Homepagina » Buitenland » Nederland steunt regime dat Hitler de hemel in prijst. Kijk en huiver
Nederland steunt regime dat Hitler de hemel in prijst. Kijk en huiver

Nederland steunt regime dat Hitler de hemel in prijst. Kijk en huiver

Afgelopen dinsdag zei de Oekraïense parlementsvoorzitter Andrej Paroebij dat Adolf Hitler ‘de fakkeldrager van de democratie’ was.

Zijn uitspraken werden uitgezonden op de Oekraïense zender ICTV. Paroebij schilderde Hitler af als een echte voorstander van democratie, meldde persbureau TASS.

Hij claimde dat de Führer directe democratie toepaste in de jaren dertig.

Nazi-elementen

“Ik ben een groot voorstander van directe democratie,” zei hij. “De grootste man die directe democratie toepaste was overigens Adolf Hitler.”

In de westerse media bleef het oorverdovend stil. Geen enkele Amerikaanse, Canadese of Europese nieuwssite nam de moeite om aandacht te besteden aan de controversiële uitspraken.

Waarom? Omdat het regime in Kiev bestaat uit nazi-elementen die worden gesteund door de VS en diens bondgenoten.

Opbloeiende democratie

Paroebij wordt neergezet als een rechtse politicus in plaats van een neonazi. Het Amerikaanse congres, het Canadese parlement, het Britse parlement en het Europees Parlement hebben hem allemaal uitgenodigd en geprezen.

De voormalige veiligheidschef sprak eerder dit jaar op een bijeenkomst van de Atlantic Council, een door de NAVO gesteunde organisatie die samenwerkt met Facebook.

In 2014 schreef de New York Times: “De VS en de EU hebben de revolutie omarmd in Oekraïne als een opbloeiende democratie.”

Gaat lekker

In september vorig jaar trad het associatieverdrag met Oekraïne in werking. Daarnaast verleent de EU financiële steun aan het land.

Nederland helpt het regime bij het hervormen en professionaliseren van zijn leger. De NAVO heeft vier fondsen opgezet om het niveau van het Oekraïense leger op te krikken. Nederland leidt één van die fondsen.

Onze regering gaf ook al miljoenen aan Syrische rebellen die hoogstwaarschijnlijk oorlogsmisdaden hebben gepleegd in Afrin. Daarnaast steunt zij dus een club neonazi’s. Gaat lekker.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

Foto: Vadim Chuprina Wikimedia Commons

[Global Research]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Ook Hitler is ooit geboren als mens net als Trump, Obama, Rutte, de Paus en andere schapen van de grote familie: The Human Race… Het probleem is echter dat de ene mens net iets meer van het Reptielen Satansbloed in de aderen heeft dan de andere en daardoor meer geschikt is om als slaaf te dienen voor Jahweh / Satan / Lucifer of hoe je deze flikker ook moge noemen…

onbekend
onbekend
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

En die flikker is blank.

densie
densie
Reactie op  onbekend
2 jaren geleden

flikkert vals licht….

namaste

koloth
koloth
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

je bedoelt Allah.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Is toch logisch en nomaal, Bernard nazi officier, claus nazi , beaatje queen of the nazi’s…
Bernard richtte bilderberg op waar bea hoofd van is nu.
Wat ik niet snap is hoe na WOll beatrix en haar nazi man de kroon konden bestijgen als nazi aanhangers…
Bij ons in B brak bijna burgeroorlog uit toen de koning dacht terug te keren.
De koning van B kon niet meer terug keren, waarom na het hoogverraad van koningshuis aan NL en volk, nog voor WOll uitbrak verraadde nL koningshuis de NL’ers aan hitler en renden allemaal naar de UK om in alle luxe met het gestolen geld van NL’ers de oorlog uit te zitten.

“Op 12 en 13 mei 1940 begeleide Nazi-S/S Prins Bernhard zur Lippe Biesterfeld (spion voor IG Farben)en de Nederlandse koningin Wilhelmina en zijn gezin bij hun overtocht naar Engeland. Dit met de voorkennis dat ingevolge artikel 21 van de Nederlandse Grondwet de Nederlandse regering daarmee zichzelf heeft opgeheven en Nederland onderdeel van Duitsland is geworden wat werd aangestuurd vanuit het Hitler-Kabinet. Jan Donner was raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden.
Hij nam op 13 maart 1944 ontslag als raadsheer, zonder afstand te nemen van het beleid van de Hoge Raad tijdens de bezetting, waarna hij na de bezetting op 5 mei 1945 weer kon terugkeren als raadsheer bij de Hoge Raad voor de voortzetting van het Hitler-Kabinet.”

Wist je dat een koningshuis in oorlog HAAR LAND NIET MAG VERLATEN, doe je het wel verlies je de troon. Koningshuis is als een kapitein op een schip!
Onderhouden door het VOLK KAN EN MAG een koningshuis NOOIT zich in veiligheid brengen terwijl haar burgers uitgemoord worden.
Hoe kon een nazi officier in NL dan toch de troon op naast bea?
Waar was israehell of dat simon wiesentall centrum nazi jagers??

lees maar nazi koningshuizen NL en B

https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@Marduk’s Revenge

Pedofielen krijgen in Nederland zelfs een koninklijke onderscheiding, dat zegt toch ook heul veul!

