Homepagina » Mens en Dier » Huisarts geeft coronaminister De Jonge uitbrander: ‘Farizeeër’
de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Huisarts geeft coronaminister De Jonge uitbrander: ‘Farizeeër’

Coronaminister Hugo de Jonge zei maandag voor aanvang van het torentjesoverleg dat Ajax meer maatschappelijke verantwoordelijkheid had moeten nemen door de spelers niet het kampioenschap te laten vieren met duizenden supporters, die dicht op elkaar stonden.

De Jonge zei ook dat hij als Rotterdammer ‘sowieso met heel weinig vrolijkheid’ kijkt naar kampioensfeestjes van Ajax. “Maar nu helemaal. Ik denk dat het goed is om ons te realiseren dat we ons nog een hele tijd aan de coronaregels hebben te houden. We moeten echt nog even gedisciplineerd zijn.” Ook demissionair minister Ferd Grapperhaus van Justitie zei dat de huldiging ‘niet had mogen gebeuren’. De uitspraken leiden tot kritische reacties.

Fundamentele grondrechten

Auteur en spreker Hans van Tellingen wijst erop dat dit geen Ajax-Feyenoord-kwestie is: “Ik ken juist veel Feyenoord-supporters die deze actie van Ajax wél waarderen. Dit gaat om fundamentele grondrechten die ons worden ontnomen, zonder reden – lockdowns werken bewezen niet. En daar was dit feest een uiting van.”

“De enige wijze waarop we snel uit deze ellende aan coronamaatregelen komen, is niet zozeer ons blijven wentelen in die maatregelen, maar eerder om ons vrij te vechten hieruit.”

De Jonge neemt anderen weer eens de maat

Huisarts Els van Veen haalt op Twitter hard uit naar De Jonge. “De minister van Volksgezondheid neemt anderen weer eens de maat. Ajax heeft niets fout gedaan. De fout zat en zit ‘m erin dat we al maanden in een onterechte, schadelijke, ongezonde, niet-wetenschappelijk onderbouwde lockdown zitten,” schrijft ze. “Farizeeër.”

4.7 151 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin Vissers
Edwin Vissers
8 dagen geleden

Hugo De Jonge in English Gematria equals: 666:h

Joop
Joop
Reactie op  Edwin Vissers
7 dagen geleden

CORONA = C=3 O=15 R=18 O=15 N=14 A=1
6 letters + 66 = 666

Toeval – missschien 😉

pien
pien
Reactie op  Joop
7 dagen geleden

haha mooi numero logisch gevonden

hans
hans
Reactie op  Joop
7 dagen geleden

Toeval bestaat niet

Jerrel
Jerrel
Reactie op  Joop
7 dagen geleden

Geen toeval. De satanisten communiceren in symbolen. En het is aan ons om het te ontcijferen. 🙂

Hans
Hans
Reactie op  Edwin Vissers
7 dagen geleden

Is dat zo?

Bosfee
Bosfee
Reactie op  Hans
7 dagen geleden

Absoluut!

Tom
Tom
8 dagen geleden

We moeten door de dictators natuurlijk in de geconditioneerde toestand gehouden blijven waarin als we wat mensen dicht bij elkaar zien we onmiddelijk denken: besmetting! Zo zorg je er voor dat de mensen niet bij elkaar komen en misschien wel ‘ns samen er achter komen dat het allemaal een onderdeel van ”the great reset” zou kunnen zijn.

Bosfee
Bosfee
Reactie op  Tom
8 dagen geleden

Daarom: unite! En knuffel elkaar! Ik zie zoveel mensen naar de tering gaan door tekort aan contact, vereenzaming. Het moet uit zijn met deze criminele praktijken! Ik zelf raak er ook alles door kwijt. Ben de enige anti vaxxer in mijn wijde omgeving. Buren kijken met met de nek aan sinds ze me aan de telefoon in de tuin hebben horen zeggen hoe ik erover denk. Familie vindt me zwaar gestoord. Mijn kinderen idem dito. Maar ik blijf erbij dat er in mijn gezonde lijf geen gifspuit noch teststaaf komt. Gelukkig ben ik daarin niet alleen, merk ik o.a. hier. Deze crisis gaat me heel veel kosten. Maar het zal in the end ook wat opleveren als we bij ons zelf en eigen standpunt blijven. Ik kán niet eens anders; het zou ala euthanasie voelen om de spuit te nemen. Mijn hele systeem roept keihard nee! En daar luister ik naar. Het weten van het hart is dat.

