Homepagina » Spiritueel » Maak kennis met de vrouw die maar liefst 1000 bijna-doodervaringen heeft gehad
Maak kennis met de vrouw die maar liefst 1000 bijna-doodervaringen heeft gehad

Maak kennis met de vrouw die maar liefst 1000 bijna-doodervaringen heeft gehad

Er zijn mensen die beweren dat ze een bijna-doodervaring hebben gehad, maar Beverley Gilmour zegt dat ze er inmiddels 1000 heeft gehad. Ze denkt dat ze de enige vrouw is in Groot-Brittannië die onder behandeling is vanwege chronische bijna-doodervaringen. Dat schrijft de Daily Express.

De moeder van twee zegt dat de bovennatuurlijke gebeurtenissen zich in 1987 voor het eerst begonnen voor te doen. De 49-jarige Beverley heeft iedere maand naar eigen zeggen gemiddeld drie bijna-doodervaringen.

“Ik heb dan een uittreding en mijn hart stopt,” zegt de vrouw uit Lancashire. “De meeste mensen hebben een bijna-doodervaring op de operatietafel of tijdens een traumatische gebeurtenis zoals een auto-ongeluk. De meesten maken zoiets maar één keer in hun leven mee.”

“Ik heb er sinds 1987 drie per maand,” gaat ze verder. “Ik was in eerste instantie doodsbenauwd, tot een vriend zei dat het bijna-doodervaringen waren.” Beverley is grafisch ontwerpster. Haar twee zoons, de 27-jarige Oliver en de 30-jarige Westley, zorgen voor haar.

“Ik heb vaak last van hoofdpijn en gebruik medicijnen,” zei ze. “Ik ga in een soort trance terwijl ik lig. Het voelt alsof ik een kijkje neem in het leven na de dood. Ik kan mijn eigen lichaam zien en hoor alles wat er om mij heen gebeurt.”

“Het doet geen pijn, maar als ik terug kom ben ik stijf en voelt mijn hoofd warm aan. Ik heb geen besef van tijd en heb geen idee hoelang het duurt. Het is soms zo vermoeiend dat ik tot vier dagen erna in bed moet blijven liggen.”

[Express]


Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Bijna doodervaringen, steeds meer mensen durven nu over hun ervaringen te spreken, gelukkig.

  Ik vraag me af of er momenteel geen kentering in het collectieve bewustzijn plaatsvind.
  Al eeuwen gaan de meeste mensen er van uit dat “hun” Ego/Ziel/Geest/Geest/Bewustzijn zich IN hun lichaam bevindt, en dat tijdens het overlijden de geest het lichaam verlaat…

  Wat als nu blijkt dat we al die tijd ons hebben vergist..en dat alles wat we dachten precies omgekeerd is..
  Dat onze geest/ziel/ego/bewustzijn zich niet IN ons lichaam bevindt, maar dat ons lichaam zich IN onze geest/ziel/ego/bewustzijn bevindt…Kijk DAN pas kan je echt praten over Eenheid, omdat dan zelfs de tweedeling Geest en Materie dan een misopvatting is..

  Op die manier wordt alles EEN ..

  EEN geest
  Een lichaam
  Een ziel

  Dan heeft het dus ook verder geen nut meer om te denken over wat er met ‘onze”ziel gebeurt na het overlijden, simpelweg omdat we dan voor onszelf inzien dat die afzonderlijke ziel nooit heeft bestaan, en dat er dus ook geen “plaats” is waar zielen NA de dood naar toe gaan.

  Vooral religieuze leiders zullen hier niet blij mee zijn, want als niemand zich meer zorgen zou maken over wat er na het leven gebeurde, zouden de pastoors en Imams geen vage beloftes meer kunnen doen van een hemel (of “hogere”dimensies) en zouden de dreigingen van een Hel (of lagere dimensies/trillingen) niemand meer bang kunnen krijgen.

  De naam Lichaam of Geest doet er dan niet eens meer toe, alles is EEN

  Mijn stelling is:
  Ons “ik” bevindt zich niet IN ons lichaam, ons lichaam bevindt zich IN ons ik-ziel-geest…

  Dan zullen we inzien dat alles wat er om ons heen zich afspeelt, een manifestatie is van wat er zich IN ons afspeelt.

  Zo boven, zo beneden

  19 likes
  • Wanneer het lichaam sterft hoeft dat nog niet te betekenen dat ook de ziel en geest sterft omdat het het op aarde een geheel vormt. De ziel kan nog steeds overgaan naar een andere dimensie of is daar zelfs nu al.

