Homepagina » Mens en Dier » Josje Huisman (ex-K3) roept op tot coronaprotest: ‘Wanneer staan we op?’
josje huisman
Foto: Mark Goes CC BY-SA 4.0

Josje Huisman (ex-K3) roept op tot coronaprotest: ‘Wanneer staan we op?’

Josje Huisman, voormalig K3-zangeres, heeft Antwerpenaren via social media opgeroepen om zich te verzetten tegen de coronamaatregelen. Ze roept de Belgen op het Duitse voorbeeld te volgen, waar in Berlijn afgelopen weekend talloze mensen demonstreerden tegen de coronabeperkingen.

Op Instagram schreef Huisman bij een foto van het massaprotest in Berlijn: “Een avondklok. Verplichte mondmaskers. Je buren verklikken op aanraden van de politie. In Duitsland wéten ze dat het op die manier niet de goeie kant op gaat. Wanneer staan we op in Antwerpen?”

josje huisman

Foto: Instagram/josjecoos

In een ander bericht schreef ze: “Ondertussen zijn we dus vijf maanden verder met al die tijd meer dan 99,5 procent van de Belgen die gezond waren en zijn.” Ze citeerde hiermee arts Frank Van Tussenbroek van het Universitair Ziekenhuis Brussel, die een kritische open brief schreef aan de minister-president van Vlaanderen.

‘Eindelijk een bekend persoon die haar mond opentrekt’

“Ik wens niemand corona toe, zoals anderen mij dat wel wensen omdat ik er andere redenen op na hou,” voegde Josje Huisman toe. “Dit is dus wat er komt van al dat angst zaaien en vaag doen over cijfers. Wat voor de één logisch lijkt, is voor de ander misschien niet zo heel logisch. Ik snap dat het een beetje rauw op je dak valt als iemand het er niet helemaal mee eens is.”

De zangeres oogstte veel lof omdat ze ‘één van de weinige bekende personen is die eindelijk haar mond opentrekt’.

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mikkel schreef:

  Vanochtend had ik ruzie bij de bank met een van de bewakers. Het pand leek wel een gevangenis. Ik mocht geen gebruik maken van de pinautomaat als ik mijn handen niet ‘desinfecteerde’.

  Ik wilde dat niet. Wie weet wat voor rotzooi in die flesjes zit? Ik probeerde de beul duidelijk te maken dat dit allemaal nep is. Het zijn HUN huisregels en ik werd weggestuurd. Maar ik ben ook HUN klant, en geen ziekte.

  Ik word woest van dit soort dingen en ik vind het verschrikkelijk om me te bewegen in een samenleving die compleet gek geworden is. Voor zover ik kan verzet ik me tegen de sadistische rituelen, maar het wordt alleen maar erger.

  9 van de 10 mensen op straat zijn gewillige slaven. Of gewillige ordervolgers, zoals de bewaker bij de ABN. Ze WILLEN ook dat de mensen verdeeld raken. Maar, ik word hier gek van. Hoe hier mee om te gaan?

  0 likes
  • Rathmar schreef:

   Beste Mikkel, hier valt ook voor ons, niet mee om te gaan. Dit = n totalitaire staat.

   0 likes
   • mikkie schreef:

    Die bewaker kan ook na elke klant de toetsen even ontsmetten, zoals de meisjes bij ah de karren ontsmetten na gebruik….tjonge, wat een heisa om niks.

    0 likes
  • ProAsfalt schreef:

   Naar een andere bank gaan?
   Het schijnt dat flappen tappen bij een ander automaat die niet van de bank zelf is een paar centjes kost.
   Maar ja, uiteindelijk wordt het altijd bij het klootjesvolk in rekening gebracht.

   0 likes
  • salvar schreef:

   Mikkel
   voor mij is het ook moeilijk maar ik hou het in de gaten wanneer ze helemaal doorslaan.
   ik zal of moet me dan onttrekken uit de comfortzone waar ik en vele anderen nu nog inzitten en vrijhaven moeten zoeken met nog anderen.
   op dit moment zullen we nog hiermee moeten leven hoe vervelend het ook is.
   zorg dat je er klaar voor ben.
   veel rust voor nu.

   0 likes
  • Dries schreef:

   @Mikkel,

   Ik ken ook dat soort slaven. Je kan niets tegen beginnen, het is ‘hun’ opdracht.

   Wat ik doe is bv. met een luide stem kenbaar maken dat er met die lange rijen buiten juist daar de drukte ontstaat.

   Of in winkels die ineens een gangpad afsluiten, luidkeels roepen de rest van de spullen ook maar te laten liggen als een pad is geloten, want anders moet ik in twee verschillende winkels inkopen doen en aangezien ik daar geen zin in heb, blijft het karretje mooi staan en mogen ze zelf de spullen in de schappen terugleggen.

   Soms moet ik daar wel 5 KM voor omrijden. Maar liever dat dan dat ik slaafs de volgende dag terugkom om de rest van de boodschappen te halen.

