Homepagina » Mens en Dier » De heilige geschiedenis van de wereld: Hitler, Kennedy en Johnson
De heilige geschiedenis van de wereld: Hitler, Kennedy en Johnson

De heilige geschiedenis van de wereld: Hitler, Kennedy en Johnson

In zijn boek De heilige geschiedenis wijst filosoof en theoloog Jonathan Black ons op de betrokkenheid van engelen en bovennatuurlijke machten en krachten in de wereldgeschiedenis. Engelen hebben onze perceptie van de wereld vormgegeven. Alle verhalen laten zien dat ze altijd aanwezig zijn en constant vormgeven aan ons leven en de wereld om ons heen, aldus Black.

Adolf Hitler meende in contact te staan met de goddelijke voorzienigheid en boodschappen van boven te krijgen. Hij geloofde dat hij in de Eerste Wereldoorlog meerdere malen op wonderbaarlijke wijze aan de dood was ontsnapt, omdat hij door hogere machten werd beschermd. Hij vertelde dat hij ooit met wat vrienden zat te eten toen een stem hem zei dat hij moest opstaan en een meter of 20 door de loopgraaf moest lopen. Toen hij op die andere plek ging zitten, was er een enorme flits en een knal. Een granaat had de plek waar hij net had gezeten geraakt en al zijn kameraden gedood.

“Superman leeft nu ons ons,” zei hij wel eens tegen zijn vrienden. “Hij is hier, onverschrokken en wreed. De goddelijke voorzienigheid heeft me opgedragen om de Duitse volkeren te verenigen, om mijn thuisland weer op te bouwen tot het Germaanse Rijk.” De Engelse schrijver Houston Stewart Chamberlain riep hem uit tot de Duitse messias. En volgens Gregor Strasser veranderde Hitler door zijn betoverende uitstraling in een aartsengel als hij de menigten toesprak.

De Nederlandse journalist, politicus en verzetsstrijder Piet Jongeling maakte een soortgelijke bijna-doodervaring mee. Ook hij voelde dat hij moest opstaan van zijn plaats toen hij in het concentratiekamp Sachsenhausen zat. Hij liep een paar meter door zijn barak en hoorde een gigantische knal. Op de plek waar hij net had gezeten was een raket ingeslagen. Jongeling schreef de gebeurtenis toe aan de goddelijke voorzienigheid.

Black gaat ook in op overeenkomsten tussen de Amerikaanse presidenten Abraham Lincoln en John F. Kennedy. Ze waren beide atletische mannen, langer dan 1 meter 80, scheepskapitein en bij beide leiders stond de raciale kwestie hoog op de politieke agenda. Lincoln trad in 1846 toe tot de Senaat, Kennedy in 1946. Lincoln werd in 1860 tot president gekozen en Kennedy in 1960. In beide gevallen werd betwijfeld of hun verkiezing legaal was.

De heilige geschiedenis van de wereld: Hitler, Kennedy en JohnsonZe hadden beide een Democratische vriend uit Illinois, genaamd Adlai E. Stevensons, ze kenden allebei ene dokter Charles Taft en ze hadden een adviseur met de naam Billy Graham. Ze werden allebei op een vrijdag door het hoofd geschoten. De moordenaars van beide mannen werden vastgezet door een agent die Baker heette en beide moordenaars werden op hun beurt gedood door een enkel schot uit een revolver voordat ze berecht konden worden. Lincoln en Kennedy hadden beide een Democraat als opvolger met de naam Johnson. De opvolger van Lincoln, Andrew Johnson, werd in 1808 geboren en Lyndon B. Johnson als Kennedy’s opvolger in 1908.

Het materialisme voert in onze maatschappij de boventoon, stelt Black. We zijn het idealisme en die wijze om de wereld te begrijpen zozeer uit het oog verloren dat het leeuwendeel van religie en spiritueel denken, ja het leeuwendeel van het menselijk denken en de menselijke beschaving, nu een gesloten boek voor ons is.

“Ik probeer te laten zien dat er geen simpele keuze te maken is tussen rede en religie,” besluit hij. “Religie is redelijk, gebaseerd op de aannames van het idealisme, net zoals wetenschap redelijk is, gebaseerd op aannames van het materialisme. Objectief beproeven is de toetssteen van de wetenschap, terwijl subjectiviteit, de proeve van de menselijke beleving, de toetssteen is van religie.”

Het boek ‘De heilige geschiedenis’ van Jonathan Black is hier verkrijgbaar.Vond je deze informatie leuk? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. De E.U. die ons nu door de strot geduwd wordt is in wezen niets anders dan Hitlers doel. Dus wie heeft die oorlog nou gewonnen of verloren ? Wij met z’n allen dachten uiteindelijk gewonnen te hebben door de hulp van de geallieerden maar voor we het door hebben zitten we uiteindelijk toch met Hitler’s natte droom opgescheept en is er geen weg meer terug.

