” benaderen.

    Toen de protestanten zich gingen afsplitsen van de katholieken, werden de katholieken opeens afgestempeld als duivelaanbidders, net zoals de katholieken de protestanten van precies hetzelfde beschuldigden.

    Hetzelfde zie ik hier over en weer gebeuren tussen SOMMIGE mensen die hier commentaar leveren…
    ‘Troll”: WEER zo’n modewoordje dat we klakkeloos van elkaar overnemen.
    Al meer dan 10 jaar kom ik op deze site (voorheen Niburu) en iedere keer zie ik hetzelfde patroon van over en weer beschuldigen.

    Leuk, destijds waren woorden als 5D “hot” en zag je dus continu verwijten richting elkaar van “Ik zit al in 5D maar jij zit nog in 3D”….
    Iemand die in 3D zit wordt tegenwoordig een “troll” genoemd…

    Oude wijn in nieuwe zakken

    7 likes
    • Artist schreef:

     Tja, kritiek is altijd goed, als het maar onderbouwd wordt, het biedt altijd perspectieven. Ik denk dat Troll eerder komt vanuit de aangetoonde vacature van de staat, mensen die worden ingezet om juist een tegengeluid te geven bij alternatieve sites. Er zijn mensen die alleen maar overal kritiek op spuien en geen enkele binding hebben met Niburu of hun onderwerpen. Dan vraag je je na een tijdje wel af: Om welke redenen deze mensen hier dan nog komen. Ik ga dan ook graag met ze in dialoog en uiteindelijk willen zij dan mensen wakker maken dat dit allemaal onzin zou zijn. En dat ze zorgen hadden dat mensen mogelijk zelfmoord zouden plegen nadat 1 enkel figuur had aangekondigd het niet meer te zien zitten. Een beetje overdreven naar mijn mening. Ik zou het ook zonde van mijn tijd vinden, want je gaat dan iemand te proberen overtuigen van iets, terwijl ze waarschijnlijk een achtergrond hebben met belevenissen die hen wellicht hier heeft gebracht (een ervaring of iets onverklaarbaars). In plaats van interesse in elkaar te tonen, gaan ze dan strijden wie gelijk heeft. Beetje zinloos. Maar men moet denk ik nog wel leren om meer open te staan voor mogelijkheden dan ze al bij voorbaat uit te sluiten.

     1 likes
     • Roy schreef:

      “Er zijn mensen die alleen maar overal kritiek op spuien en geen enkele binding hebben met Niburu of hun onderwerpen. ”

      En wie bepaalt of deze mensen geen enkele binding hebben met Niburu of hun onderwerpen? Daar ben ik dan wel weer benieuwd naar..

      4 likes
 • Candor schreef:

  Als je een beetje studeert met een open mind dan kom je tot de conclusie dat hij helemaal gelijk heeft .

  Bestudeer 911 dan kun je zien hoe groot die krachten achter de schermen zijn om zoiets te organiseren en het grootste gedeelte van de massa in dit zeer goed opgezette plan te laten geloven .

  De mensen worden soms gewoon boos als je dit naar voren brengt , men heeft niet verder gekeken en zelf onderzoek gedaan .

  Er is hier sprake van Denail , de Goverment zou zoiets toch niet doen ?!

  Denail : ( also called abregration ) is a defend meganism in wich a person is , with a fact it is to uncomfortable to accept and rejects instead , insisting that it is not true dispite what may be overwhelming evidence !

  Want to know .nl heeft 100 redenen waarom het een inside job is en het is ongelofelijk dat er gewoon niets gebeurt en het plan voor One Wolrld order gewoon doorgaat .

  Hoe controleer je Europa , door ze een geldeenheid te geven .
  Of heeft u daar persoonlijk iets in te zeggen gehad , Duh

  Bestudeer voor u zelf en kom erachter dat Government in het Latijn betekent , To control your mind .
  85 % van de informatie die we verwerken met onze hersenen is onbewust en daar word gretig op ingespeeld door de inlightened ones = letterlijke betekenis van het de illuminatie door middel van television programs .