Petrus
Petrus
Reactie op  Bosfee
8 dagen geleden

Duidelijker kan je het niet zeggen.
De verschillen in de leefomgeving worden steeds duidelijker.
Buren gaan elkaar anders benaderen, i.v.m. wel of niet geprikt zijn.
Het zij zo, geen test en geen prik met gif voelt óók voor mijn systeem nee.

youtube.com/c/projectgoed
youtube.com/c/projectgoed
Reactie op  Bosfee
8 dagen geleden

Je bent zeker niet alleen!!

Bosfee
Bosfee
Reactie op  youtube.com/c/projectgoed
7 dagen geleden

I know. En dat is fijn te weten hoewel het dagelijka leven voelt als een zeer eenzame strijd. Ik raak letterlijk iedereen kwijt, nu doordat mensen geen contact meer met me willen en straks doordat ze overlijden. Maar op een wonderlijke wijze ben ik in staat dit los te laten, en ik kan iedereen vertellen dat dat voor een moeder niet makkelijk is. Toch doe ik het. De wil van een ander mens is niet in mijn handen. Andersom denkt men dat helaas wel en denken ze mij te kunnen dwingen tot de spuit dmv manipulatie, zielig doen, me een schuldgevoel aanpraten, noem maar op. Dream on, ik ga er niet in mee. Nooit. Voor wie dan ook!

Billy
Billy
Reactie op  Bosfee
8 dagen geleden

Volhouden!!!!

Arnold
Arnold
Reactie op  Bosfee
8 dagen geleden

Bosfee, goed zo. Je moet wel eens de bovenkamer uitschakelen en het hart laten spreken. Een mooie mantra, al bij velen bekend: Ik ben het Licht – ik ben de liefde – ik ben de waarheid – ik ben.

Charlotte
Charlotte
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Helemaal met je eens 👍

Astrid Pestman
Astrid Pestman
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Goed van je! Een omarming en een gebed voor je.

Bosfee
Bosfee
Reactie op  Astrid Pestman
7 dagen geleden

Dank Astrid! Ik kan het gebruiken! Huil soms hele dagen.

Carola
Carola
Reactie op  Bosfee
6 dagen geleden

Same here. Ik kan van wanhoop en uitzichtloosheid niet meer slapen en heb dag en nacht huilbuien, hartkloppingen en paniekaanvallen. Ik zie het ‘leven’ niet meer zitten.

Aart
Aart
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Bij mij idem! Voel 1000% met je mee!
Kan er met mijn verstand niet bij, dat mensen zich zo bij de neus laten nemen. Maar ja, volledig gehersenspoeld en 100% geloof dat de (r)overheid het goed met jou voorheeft. Lees gewoon eens maar dan wel andere media dan de msm want die verspreiden louter propaganda. Doe zelf eens onderzoek. Zie de angstaanjagende gelijkenis met Hitler Duitsland… Vooral in Duitsland zelf!! “Impfung macht Frei”….me hoela. Mind blowing….
Het huilen staat me nader dan het lachen 🙁

HollandaLibre
HollandaLibre
Reactie op  Aart
7 dagen geleden

Inderdaad letterlijk ‘bij de neus nemen’ ja! Mijn werkgever wou nadat ik laatst 2 1/2 dag verhoging had gehad en me daardoor ziek had gemeld dat ik naar de GGD zou gaan om me te laten testen. Op dezelfde dag nog terwijl ik me niet lekker voelde uiteraard! Gestoord gewoon. Mooi niet dat ik het gedaan heb! Hele preek gehad van hem toen ik me weer beter had gemeld, ‘er is een afspraak binnen het bedrijf dit en er is een afspraak dat en zus en zo…’ Niets afspraak, jouw zogenaamde afspraken staan nog altijd niet boven de grondwet! Als er nu een uitbraak binnen het bedrijf zou zijn zou het juridisch wat anders liggen maar dat is niet het geval. Ben er maar niet echt verder op ingegaan, ik moest namelijk brood halen en had weinig tijd. Dit soort mensen kunnen toch alleen door een tunnel kijken helaas.

Ina
Ina
Reactie op  HollandaLibre
7 dagen geleden

Volgens mij wordt het verplicht testen door werkgevers vooral misbruikt zodat mensen zich wellicht minder snel ziek zullen melden, want als je ziek thuis zit wat is dan het probleem? dan kan je sowieso jouw collega’s niet ‘besmetten’.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Ina
7 dagen geleden

Vooral als het nadrukkelijk door die kwakzalver gevraagd wordt en mogelijke sancties stiekem worden aangekondigd. Subsidies zijn voor een “werkgever” een goed argument daarvoor.

Marianna
Marianna
Reactie op  HollandaLibre
7 dagen geleden

zo werkt dit systeem, de mensen gaan elkaar de maat nemen en veroordelen, vanuit kwade opzet.degenen die aan de basis staan van dit beleid, hoeven zelf nog weinig anders te doen dan de angst erin houden.

