Homepagina » Mens en Dier » Josje Huisman (ex-K3) roept op tot coronaprotest: ‘Wanneer staan we op?’
josje huisman
Foto: Mark Goes CC BY-SA 4.0

Josje Huisman (ex-K3) roept op tot coronaprotest: ‘Wanneer staan we op?’

Josje Huisman, voormalig K3-zangeres, heeft Antwerpenaren via social media opgeroepen om zich te verzetten tegen de coronamaatregelen. Ze roept de Belgen op het Duitse voorbeeld te volgen, waar in Berlijn afgelopen weekend talloze mensen demonstreerden tegen de coronabeperkingen.

Op Instagram schreef Huisman bij een foto van het massaprotest in Berlijn: “Een avondklok. Verplichte mondmaskers. Je buren verklikken op aanraden van de politie. In Duitsland wéten ze dat het op die manier niet de goeie kant op gaat. Wanneer staan we op in Antwerpen?”

josje huisman

Foto: Instagram/josjecoos

In een ander bericht schreef ze: “Ondertussen zijn we dus vijf maanden verder met al die tijd meer dan 99,5 procent van de Belgen die gezond waren en zijn.” Ze citeerde hiermee arts Frank Van Tussenbroek van het Universitair Ziekenhuis Brussel, die een kritische open brief schreef aan de minister-president van Vlaanderen.

‘Eindelijk een bekend persoon die haar mond opentrekt’

“Ik wens niemand corona toe, zoals anderen mij dat wel wensen omdat ik er andere redenen op na hou,” voegde Josje Huisman toe. “Dit is dus wat er komt van al dat angst zaaien en vaag doen over cijfers. Wat voor de één logisch lijkt, is voor de ander misschien niet zo heel logisch. Ik snap dat het een beetje rauw op je dak valt als iemand het er niet helemaal mee eens is.”

De zangeres oogstte veel lof omdat ze ‘één van de weinige bekende personen is die eindelijk haar mond opentrekt’.

[Nieuwsblad]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Vanochtend had ik ruzie bij de bank met een van de bewakers. Het pand leek wel een gevangenis. Ik mocht geen gebruik maken van de pinautomaat als ik mijn handen niet ‘desinfecteerde’.

Ik wilde dat niet. Wie weet wat voor rotzooi in die flesjes zit? Ik probeerde de beul duidelijk te maken dat dit allemaal nep is. Het zijn HUN huisregels en ik werd weggestuurd. Maar ik ben ook HUN klant, en geen ziekte.

Ik word woest van dit soort dingen en ik vind het verschrikkelijk om me te bewegen in een samenleving die compleet gek geworden is. Voor zover ik kan verzet ik me tegen de sadistische rituelen, maar het wordt alleen maar erger.

9 van de 10 mensen op straat zijn gewillige slaven. Of gewillige ordervolgers, zoals de bewaker bij de ABN. Ze WILLEN ook dat de mensen verdeeld raken. Maar, ik word hier gek van. Hoe hier mee om te gaan?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Josje for president!

GEEN Schaap
GEEN Schaap
1 jaar geleden

Pas maar op Josje, straks wordt je helemaal verketterd door hln.be. Het censuurkrantje van België. Ik reageer wel eens aldaar, maar zelden wordt het geplaatst.

Hoe meer er getest wordt, hoe meer mensen besmet zijn geweest zonder dood te gaan. Ofwel, dit virus was anders niet eens opgemerkt.

Ger
Ger
1 jaar geleden

K3, K is de elfde letter van het alfabet. Dit houdt in 3*11= 33. Dit getal betreft een satanisch getal.

x

Check Also

mars

Grote protestmars in Utrecht tegen coronabeleid: ‘Wij gaan winnen!’

In Utrecht is vandaag een grote protestmars ...

ambtenaar

Topambtenaar vertrekt: ‘Hoe kabinet als stoomwals onze democratie uit lijkt te hollen baart mij grote zorgen’

In anderhalf jaar is het percentage Nederlanders ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x