   0 likes
 2. @ Edwin: Nee, religieuze leiders zullen niet blij zijn met de visie van ene Edwin maar hoe verklaar je dan dat je met spontane uittredingen je eigen lichaam ziet? En een ziel neemt volgens mij geen ruimte in beslag omdat ie onzichtbaar is dus ruimte genoeg. Maar criminelen daarentegen zullen wel blij zijn met jouw stelling dat er na dit leven niets meer is. Bewijzen genoeg dat het wel zo is en steeds meer kinderen, alleen nog maar starseeds die geboren worden, die over hun vorige levens kunnen vertellen en exacte plekken aan kunnen geven uit dat leven maar het blijft toch afwachten.
  Helaas.

  Ikzelf denk: zo beneden, zo boven.

  4 likes
  • Old-World-Order gepraat.

   Zolang jij jezelf niet eens kan verklaren,
   zal je nooit de wereld om je heen kunnen verklaren.

   Je hebt maar EEN leven, en dat is oneindig, “jouw” leven IS “mijn” leven.
   Jij wil tweedelingen zien, daarom beredeneer je ook alles vanuit een dualistische visie
   van “Hoger/Lager/Wakker/Slaper/3D/4D/5D”…jouw ziel, mijn ziel…

   In ieder geval kan ik aan je woordgebruik en manier van denken zien, dat je veel hebt gelezen.
   Zo te zien heb je een nieuw klaagwoordje erbij gehaald “crimineel”, origineel zeg, goh wat voel ik me slecht nu 🙂

   Iedere ziel waar jij over nadenkt, is nog steeds JOUW ziel

   3 likes
   • Ik ben het met “jou” eens Edwin. Maar we moeten ook begrijpen dat niet iedere afspiegeling in de ego dit ook begrijpt of zal begrijpen. In mijn geval heeft het een tijdje geduurd eer ik tot dezelfde conclusie kwam.

    Doordat alles één is. Bestaat ook alles tegelijkertijd. Er is geen goed of verkeerd. Er zijn simpel weg ervaringen. Ervaringen waar wij ogenschijnlijk een lineaire weg in lijken te gaan. Dit is echter maar een illusie omdat die keer dat je dat meisje niet durfde te zeggen dat je verliefd was op haar, je dat tegelijkertijd wel hebt durven te zeggen. Het geeft mij in ieder geval veel rust dat ik nooit de “verkeerde” beslissing kan nemen. Ik kan mijzelf erop berusten dat ik altijd de beste en slechtste beslissing neem en alles daartussen ook al neem ik dat niet waar in mijn “leven”.

    De reden waarom ik reageer op jouw berichtje Edwin, nu ik een aantal uiterst scherpe inzichtelijke berichten heb gelezen van jou, is waarschijnlijk vanuit misplaatst schaamtegevoel aan mijn kant. Omdat iedere perceptie waar is voor diegene die hem leeft, is hij ook daadwerkelijk waar en absoluut voor diegene. Alles is één. Alles is waar. Of die waarheid voor diegene wenselijk is, is echter maar de vraag. Omdat alles waar is kun je dus je eigen waarheid ombuigen naar een waarheid die wenselijk is. Maar dat is een keuze. En alle keuzes dienen gerespecteerd te worden. Want anders zou je jezelf niet respecteren. De keuze om te denken dat je alleen bent en niets waard is ook een rechtmatige keuze.

    De echte vrijheid die wij hebben is niet de vrijheid van religie, mening, politieke stelsels en zelfs niet vrijheid van oppressie. Maar vrijheid van visie en vrije wil ook al lijkt dat niet altijd mogelijk. Er bestaat altijd een keuze.

    4 likes
    • Mooi geschreven, bedankt.

     Over vrijheid: heel mooi gezegd!

     Wat dacht je van deze : ” De meeste mensen houden zichzelf gevangen in een verlangen naar vrijheid”

     1 likes
   • dus jij zegt dat ik u ben en jij mij en iedereen iedereen ??
    wat bedoel je daar dan juist mee? dat er maar 1 enkel bewustzijn bestaat dat onderverdeeld is in 6 miljard hier op aarde? dus als we sterven herinneren we onszelf niets meer van dit leven dat we nu hebben en sterft het individu?