  En met het bedrog poets u de tanden iedere dag , het is een FEIT dat Fluoride net zo giftig is als lood en arsenicum en dat het oa de IQ van de mens verlaagd google hier zelf naar .

  Ook een prachtig Feit dat er geen bal klopt van het wereld fabeltje waar we dagelijks in geloven mbt Democratie is dat alle 44 presidenten van de VS dezelfde bloodline hebben . weer ligt het bedrog recht voor je voeten .

  En de gefabriceerde Religie is helemaal een lachertje , niet voor niets zijn alle geschriften verbrand , oa library of Alexandria om ons bewust niet wijzer te maken en om ons te laten geloven dat we bang moeten zijn voor God want die straft , bang voor de Duivel , als je niet zo leeft als beschreven ga je naar de hel en je bent geboren in zonden ?!

  Geboren in zonden , kijk eens naar een kind , geloof je dit als je gewoon voor jezelf leert nadenken ?!

  De originele schriften van de Bijbel die door mensen zijn geschreven bestond origineel uit 100 geschriften waar er 44 van zijn uitgelaten , wie heeft dit bepaald wat er uit gelaten moest worden ?!
  Ja Tuurlijk de Joden zijn het uitverkoren volk , denk niet dat een Arabier dat in de Bijbel heeft geschreven .

  David Icke heeft helemaal gelijk , doe zelf u onderzoek naar de waarheid er zijn feiten genoeg aanwezig .

  Helaas is alles een leugen wat we voor waarheid hebben aangenomen, als je hier vanuit gaat zit je dicht bij de waarheid .

  Liefde en waarheid voor iedereen.

  13 likes
  • Roy schreef:

   Hmmmm als je met engelse woorden wilt schermen, moet je het wel juist doen. Volgens mij ga je een beetje de mist is. Je zal vast Denial ipv Denail bedoelen en ipv abregration bedoel je vast Aberration. Nu weet ik alleen nog niet in hoeverre Aberration met Denial te maken hebt, maar dat kan je vast wel uitleggen. Ik zag dat je dat op WantToKnow ook al verkeerd deed.

   “Government in het Latijn betekent , To control your mind”

   Kan je mij laten zien hoe je hier bij komt? Volgens mij is dit namelijk een fabeltje die ik eerder voobij heb zien komen.

   5 likes
   • Artist schreef:

    Als antwoord op je reactie naar mij: Nou, zijzelf. Dat hebben ze toegegeven in hun eigen reacties, naar aanleiding van vragen die ik ze heb gesteld. ( Wij hebben ook al aardig wat interessante dialogen gedeeld 😉 ). Deze mensen gaven zelf aan geen binding te hebben met Niburu/ 9fornews en wilden mensen behoeden voor geldklopperij of behoeden dat mensen wellicht rare dingen zouden gaan doen.

    0 likes
    • Roy schreef:

     “( Wij hebben ook al aardig wat interessante dialogen gedeeld 😉 ).”

     Dat hebben wij zeker 🙂 Ik heb echter nooit aangegeven dat ik geen binding met Niburu of Nine For News heb.

     0 likes
 • densie schreef:

  vrije mensen, zowel man als vrouw, stijgen uit boven dit verdeelde mars/venus gewauwel…
  We zijn allemaal geestelijke wezens….yin yang, het evenwicht zoeken… dat wel… het vrouwelijke in de man en het mannelijke in de vrouw, dan is er gelijkwaardigheid…Tantra!

  8 likes
  • Huisheks schreef:

   Waar is jouw veroordeling op gebaseerd dan ? Mars-Venus gewauwel ? Volgens mij zegt jouw reactie genoeg. Begin bij het begin en niet ergens middenin. Evenwicht ? Waar ? Hier ? Nou…. nu nog niet en voorlopig de eerste eeuwen ook nog niet. Waarom moet het n “Icke ” (man) zijn, die zo op de voorgrond treedt? Antwoord; omdat n “man ” eerder geloofd wordt dan n vrouw. Voorbeeld: Jesus, de Paus, David Rockefeller etc. Waar komen de vrouwen voor in dit verhaal ? Zijn zij de aanstichters van oorlogen ? Roepen zij dat er zo’n haat gezaaid moet worden ? Dacht het niet he ?
   Maar vrouwen zijn zo makkelijk te overschreeuwen. Dat is de Yin Yang formule ? Dan zou de Yin 5 % zijn en Yang 95 %. Denk dat alle “issues” die op deze wereld spelen terug te brengen zijn naar dit gegeven.
   Eerst het een (oplossen) dan het ander. En niet ergens middenin beginnen.

