BuitenlandCorona

800 gevallen van hartontsteking na coronavaccins, Amerikaanse RIVM houdt ‘spoedvergadering’

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij de Amerikaanse autoriteiten zijn meer dan 800 meldingen binnengekomen van hartontsteking bij mensen die het coronavaccin hebben gekregen. De gevallen van myocarditis en pericarditis zijn gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, schrijft de krant The Epoch Times.

De meeste gevallen deden zich voor na de tweede dosis van het Pfizer- of Moderna-vaccin, die gebruikmaken van de mRNA-technologie. Mensen die myocarditis krijgen, belanden in de meeste gevallen in het ziekenhuis.

Stuk hoger dan verwacht

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, kondigde afgelopen maand aan onderzoek te doen naar meldingen van hartontsteking bij tieners en jongvolwassenen die een coronavaccin hadden gekregen.

Ook in Israël zijn honderden gevallen van hartontsteking gemeld. Uit een Israëlische studie is gebleken dat er ‘waarschijnlijk een verband is’ tussen de tweede dosis van de Pfizer-prik en myocarditis bij mannen van 16 tot 30 jaar.

Het aantal gevallen van myocarditis is een stuk hoger dan verwacht. Het CDC heeft donderdag aangekondigd op 18 juni een spoedvergadering te houden om de situatie te bespreken.

Alex Berenson, voormalig New York Times-verslaggever, haalt keihard uit op Twitter:


Is het niet vreemd dat je na het ontdekken van 800 gevallen van hartontsteking pas een week later een ‘spoedvergadering’ houdt en dat alle gezondheidsinstanties ouders in de tussentijd aanraden om jonge kinderen te laten vaccineren?

[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ach, kleinigheidje. Je moet er wat voor over hebben om cojona de wereld uit te helpen.

Overigens Thierry had een idee om een gemeenschap van wakkerden in Groningen te creëren. (Laatste forum op FvD kanaal opperde hij dit idee) Het gas blijft toch in de bodem zitten, dus dat is geen obstakel.
Ik voel er wel wat voor.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Het Amerikaanse RIVM zou NU meteen dat hele prikken moeten verbieden! Iedere dag is er één teveel. Het is natuurlijk sowieso al een grote schande dat er zoveel, maar liefst 800 jongeren, slachtoffer zijn geworden. En wat totaal niet nodig was geweest.
En de laatste alinea is natuurlijk volkomen juist. Als er een noodsituatie is, en dat IS het natuurlijk, dan ga je direct actie ondernemen. Je gaat ook niet, als er een brand uitbreekt, een week later beginnen met blussen.
Die Alex Berenson is helemaal super met zijn opmerking: YOU STUPID, STUPID STUPIDS!
Wanneer wordt er nu eindelijk eens geluisterd? Wordt de put pas gedempt als het kalf verdronken is?

jolien
jolien
1 jaar geleden

Natuurlijk blijven ze mensen doorprikken iedereen moet dood in hun ogen ik weiger ik blijf liever weg van alles deze mensen zijn monsters wat reiner zei geen ziel.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 jaar geleden

Wat is dat toch met die vaccins, waarom zijn ze er zo happig op om die rommel in te spuiten. En waarom laat iedereen zich inspuiten? Collega’s zijn heel trots op hun spuit. Ik ben bang dat ik alleen op kantoor overblijf. Ze moeten niks van mij hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x