    2 likes
 3. Heb je meteen een verklaring voor m’n lange teksten 🙂

  6 likes
  • Ja duhhh…dadelijk gebeurt het nog een keer en dan blijf ik er misschien wel in…

   Vandaar dat ik nu zoveel mogelijk loop te lallen voordat t te laat is…

   Misschien was ik vroeger wel een van die religieuze debielen die het zo nodig vond om een religieus boek te schrijven, waar ie nu ontzettend spijt van heeft.
   En daarom ben ik nu teruggekomen om die shit waar ik zelf aan heb meegewerkt weer lekker onderuit te halen, opgeruimd staat netjes.

   Religie is een ander woord voor geïnstitutionaliseerde waanzin

   Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig

   5 likes
  • Haha altijd prettig mensen met zelfspot. Dat ontbreekt er hier regelmatig nogal aan. 😉

   3 likes
 4. Waarschijnlijk gaat het hier om gewone uitredings ervaringen en niet zozeer om een bijna dood ervaring. ”“Ik heb dan een uittreding en mijn hart stopt,” zegt de vrouw uit Lancashire.” typisch is dat hier verder niet over uitgeweid word in het artikel en als ze 1000 hart stilstanden had gehad had haar hart het ondertussen zowiezo wel begeven en was ze allang dood geweest. Ze zegt net voor de uitreding in trance te gaan ja dat is vrij normaal bij een bewuste uitreding en het is niet een soort trance het IS trance toestand. Bij terugkomen zegt ze haar lichaam is stijf, dit kan wijzen op een nog werkende slaap verlammings toestand en is ook niets om je zorgen over hoeft te maken. Bij reguliere verhalen over BDE wordt nooit gerept over een trancetoestand. Dit is gewoon een case van veelvuldige uitredings ervaringen / buitenlichamelijke ervaringen. Overigens is dit te bereiken door training en te doen door iedereen.

  12 likes
 5. Ja en dmv bepaalde drugs kan je ook in een soort trance komen. Heeft deze vrouw 1000x teveel iets genomen? Erg vaag verhaal. Beetje aandachts trekkerij.

  4 likes
  • Denk ik ook. BDE is niet erg boeiend meer tegenwoordig. Als je zegt dat je er 1000 hebt gehad dan kan je er misschien een story van maken. Blaas het op in de media en je kunt er nog geld mee gaan verdienen ook.

   Ik 1000 BDE meegemaakt hebben. Interview? Jij mij duizend pond geven.

   En na een paar interviews kun je voor de televisie komen, workshops gaan geven als ervaringsdeskundige…

   De kassa zal wel kunnen rinkelen.

   Wel pure speculatie natuurlijk maar het is ook niet uit te sluiten.

   4 likes
 6. Je zou de heilige drie-eenheid (Vader-Zoon-Heilige Geest) kunnen uitleggen als : Vader is universele intelligentie (bewustzijn), Zoon is ; zonen en dochters van de universele intelligentie (Vader), de Heilige Geest als het Hogere Zelf (bewustwording). De oude volkeren van weleer gebruikten vaak metaforen en symbolen om iets te duiden, dat zie je ook terug in de Bijbel wat in mijn ogen vooral een metaforisch boek is. Misbruikt en aangepast door de heersende en onderdrukkende klasse om controle uit te oefenen op de massa.

  6 likes
 7. moet je voorstellen dat het net andersom is , je gaat niet naar een vredige plaats toe
  nee daar ben je al en alles wat je tewachten staat krijg je op de 1 of andere manier door.
  maar je wil dat niet je wil er niet heen en toch moet je , het is er niet meer hetzelfde als waar je was.
  je bent niet meer dood je word geboren (telaat)

  1 likes
  • Persoonlijk stel ik me voor dat het gewoon ophoudt met de dood. Scheelt een hoop mindf*cks.

   1 likes
  • Ik heb zelf ook ooit bijna dood ervaring meegemaakt had overdosis genomen en was paar min weg ik zag fel wit licht en toen dacht ik dat ik nooit meer wakker zou worden maar gelukkig werd ik wakker in eerste harthulp en sinds dien ben ik zoooo bang van de dood dat ik er paniek aanvallen van heb overgehouden en leven na de dood bestaat zeker weten mensen moeten zich meer met zichzelf bezig houden want leven is te kort om met andere te bemoeien want je weet nooit wanneer je laaste dag is hier en wat je straks te wachten staat maar mij gevoel zegt dat er veel Ellende ons te wachten staat na het dood dus bereid je erop voor

   1 likes
 8. Deze vrouw zou weleens last kunnen hebben van slaapverlamming, zonder dat ze het zelf weet.