   3 likes
   • densie schreef:

    er is geen begin, er is geen einde….een huisheks is nog geen lichtjonkvrouwe…
    lineair denken, causaal denken… daar had ik het niet over…
    lineair denken is mannelijk, causaal denken is in de stront peuteren, analyseren…
    is nog steeds geen zelf denken, wakker waarnemen, hier en nu…
    als je je aangevallen voelt, is dat jouw probleem…
    ‘t klinkt niet vrij, niet warm…
    beter helemaal niet denken…maar luisteren in de bron, je hart…
    word je mooi van, stralend…vredevol…liefdevol….

    2 likes
    • Huisheks schreef:

     In een andere wereld kan dat, in het nu kan dat nog niet.
     Hierr moet alles eerst nog in de materie neergezet worden. Zo denken als jij dat doet, betekend voor velen, vliegen voor je kunt lopen. Eerst het ene dan het andere. Alles heeft zijn tijd nodig. En tussen haakjes ; ik HOEF geen lichtjonkvrouwe te zijn. Daar gaat mijn ambitie niet naar uit. Wat ik wil is om te beginnen; eerlijkheid ! En dat is meestal nog een brug te ver.

     3 likes
 • Padja schreef:

  We krijgen het nog niet eens voor elkaar om op een forumpje in harmonie met elkaar om te gaan.
  En zie daar: het wereldtoneel!
  De wereld dat zijn wij
  Ik wil met alle liefde wakker worden en de wereld redden, misschien eerst maar eens hier beginnen?
  .
  Dat ik niet wakker ben wil niet zeggen dat ik dom of idioot ben of de hele dag voor de tv hang.
  Ik zit niet in mijn eigen moestuin te rommelen. Ik kan niet de ganse dag lief trillen.
  Ik vind niet iedereen leuk. Ik zou het fijn vinden als iedereen beaamt wat ik zeg en het op fundamentele punten met mij eens is, maar helaas…dat is niet zo.
  Ik ga er maar van uit dat iedereen die hier zit goeie bedoelingen heeft, al snap ik ze niet altijd.
  Ik kan er zo ondertussen geen knoop meer aan vasttouwen wat wakker zijn precies inhoudt maar het komt mij voor de we ook daar verschillende ideeen over hebben.
  Hartelijke groet!

  9 likes
 • max schreef:

  die vent hoort in een gesticht thuis

  7 likes
 • Eric schreef:

  Wat een waus is die vent! Kunnen we hem voortaan niet beter het Orakel der Krankzinnigen noemen?

  3 likes
  • Aardebewoner schreef:

   @ Eric: Omdat jij je niet kunt voorstellen dat archonten bestaan noem jij David Icke een waus.
   Dit geeft een bekrompen geest aan namelijk dat wat jij je niet kunt voorstellen kan niet bestaan.
   Dat is een zeer domme instelling. Helaas hebben er velen last van.

   4 likes
   • Eeeeeeh... schreef:

    klopt, er zijn vele religies. En nog veel meer mensen met een onbekrompen geest die er achter aan hobbelen. Open je ogen en geloof! haleluja.
    En nu je toch geloof kan je geld storten op het rekeningnummer van de messias rkk11nl666

    1 likes
 • gerrit schreef:

  Deze vent is echt geestelijk gestoord.

  7 likes
 • poppetje schreef:

  Hebben we hier de nieuwe ”messias”waar weer iedereen achteraan gaat hobbelen????

  1 likes
 • Paul schreef:

  15 punten die trollen doen en waaraan je ze kunt herkennen:

  Begin een verdeel en heers gevecht in de alternatieve gemeenschap.