  24 likes
  • Zoals ik al vaker gezegd heb zijn WIJ de NAZI’s, beter vertaald het Arische ras die de gehele wereld leiden. oorlogen gingen niet om land maar om onze bovenkamer. De oorlog op onze bovenkamer is heel duidelijk gewonnen door de NAZI’s, Wij!!

   Gaan jullie eens denken wat Hitler gezegd heeft dat het Arische ras het superieure ras is en waarom dat zou moeten zijn.

   Misschien moeten jullie eens gaan denken dat onze zeer ernstige overpopulatie een groot doel heeft en waarom de chinezen 1 kind per gezin mogen hebben en dat in India bovenop de trein drukker is als in de trein!! Zal dit een einddoel hebben??

   Misschien is de Aarde wel een Arische planeet en zijn al de andere rassen wel te gast hier om samen met de goden terug te gaan naar hun eigen planeet.

   Multicultureel, haha Multi Universal bedoelen ze maar dat begrepen wij toch niet!!

   4 likes
   • Een verenigt europa met bijna geen europeanen.. Ja dat was zijn doel rofl. Deze droom van een wereldrijk is net zo oud als de mens zelf. Napoleon, ceasar, alexander de grote etc. Het idee dat het nationaal socialisme gewonnen zou hebben is ronduit debiel.

    2 likes
    • @ferrimassi,
     Wellicht is dat geheel de bedoeling in andere culturen te laten leren van de Arische cultuur. Niet vergeten dat alle ontwikkeling en wetenschap van het Arische ras komt dus het zal een reden hebben dat vele hier zijn voordat ze vertrekken.

     0 likes
  • Mmm, de EU werd NA WOII opgericht met als achterliggende doelstelling oorlog te voorkomen omdat de aangesloten landen economisch met elkaar verbonden zijn. Lijkt mij niet geheel vergelijkbaar met een goddelijke voorzienigheid die opdraagt om een Duits Rijk te verenigen.

   3 likes
   • Ze richten een illusie op die ons gemanipuleerd word. Zij maken en creëren oorlogen dus is voorkomen een makkelijk iets. Het Duitse rijk is het Arische ras of het Germaanse ras en dat zijn wij en wij zijn dus al 1. Zonder het in de gaten te hebben zijn we al herenigd.

    0 likes
    • Een makkelijk iets? Kweenie hoor; sinds 1945 is door geen van de bij de EU aangesloten landen meer oorlog gevoerd sinds die landen erbij aangesloten zijn. Als je dan zo’n 10.000 jaar geschiedenis bekijkt met constant oorlog in Europa, dan lijkt mij er geen sprake te zijn van een illusie; dat nioet oorlog voeren werkt echt.

     En wie zijn ‘ze’?

     0 likes
     • Brengt de EU vrede?
      Van 1812 tot 1940 hebben we vrede gekend met wat moeilijkheden rond de afscheiding van België. Dus 128 jaar dank zij het gebroken geweertje. Hek kan dus ook anders

      0 likes
 2. Als Hitler werd beschermd vanuit de goddelijke wereld, dan is dat goddelijke wel identiek aan de hel.

  21 likes
 3. Zoals ik al vaker zei hebben ze allemaal een BAAS, ja ook Hitler had een baas!! De Hitlergroet is officieel een groet naar de PAUS. Wie het IRON CROS nog kent die officieren kregen voor hun heldendaad moeten gaan inzien dat dat zwarte kruis ook het symbool is van de illuminatie maar het kruis komt veel vaker voor.

  Deze wereld is geheel gestuurd door 1 groep die geheel 1 is en die ONS verdeeld in dualistische groepjes zoals Links Rechts maar ook Kapitalisme Communisme of bij de Islam Sjiieten en Soennieten.

  Als je dit gaat inzien moet je ook gaan inzien dat ze dat met een reden gedaan hebben en dat ze dat heel goed gelukt is, los van alle commentaren die ze gaan krijgen.

  10 likes
  • Helemaal mee eens. er zijn diverse video’s die Hitler ontmaskeren. Een daarvan is DallasGoldBug. Hij heeft zelfs het huis kunnen identificeren als zijnde hetzelfde huis als Walt Disney. Hij doet dit via oor vergelijkingen. Ieder oor is nl uniek, net als een vingerafdruk. Ik voeg een tweetal links toe, met wie ” Hitler ” samenwerkte. Laat even weten wat je ervan vindt.
   http://youtu.be/4X51J2c8tDg?list=UUyO7aSF7FYbGuRb8jCBJvbw
   http://youtu.be/jH6t2TGgTto

   2 likes
   • Dennis
    2 november 2014 15:09 at 15:09

    Ik heb ze gezien en vind het heel interessant. Ik weet inmiddels dat onze realiteit geheel niet de juiste is en dat wetenschap geheel gemanipuleerd is. Waar vele nog niet in een hologram geloven is het nu maar wellicht 1000 jaar geleden ook realiteit.

    Ik weet enkel niet of ik moet uitgaan van die wetenschap van die filmpjes om zo mensen vast te kunnen stellen wie het zijn en waren.

