Partnerbijdragen

De drie meest gespeelde Freecell spellen in Nederland van 2022

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alleen op patience.nl vind je al meer dan tien verschillende Freecell spellen en er zijn er nog veel meer online te vinden. Wij hebben al een keuze gemaakt uit de beste spellen en zijn dus flink voor je aan het filteren geslagen.

Uit onze Freecell spellen hebben we nog eens de beste drie spellen geselecteerd. Hieronder zie je dan ook de meest gespeelde Freecell spellen van Nederland.

3. Freecell Blue

Ben je op zoek naar een leuk potje Freecell zonder al te veel instellingen en gedoe voor je kunt spelen? Dan is Freecell Blue van Gameboss een geweldige keuze.

De naam Blue staat voor het blauwe thema en dat is gelijk het meest opvallende aan dit spel. Dit Freecell-spel is gemakkelijk te spelen vanwege de duidelijke regels.

Omdat Freecell Blue zo’n simpele opzet heeft, is het favoriet bij veel mensen over de hele wereld. Of je nu een beginnende of ver gevorderde speler bent, Freecell Blue heeft je genoeg te bieden om je uren zoet te houden.

Het is daarom ook een erg populair spel in Nederland

2. Freecell Solitaire Classic

Het klassieke FreeCell kenmerkt zich met een retro thema en niet al te veel spelopties. Daardoor is het spel geliefd bij de Freecell puristen.

Freecell Solitaire Classic heeft meer dan een miljoen verschillende levels en daarom kun je meerdere dagen achter elkaar dit spel spelen zonder van spel te hoeven veranderen.

De setup van Freecell Solitaire Classic is hetzelfde als andere Freecell cellen. Je zou zelfs kunnen stellen dat de meeste spellen een afgeleide zijn van Freecell Solitaire Classic.

Desalniettemin is het oude vertrouwde Freecell Solitaire Classic een van de meest gespeelde spellen in Nederland dit jaar.

1. Freecell Windows

Freecell Windows is verreweg het meest gespeelde Freecell spel ooit gespeeld. Freecell is in Nederland vrijwel net zo populair als Klondike en het wordt dan ook dagelijks door miljoenen mensen gespeeld.

Freecell Windows XP brengt je terug naar de kern van Freecell en geeft veel spelers toch ook een nostalgisch gevoel.

Dat is echter niet het enige wat zo leuk is aan het spel. Zo kun je het zonder reclame spelen, hoef je niet te downloaden en zijn er meerdere niveaus beschikbaar.

Al deze bovengenoemde spellen zijn gratis te spelen op onze website. Hier vind je het grootste patience en freecell aanbod van Nederland en weet je dus ook zeker dat je jouw favoriete spellen hier gratis kunt spelen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Partnerbijdragen

Deze partnerbijdrage wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd gast-artikel. De inhoud van partnerbijdragen valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x