  Doe alsof het een hopeloze zaak is om tegen de gevestigde orde te vechten omdat ze ons dan keihard zullen aanpakken.

  Wanneer er oplossingen worden aangedragen voor bepaalde problemen eis dan keihard en gegarandeerd bewijs dat ze het probleem zullen verhelpen.

  Kom zelf met oplossingen die zo vergezocht zijn dat ze nooit kunnen werken en die meer schade toebrengen dan dat ze goed doen.

  Verkondig dat de alternatieve media volledig onbetrouwbaar zijn en alleen maar hun activiteiten uitvoeren om veel geld te verdienen.

  Overleg met anderen en probeer zoveel mogelijk redelijke commentaren te laten verwijderen/censureren.

  Zorg dat je zoveel mogelijk kloonidentiteiten gebruikt, ook wel sokpop genoemd, waardoor je zelf in staat bent om een heel leger van trollen te maken.

  Probeer zoveel mogelijk zaken op sociale media te laten censureren.

  Wanneer overheden dingen doen die echt niet kunnen, bescherm ze dan door te doen voorkomen dat het in dit bepaalde geval echt niet anders kon.

  Bescherm de rijken en de machtigen. Doe dit door iedere beschuldiging van criminele activiteiten af te doen als een complottheorie.

  Vermijdt discussie over echt belangrijke zaken en concentreer zoveel mogelijk om minder belangrijke dingen.

  Gebruik een stroman. Creëer hierdoor een bepaald argument waarvan je weet dat je deze onderuit kunt halen, waardoor jij punten scoort en de ander afgaat.

  Gebruik de hit & run tactiek. Voer een snelle aanval uit op je tegenstander of de oppositie en zorg dat je daarna weg bent.

  Trek motieven in twijfel. Verdraai of vergroot ieder detail waardoor je het laat lijken alsof je tegenstander handelt volgens een bepaalde agenda of motief.

  Associeer stellingen van je tegenstander met oud nieuws.

  Maak alles belachelijk

  7 likes
 • Huisheks schreef:

  Davis Icke is ook van de Joodse Lobby. Het motto daar is; ons kent ons. Misschien heeft hij het goed met ons voor, maar hij is ook zakenman. En de dingen die hij roept verkopen als koekjes. Met praten de kost verdienen, dat kan in deze maatschappij, maar er daadwerkelijke acties tegenoverstellen dat is een andere zaak.
  Luister naar wat ik zeg, maar kijk niet naar mijn daden, want dan kom je bedrogen uit.
  Het uiteindelijk resultaat is toch weer GELD VERDIENEN.

  2 likes
  • Aardebewoner schreef:

   Niks mis mee met geld verdienen. Het lijkt wel of binnen de new age de hersenspeolign zogenaamd moet gelden dat geld verkeerd is of zo terwijl er vele new agers flink geld verdienen met sosm behoorlijke oplichterij. David Icke geeft een lezing en daar kun je wel of niet naar toe gaan. Jij kan dus bepalen of je er geld aan wil besteden.

   Geouwehoer om (alweer) de joden in een hoekje te zetten hoor ik ook telkens uit de alternatieve hoek.
   Iedere keer hetzelfde grammofoonplaatje.

   1 likes
   • Huisheks schreef:

    Geld corrumpeert; dat is een gegeven. Wat jij er mee doet en hoe je het wilt invullen is totaal jouw mening. Ik signaleer alleen maar.

    1 likes
    • Edwin schreef:

     Kan je niet beter zeggen : geld is gewoon een ruilmiddel?
     Als je zegt “geld corrumpeert” dan is dat een waarheid die voor iedereen geldt, en dus ook voor jou? Nee toch?

