Buitenaards

Davos 2013: wereldleiders bespreken buitenaards leven

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Topmensen uit het zakenleven, belangrijke politici en andere wereldspelers zijn in het Zwitserse skioord Davos bijeen om onder meer te praten over de stand van de wereldeconomie.

Op het jaarlijkse World Economic Forum wordt niet alleen over de dreigende eurocrisis gesproken, maar ook over buitenaards leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoewel het thema voor het eerst wordt besproken op het Forum, hebben wereldleiders en legerfunctionarissen dit onderwerp al vaker behandeld.

Agenda

In december vorig jaar sprak de Russische premier Dmitri Medvedev over buitenaardsen nadat hij in Moskou een televisie-interview met journalisten had afgerond. Hij zei toen: “Ik ga niet zeggen hoeveel buitenaardsen onder ons zijn, want dat zou paniek kunnen veroorzaken.”

Het World Economic Forum neemt het onderwerp net als Medvedev serieus door het op de agenda te zetten. Experts van het Forum stellen dat het denkbaar is dat we buitenaards leven of andere bewoonbare planeten kunnen gaan ontdekken.

Over 10 jaar weten we wellicht dat de aarde niet uniek is en dat ook elders in het universum leven is. Het WEF-team dringt er bij de wereldelite op aan om zichzelf en de landen in de wereld voor te bereiden op een dergelijke ontdekking.

Afgezant

De wetenschappers suggereren dat meer denkkracht nodig zal zijn op het moment dat de mensheid wordt geconfronteerd met een buitenaardse beschaving. De wereld moet dan wellicht robots naar andere planeten sturen om als afgezant de interstellaire reis te kunnen overleven, aldus het team.

De ontdekking van een aarde 2.0 of leven buiten onze planeet zou de verkenning van de Melkweg uit het rijk der fictie halen. De ontdekking van eenvoudig leven zou bovendien speculatie over het bestaan van andere intelligente wezens voeden.

Hoe dan ook lijkt het erop dat er een spannende tijd aanbreekt voor de mensheid en wie weet is Davos het eerste evenement dat leidt tot een serie buitengewone wereldwijde onthullingen.

Bron: Ruvr.ru

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

De gevonden meteoriet met de algen in zich, zou de wereld allang wakker hebben moeten schudden.Kennelijk snapt men er niet een hout van, als dit toch in de krant staat??http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3381574/2013/01/23/Hoogleraar-Meteoriet-bewijst-dat-aliens-bestaan.dhtml?utm_source=scherm1&utm_medium=button&utm_campaign=Cookiecheck

dymphna
dymphna
11 jaren geleden

dit zijn de laatste twee zinnen van de tekst
————————————–

Hoe dan ook lijkt het erop dat er een spannende tijd aanbreekt voor de mensheid en wie weet is Davis het eerste evenement dat leidt tot een serie buitengewone wereldwijde onthullingen.

——————————————-

Er is de laaste jaren al genoeg onthuld, maar de media pikt het niet op.

Jeff
Jeff
11 jaren geleden

tja Wolf, wat de boer niet kent dat vreet ie niet. En als het dan zo ver is…..met z’n allen flink in paniek! Fijn weekend allen.

m&m
m&m
11 jaren geleden

Over 10 jaar weten we wellicht dat de aarde niet uniek is.
hoezo niet uniek,dit is een prachtige planeet,die door de mensheid naar de knoppe geholpen wordt,althans de aasgieren.
deze planeet is zo prachtig,dat er maar weinige zijn in het universum,maar dat is mijn idee.
laten ze nu eens ophouden over buitenaardse,die zijn er en zullen er altijd zijn.
hoe achterlijk kan je zijn door te denken dat wij de enigste zijn.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x