Homepagina » Buitenland » Nederland steunt regime dat Hitler de hemel in prijst. Kijk en huiver
Nederland steunt regime dat Hitler de hemel in prijst. Kijk en huiver

Nederland steunt regime dat Hitler de hemel in prijst. Kijk en huiver

Afgelopen dinsdag zei de Oekraïense parlementsvoorzitter Andrej Paroebij dat Adolf Hitler ‘de fakkeldrager van de democratie’ was.

Zijn uitspraken werden uitgezonden op de Oekraïense zender ICTV. Paroebij schilderde Hitler af als een echte voorstander van democratie, meldde persbureau TASS.

Hij claimde dat de Führer directe democratie toepaste in de jaren dertig.

Nazi-elementen

“Ik ben een groot voorstander van directe democratie,” zei hij. “De grootste man die directe democratie toepaste was overigens Adolf Hitler.”

In de westerse media bleef het oorverdovend stil. Geen enkele Amerikaanse, Canadese of Europese nieuwssite nam de moeite om aandacht te besteden aan de controversiële uitspraken.

Waarom? Omdat het regime in Kiev bestaat uit nazi-elementen die worden gesteund door de VS en diens bondgenoten.

Opbloeiende democratie

Paroebij wordt neergezet als een rechtse politicus in plaats van een neonazi. Het Amerikaanse congres, het Canadese parlement, het Britse parlement en het Europees Parlement hebben hem allemaal uitgenodigd en geprezen.

De voormalige veiligheidschef sprak eerder dit jaar op een bijeenkomst van de Atlantic Council, een door de NAVO gesteunde organisatie die samenwerkt met Facebook.

In 2014 schreef de New York Times: “De VS en de EU hebben de revolutie omarmd in Oekraïne als een opbloeiende democratie.”

Gaat lekker

In september vorig jaar trad het associatieverdrag met Oekraïne in werking. Daarnaast verleent de EU financiële steun aan het land.

Nederland helpt het regime bij het hervormen en professionaliseren van zijn leger. De NAVO heeft vier fondsen opgezet om het niveau van het Oekraïense leger op te krikken. Nederland leidt één van die fondsen.

Onze regering gaf ook al miljoenen aan Syrische rebellen die hoogstwaarschijnlijk oorlogsmisdaden hebben gepleegd in Afrin. Daarnaast steunt zij dus een club neonazi’s. Gaat lekker.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

Foto: Vadim Chuprina Wikimedia Commons

[Global Research]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marduk's Revenge schreef:

  Is toch logisch en nomaal, Bernard nazi officier, claus nazi , beaatje queen of the nazi’s…
  Bernard richtte bilderberg op waar bea hoofd van is nu.
  Wat ik niet snap is hoe na WOll beatrix en haar nazi man de kroon konden bestijgen als nazi aanhangers…
  Bij ons in B brak bijna burgeroorlog uit toen de koning dacht terug te keren.
  De koning van B kon niet meer terug keren, waarom na het hoogverraad van koningshuis aan NL en volk, nog voor WOll uitbrak verraadde nL koningshuis de NL’ers aan hitler en renden allemaal naar de UK om in alle luxe met het gestolen geld van NL’ers de oorlog uit te zitten.

  “Op 12 en 13 mei 1940 begeleide Nazi-S/S Prins Bernhard zur Lippe Biesterfeld (spion voor IG Farben)en de Nederlandse koningin Wilhelmina en zijn gezin bij hun overtocht naar Engeland. Dit met de voorkennis dat ingevolge artikel 21 van de Nederlandse Grondwet de Nederlandse regering daarmee zichzelf heeft opgeheven en Nederland onderdeel van Duitsland is geworden wat werd aangestuurd vanuit het Hitler-Kabinet. Jan Donner was raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden.
  Hij nam op 13 maart 1944 ontslag als raadsheer, zonder afstand te nemen van het beleid van de Hoge Raad tijdens de bezetting, waarna hij na de bezetting op 5 mei 1945 weer kon terugkeren als raadsheer bij de Hoge Raad voor de voortzetting van het Hitler-Kabinet.”

  Wist je dat een koningshuis in oorlog HAAR LAND NIET MAG VERLATEN, doe je het wel verlies je de troon. Koningshuis is als een kapitein op een schip!
  Onderhouden door het VOLK KAN EN MAG een koningshuis NOOIT zich in veiligheid brengen terwijl haar burgers uitgemoord worden.
  Hoe kon een nazi officier in NL dan toch de troon op naast bea?
  Waar was israehell of dat simon wiesentall centrum nazi jagers??

  lees maar nazi koningshuizen NL en B

  https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk

  45 likes
  • weg met ons schreef:

   @Marduk’s Revenge

   Pedofielen krijgen in Nederland zelfs een koninklijke onderscheiding, dat zegt toch ook heul veul!