Joos Barten werd eerder veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf voor ontucht met minderjarige jongens, maar kreeg, in 1986(?) een koninklijke onderscheiding.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

juist! Wij hebben hier dezelfde beerput en meer… rose balletten, dutroux, bende van nijvel, CCC, goh onbegrijpelijk gewoon hoe dit allemaal kan…
Wat moeten die lachen met het voetvolk dat oerdom is, via sprookjes en dominante religie onder angsten geslaafd, blind onwetend dat zo te manipuleren is via tv. Zelfs openlijke schandalen deren de “hoogst geplaatsten en elite krapuul niet” angst regeert, psychopaten leiden de planeet . waar miljoenen mensen die psychopaten gewoon aanbidden daarom kan dit allemaal

c.w.j.saathoff
c.w.j.saathoff
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

toen des tijds liep er naast de gouden koest ook iemand die niet zuiver op de graat was

freedon fighter
freedon fighter
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Willemientje was eind Januari 1940 al begonnen, met haar kostbaarheden over te brengen naar Engeland!

Belgie / Luxemburg, en NL wisten al van een naderende inval namelijk !

IN Januari 1940 stortte er namelijk een Duitse Messerschmidt neer in het Belgisch Vucht, aan de grens met Nederland.

Met daarin 2 Duitse hoge legerofficieren, en een aktetas vol plannen voor de inval in Nederland , Belgie, Luxemburg, en Frankrijk.

De Belgische legerleiding heeft terstond ook de Nederlandse opperbevelhebber Generaal Winkelman, alsook toenmalig staatshoofd koningin Wilhelmina, per koerier van alles op de hoogte gesteld.

In het geniep begon toenmalig staatshoofd koningin Wilhelmina, per boot al haar kostbaarheden, en al een groot deel van de Nederlandse goudvoorraad naar Engeland over te brengen.

Het overtuigende bewijs dat zij het wisten is het ooggetuigenverslag van Flor Vanloffeld. Met een boekje vol interesante details. Dit boekje “De eerste duitse adelaar viel te Vucht”, is slechts in zeer beperkte mate uitgebracht, en thans absoluut niet meer te verkrijgen.

Maar via een bieb bemachtigd, en digitaal gesafed !

Hier in te zien, en te downloaden voor de liefhebbers ;

https://burgelijkongehoorzaam.files.wordpress.com/2018/05/de-eerste-duitse-adelaar-viel-te-vucht-beveiligde-versie-1.pdf

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  freedon fighter
2 jaren geleden

Bedankt voor de info en link:-)

freedon fighter
freedon fighter
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden
michel de la rie
michel de la rie
Reactie op  freedon fighter
2 jaren geleden

@freedomfighter, bedankt voor deze link. Er staat nog veel meer interessante info op.

TACP
TACP
Reactie op  freedon fighter
2 jaren geleden

Interessante link, met name het deel uit de grondwet van toen. Alleen vind ik die oude nazi wetgeving net zo onrechtmatig. Het zou wat zijn zeg, wanneer een land van haar bezetter verlost is, de wetten van de de zojuist verdreven bezetter gewoon nog handhaaft of toestemming moet gaan vragen aan de oud bezetter om iets te veranderen.

Dat is natuurlijk te idioot voor woorden, ik weet dat ze een soort gelijke truc hebben toegepast toen zogenaamd alle voormalige Europese koloniën hun “onafhankelijkheid” kregen. De bezetting was illegaal en zodoende hoeft Nederland (of welk land dan ook) die wetgeving na een bevrijding niet te erkennen als rechtsgeldig. Dat daar de Nederlandse elite gruwelijk misbruik van gemaakt heeft is natuurlijk een ander verhaal.

Freba
Freba
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Prima verwoord. Waar niemand het over heeft is dat Hitler namens “De geallieerden” de communisten moest tegenhouden in Europa. Aardig gelukt. Na gedane zaken moest hij verdwijnen. Zonder Hitler was Europa een groot communistisch bolwerk geworden. De latere vernietigingskampen waren in eerste instantie bedoeld om de communisten te huisvesten. Uiteraard gefinancierd door Rothschild c.s. NIEMAND in de wereld is min of meer persoonlijk aansprakelijk voor de gevolgen. Het bedrijfsleven en vele andere belanghebbenden op dat moment zorgen dat bepaalde figuren in het zadel blijven. Kijk om je heen. Dagelijks vindt het plaats. Onze eigen Rutte blijft alleen in het zadel omdat de “rest” graag op het pluche blijft zitten. Zou ik ook doen voor meer dan 120K per jaar (rond de 7000 euro “schoon” per maand) Zijn maar weinig reageerders die dit “intikken” , dunkt mij. M.a.w. het systeem functioneert niet meer. Democratie houdt op te bestaan bij meer dan 100 personen op de vierkante kilometer. Geen overzicht meer.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Niet om de nazi’s in Nederland een veer in de reet te duwen, maar wat is moreel nog aan de haak?