    1 likes
 4. Hitler kreeg door dat hij z’n plaats moest verlaten en verderop moest gaan zitten. Zo werd hij niet gedood.
  Dit heeft niets met God te maken, maar met het wakker worden van paranormale vermogens. In elk mens zitten deze paranormale vermogens. Bij de meeste van ons verkeert het in slaaptoestand. Bij enkelen is het een beetje aan het wakker worden en bij een hele kleine groep mensen is het volledig ontwaakt.
  Mensen met ontwaakte bovenwereldse vermogens kunnen net zo ver van God afstaan als alle anderen en zelfs niet eens in God geloven.
  Kennis omtrent God hebben en het hebben van ontwaakte vermogens zijn 2 geheel verschillende dingen. Bij de eerste wordt je vervuld en verlost, de tweede kan voor een tijdje aantrekkelijk zijn, maar daarna kan het een behoorlijke last worden dat al snel tot misbruik kan leiden en een enorme egoisme in die persoon ontwikkelt.

  5 likes
 5. Religie is in mijn ogen juist altijd de oorzaak van oorlogen. Kijk wat er nu speelt in het Midden Oosten en Midden Afrika. Mensen worden met terreur aan een bepaalde religie onderworpen en als je tegenwerkt of van een andere stroming bent binnen hetzelfde geloof wordt je de strot doorgesneden. Of in het heilige Amerika waar fanatieke religieuzen zich nog steeds met hand en tand blijven verzetten tegen gelijke rechten en openstelling van het burgerlijk huwelijk voor homo’s en lesbo’s. Om nog maar te zwijgen van de ontelbare gevallen van kindermisbruik binnen de Katholieke kerk.

  Nee inderdaad, religie is iets moois……….

  2 likes
 6. Hitler werd beschermd door engelen: aartsengel Hitler.
  Hij werd beschermd want hij moest een taak uitvoeren lees ik.

  Als dat bij wakker worden hoort geef mijn portie dan maar aan fikkie.

  2 likes
  • Je mag misschien gelijk hebben, maar als hitler was gewonnen dan zat je nu vrolijk te wezen met een muismatje met het hakenkruis op. De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars.

   1 likes
 7. Religie is altijd het grootste KWAAD op deze wereld geweest ! Om dat het verzonnen is ! Meerdere machtswellustelingen hebben een paar boekjes geschreven : bijbel, thora,koran hebben we nog meer ? De meute loopt er dan achteraan omdat ze onzeker zijn en iets willen om zich aan vast te pakken !

  2 likes
 8. Ik vind acties van malloten als Adolf Hitler rechtvaardigen met Goddelijke Voorzienigheid op z’n zachtst gezegd een vieze smaak ni de mond geven. En er zijn inderdaad een aantal parallellen te trekken tussen leven en dood van Lincoln en Kennedy, maar tenminste evenzoveel verschillen. Dus om dit nu allemaal aan bovennatuurlijke krachten toe te schrijven?

  Dit stukje vind ik interessant: ‘Religie is redelijk, gebaseerd op de aannames van het idealisme, net zoals wetenschap redelijk is, gebaseerd op aannames van het materialisme. Objectief beproeven is de toetssteen van de wetenschap, terwijl subjectiviteit, de proeve van de menselijke beleving, de toetssteen is van religie.’

  Dus, is wetenschap het vehikel om materialisme te promoten, en religie voor idealisme? Nou ken ik toch tal van klassieke voorbeelden waar religie voor het karretje van het materialisme werd gespannen.

  Nou, hier moet ik nog eens wat over mijmeren…

  1 likes
 9. Je kunt ook het stuk op internet luisteren van Myron Fagan, die in de ’60er jaren de relatie tussen De Rotschilds, Hitler, Stalin, Lenin, de CFR, IMF en Bank of England en de Bush familie, in een betoog volledig blootlegt.

  Daar zat niks van engelen tussen!
  http://www.youtube.com/watch?v=KrUXPn7HCjM

  0 likes
 10. Die tweede wereld moest er komen, tegen te houden was hij niet.
  Hitler had een taak te volbrengen op aarde, hij had de bescherming, en kon niet gedood worden.
  Nu weten we dat er diverse aanslagen op zijn leven uitgeoefend zijn worden.
  Lees hiervoor en voor nog veel en veel meer het boek: De Volkeren der Aarde, reeds geschreven voor de tweede wereldoorlog…
  http://www.rulof.org
  (het boek is na de wereldoorlog in het Engels vertaald worden en naar diverse wereldleiders verzonden worden!)

  0 likes
 11. “Superman leeft nu ons ons,”

  Rare zin.

  0 likes
 12. Ik hield op met lezen bij het woordje “engelen”.
  Hou maar op.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

poetin

Poetin haalt uit naar Westen: ‘Júllie werkten met hem samen, met Hitler’

Het Europees Parlement heeft onlangs een resolutie ...

hitler

Hitler was links, onthult Zwitsers weekblad. Wat betekent dit?

Leiders van rechtse partijen worden in het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.