   Het gaat mij altijd erom, dat ik mijn bezwaren duidelijk en goed hoorbaar maak, hoorbaar voor personeel en voor het publiek. Dan ben ik ‘t ook kwijt.
   Maar aan het systeem is zonder eenheid der volkeren niets te veranderen, helaas…

   Ik heb één keer mijn handen móeten desinfecteren omdat ik ergens móest zijn, helaas.
   Om de indruk te wekken dat ik mijn handen wel ging desinfecteren, drukte ik niet hard genoeg op het pompje zodat er geen gel uitkwam, wrijfde vervolgens met mijn handen.
   Zo ben ik toch nog ontkomen aan die gelzooi.

   Overheidsinstellingen kun je niet boycotten, maar winkels wel. Dus als wij allemaal die winkels en winkelstraten mijden die de ‘coronaregels’ naleven (aanbidden), dan zullen die ondernemers het snel in hun portemonnee voelen en zullen ze snel bij de overheid aankloppen dat dit zo niet verder kan!

   Er zullen misschien wel een paar omvallen, maar helaas….wij, burgers moeten eens harde klappen uitdelen, willen de ondernemers eens wakker worden…!

   Zodra de ondernemers dit gesol van de overheid niet meer pikken, is het gedaan met die corrupte politieke spelletjes.

   0 likes
   • Mikkel schreef:

    Heel goed! Het is klein protest, maar het geeft op het moment dat het nodig is wel een beetje opluchting om een tegengeluid of -actie te uiten.

    Zo ben je oprecht naar jezelf en kun je in elk geval nog met geheven hoofd de terreur ondergaan. Ik ben meer dan voorheen geneigd mijn bezwaren te uiten als dat nodig is

    0 likes
   • :adrianus-johannes.. schreef:

    kom op dries niet zo dollen,
    je zegt ” Maar aan het systeem is zonder eenheid der volkeren niets te veranderen, helaas…”
    ik ben van mening dat er niks aan het systeem verandert moet worden, wat belachelijke bij regels van de laatste 25 jaar schrappen..
    wel het zijn de mensen, die zich als persoon in het natuurlijk voordoen en niet het systeem volgen maar naar eigen belang en de door ons hun gegeven macht misbruiken..
    en het systeem is zo simpel..
    voor eerst : ga nooit met jou natuurlijk persoon op stap..
    dan bij het vragen door BOA politie ed. naar jou natuurlijk persoon beroep je, je op mensen recht art. 6 en vraag om art. 27c SV in de 1.5mrt. en mond/neus kapje gevallen valt dit al niet onder 27c en de APV is buiten wettelijk (leer even hoe dit zit) hier na krijg je een bon voor niet tonen op eerste vordering.. de rest wordt dan als het al een overtreding is genegeerd.. want de persoon niet bij je hebben is een groot vergrijp in het systeem..
    en dat is heel simpel te begrijpen.. nederland in het systeem, houd zich niet aan de mensen rechten de verklaring niet een verdrag..
    WIE is nederland WIJ toch..
    WAAROM verkwanselen we dan onze rechten.. OF worden die voor ONS verkwanseld..
    om maar te zeggen mensen zonder rechten die zij onderhouden en handhaven ZIJN slaven..
    nu moet ineens aanmoedig!!! nederlander denken, hun die denk niet de WET en zijn RECHTEN dienen te kennen..
    zelfs nu niet nu de wetten onder hun neus worden gewijzigd tegen de bevolking de systeem natuurlijk persoon..
    nog maals het systeem is nergens verkeerd het zijn de mensen in natuurlijk persoon en de bekleedde fictie die zij vervullen en er een zooitje van maken..

    0 likes
    • Dries schreef:

     @:adrianus-johannes,

     Op mijn werk heb ik altijd BNR nieuws radio aan, en ik hoor jou regelmatig voorbij komen. Ik vind je bijdragen altijd interessant en leerzaam, zo nu ook! Alleen heb ik niet zoveel verstand van wetten en artikels, helaas…! Maar ik geef je meteen gelijk en ik zal je bijdrage bestuderen, omdat je tot de wakkere mensen behoort, ik meen het echt.

     Overigens: Ik mijn bijdrage van hierboven van vanmiddag 17:37 uur schreef ik:

     “Dus als wij allemaal die winkels en winkelstraten mijden die de ‘coronaregels’ naleven (aanbidden), dan zullen die ondernemers het snel in hun portemonnee voelen en zullen ze snel bij de overheid aankloppen dat dit zo niet verder kan!

     Er zullen misschien wel een paar omvallen, maar helaas….wij, burgers moeten eens harde klappen uitdelen, willen de ondernemers eens wakker worden…!”

     En zie hier, marktlieden op de eerste “mondkapjesdag” al over de zeik!