Omstreden Filipijnse president op bezoek in Israël (eigen aanvulling: bij andere omstreden president!!??)

https://bit.ly/2MWB51D

Alles draait om geld, waanzin en Karakterloosheid.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

ik heb dat ook gevolgd, waanzin hoe ze allemaal knielen ook Duterte voor dat israehell…
Maar ja is bible belt land die filipijnen via vaticaan en hiermee is alles gezegd.

Dan moet je weten:

voor de crypto joden borgia in dat vaticaan zat was er geen bal jodendom in de Christelijke leer was opgenomen.. Nogal logisch want de farizeeërs joden hadden Jezus verraden aan barabas….
De spaanse borgia’s waren crypto joden en onder de borgia’ s werd het jodendom in het Christelijk geloof opgenomen, zoek maar op!

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Duterte eet van twee walletjes. Marawi rebellen werden bevoorraad via een VS legerbasis 30km verderop. Duterte heeft ze nooit gesommeerd het land te verlaten. Hij blijft het handje van Uncle Sam vasthouden en koopt wapens van China en Rusland. De landwinning op de Spratleys is gebeurd met zand uit Filipijnse territoriale wateren. Hier werd goed verdiend door lokale autoriteiten.
Ik vind hem nu net Erdogan, NATO en Putin.

Remco
Remco
Reactie op  Henk Azie
2 jaren geleden

Dat klinkt niet erg logisch, Henk…het handje van Uncle Sam vasthouden en wapens kopen van China en Rusland? Verklaar u nader?

Christgalactic
Christgalactic
2 jaren geleden

Het is inderdaad erg gesteld, en velen hangen ook nog geloofsboeken aan. Het ” hier en nu” beleven zij al lang niet meer, laat staan dat ze echt geloof zouden hebben in de Verlosser!

In lak’ ech ala k’ in

bas boon
bas boon
2 jaren geleden

Wat is daarvan gelogen? De NSDAP stond voor National Socialistische Deutsche Arbeit Partij

Hanneke
Hanneke
2 jaren geleden

In deze testimonial van Fiona Barnett, victim of child trafficking and ritual abuse, kun je horen hoe die relaties zitten, tussen nazi’s, macht en ‘democratie’. Luister en huiver. De onderste steen zal steeds meer en heftiger boven komen nu.
https://youtu.be/N9dTMyuEHTQ

flardinga
flardinga
2 jaren geleden

De kliek in Kiev is via een georganiseerde coup aan de macht gekomen,de afgezette Premier was bevriend met Putin en dat wenste het Westen/VS/Navo niet en die Navo wilde zijn territorium uitbreiden en dus moest die vriend van Putin weg,de coup was inderdaad een groep van zeer Extreem Rechtse lieden, in de 2e Wereldoorlog zaten eruit dit land al mensen die vochten voor Nazi Duitsland en veel in kampen als bewaarders de Joden mede vermoord hebben, wij krijgen zeker geen eerlijke informatie,selectief,net zo selectief als in Rusland,China of de VS,democratie of vrije pers bestaat maar onder een klein vernislaagje is mijn bescheiden mening, niet veel verandering dus ook niet in Kiev sinds de 2e wereldoorlog.
Ik wil ook nu nogmaals herhalen dat ik eens een docu zag waar men sprak tussen de mogendheden die vochten tegen Duitsland in de oorlog,het was een overleg,ook mensen van de Poolse Partizanen waren daar,zij vertelden iedereen dat Duitsland massaal Joden vergasten,Rusland stelde toen voor om de aanvoerlijnen van de rails de bombarderen om zo het vervoer van de Joden onmogelijk te maken en zo dus een einde aan de vernietiging van de Europese Joden,de VS ging voor die actie liggen en dat dus niet door gegaan, bij veel mensen staat de VS voor democratie en mensenrechten maar ik weet wel beter.

Remco
Remco
Reactie op  flardinga
2 jaren geleden

flardinga, na een komma een spatie graag 🙂

blub
blub
2 jaren geleden

Wat is het punt? Hij zegt feitelijk waar het op neer komt, Hitler paste democratie toe.

Hitler had een snor, ik ook. Wel een ander design, maar een snor blijft een snor. Zijn alle mannen met snorren nu neonazi’s?

salvar
salvar
2 jaren geleden

en wij ondersteunen ze hier.

Theo
Theo
2 jaren geleden

Tje, en ondertussen maakt niemand zich boos om de vele linkse deug nazi’s in de regering….

x

Check Also

heerenveen

Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie

Al maandenlang worden we dagelijks gebombardeerd met ...

vrouw

75-jarige vrouw levenloos gevonden na tweede dosis coronavaccin

Een 75-jarige Israëlische vrouw die woensdagochtend de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x