Buitenland

Nederland steunt regime dat Hitler de hemel in prijst. Kijk en huiver

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen dinsdag zei de Oekraïense parlementsvoorzitter Andrej Paroebij dat Adolf Hitler ‘de fakkeldrager van de democratie’ was.

Zijn uitspraken werden uitgezonden op de Oekraïense zender ICTV. Paroebij schilderde Hitler af als een echte voorstander van democratie, meldde persbureau TASS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hij claimde dat de Führer directe democratie toepaste in de jaren dertig.

Nazi-elementen

“Ik ben een groot voorstander van directe democratie,” zei hij. “De grootste man die directe democratie toepaste was overigens Adolf Hitler.”

In de westerse media bleef het oorverdovend stil. Geen enkele Amerikaanse, Canadese of Europese nieuwssite nam de moeite om aandacht te besteden aan de controversiële uitspraken.

Waarom? Omdat het regime in Kiev bestaat uit nazi-elementen die worden gesteund door de VS en diens bondgenoten.

Opbloeiende democratie

Paroebij wordt neergezet als een rechtse politicus in plaats van een neonazi. Het Amerikaanse congres, het Canadese parlement, het Britse parlement en het Europees Parlement hebben hem allemaal uitgenodigd en geprezen.

De voormalige veiligheidschef sprak eerder dit jaar op een bijeenkomst van de Atlantic Council, een door de NAVO gesteunde organisatie die samenwerkt met Facebook.

In 2014 schreef de New York Times: “De VS en de EU hebben de revolutie omarmd in Oekraïne als een opbloeiende democratie.”

Gaat lekker

In september vorig jaar trad het associatieverdrag met Oekraïne in werking. Daarnaast verleent de EU financiële steun aan het land.

Nederland helpt het regime bij het hervormen en professionaliseren van zijn leger. De NAVO heeft vier fondsen opgezet om het niveau van het Oekraïense leger op te krikken. Nederland leidt één van die fondsen.

Onze regering gaf ook al miljoenen aan Syrische rebellen die hoogstwaarschijnlijk oorlogsmisdaden hebben gepleegd in Afrin. Daarnaast steunt zij dus een club neonazi’s. Gaat lekker.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

Foto: Vadim Chuprina Wikimedia Commons

[Global Research]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 jaren geleden

LS…

Ook Hitler is ooit geboren als mens net als Trump, Obama, Rutte, de Paus en andere schapen van de grote familie: The Human Race… Het probleem is echter dat de ene mens net iets meer van het Reptielen Satansbloed in de aderen heeft dan de andere en daardoor meer geschikt is om als slaaf te dienen voor Jahweh / Satan / Lucifer of hoe je deze flikker ook moge noemen…

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

Is toch logisch en nomaal, Bernard nazi officier, claus nazi , beaatje queen of the nazi’s…
Bernard richtte bilderberg op waar bea hoofd van is nu.
Wat ik niet snap is hoe na WOll beatrix en haar nazi man de kroon konden bestijgen als nazi aanhangers…
Bij ons in B brak bijna burgeroorlog uit toen de koning dacht terug te keren.
De koning van B kon niet meer terug keren, waarom na het hoogverraad van koningshuis aan NL en volk, nog voor WOll uitbrak verraadde nL koningshuis de NL’ers aan hitler en renden allemaal naar de UK om in alle luxe met het gestolen geld van NL’ers de oorlog uit te zitten.

“Op 12 en 13 mei 1940 begeleide Nazi-S/S Prins Bernhard zur Lippe Biesterfeld (spion voor IG Farben)en de Nederlandse koningin Wilhelmina en zijn gezin bij hun overtocht naar Engeland. Dit met de voorkennis dat ingevolge artikel 21 van de Nederlandse Grondwet de Nederlandse regering daarmee zichzelf heeft opgeheven en Nederland onderdeel van Duitsland is geworden wat werd aangestuurd vanuit het Hitler-Kabinet. Jan Donner was raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden.
Hij nam op 13 maart 1944 ontslag als raadsheer, zonder afstand te nemen van het beleid van de Hoge Raad tijdens de bezetting, waarna hij na de bezetting op 5 mei 1945 weer kon terugkeren als raadsheer bij de Hoge Raad voor de voortzetting van het Hitler-Kabinet.”

Wist je dat een koningshuis in oorlog HAAR LAND NIET MAG VERLATEN, doe je het wel verlies je de troon. Koningshuis is als een kapitein op een schip!
Onderhouden door het VOLK KAN EN MAG een koningshuis NOOIT zich in veiligheid brengen terwijl haar burgers uitgemoord worden.
Hoe kon een nazi officier in NL dan toch de troon op naast bea?
Waar was israehell of dat simon wiesentall centrum nazi jagers??

lees maar nazi koningshuizen NL en B

https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Niet om de nazi’s in Nederland een veer in de reet te duwen, maar wat is moreel nog aan de haak?

Omstreden Filipijnse president op bezoek in Israël (eigen aanvulling: bij andere omstreden president!!??)

https://bit.ly/2MWB51D

Alles draait om geld, waanzin en Karakterloosheid.

Christgalactic
Christgalactic
5 jaren geleden

Het is inderdaad erg gesteld, en velen hangen ook nog geloofsboeken aan. Het ” hier en nu” beleven zij al lang niet meer, laat staan dat ze echt geloof zouden hebben in de Verlosser!

In lak’ ech ala k’ in

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x