  0 likes
  • Nee je kunt geen bewuste slaapverlamming hebben zonder dat je het weet en ten tweede iedereen heeft tijdens de slaap slaapverlamming en dan weet je het inderdaad niet, het is een functie om te voorkomen dat je wilt om je heen gaat slaan of trappen tijdens de droom. Tijdens slaapverlamming treed je niet uit en zie je geen beelden laat staan beelden van een ”hemel” astrale dimensie met figuren die zeggen je moet terug want het is je tijd niet etc. Ze schrijft bovendien dat ze slaapapneu heeft waar sommige symptomen overdag gelijk zijn aan narcolepsie ook een slaap stoornis waar ik dus aan leid. Mensen met narcolepsie hebben bij hevige slaapaanvallen waarbij ook cataplexie / spierverslapping optreed ook last van slaapverlamming en je zakt dus op de grond met je volle bewustzijn en komt in een slaapverlamming terecht en je voelt je hersens slapen maar je mind is wakker tis dat ik het gewend ben maar een willekeurig iemand wil dit niet meemaken. Mogelijk kent ooik slaapapneu deze symptomen maar geloof niet dat die in het rijtje zitten behalve dan de overmatige slaap aanvallen overdag, bus en trrein, bios, theater en bij moeheid en warmte etc. Deze vrouw heeft last van veelvuldig uittrredingen mogelijk van BDE ervaringen vanwege stoppen van hart voor korte periode maar in het artikel wordt hier verder niet voldoende info gegeven van wat er nu precies aan de hand is. Slaapapneu wordt veroorzaakt door moeilijk ademhalen tijdens slaap waardoor de hersens te weinig zuurstof gevoed krijgen en mogelijk is dat de oorzaak van dat de hersens het hart stil legt en ja en ja dan is het dus zeer goed mogelijk dat je astraal je lichaam uitvliegt letterlijk dus dat kan zelfs gebeuren bij zeer hoge koorts tijdens griep. Heb zelf ook vele uittredingen meegemaakt maar dat is omdat ik voor die mogelijkheid heb getraind .

   3 likes
 9. ” “Ik was in eerste instantie doodsbenauwd, tot een vriend zei dat het bijna-doodervaringen waren.”

  O gelukkig, als een vriend het zegt dan weten we het zeker. 😉

  1 likes
 10. Over mindf*cks gesproken, hoeveel mindf*cks heeft de mensheid moeten slikken. Wat je hier ziet gebeuren zag ik voorheen op tv, toen ik nog keek, bij bepaalde talksshows waar bepaalde figuren je een mening opdringen met de stelligheid dat dat DE waarheid is. De presentators zie je dan al denken, ik zeg maar niets meer, om de sfeer okay te houden en de kijker is al helemaal niet bij machte om iets terug te zeggen, en zo’n gladde babbelaar gaat snel! Dan zit ik te denken over iets dat ie zegt: is dat wel zo? maar dan is zo’n type al 3 zinnen verder en tja, zo gebeurt het dat zo’n nitwit dan denkt, omdat ie niet in de rede wenst gevallen te worden en tegenspraak al helemaal niet duld, en de presentator de sfeer goed wil houden, denkt ie dat iedereen hem gelijk geeft. Maar dat is op tv, hier kan zo’n type niet uit de voeten omdat we zo’n enorm ego iets kunnen vragen, iets kunnen zeggen. Internet is wat dat betreft wel handig, want hier zo zie je hoe slim ze werkelijk zijn.

  1 likes
 11. BDE, heb ik iedere dag , ik noem het slapen. of de kleine dood.
  Verder , wat die dame beschrijft, noemde men toch uittreden, astraal tripje maken.

  O , tuurlijk BDE is veel interessanter.

  BTW, dood is slechts een illusie van het gevangenissysteem van “karma”.

