Homepagina » Mens en Dier » Ex-Pfizer-VP Mike Yeadon waarschuwt: kinderen hebben 50 keer meer kans om te sterven door vaccin dan virus
yeadon
Foto: Mike Yeadon (Videostill Rumble/Bannons War Room)

Ex-Pfizer-VP Mike Yeadon waarschuwt: kinderen hebben 50 keer meer kans om te sterven door vaccin dan virus

In de Verenigde Staten worden komende herfst kinderen van 12 tot 15 jaar gevaccineerd tegen corona. Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, wil voor het einde van het jaar de schoolkinderen gevaccineerd hebben. Dat gaat volgens Steve Bannon leiden tot veel verzet, vooral onder moeders. Hij waarschuwt in zijn podcast Bannon’s War Room voor een storm van protest.

Zijn gast Mike Yeadon, een voormalige vice-president van Pfizer, zei dat de coronavaccins niet veilig zijn. Hij legde uit dat deze vaccins ervoor zorgen dat je lichaam spike-eiwitten gaat aanmaken. “En we weten al jaren dat spike-eiwitten van virussen bloedproppen veroorzaken.” In december schreef hij een brief aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) waarin hij daarop wees.

75 procent van de bijwerkingen

Yeadon zei verder dat ongeveer 75 procent van de bijwerkingen die optreden na vaccinatie te maken heeft met bloedproppen en bloedingen. “Jonge mensen krijgen geen corona. Als ze het virus oplopen, hebben ze doorgaans geen klachten. Ze lopen geen risico,” benadrukte hij.

Hij zei ook dat het ‘gestoord’ is om kinderen te vaccineren, omdat ze volgens hem 50 keer meer kans hebben om te sterven door het vaccin dan door het virus zelf.

4.8 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
5 maanden geleden

Arme kinderen. Ik kan er met mijn hoofd gewoon niet bij dat wij als volwassene mensen hen dit aandoen.
En het doet sommige ouders ook werkelijk niets als je tegen hen zegt dat hun kinderen dan ook proefkonijnen zijn, ongelofelijk.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Kinderen hebben 50 keer meer kans om te sterven door één van de Experimentele Nood-Vaccins dan door het Virus…

Laat dat nou precies zijn wat Doktor Hugo Mengele “de Kinderprikker” beoogd…

Vrijheid
Vrijheid
5 maanden geleden

Waarom blijft deze zogenaamd slimme wetenschapper roepen dat er een virus is? Wat is zijn agenda? Als er echt een virus zou zijn dan waren er echt wel wat meer mensen gestorevn dan nu. In de statistieken, de cijfers, zien we totaal geen epidemie of pandemie, alleen in de media/ propaganda. Er is helemaal geen nieuw (of oud) virus, waarom blijven deze mensen hier toch over door zeiken? Echt, er wordt een spel met ons gespeeld, ook met de zogenaamd wakkere mensen. De wakkere mensen bij de “nieuwe” media lopen net zo schaapachtig mee in het virusverhaal als de gemuilkorfde schapen, het enige verschil is dat ze (nog) niet gemuilkorf zijn en zich slimmer voelen. Bijna alle kanalen en websites van de zogenaamd wakkere mensen hebben het over het virus, of het wel of niet uit Wuhan komt, hoe besmettelijk het is, blablabla. Iedereen trapt erin! Mensen wordt wakker, ER IS GEEN VIRUS! Alles is 100% opgezet, een plan dat ten uitvoer wordt gebracht. Ook dit zogenaamde verzet is gepland, iedereen speelt mee in het spel en “ze” genieten ervan!

A.Wenners
A.Wenners
5 maanden geleden

Waar is de kinderbescherming? Als de overheid zo de ouders indoctrineren bij een ziekte wat ze in hun jeugd met gemak door kunnen maken, dan moeten die toch opstaan! Wie redt ze ?

x

Check Also

hoog

‘Twintigers hebben een 7 keer zo hoog overlijdensrisico na vaccinatie dan door COVID-19’

Bij ouderen en zorgmedewerkers is in vergelijking ...

verpleeghuizen

Sterftecijfer in verpleeghuizen weer net zo hoog als vóór vaccinaties: ‘Stop met die injecties!’

In de verpleeghuizen is het percentage coronadoden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x