Gezondheid

De atlaswervel en ons bewustzijn

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel mensen hebben last van rugklachten en blokkades in gezondheid, energie en bewustzijn. Wat veel mensen niet weten is dat de bovenste halswervel hierin een fundamentele schakel is.

Met kennis over de invloed van deze wervel die vaak al bij de geboorte uit het lood raakt, kunnen veel mensen hun zelfgenezend vermogen herstellen en klachten verhelpen.

Team Niburu ging zelf op onderzoek uit bij een specialist in Amsterdam.

De atlas is de bovenste halswervel waarop het hoofd rust. De atlas draagt niet alleen het hoofd maar zorgt ook voor de ophanging, de balans en de controle van de wervelkolom en het skelet. Ook stimuleert de atlas – indien juist gepositioneerd – de ontwikkeling van ons zelfgenezend vermogen en de lichamelijke en geestelijke balans.

De atlas hoort op de juiste manier aan te sluiten op het achterhoofdsgat dat zich aan de onderzijde van de schedel bevindt. Door het achterhoofdsgat en de atlas lopen twaalf hersenzenuwen, halsslagaders, lymfevaten en stroomt het hersenvocht. Als de atlas niet juist op het achterhoofdsgat aansluit zal er een vernauwing ontstaan wat kan lijden tot diverse fysieke en psychische klachten.

Ontstaan van een verschoven atlas

Bij de meeste mensen is de atlas verschoven en staat daardoor niet in de optimale daarvoor bestemde positie. Deze dislocatie vindt veelal zijn oorzaak bij de geboorte door forse manipulaties aan het hoofd. Atlaswervels gingen scheef staan, doordat artsen indertijd pasgeboren baby’s op de kop hielden, ’teneinde de beentjes te strekken’, zoals ze zelf dachten.

Maar ook als de navelstreng om de hals zit of er een tang of zuignap gebruikt is door een val, een hersenschudding, een whiplash, verkeerde houding tijdens een operatie of chronische psychische stress kan een verschuiving van de atlas ontstaan.

Er wordt ook melding gemaakt van het feit dat dit te maken zou hebben met de manipulaties van buitenaf om ons bewustzijn te onderdrukken door DNA-veranderingen.

Wat zijn de gevolgen?

Als de atlas scheef staat ten opzichte van het achterhoofdsgat ontstaat er een vernauwing die een constante druk veroorzaakt op de hersenzenuwen, slagaders, lymfevaten en hersenvocht. Deze dislocatie van de atlas kan voor acute of geleidelijke klachten zorgen en op den duur veel problemen veroorzaken.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan hierdoor niet meer volledig functioneren. Het lichaam gaat proberen om de scheefstand van de atlas te compenseren. Het resultaat is dat er symptomatische kwalen en ziekten kunnen ontstaan, zoals verhoogde spierspanning, nekpijn, stijve nek, migraine, hoofdpijn, rugpijn, spit, hernia, scoliose, geblokkeerde wervelkolomzenuwen, scheefstaand bekken of schouders, pijn in het heupgewricht, problemen en pijn in de knie, beenlengte verschil, holvoeten en hamertenen, enzovoorts. Naast deze lichamelijke klachten kunnen er ook klachten van psychische aard ontstaan zoals psychische stress, concentratieproblemen, AD(H)D en emotionele onbalans.

De atlascorrectie

Er is een methode ontwikkeld om de spierspanning rond de atlas af te bouwen waardoor de stand van de atlas ten opzichte van de schedel wordt gecorrigeerd. Deze mechanische, risicoloze, diepgaande massage van de bovenste nekspieren geschied zonder manipulatie van de wervels. Door de diepgaande ontspanning van de nekspieren neemt de atlas weer zijn juiste positie in.

Hierdoor verbeterd de doorstroming van energie en wordt het zelfgenezend vermogen sterk geactiveerd. Dit beïnvloedt het regeneratieproces, de algemene conditie en de natuurlijke weerstand in positieve zin. Het hormoonsysteem en de emotionele stabiliteit verbetert en men is beter bestand tegen stress. De behandelde gaat beter rechtop lopen.

Meestal zijn twee behandelingen voldoende om tot een duurzaam resultaat te komen. Doorgaans vindt tijdens de eerste behandeling het grootste gedeelte van de correctie plaats. Tijdens de tweede behandeling, de nabehandeling, zullen de laatste correcties worden uitgevoerd. Tevens worden er adviezen gegeven om het helingsproces te ondersteunen.

Contact

Voor informatie en/of een afspraak kunt u hier contact opnemen met Paul de Leeuw. Een groeiend aantal zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen, geheel of gedeeltelijk, vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor even de polisvoorwaarden.