Adriaan
Adriaan
Reactie op  HollandaLibre
7 dagen geleden

Inderdaad niet verder op ingaan, je bent nu sowieso al een schietschijf!

Chantal
Chantal
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Goed gesproken! 👍
Luister naar je lijf💪
Dit is een spel van al die corrupte zooi!
Draait om geld en macht
Opsluiten die handel
Weet je wat ze verdienen per maand!
Bizar! Kan je opzoeken
Heel veel mensen moeten hun geld nog terug krijgen
Mensen in de schulden
Triest! Ik leef met ze mee,
Maar dit komt een keer uit
Als we allemaal in opstand komen voor jezelf
Zijn we straks vrij

Cas
Cas
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

goed gezegd!
en ze hebben niet eens door dat we in feite voor hen strijden.

sjef
sjef
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Bosfee, hier een 69 jr jongeman met hart en longontstekingen (30 stuks), dus risicogroep. Maar dit jongetje laat zich echt niet volspuiten met materiaal waarvan ik via via 100% zeker weet dat het je dood kan zijn. Maak je niet druk om diegene die het wel nemen. Schouders ophalen en medelijden mee hebben. Zoals je weet liep 90% van de Duitsers achter A. Hitler aan. Die zijn ook ontnuchterd net zoals dat gaat gebeuren met die covidioten, die dol graag dat spuitje hebben. Blijft sterk en wijk niet. Ik steun je.

HollandaLibre
HollandaLibre
Reactie op  sjef
7 dagen geleden

Ja dat is allemaal wel heel simpel gezegd zo Sjef maar aan de andere kant gaan er over het algemeen wel een hoop mensen die je graag mag (ook in mijn geval) toch dat ellendige ding halen, om wat voor reden dan ook (b.v. omdat ze vinden dat ze in een risicogroep zitten) en als dat soort mensen door ‘de prik’ (irritant afstandelijk woord trouwens) overlijden dan wordt het leven weer een stuk leger… En het is al zo leeg momenteel…
Sterker nog, ik ken al sowieso een wat oudere vriend die er al genomen heeft. Die is helderziend maar die slikt desondanks het hele circus voor zoete koek. Dat snap ik dan ook weer niet…

Nijntje
Nijntje
Reactie op  HollandaLibre
7 dagen geleden

Sorry, maar een echte helderziende trapt hier echt niet in, die kent de waarheid.
Ben het met je eens, dat het moeilijk is om familie en vrienden de gifspuit te zien nemen.
De schuldigen aan deze waanzin, lees: de meeste politici en foute artsen zullen hiervoor veroordeeld gaan worden. De Code van Neurenberg geldt nog steeds!

Marianna
Marianna
Reactie op  HollandaLibre
7 dagen geleden

soms word ik ‘s morgens wakker met de hoop dat dit een gek verhaal is, wat ik nu weer heb gedroomd..
verbijsterende waarheid

Bosfee
Bosfee
Reactie op  sjef
7 dagen geleden

Dank Sjef (en alle anderen die op mij reageren!). Goed zo dat ook jij inziet dat die spuit de dood kan betekenen voor je. Juíst als je gezondheid al niet top is. Laat je niks wijsmaken. Ik accepteer het inderdaad dat zelfs mijn partner en kinderen de spuit willen. Wat ik niet accepteer is hun gedram en pogingen mij op andere gedachten te brengen. Dan komt er ern partij woede omhoog zeg! Daar gaat iedereen voor opzij. Maar dan heb ík het weer gedaan, verziek ík de sfeer in huis en heeft dat heel vergaande gevolgen voor ons gezin. Jullie mogen gerust weten dat ik aan het nadenken ben hoe ik hier het beste weg kom. Ik kan het niet meer. Maar onvoorbereid mijn biezen pakken doe ik niet tenzij de nood te hoog wordt. Maar dat het gaat barsten is zeker.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Zorg dat je nu vast gaat voorbereiden, dat, indien nodig, je onderdak en geld hebt. Doe onderzoek.
Ik begrijp de tweestrijd, maar uiteindelijk is iedereen voor zichzelf verantwoordelijk.
Nogmaals sterkte ❤️

Bosfee
Bosfee
Reactie op  Nijntje
7 dagen geleden

Ben ik mee bezig! En komt goed.

densie
densie
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

yeah!

namaste, aloha sooo much love!

Jacky
Jacky
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Goed gezegd Bosfee, denk er precies zo over!!