   Joos Barten werd eerder veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf voor ontucht met minderjarige jongens, maar kreeg, in 1986(?) een koninklijke onderscheiding.

   21 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    juist! Wij hebben hier dezelfde beerput en meer… rose balletten, dutroux, bende van nijvel, CCC, goh onbegrijpelijk gewoon hoe dit allemaal kan…
    Wat moeten die lachen met het voetvolk dat oerdom is, via sprookjes en dominante religie onder angsten geslaafd, blind onwetend dat zo te manipuleren is via tv. Zelfs openlijke schandalen deren de “hoogst geplaatsten en elite krapuul niet” angst regeert, psychopaten leiden de planeet . waar miljoenen mensen die psychopaten gewoon aanbidden daarom kan dit allemaal

    30 likes
  • freedon fighter schreef:

   Willemientje was eind Januari 1940 al begonnen, met haar kostbaarheden over te brengen naar Engeland!

   Belgie / Luxemburg, en NL wisten al van een naderende inval namelijk !

   IN Januari 1940 stortte er namelijk een Duitse Messerschmidt neer in het Belgisch Vucht, aan de grens met Nederland.

   Met daarin 2 Duitse hoge legerofficieren, en een aktetas vol plannen voor de inval in Nederland , Belgie, Luxemburg, en Frankrijk.

   De Belgische legerleiding heeft terstond ook de Nederlandse opperbevelhebber Generaal Winkelman, alsook toenmalig staatshoofd koningin Wilhelmina, per koerier van alles op de hoogte gesteld.

   In het geniep begon toenmalig staatshoofd koningin Wilhelmina, per boot al haar kostbaarheden, en al een groot deel van de Nederlandse goudvoorraad naar Engeland over te brengen.

   Het overtuigende bewijs dat zij het wisten is het ooggetuigenverslag van Flor Vanloffeld. Met een boekje vol interesante details. Dit boekje “De eerste duitse adelaar viel te Vucht”, is slechts in zeer beperkte mate uitgebracht, en thans absoluut niet meer te verkrijgen.

   Maar via een bieb bemachtigd, en digitaal gesafed !

   Hier in te zien, en te downloaden voor de liefhebbers ;

   https://burgelijkongehoorzaam.files.wordpress.com/2018/05/de-eerste-duitse-adelaar-viel-te-vucht-beveiligde-versie-1.pdf

   20 likes
  • freedon fighter schreef:

   Hier nog meer, NL is namelijk ook NOOOOOOIT terug gegeven aan die NEP oranjes !!!

   https://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2018/05/09/het-bedrog-en-waarom-jouw-rechten-niet-aan-wetten-getoetst-mogen-worden/

   11 likes
   • michel de la rie schreef:

    @freedomfighter, bedankt voor deze link. Er staat nog veel meer interessante info op.

    4 likes
   • TACP schreef:

    Interessante link, met name het deel uit de grondwet van toen. Alleen vind ik die oude nazi wetgeving net zo onrechtmatig. Het zou wat zijn zeg, wanneer een land van haar bezetter verlost is, de wetten van de de zojuist verdreven bezetter gewoon nog handhaaft of toestemming moet gaan vragen aan de oud bezetter om iets te veranderen.

    Dat is natuurlijk te idioot voor woorden, ik weet dat ze een soort gelijke truc hebben toegepast toen zogenaamd alle voormalige Europese koloniën hun “onafhankelijkheid” kregen. De bezetting was illegaal en zodoende hoeft Nederland (of welk land dan ook) die wetgeving na een bevrijding niet te erkennen als rechtsgeldig. Dat daar de Nederlandse elite gruwelijk misbruik van gemaakt heeft is natuurlijk een ander verhaal.