Ervaringen van teamleden Niburu

Jessica

Ik heb altijd al last gehad van het middelste gedeelte van mijn rug en ook mijn nek kraakte altijd wat af. Daarnaast had ik ook last van beenlengte verschil en was de stand van mijn enkels iets te veel naar binnen gezakt. De atlascorrectie trok mij meteen aan toen ik erover hoorde en had meteen het gevoel dat dit iets essentieels was. Nou dat bleek zo te zijn. Jeetje wat een ervaring is dat zeg. Niet alleen verdwenen steeds meer rug en nekklachten na de behandeling (het kraken in mijn nek was meteen na de 1e behandeling verdwenen), ook mijn beenlengte verschil was foetsie! Dat merk je meteen bij het lopen. Bij een backpack tripje naar de Ardennen merkte ik heel erg duidelijk dat de stand van mijn voeten was verbeterd en de afwikkeling heel goed ging waardoor ik het gewicht van mijn rugtas veel beter kon dragen. Ook doet het iets met je bewustzijn. Sinds ik bij Niburu werk zie ik regelmatig geometrische vormen als ik mijn ogen sluit, meestal vlak voor het slapen. De avond na de atlascorrectie was dit zo helder dat ik het gevoel had dat ik er zo in kon duiken om te teleporteren. Gelukkig is dat laatste niet gebeurt. Heel erg veel dank aan Paul & Paul. Ik kan het iedereen aanraden, het is weer een stukje van de puzzel om de beheersing over ons lichaam en onze geest terug te krijgen en niet meer zo zwaar in ons lichaam te zijn.

Jeroen

Na mijn atlascorrectie merkte ik meteen dat ik veel steviger stond en dat mijn nek warm werd. Toen ik in mijn auto stapte moest ik al mijn spiegels en mijn stoel bijstellen, mijn hele houding was veranderd! Tijdens de terugreis van de behandeling heb ik letterlijk een half uur met mijn hoofd lopen draaien, gewoon omdat het zo lekker voelde, zo soepel. In de dagen erna merkte ik dat ik helderder na kon denken. Ook had ik veel minder snel last van mijn rug en liep en zat ik meer rechtop dan voorheen. Nu, bijna 3 maanden later, heb ik praktisch geen last meer van mijn rug, een last waar ik al heel lang mee gelopen had viel van me af. Op emotioneel gebied lijkt het alsof de atlascorrectie de verbinding met de bovenste chakra’s verbeterd heeft waardoor ik in aanraking kwam met nog niet losgelaten stukken, iets waar ik alleen maar dankbaar voor kan zijn. In mijn mening kan, door de fysieke en dus ook energetische doorvoer te verbeteren tussen de hersenen en de eerste wervel, informatie van en naar de hersenen beter stromen en dit heeft alleen maar positieve gevolgen. Mijn ervaring was compleet door de warme ontvangst en zorgen van Paul & Paul en het gemak van de behandeling. Simpel, maar enorm effectief!

Hannes

Ik had een beenlengteverschil van 3 cm. Toen de behandelaar met een vinger op bepaalde plaatsen op mijn nek duwde, deed dat flink zeer en aan één kant was een bobbel voelbaar wat erop duidde dat mijn atlas scheef stond. Toen de atlas gecorrigeerd was stond ik steviger op mijn voeten en was mijn beenlengte verschil weg. Het voelde als een bevrijding, vooral in mijn hoofd. Ik kon veel helderder denken. Ik moest ook meteen dieper ademhalen omdat ik veel energie door mijn lichaam voelde stromen. Het leek ook invloed te hebben op mijn zicht, dat zich leek aan te passen. Ik had altijd last van migraine, maar nu na de atlascorrectie niet meer. Ik ben ook niet meer bang dat dit terugkomt, want normaal als ik niet regelmatig at kreeg ik een migraine aanval. Als ik nu onregelmatig eet en honger heb, dan gebeurt er niets. Het voelde echt als een bevrijding. Als ik nu energie oefeningen doe, dan werkt het ook veel dieper dan voorheen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
beholt
beholt
10 jaren geleden

ik heb een atlascorrectie 2 jaar geleden laten doen onder de rook van Zwolle.
Kan niet overduidelijk zeggen dat ik wat gemerkt heb maar realiseer me nu wel dan ik helemaal geen rugklachten meer heb gehad sinds die tijd.
Voor de rest is het voor mij moeilijk te voelen of er qua gevoel wat veranderd is maar dat ligt deels aan mij denk ik. 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x