     0 likes
     • Artist schreef:

      @Edwin: Weer een aantal mooie toevoegingen van jouw kant. Je hebt altijd dingen die je weer even aan het denken zetten, zoals de grotere tekst een aantal berichten terug.
      What’s in a name… Tja Alan Moore (een schrijver) zei ooit dat je niet in conspiracy theorieën hoeft te geloven omdat de waarheid nog complexer is dan het simpele ‘goed tegen slecht’.
      Toch gaan er bij mij bij sommige zaken in het nieuws alarmbellen van binnen af en zit er een sterke drang in mij om te pleiten voor een systeem waarbij gelijkheid regeert i.p.v. de ongelijkheid die er nu is. Ik ben absoluut niet rijk, maar ik voel mij wel rijk, kom niets te kort en voel me hartstikke gelukkig. Is het dan wellicht een stuk onrust in mij dat moet blijven bestaan en dan uiteindelijk zich manifesteert in het bezighouden met de buitenwereld?

      2 likes
     • Huisheks schreef:

      Wat je niet hebt, kan je niet gebruiken , hahahaha, lollig

      0 likes
   • tinus schreef:

    Prima dat geld verdienen niks mis mee.Maar als je schopt tegen zakkenvullers en daarmee zelf je zakken vult dan word het wel een beetje ongeloofwaardig. Zeker als je hem in de verdediging ziet schieten als hij er op aan word gesproken dat hij er veel centjes mee verdient. Wees dan een vent en zeg dat je er rijk mee bent geworden. Sommetje is niet zo moeilijk te maken.

    1 likes
 • Gnaues schreef:

  Davis icke en de rest kan sticke… Hahaha watveen totaalmaloot

  6 likes
 • tinus schreef:

  Je moet wel het entertainment zien in wat hij doet en vooral niet 1 op 1 als de grote waarheid. Bovendien maakt hij gebruik van dezelfde tactiek als de “normale media” ,namelijk angst aanjagen.

  vervolgens prediken dat alles liefde is om vervolgens ex collega’s elke dag zwart te maken op zijn website, omdat ze het in haar hoofd gehaald heeft om te vragen waar al dat geld aan uit is gegeven aan de peoples voice. Dat was ook lekker trouwens die peoples voice van de peoples money, down the peoples drain.

  En sinds hij gebroken heeft met die mede oprichter van de peoples voice is zijn website er ook in sprongen op achter uit gegaan.

  Als je het mij vraagt is David Icke vooral een comercieel handig hypocriet mannetje met een grote fantasie.

  5 likes
 • Candor schreef:

  De wereld wordt geleid door Psychopats ?!

  Zie hier het feit in de link dat Bush en Kerry lid zijn van de secret Society , sculls and Bones .

  Kijk en luister van 10 minuten tm 26 minuten en je gaat waarschijnlijk je visie van David Icke herzien als je aan zijn informatie twijfelt .

  https://www.youtube.com/watch?v=uOx3Zdl4738

  5 likes
 • Edwin schreef:

  Trollen zijn ook mensen die continu andere mensen ervan beschuldigen dat ze een troll zijn.

  5 likes
 • Dimitri schreef:

  Hij heeft fouten gemaakt, dat is waar. Maar hij zet door en blijft onderzoeken hoe de wereld nu eigenlijk echt in elkaar zit. Hij is zonder twijfel een controversieel figuur maar na al die jaren krijgt hij meer en meer respect.

  Wie het ajuin probeert te pellen tot op het bot heeft het niet makkelijk dit te bereiken. Het nieuws dat we zien op TV is een oppervlakkige afgestompte versie van wat er werkelijk gebeurt. Oekraïne is een goed voorbeeld.

  Ik sta niet als één blok achter David Icke maar wat hij doet roept respect op. En hij wordt iedere keer beter, hij verfijnt zijn kennis.

  3 likes
  • Faith schreef:

   Het Wembley vol krijgen zonder schreeuwerige reclames op televisie, in kranten en bladen, op billboards en talkshows en in de boulevardprogramma’s zoals Hazes en de Voice wel, is al een kunst op zich. Bij Hazes begrafenis en de Voice werden er hele volksstammen met de haren bij getrokken en op de onderbuiken ingespeeld door al die commercials, anders kregen ze niets voor elkaar. Dat Icke dus zonder al die toeters en bellen het Wembley vol kreeg mag dus een wonder heten.