    1 likes
  • c.w.j.saathoff schreef:

   toen des tijds liep er naast de gouden koest ook iemand die niet zuiver op de graat was

   4 likes
  • Freba schreef:

   Prima verwoord. Waar niemand het over heeft is dat Hitler namens “De geallieerden” de communisten moest tegenhouden in Europa. Aardig gelukt. Na gedane zaken moest hij verdwijnen. Zonder Hitler was Europa een groot communistisch bolwerk geworden. De latere vernietigingskampen waren in eerste instantie bedoeld om de communisten te huisvesten. Uiteraard gefinancierd door Rothschild c.s. NIEMAND in de wereld is min of meer persoonlijk aansprakelijk voor de gevolgen. Het bedrijfsleven en vele andere belanghebbenden op dat moment zorgen dat bepaalde figuren in het zadel blijven. Kijk om je heen. Dagelijks vindt het plaats. Onze eigen Rutte blijft alleen in het zadel omdat de “rest” graag op het pluche blijft zitten. Zou ik ook doen voor meer dan 120K per jaar (rond de 7000 euro “schoon” per maand) Zijn maar weinig reageerders die dit “intikken” , dunkt mij. M.a.w. het systeem functioneert niet meer. Democratie houdt op te bestaan bij meer dan 100 personen op de vierkante kilometer. Geen overzicht meer.

   2 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Ook Hitler is ooit geboren als mens net als Trump, Obama, Rutte, de Paus en andere schapen van de grote familie: The Human Race… Het probleem is echter dat de ene mens net iets meer van het Reptielen Satansbloed in de aderen heeft dan de andere en daardoor meer geschikt is om als slaaf te dienen voor Jahweh / Satan / Lucifer of hoe je deze flikker ook moge noemen…

  7 likes
 • weg met ons schreef:

  Niet om de nazi’s in Nederland een veer in de reet te duwen, maar wat is moreel nog aan de haak?

  Omstreden Filipijnse president op bezoek in Israël (eigen aanvulling: bij andere omstreden president!!??)

  https://bit.ly/2MWB51D

  Alles draait om geld, waanzin en Karakterloosheid.

  14 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   ik heb dat ook gevolgd, waanzin hoe ze allemaal knielen ook Duterte voor dat israehell…
   Maar ja is bible belt land die filipijnen via vaticaan en hiermee is alles gezegd.

   Dan moet je weten:

   voor de crypto joden borgia in dat vaticaan zat was er geen bal jodendom in de Christelijke leer was opgenomen.. Nogal logisch want de farizeeërs joden hadden Jezus verraden aan barabas….
   De spaanse borgia’s waren crypto joden en onder de borgia’ s werd het jodendom in het Christelijk geloof opgenomen, zoek maar op!

   7 likes
  • Henk Azie schreef:

   Duterte eet van twee walletjes. Marawi rebellen werden bevoorraad via een VS legerbasis 30km verderop. Duterte heeft ze nooit gesommeerd het land te verlaten. Hij blijft het handje van Uncle Sam vasthouden en koopt wapens van China en Rusland. De landwinning op de Spratleys is gebeurd met zand uit Filipijnse territoriale wateren. Hier werd goed verdiend door lokale autoriteiten.
   Ik vind hem nu net Erdogan, NATO en Putin.

   1 likes
 • flardinga schreef:

  De kliek in Kiev is via een georganiseerde coup aan de macht gekomen,de afgezette Premier was bevriend met Putin en dat wenste het Westen/VS/Navo niet en die Navo wilde zijn territorium uitbreiden en dus moest die vriend van Putin weg,de coup was inderdaad een groep van zeer Extreem Rechtse lieden, in de 2e Wereldoorlog zaten eruit dit land al mensen die vochten voor Nazi Duitsland en veel in kampen als bewaarders de Joden mede vermoord hebben, wij krijgen zeker geen eerlijke informatie,selectief,net zo selectief als in Rusland,China of de VS,democratie of vrije pers bestaat maar onder een klein vernislaagje is mijn bescheiden mening, niet veel verandering dus ook niet in Kiev sinds de 2e wereldoorlog.
  Ik wil ook nu nogmaals herhalen dat ik eens een docu zag waar men sprak tussen de mogendheden die vochten tegen Duitsland in de oorlog,het was een overleg,ook mensen van de Poolse Partizanen waren daar,zij vertelden iedereen dat Duitsland massaal Joden vergasten,Rusland stelde toen voor om de aanvoerlijnen van de rails de bombarderen om zo het vervoer van de Joden onmogelijk te maken en zo dus een einde aan de vernietiging van de Europese Joden,de VS ging voor die actie liggen en dat dus niet door gegaan, bij veel mensen staat de VS voor democratie en mensenrechten maar ik weet wel beter.

  11 likes
 • Hanneke schreef:

  In deze testimonial van Fiona Barnett, victim of child trafficking and ritual abuse, kun je horen hoe die relaties zitten, tussen nazi’s, macht en ‘democratie’. Luister en huiver. De onderste steen zal steeds meer en heftiger boven komen nu.
  https://youtu.be/N9dTMyuEHTQ

  10 likes
 • koloth schreef:

  Nederland helpt om het leger daar op poten te zetten…….. ha ha ha Nederland kan zelf geen deuk in een pakje boter slaan. En anders zijn de kogels wel op……….pang pang.