  1 likes
 12. Het probleem met de dood is denk ik eigenlijk dat niemand met zekerheid kan zeggen wat er gebeurt na de dood. Er zijn vele theorieën over en bde ,channelings misschien,etc, maar het is geen vastgestelde wetenschap. Zo van als je dood gaat gebeurt dit en dat..Op deze site staan veel mensen er voor open, maar als ik deze tekst tegen mijn vrienden/ bekenden vertel, verklaren ze me voor gek. Ik denk zelf wel dat de ziel ofzo verder gaat als je overlijdt, en dan naar een ruimte gaat waar overleden familie etc is. Vervolgens een soort analyse hebt over je leven en daarna naar een andere plek verder gaat…, maar hoe het precies in mekaar zit weet ik ook niet. Misschien dat anderen daar meer over weten?
  Ik moet zeggen dat ik denk dat sommigen hier daar antwoord op kunnen geven, maar sommigen ook veel fantasie hebben?
  Wie denkt het echt te weten mag reageren? Ben daar echt benieuwd naar!

  1 likes
 13. Ben benieuwd wat ze heeft gezien in die 1000 keer BDE daar wordt geen woord over gerept ! Dus ja…..waarom doet ze dat niet ??? Misschien omdat ze belangstelling wil ! Zou echt willen weten wat ze gezien heeft maar waarschijnlijk NIETS !

  0 likes
 14. Onno, stel nou dat je niet weet wat slaapverlamming is of dat het uberhaupt bestaat dan zou je de symptomen die daar bij horen weleens een verkeerder stempel kunnen geven zoals een bijna dood ervaring. Ik weet niet of dit het geval is bij deze mevrouw maar zoiets is een optie. Bij een slaapverlamming ben je ook aan het hallucineren en kan je ook vliegen/uitreden etc. met beeld en geluid terwijl je dit vrij bewust meemaakt. Dit kan zelfs gewoon overdag als je even ligt te dutten, vaak kan je het ook voelen aankomen.

  0 likes
  • Nee de symptomen van slaap verlamming kun je niet verwarren met bijna dood ervaring ! Ten tweede toen ik de eerste slaapverlamming had dacht ik ook niet ik heb een bijna dood ervaring. Een BDE of een BLE gaat gepaard met trance en je zweeft je lichaam uit dat is wel zodanig iets specifieks dat je dat verward met BDE of BLE en deze vrouw beschrijft duidelijk een uitreding of een bijna dood ervaring mede ze noemt nota bene ”ik ga in trance” dat is niet bij een slaapverlamming noch heb je enige vorm beelden of geluid in een sleep paralysis alleen stijf, angst uit onderbewuste voor het vreemde verschijnsel, angsten worden op dat bewustzijnsniveau zeer versterkt en ik kan het weten, je wil het niet meemaken dat kan ik je vertellen. Je denkt dat er iemand is in de kamer waar je je bevind echter er is natuurlijk niemand niet eens zichtbaar en iet hoorbaar. Moet ik bij vertellen dat dat iemand ook ”iemand ” kan zijn dwz astrale vorm maar ook daar is geen aanwijzing voor dat dit het geval is hoewel veel verhalen die kant op gaan maar dat is interpretie van het onbekende, komt allemaal uit onderbewustzijn.

   0 likes
 15. Oké, waarschijnlijk ervaart iedereen het anders. Ik heb zelf al jaren slaapverlamming en voel het soms zelfs aankomen. Wat je zegt over geluiden etc klopt helemaal. Ik heb mezelf inmiddels geleerd om het een wat positievere draai te geven door bijvoorbeeld te vliegen in mn kamer en uit het raam. Als ik oefen (indien mogelijk) zou ik er misschien wel een bde van maken, al komt het vaak in de buurt.Doordat ik zelf weet hoe mn kamer/omgeving eruit ziet lijkt het dus net echt. In de wat engere gevallen probeer ik te ‘ faken’ dat ik slaap tegenover de angst, dan gaat het eerder weg heb ik het idee. Klinkt er vaag allemaal voor mensen die er geen ervaring mee hebben

  0 likes
 16. 1000 psychoses….

  0 likes
 17. Ik zou toch allereerst wat aan de hoofdpijn doen, de voeding aanpassen en natuurlijke middelen. Met CBD misschien wat minder BDE. Al die troep is niet goed voor je lijf. Had zelf hele rare gewaarwordingen in een ver verleden met een bepaald antidepressivum. Kreeg bij elke beweging van mijn hoofd een lichte schok.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

auto's

Waarom zelfs oude barrels groener zijn dan elektrische auto’s

Groot-Brittannië wil de verkoop van nieuwe auto’s ...

thatcher

Thatcher waarschuwde 32 jaar geleden in deze epische speech al voor Europese superstaat

Groot-Brittannië is na 47 jaar lidmaatschap uit ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.