   1 likes
   • Faith schreef:

    Mensen worden zwaar beinvloedt door de media, want wie gaat er uit zichzelf met zijn volle verstand en ook nog voor betalen (!), zo intens in het massa hysterie verdriet van Andre Hazes het alco’tje die zichzelf doodgezopen heeft, als je bedenkt wat een verwarde geest en dwaallicht het was. En tot op de dag van vandaag wordt hij uitgemolken. En wie vult er zijn zakken mee? Wie vindt zichzelf fantastisch omdat hij zo hard werkt? En omdat hij daarom zo’n succes heeft? En eist dat ieder ander hem ook fantastisch moet vinden? Deze misleiding vind ik persoonlijk een misdaad maar gelukkig ga ik daar verder niet over.

    0 likes
 • Als ik al die commentaren zo doorkijk, heb ik het gevoel dat er twee soorten van negatieve commentatoren zijn.

  De eerste soort: De ‘vernuftige’ Nederlander. Na lange hersenspoelingen over tientallen van jaren door de mainstream-media denkt hij precies te weten, wat juist en wat onjuist is. Want wat zo vaak herhaald wordt, moet ja ook kloppen.

  De tweede soort: Loonschrijvers, die een salaris van de andere kant krijgen. Deze zijn dan heel polemiek en heel agressief.

  4 likes
 • JohnDoe schreef:

  “First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, and then you win.”

  – Mahatma Gandhi –

  “No one saves us but ourselves. No one can and no one may. We ourselves must walk the path.”

  – Buddha –

  **Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.. The Earth needs rebels!**

  – David Icke –

  4 likes
 • Edwin schreef:

  @Artist:
  Om te beginnen: graag gedaan!…

  Je zei :Is het dan wellicht een stuk onrust in mij dat moet blijven bestaan en dan uiteindelijk zich manifesteert in het bezighouden met de buitenwereld?

  Die innerlijke onrust is OVERAL…het dualistische denken doet suggereren dat “een meester” vrij van al deze emoties is, maar vergeet het maar…misschien is dat wel een van de grootste illusies die mensen over zgn ‘guru’s “hebben…dat ze verheven zijn boven alle aardse emoties, en bijvoorbeeld nooit boos of moe of teleurgesteld zijn…

  Denk er eens goed over na…
  Zou je echt een eeuwig zaligmakende serene sfeer van rust willen hebben? Wat valt er dan nog te beleven?

  Ik denk dat je beter die onrust kan accepteren, waarom streven naar iets wat nooit eeuwig zo kan blijven?
  Kijk naar het weer, kijk naar alles in de natuur: Pieken en dalen zijn overal in te herkennen, een stabiele toestand bestaat niet in de natuur….waarom hebben we als mensheid onszelf overtuigt dat wij mensen dit WEL voor elkaar kunnen krijgen?
  Waarom kijken mensen altijd naar een Guru alsof deze “iets” heeft dat de volgelingen nog niet “hebben”?

  Accepteer je onrust, accepteer dat er altijd een chaotisch aspect in jouw “Zijn” is , dat zich simpelweg niet WIL laten vangen met wat voor een techniek dan ook, dat simpelweg niet uit te leggen is met woorden..

  Veel mensen schijnen als de DOOD te zijn voor CHAOS, terwijl chaos juist onderdeel uitmaakt van het leven. Laat de illusie los dat jij jezelf als een meester moet beheersen, wat is dat suffige meesterschap trouwens?
  Meesterschap? Over WAT?
  Als het inzicht er is, dat er geen afgescheiden “ik” bestaat…dan is er dus niets meer waar men “controle” over hoeft te hebben…”controle hebben over iets” is een dualistische illusie.

  Het bestaan van een vrije wil versus een goddelijke wil is mijns inziens een dualistische illusie

  3 likes
 • c10 schreef:

  even een beetje van den hack auf den tack: wat mij een beetje teleur stelt is dat veel ( beweren zij zelf) spirituele lui, alleen maar sessies willen doen tegen DOEKOE…ehmm…o ja 3D toch? heb tig x naar diversen gemaild oven mijn financiele situatie maar dat ik best bereid ben bijv enkele uren schoon te maken ( als breed voorbeeld of andere ruil) NEUHEU! wie ik wel niet was, GEEN geld? jammer joh! of dan vraag je of je ergens in de leer mag, OOK niet ( uiteraard ook tegen “vergoeding” ). HEEL veel mensen hebben t wel over 5D ect maar hun GEDRAG is behoorlijk 3D….best jammer.

