Spiritueel

Maak kennis met de vrouw die maar liefst 1000 bijna-doodervaringen heeft gehad

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn mensen die beweren dat ze een bijna-doodervaring hebben gehad, maar Beverley Gilmour zegt dat ze er inmiddels 1000 heeft gehad. Ze denkt dat ze de enige vrouw is in Groot-Brittannië die onder behandeling is vanwege chronische bijna-doodervaringen. Dat schrijft de Daily Express.

De moeder van twee zegt dat de bovennatuurlijke gebeurtenissen zich in 1987 voor het eerst begonnen voor te doen. De 49-jarige Beverley heeft iedere maand naar eigen zeggen gemiddeld drie bijna-doodervaringen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik heb dan een uittreding en mijn hart stopt,” zegt de vrouw uit Lancashire. “De meeste mensen hebben een bijna-doodervaring op de operatietafel of tijdens een traumatische gebeurtenis zoals een auto-ongeluk. De meesten maken zoiets maar één keer in hun leven mee.”

“Ik heb er sinds 1987 drie per maand,” gaat ze verder. “Ik was in eerste instantie doodsbenauwd, tot een vriend zei dat het bijna-doodervaringen waren.” Beverley is grafisch ontwerpster. Haar twee zoons, de 27-jarige Oliver en de 30-jarige Westley, zorgen voor haar.

“Ik heb vaak last van hoofdpijn en gebruik medicijnen,” zei ze. “Ik ga in een soort trance terwijl ik lig. Het voelt alsof ik een kijkje neem in het leven na de dood. Ik kan mijn eigen lichaam zien en hoor alles wat er om mij heen gebeurt.”

“Het doet geen pijn, maar als ik terug kom ben ik stijf en voelt mijn hoofd warm aan. Ik heb geen besef van tijd en heb geen idee hoelang het duurt. Het is soms zo vermoeiend dat ik tot vier dagen erna in bed moet blijven liggen.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onno Westerman
Onno Westerman
9 jaren geleden

Waarschijnlijk gaat het hier om gewone uitredings ervaringen en niet zozeer om een bijna dood ervaring. ”“Ik heb dan een uittreding en mijn hart stopt,” zegt de vrouw uit Lancashire.” typisch is dat hier verder niet over uitgeweid word in het artikel en als ze 1000 hart stilstanden had gehad had haar hart het ondertussen zowiezo wel begeven en was ze allang dood geweest. Ze zegt net voor de uitreding in trance te gaan ja dat is vrij normaal bij een bewuste uitreding en het is niet een soort trance het IS trance toestand. Bij terugkomen zegt ze haar lichaam is stijf, dit kan wijzen op een nog werkende slaap verlammings toestand en is ook niets om je zorgen over hoeft te maken. Bij reguliere verhalen over BDE wordt nooit gerept over een trancetoestand. Dit is gewoon een case van veelvuldige uitredings ervaringen / buitenlichamelijke ervaringen. Overigens is dit te bereiken door training en te doen door iedereen.

Edwin
Edwin
9 jaren geleden

Bijna doodervaringen, steeds meer mensen durven nu over hun ervaringen te spreken, gelukkig.

Ik vraag me af of er momenteel geen kentering in het collectieve bewustzijn plaatsvind.
Al eeuwen gaan de meeste mensen er van uit dat “hun” Ego/Ziel/Geest/Geest/Bewustzijn zich IN hun lichaam bevindt, en dat tijdens het overlijden de geest het lichaam verlaat…

Wat als nu blijkt dat we al die tijd ons hebben vergist..en dat alles wat we dachten precies omgekeerd is..
Dat onze geest/ziel/ego/bewustzijn zich niet IN ons lichaam bevindt, maar dat ons lichaam zich IN onze geest/ziel/ego/bewustzijn bevindt…Kijk DAN pas kan je echt praten over Eenheid, omdat dan zelfs de tweedeling Geest en Materie dan een misopvatting is..

Op die manier wordt alles EEN ..

EEN geest
Een lichaam
Een ziel

Dan heeft het dus ook verder geen nut meer om te denken over wat er met ‘onze”ziel gebeurt na het overlijden, simpelweg omdat we dan voor onszelf inzien dat die afzonderlijke ziel nooit heeft bestaan, en dat er dus ook geen “plaats” is waar zielen NA de dood naar toe gaan.

Vooral religieuze leiders zullen hier niet blij mee zijn, want als niemand zich meer zorgen zou maken over wat er na het leven gebeurde, zouden de pastoors en Imams geen vage beloftes meer kunnen doen van een hemel (of “hogere”dimensies) en zouden de dreigingen van een Hel (of lagere dimensies/trillingen) niemand meer bang kunnen krijgen.

De naam Lichaam of Geest doet er dan niet eens meer toe, alles is EEN

Mijn stelling is:
Ons “ik” bevindt zich niet IN ons lichaam, ons lichaam bevindt zich IN ons ik-ziel-geest…

Dan zullen we inzien dat alles wat er om ons heen zich afspeelt, een manifestatie is van wat er zich IN ons afspeelt.

Zo boven, zo beneden

Faith
Faith
9 jaren geleden

@ Edwin: Nee, religieuze leiders zullen niet blij zijn met de visie van ene Edwin maar hoe verklaar je dan dat je met spontane uittredingen je eigen lichaam ziet? En een ziel neemt volgens mij geen ruimte in beslag omdat ie onzichtbaar is dus ruimte genoeg. Maar criminelen daarentegen zullen wel blij zijn met jouw stelling dat er na dit leven niets meer is. Bewijzen genoeg dat het wel zo is en steeds meer kinderen, alleen nog maar starseeds die geboren worden, die over hun vorige levens kunnen vertellen en exacte plekken aan kunnen geven uit dat leven maar het blijft toch afwachten.
Helaas.

Ikzelf denk: zo beneden, zo boven.

whatever
whatever
9 jaren geleden

Ja en dmv bepaalde drugs kan je ook in een soort trance komen. Heeft deze vrouw 1000x teveel iets genomen? Erg vaag verhaal. Beetje aandachts trekkerij.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x