  7 likes
  • Enki schreef:

   nee nee hahahah pinda pinda.

   1 likes
   • DE WAARHEID schreef:

    Zo, een Ned.-Indie veteraan…..of nazaat ervan…enfin, doet er niet toe …
    Maar over de politionele acties gesproken. daar waren ook schandalen….
    jaren lang met de rug aan gekeken.

    Zoals het ongeluk van generaal Spoor, zijn vrouw heeft er ooit een boek over geschreven waar allerlei vermoedens en feiten waren samen gebundeld.
    Spoor was namelijk op onderzoek naar een groteske wapen zwendel, waarbij groten binnen de Nederlandse legerstaf betrokken zouden zijn. Deze wapens werden geleverd aan de Darul Islam, dat was een terroristische moslim beweging die voor een eigen kalifaat op Java en de Jihad hadden uitgeroepen tegen de Totok’s(blanke NL-ers die in indie geboren zijn) en Indo’s(halfbloed). In latere verloop vocht de Darul Islam ook tegen de TNI van Soekarno.

    En generaal Spoor die is verongelukt met zijn leger-jeep, waar uit sectie rapporten bleek dat de remmen niet functioneerden. De Weduwe van Spoor vermoed dat er sabotage in het spel zat.

    1 likes
  • Remco schreef:

   Hahaha 🙂

   0 likes
 • Theo schreef:

  Tje, en ondertussen maakt niemand zich boos om de vele linkse deug nazi’s in de regering….

  7 likes
 • Christgalactic schreef:

  Het is inderdaad erg gesteld, en velen hangen ook nog geloofsboeken aan. Het ” hier en nu” beleven zij al lang niet meer, laat staan dat ze echt geloof zouden hebben in de Verlosser!

  In lak’ ech ala k’ in

  4 likes
 • bas boon schreef:

  Wat is daarvan gelogen? De NSDAP stond voor National Socialistische Deutsche Arbeit Partij

  4 likes
 • blub schreef:

  Wat is het punt? Hij zegt feitelijk waar het op neer komt, Hitler paste democratie toe.

  Hitler had een snor, ik ook. Wel een ander design, maar een snor blijft een snor. Zijn alle mannen met snorren nu neonazi’s?

  2 likes
 • Aradhel schreef:

  Maybe the apocalypse was always about their fall, so they tried to make it about ours.

  Think mirror. Think projection.

  https://tiffanyfitzhenry.com/2018/09/06/welcome-to-the-elite-apocalypse/

  2 likes
 • Kapitein Biff schreef:

  De naam Hitler roept telkens weer veel emoties op. Dat blijkt ook weer uit de vele reacties onder dit stukje.
  Of Adolf Hitler directe democratie toepaste vind ik niet zo makkelijk te beoordelen (om even on topic te blijven).
  Feit is wél dat de heer Hitler democratisch werd gekozen. Iets waar je historisch gezien gewoon niet omheen kan.
  Terugkijkend, met de kennis van nu, is dat gek. Hoe kon hij democratisch gekozen worden?

  tja… het is in ieder geval gebeurd

  2 likes
 • salvar schreef:

  en wij ondersteunen ze hier.

  1 likes
 • Jaya schreef:

  Het zijn allemaal satanisten die Hitler steunen en de oorzaak dat ze straks de gehele mensheid vernietigen.

  1 likes
 • Frans schreef:

  Tuurlijk is Hitler naar de Hemel.
  Nero ging ook naar de Hemel.
  Net als elk ander mens.

  0 likes
 • Jaya schreef:

  De enige manier om Hitler en de satanisten te overwinnen is naar Ufo’s te teleporteren en middels Death Ray’s Mechanisme’s de satanisten te elimineren die erop uit zijn Yahweh te vernietigen en die in dat geval zich genoodzaakt ziet telephatisch de mensheid te vernietigen en wanneer hij wordt aangevallen.

  0 likes
 • Audrey schreef:

  Ik hoop dat we nazie´s worden…..Die gaan voor een zuiver wit ras…. Dus dan geen donker gekleurde mensen meer in Nederland. Dan word Nederland weer van ons en dan zijn wij weer de baas over ons land. Want zoals het nu is gaat het de verkeerde kant op.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  rutte

  ‘Rutte is één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’

  Geert Wilders confronteert premier Mark Rutte op ...

  >