Buitenland

Onderzoek naar president Biden wegens zelfverrijking en mensenhandel

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

De Republikeinen hebben de meerderheid in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden veroverd. Ze schieten meteen uit de startblokken en hebben een onderzoek aangekondigd naar president Joe Biden.

Verschillende Republikeinen zeggen dat de familie van Biden zich heeft verrijkt door twijfelachtige deals. De president was volgens hen op de hoogte van deze deals en deed er zelfs aan mee. Ook zijn zoon Hunter was erbij betrokken. Die zal tijdens het onderzoek ondervraagd worden, evenals andere familieleden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gevaar voor de nationale veiligheid

De familie Biden wordt bovendien in verband gebracht met mensenhandel.

Congreslid James Comer stelt dat Biden loog toen hij zei dat hij niets van de deals wist. De vraag is nu of de president een gevaar vormt voor de nationale veiligheid, benadrukt Comer.

Stap terug

Nu de Democraten geen meerderheid meer hebben in het Huis van Afgevaardigden verliest Nancy Pelosi haar functie als voorzitter. Ze heeft aangekondigd dat ze ook binnen de partij een stap terug doet. Ze stelt zich niet herkiesbaar als fractievoorzitter van de Democratische Partij in het Huis van Afgevaardigden.

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
2 maanden geleden

eindelijk krijgt biden eens wat tegengas. het zal wel grotendeels fake zijn, maar anderzijds kan hij toch niet méér doen wat hij wilt op alle vlakken.

joost
joost
2 maanden geleden

De beerput wordt eindelijk een klein beetje open getrokken.

Yollie
Yollie
2 maanden geleden

Geweldig.
Misschien gebeurt er nu eindelijk eens iets positiefs daar. Die Republikeinen bijten zich er wel in vast nu ze de kans krijgen.

AlbertV
AlbertV
2 maanden geleden

Pelosi smeert ‘m. Wordt heet onder haar voeten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x