  3 likes
 • Kalki schreef:

  De Archonten-samenzwering heeft er voor gezorgd dat we met ons allen in een soort van hel leven.

  2 likes
 • stevie wonder schreef:

  David Icke?die beste buddy is met SUPERTROL/SHILL Alex Jones..en Freemason/SHILL Russel Brand…Niemand vertrouwd Alex Jones maar wel David Icke?!?!?!zijn jullie BLIND?David Icke is een SHILL/TROL!!check o.a:you tube:the alien fossil project-david icke-alex jones-russel brand…dus?Alex Jones is een SHILL en David Icke niet?!?!WAKE UP!!!hou jezelf toch niet voor de gek…..

  2 likes
 • lion schreef:

  Het nieuwste boek is Perception Deception … (en mind blowing …).

  1 likes
 • Dennis schreef:

  David Icke is zelf ook al ontmaskert Hij is Richard Branson.
  “The best way to control the opposition is to lead it ourselves.”

  1 likes
 • Choraii schreef:

  Ik zie het al weer. Iedereen hier weet het allemaal beter dan een ander.
  Hierbij direct mijn excuses aan de gene die reageren zonder hun ego in de etalage te zetten.
  Ik begrijp zo uit de reacties dat niemand er bij is geweest, maar wel exact weten wat er verteld is.
  Neem dingen eens gewoon voor kennisgeving aan en kijk wat het je brengt, ipv direct iemand af te lopen branden. Het lijkt hier soms het Jos Verstappen forum wel.
  Onthoud dat wel vaker mensen voor idioot zijn gehouden, maar waarvan nu hun stellingen als evident worden beschouwd; “Todays mighty oak was yesterdays nut that stood its ground”

  1 likes
 • Candor schreef:

  Zouden de mensen die niets inhoudelijk te brengen hebben en alleen roeptoeteren , een inhoudelijke mening kunnen geven waarom iets niet zou kloppen over de informatie van een onderwerp.

  Dat scheelt een hoop ruimte en dan kunnen we in de reactie daarvan met Feiten of een argumentatie komen aankomen waarom een reactie van de persoon wel of niet klopt .

  Misschien een tip om loze kreten niet eens te plaatsen dan schakel je ook meteen de trollen uit .

  Argumenten Aub , geen loze kreten .

  Liefde en waarheid voor iedereen .

  0 likes
  • Ouspensky schreef:

   Veel mensen die geen verantwoordelijkheid willen, of durven nemen voor hun daden, hun keuzes en hun leven voelen zich aangetrokken toet New Age maar ook tot David Icke. Als het je ontbreekt aan ondernemingsgeest of als je niet graag participeert in de op handen zijnde participatie maatschappij, dan is het heel aantrekkelijk om je aan te sluiten bij groepen van gelijkdenkenden die hun eigen onmacht op een “vijand” van buitenaf willen projecteren.
   Ik geloof ook wel dat we door de overheden, religies en corporaties/fabrieksbazen gemanipuleerd zijn om niet voor ons zelf te denken, maar daar moet ik wel bij zeggen dat we, onze ouders en voorouders dat dan ook toegelaten hebben.
   Het is zeker niet gemakkelijk om voor jezelf op te komen of om je leven een andere zwaai te geven / zelfstandiger te worden, dat betwist ik niet, maar toch als je echt wilt en met integriteit en authenticiteit handelt zal er zich een pad banen voor je, en niet omdat het er al was, maar omdat jij er aan begint.

