Homepagina » Binnenland » ‘De criminelen zijn betrapt, alle maatregelen zijn ongeldig’
maatregelen
Foto: Karen Eliot CC BY-SA 2.0

‘De criminelen zijn betrapt, alle maatregelen zijn ongeldig’

Is corona juridisch gezien een A-ziekte? Die vraag is niet geheel onbelangrijk, aangezien heel veel vrijheidsbeperkende maatregelen die zijn genomen hun grondslag in de Wet publieke gezondheid (Wpb) hebben. En de juridische grondslag daarvoor is corona als A-infectieziekte.

Eerste Kamerlid Alexander van Hattem confronteerde zorgminister Hugo de Jonge vorige maand met een wetsvoorstel waarin staat dat er op 28 januari 2020 een ministeriële regeling in de Wpg is opgenomen met daarin corona als groep A. Dat wetsvoorstel is bij de Tweede Kamer blijven liggen: op 27 augustus is er voor het laatst iets mee gebeurd.

Van Hattem vroeg hem vervolgens of corona juridisch gezien een A-ziekte is. De Jonge zei van wel. Auteur Tjerk de Haan omschreef de reactie van de minister als volgt: “Op het moment dat Van Hattem hem die vraag stelt, zie je hem in één keer in een ijspilaar veranderen. Zijn mapje met stukken heeft hij beet en hij gaat naar de grond staren. Hij was betrapt, ik zeg met de broek op de enkels.”

Deze zaak stinkt

De Jonge beweerde ook dat de wet nog op behandeling wacht. Volgens Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) is dat een leugen. “Nee, Hugo de Jonge, de wet wacht niet op behandeling; de Tweede Kamer wacht al méér dan een jaar op uw antwoorden op de schriftelijke vragen, omdat de behandeling daarna pas kan worden voortgezet,” schreef hij op Twitter.

De Jonge is hier in mei over geïnformeerd. Op 20 februari 2020 heeft de regering het wetsvoorstel ingediend. Op 18 maart heeft de commissie verslag uitgebracht. Tot op heden is het verslag nog niet door de regering beantwoord. “Deze zaak stinkt,” aldus Van Meijeren.

Alle maatregelen zijn ongeldig

Hij wees er in de Tweede Kamer op dat dit zo spoedig mogelijk moet worden behandeld. VVD-Kamerlid Jacqueline van den Hil zei daarop: “Daar zit de VVD wat anders in. Voor ons hoeft het niet voor het zomerreces.”

Van Meijeren: “Als ik mijn ambtsgenoot van de VVD hoor zeggen ‘voor ons hoeft het allemaal niet voor de zomer’ dan is dat een onrechtmatige aanpak van dit wetsvoorstel.”

Viruswaarheid-voorman Willem Engel reageert: “De criminelen zijn betrapt. Alle maatregelen zijn ongeldig’.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 maanden geleden

Yes, mondkapjes af nu. Of wacht, nee toch niet … bèèèèh!

Annette
Annette
3 maanden geleden

Geweldig! Het demissionaire kabinet van Leugen en Bedrog is ontmaskerd. Dit hele zogenaamde “virus” had überhaupt nooit op de A-lijst geplaatst mogen worden. Deze lijst is bedoeld voor levensgevaarlijke ziekten, zoals ebola, difterie, malaria en nog een aantal. Vaak tropische ziekten. In dit geval heeft de Wereld Gezondheid Organisatie MET OPZET “corona” op de A-lijst gezet. EN ook nog eens er een pandemie van gemaakt. Alleen bedoeld om de wereldbevolking doods- en doodsbang te maken. Want een bange bevolking kun je manipuleren zoveel je wilt. Iedere week keken miljoenen mensen naar de Peppi en Kokki Show waar 2 schertsfiguren weer de nodige leugens uitrolden.
Officieel hebben dus zowel de Tweede als de Eerste Kamer deze wet NOOIT behandeld. Dus ALLE maatregelen die sindsdien genomen zijn, zijn illegaal.
Oppositie: en nu doordrammen totdat die broek van de Jonge daadwerkelijk op de grond ligt.

TAO Foundation
TAO Foundation
3 maanden geleden

Corona vaccinaties

Het is verbijsterend hoeveel mensen zich laten vaccineren en met open ogen in de leugenachtige verhalen en wervingscampagnes trappen.
We worden geleid door marionetten die globaal een agenda van criminelen volgen .
Criminelen, die enorme financiële belangen hebben en deze hele pandemie en bijbehorende machtsovername al vele jaren van te voren hebben gepland .
Als bange schapen laten ze zich met rustgevende muziekjes en sussende woorden naar de slachtbank leiden .
Aangestuurd door angst en maatschappelijke en sociale dwang .
Je doet het voor jezelf en voor de ander 🙁
Mensen die proberen te waarschuwen, waaronder zeer terzake kundigen, zoals artsen, professoren, enz. worden afgedaan als hoax en wappies. 
En geblokkeerd vanwege de zgn. “Factcheckers” die ook in hetzelfde gareel lopen en waarvan ook al vele malen is gebleken dat ze ongelijk hadden ! 
Maar ze geloven wel de gevaarlijke leugens van een onbetrouwbare overheid.
Ik ben verbijsterd en ontsteld als ik zie dat mijn dierbaren zich laten vaccineren met troep, experimentele gevaarlijke stoffen, waardoor ook al miljoenen weerloze proefdieren zijn overleden waarvan ze niet weten wat er in zit, niet weten wat de gevolgen zijn en niet (willen) weten wat de boze opzet van dit alles is …

Wappiewappie
Wappiewappie
3 maanden geleden

Gideon van Meijeren is zeer scherp ! Hij heeft nu precies de angel te pakken die wel eens voor de omwenteling kan zorgen.
Ja, de Jonge, daar sta je dan, wat een landverrader ben je toch.
Het wordt steeds leuker deze film.

x

Check Also

de jonge

De Jonge: mensen die niet geprikt zijn beperken de vrijheid van mensen die wél geprikt zijn

Zorgminister Hugo de Jonge zei dinsdag tijdens ...

rutte

Rutte en De Jonge ‘kondigen staat van apartheid af’ en ‘hebben hun grootste belofte ooit gebroken’

Ondanks de aangekondigde versoepelingen en het einde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

115
0
We lezen graag je reactie!x