Bewustzijn

Leer van de chakra’s erkend door Italiaans ministerie

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Italiaanse Genootschap voor Transpersoonlijke Geneeskunde en Psychologie werd in 1982 in Milaan opgericht door een groep artsen en psychologen om de mens bewust te maken van zijn eigen spirituele dimensie.

Sinds 1986 houdt het instituut zich bezig met het lesgeven in en onderzoek doen naar de Biotransenergetica (BTE).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het instituut leidt leraren, coaches en therapeuten op en stichtte de eerste School voor Transpersoonlijke Psychotherapie in Italië. Men kan er een vierjarige opleiding volgen.

Mystieke ervaringen

In 2002 werd deze Scuola di Formazione in Psicoterapia Transpersonale erkend door het Italiaanse ministerie van Onderwijs, Universiteiten en Onderzoek.

Door de jaren heen heeft het instituut een aantal colleges, seminars, conferenties en congressen georganiseerd. De prominente leden van het genootschap hebben verschillende studies gepubliceerd en presenteren Biotransenergetica tijdens belangrijke nationale en internationale congressen.

Het genootschap heeft tot doel om humanistische en transpersoonlijke geneeskunde en psychologie te bestuderen en de opgedane kennis te delen met het publiek. Het is niet afhankelijk van politieke partijen, heeft geen winstoogmerk en werkt volgens een democratische structuur.

Transpersoonlijke psychologie is een stroming binnen de psychologie die de mystieke en spirituele ervaringen van mensen en de transcedente aspecten daarvan onderzoekt.

Chakra’s

Biotransenergetica is een transpersoonlijke discipline die diep geworteld is in de oude traditie van het sjamanisme. Het heeft te maken met bewustwording van jezelf en ontwaken naar de spirituele aard van ieder individu.

Biotransenergetica houdt zich bezig met het contact met elementale krachten, modern onderzoek naar bewustzijnsstaten, archetypen van het collectieve onderbewustzijn, dialoog met gidsen, hypnose, natuurlijke krachten, meditatie, ceremonies, holistische visie, non-lokale verbindingen, het instorten van de golffunctie, chakra’s, de aura en het contact met de spirituele dimensie.

De stroming borduurt voort op geneeskunde en psychotherapie, maar stijgt uit boven de beperkingen van een uitsluitend psychotherapeutische benadering. Om deze reden is Biotransenergetica aan te raden voor eenieder die zich bewust wil zijn van de volledige expressie van zijn of haar spirituele essentie: de erkenning van iemands kwaliteiten en meesterschap van de verschillende staten van bewustzijn.

Wij zijn allemaal broeders. Het universum is een rivier die wordt doorkruist door onbeperkt bewustzijn. Beperkingen bestaan alleen in het hoofd van de mens. Onze visie van de wereld hangt af van de manier waarop we er tegenaan kijken, van onze staat van bewustzijn, aldus de artsen van het instituut.

Download hier de brochure.

Download hier het manifest.

Bron: Biotransenergetica.it

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

In de oude latijnse geneeskunde kwam de “auraleer” in de boeken voor.Waarom dit eruit is gehaald is mij altijd al een raadsel geweest.En toch kijkt de dokter vaak in uw ogen bij ziekte.Omdat dit de spiegel van de ziel is,en de arts kan oordelen, hoe ziek je nog bent!!Kirlian fotografie bewijst de aura leer toch??

Margot Schlösser
Margot Schlösser
11 jaren geleden

Wat leuk dat ik dit net van jullie lees. Nu weet ik tenminste een naam voor wat ik doe. Mijn naam ervoor was tot nu toe vier dimensionaal coach. Dank.
Warme groet uit witte Ardennen.
Margot

nella
nella
11 jaren geleden

Het universum word doorkruist door onbeperkt bewustzijn ,als je via het pathway prayer proces toegang kan krijgen tot het hart van de Akasha kronieken gaat er een stroming van bewustzijn open….

Belenna
Belenna
11 jaren geleden

Is er hier in de buurt nog zo’n soort opleiding te volgen? Boswijk Instituut voldoet hier absoluut niet aan! Maar een serieuzere opleiding die meer aan de leer van hierboven voldoet.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x