   Als dit niet in je familie zit of heeft gezeten dan zal dit waarschijnlijk grote angsten en paniek teweeg kunnen brengen, alleen al het idee, heb ik zelf gemerkt.
   toch kan ik niemand de schuld geven van de dingen die mis zijn gegaan in mijn leven, ik was er altijd zelf bij.
   Ik zou niet hopen of wachten op een revolutie.
   Ghandi, heeft net als David Icke gezegd: “De enige revolutie is de revolutie in jezelf”

   1 likes
 • Candor schreef:

  Ghandi, heeft net als David Icke gezegd: “De enige revolutie is de revolutie in jezelf”

  Klopt als een bus maar dan moet je wel door het mistgordijn van leugens heen kunnen kijken van het geen ons verteld wordt als zogenaamde waarheid .

  Dat is wat oa David Icke ons probeerd te vertellen .WAKE UP !

  1 likes
 • Robin schreef:

  Het zou best eens kunnen dat de meeste mensen niet eens geinteresseerd zijn in een spirituele leven maar gewoon hun zintuigen willen bevredigen. Daar is op zich niks mis mee, maar link wordt het wanneer die andere mensen, die wel spiritueel willen groeien, belemmerd worden.
  Onkennis is altijd bang voor Kennis en zodra een persoon op zoek gaat naar ware Kennis (wie ben ik, wat ben ik, waar kom ik vandaan, wat is de universum, wat is mijn relatie ermee, is er een God, wat is Die dan, wat is de Waarheid enz.), dan komt Onkennis binnen in die persoon zelf in opstand (bang on z’n macht kwijt te raken), mobiliseert de Onkennis in anderen en in de omgeving van die persoon en gaat diens zoektocht aldus blokkeren. Daarom zeggen ze in het Oosten ook dat een mens nooit alleen de spirituele pad op moet, maat altijd (voor kort of voor lang) een Guru moet nemen omdat deze ook een soortgelijk pad heeft doorlopen en de valkuilen kent.
  Of Icke zo’n Guru is, daar kan ik niet over oordelen.

  0 likes
 • Candor schreef:

  Ghandi, heeft net als David Icke gezegd: “De enige revolutie is de revolutie in jezelf”

  Klopt als een bus maar dan moet je wel door het mistgordijn van leugens heen kunnen kijken wat ons gepresenteerd wordt .

  Dit is wat oa David Icke ons probeert te vertellen , wake Up !!

  0 likes
 • Candor schreef:

  Roy

  2 november 2014 20:39 at 20:39

  Hmmmm als je met engelse woorden wilt schermen, moet je het wel juist doen. Volgens mij ga je een beetje de mist is. Je zal vast Denial ipv Denail bedoelen en ipv abregration bedoel je vast Aberration. Nu weet ik alleen nog niet in hoeverre Aberration met Denial te maken hebt, maar dat kan je vast wel uitleggen. Ik zag dat je dat op WantToKnow ook al verkeerd deed.

  “Government in het Latijn betekent , To control your mind”

  Kan je mij laten zien hoe je hier bij komt? Volgens mij is dit namelijk een fabeltje die ik eerder voobij heb zien komen.

  Reactie hierop is :

  Hmmmm Fabeltje zucht , oke dan beste Roy maar ik begrijp totaal niet dat je dit niet eerst zelf controleert door simpelweg dit in te typen in GOOGLE .

  Wat komt er dan uit , het volgende .

  https://decryptedmatrix.com/live/government-latin-for-to-control-the-mind/

  Vraagje , wat breng ij hier op een van deze Nederlandse prachtige sites die de moeite te nemen om het bewustzijn van de mensen omhoog te brengen ?

  Ik zie jou net als op mijn reactie alleen maar kritiek geven , of heb ik het mis ?

  Er is hier trouwens een mooi gezegde over waar je misschien iets van kunt leren : Don,t kill the Messenger .

  Denail : ( also called abregration ) is a defend meganism in wich a person is , with a fact it is to uncomfortable to accept and rejects instead , insisting that it is not true dispite what may be overwhelming evidence !

  Een foutje erin bedankt Denial , en zelfs mijn eigen Nederlands taal is niet mijn sterkste kant , bedankt voor je kritiek .

  Hope you will be back met een reactie .

  0 likes
 • x

  Check Also

  misbruik

  De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

  Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

  woordvoerder

  Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

  Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...

  >