     Ging gewoon veel sneller als ik had gedacht en gehoopt!! Dat stemt mij gelukkig!

     https://www.parool.nl/amsterdam/marktlieden-albert-cuyp-luiden-noodklok-over-mondkapjesplicht~b9522be6/

     0 likes
  • Doeterniettoe schreef:

   Begrijpelijk. Bij sommigen heeft het geen zin. Maar met humor werkt het wel. Aanpak een klein beetje verandert, meer empatisch en op zachte manier. Vleugje humor erbij werkt nog beter. Ooit komen ze tot inzicht. Maar toegevingen zullen we ook moeten doen.

   Dit is terug een smerig spel tegen de bevolking, de volgende stap is weer meer vrijheden afnemen. Hun tactiek werkt en ze weten dat. In België is de verdeling en propaganda goed gelukt.

   0 likes
  • Jerry schreef:

   Ja je wordt gedwongen een soort robotachtige samenleving te accepteren, met voldoende afstand van elkaar enzo. Als zelfdenkend mens is dat niet vol te houden en te accepteren, het hoort gewoon niet zo!. We zijn toch een soort kuddedieren, dat kan je niet uitelkaar trekken, het is onnatuurlijk. Soms is er niet mee om te gaan, niemand wil je horen als jer ergens anders over denkt dan zij. Blijft lastig.

   0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Josje for president!

  0 likes
 • GEEN Schaap schreef:

  Pas maar op Josje, straks wordt je helemaal verketterd door hln.be. Het censuurkrantje van België. Ik reageer wel eens aldaar, maar zelden wordt het geplaatst.

  Hoe meer er getest wordt, hoe meer mensen besmet zijn geweest zonder dood te gaan. Ofwel, dit virus was anders niet eens opgemerkt.

  0 likes
 • Ger schreef:

  K3, K is de elfde letter van het alfabet. Dit houdt in 3*11= 33. Dit getal betreft een satanisch getal.

  0 likes
  • Algo schreef:

   GER bestaat ook uit 3 letters ben jij ook satanisch?

   0 likes
  • EL schreef:

   Hallo Ger,

   Jezus is 33 jaar geworden. Is Jezus een satanist?

   Er bestaan geen satanische tekens, getallen of symbolen. Als je in Satan geloofd dan zal je ook God, je weet wel… de creator van alles, moeten erkennen. Dan zal je ook snappen dat Satan nog nooit iets heeft uitgevonden. Dus stop eens met kinderachtige post te droppen, doe zelf eens wat onderzoek en erken vervolgens wat je zegt echt complete onzin in.

   Ik zal je op weg helpen…

   11 is het getal van verandering. 3x is de maximale kracht die je een spreuk kan mee geven… dus 33.

   17 is het getal van Osiris. Dus als je helemaal fan bent van het oproepen van demonen/ geesten dan doe je dat keer 3.
   Snap je nu waar area 51 om draait?

   Als je niet snapt waarover je vijand spreek, hoe ga je hem dan effectief bestrijden?

   0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Zojuist op radio 1 een interview met kennelijk de GGD.
  De GGD zit met handen in haar want sommigen willen niet vertellen waar zij zijn geweest noch dat zij hun contacten willen prijsgeven want 2 weken quarantaine willen zij een ander niet aandoen.
  Quarantaine is natuurlijk gewoon gevangenschap in eigen woning. Iemand voor de bek slaan levert een gevangenschap op van slechts een paar uur.

  Maar nog een belangrijke parafraseerde zin: wij moeten ons wel gedragen (dus iedereen gevangen laten zetten) om onze vrijheden te behouden.
  En de interviewster? Die vindt dit de normaalste zin van de wereld terwijl ik er los op ging.
  En waarom iedereen gevangen zetten? Om een ziekte die minder dodelijk is dan de griep.
  Schande, schande en nog eens schande.
  Vooral de reguliere media speelt een schandelijke en mijns inziens een criminele rol. Aanklagen en aansprakelijk stellen die handel.
  Een journalist die iedereen wil laten opsluiten is geen knip voor de neus waard. Helemaal geen knip.

  0 likes
 • Elise schreef:

  Mijn moeder ging van de week met de rollator(met mandje eraan) naar de Kruidvat. Krijg ze te horen, dat ze een mandje moet pakken. Maar mijn moeder kan niet tegelijkertijd een mandje vasthouden en de rollator voortduwen. Reden mandje: zo kunnen ze tellen hoeveel mensen er binnen zijn. Op dat moment waren er drie klanten binnen. Tja, wat moet je hier nou mee? Ja Mik, ook mijn moeder(74) is er helemaal klaar mee. Vond het wel grappig dat ze tegen mij zei: Ik ken niemand die overleden is aan corona, dus waarom moet ik bang zijn.

  0 likes
  • Bart schreef:

   Als je nu al medewerker een beetje hart voor je cliënt hebt, dan help je deze door de winkel. Zeker wanneer er maar 3 cliënten in totaal zijn op dat moment. Wedden dat deze cliënt dolblij is en weer terug komt?

   0 likes
 • x

  Check Also

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  belgische

  1400 Belgische artsen en zorgprofs trekken aan de bel: ‘Er is geen sprake van een killervirus’

  Ruim 300 Belgische artsen en 1100 zorgprofessionals ...

  >