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Beste Bosfee, je hebt helemaal gelijk en complimenten voor jouw standvastigheid. Veel families zijn verdeeld omdat een deel zo geïndoctrineerd en gebrainwashed is, dat ze gewoonweg de waarheid niet kunnen zien.
Die tijd komt, maar voor veel geïnjecteerden helaas te laat.
Sterkte!

Ria
Ria
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Helemaal mee eens. Wij ook niet. Kinderen ook niet,maar vaccinatie maakt meer kapot dan je lief is.

Johanna.
Johanna.
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Wij zitten in dezelfde situatie, maar denk er niet aan om hieraan mee te doen. We zien wel waar het schip strand.

Rob
Rob
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Misschien kunnen jij en anderen hier die met angsthazen te maken hebben die gebrainwashed zijn deze twee korte video’s laten zien waarin betrokkenen van de Great Reset zelf aangeven dat het net om een virus gaat. Als deze niet binnen komen dan weet je dat ze echt helemaal niet meer toegankelijk zijn voor enige realiteit.
https://www.youtube.com/watch?v=psRheiwTF30
https://www.youtube.com/watch?v=TlYl6Hqhk8Q

Wimpy
Wimpy
Reactie op  Bosfee
7 dagen geleden

Het zal heel zwaar zijn voor je, maar diep respect en hou vol, je bent zeker niet alleen.

Wees wijs
Wees wijs
Reactie op  Bosfee
6 dagen geleden

Het zou zo mooi zijn ,als heel Nederland eens wakker zou worden, en dat er achter dit vaccineren veel meer zit, dan ze ons willen doen geloven. Voor het tribunaal al die misdadigers, die ons zo voor blijven liegen .

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Tom
8 dagen geleden

Dat is het inderdaad…

t de vries
t de vries
8 dagen geleden

Het is ook onbegrijpelijk ,dat deze man ooit in deze funktie is geplaatst .Als minister van ongezondheid blinkt hij uit in het falen op alle vlakken .En hij manupuleerd zelfs de nitwits van de diverse beleids clubjes ,het omt rivm noem het maar .Alleen juist die machtsmannetjes vinden dat wel prima ,dan kunnen zij hun belangen behartigen .En hun zakken vullen gezien hun belangen met de vaccin producenten .Zij spelen elkaar in de kaart ten koste van de gehele gemeenschap en een rutte als lachende derde

Nijntje
Nijntje
Reactie op  t de vries
7 dagen geleden

Hugo wacht een “rude awakening” binnen niet al te lange tijd. Deze ijdele clown is ingehuurd om straks als kop van Jut te functioneren. Daar zorgt Mark de geheugen gestoorde wel voor.

Geen schaap
Geen schaap
8 dagen geleden

En dat alles voor een zwak virus, wat vergelijkbaar is met de griep, en ieder najaar weer opduikt. Groepsimmuniteit verkrijg je door zoveel mensen te laten samenkomen, niet door ze te isoleren. Het kabinet snapt het niet en is volledig de weg kwijt.

youtube.com/c/projectgoed
youtube.com/c/projectgoed
Reactie op  Geen schaap
8 dagen geleden

Ze zijn de weg totaal niet kwijt. Ze volgen gewoon bewust niet het GOeDe pad..

R W
R W
Reactie op  Geen schaap
8 dagen geleden

Zwak virus? Heel dat zgn “virus” is nog nooit ook maar ergens “gezien”. Het is 100% verzonnen.

Patrick
Patrick
8 dagen geleden

Er zijn er nog die er geen oren naar hebben.

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Patrick
8 dagen geleden

Als je er over begint dan stoppen ze hun vingers in hun oren, doen hun ogen dicht en schreeuwen na niet te geloven in complotwappies.

H.J.
H.J.
8 dagen geleden

Het is simpel er wordt in Nederland met twee maten gemeten.
Andersdenkenden als de Rutte Clan, worden keihard neergeknuppeld en het waterkanon is een bijna moordend wapen, net zoals de Remeo’s en de honden en de paarden.

In Amsterdam is dit het beste voorbeeld, ja toch Rutte, de Jong, Grapperhaus en HALSEMA.

Annette
Annette
8 dagen geleden

Natuurlijk heeft huisarts Els van Veen volkomen gelijk met haar kritiek op de hypocriete Hugo de Jonge. Wij leven al meer dan 15 maanden in een gevangenis. Zo VOELT het ook dagelijks voor mij. Er is niets normaals meer aan.
Ik heb ook de Twitter berichten gelezen van Els en wat ik vooral geweldig vind is die actie van Forum voor Democratie. Daarmee hebben zij precies de spijker op zijn kop geslagen. Inderdaad 75 jaar in relatieve vrijheid geleefd en dat is in 2020 beëindigd. Dit keer niet doordat er een nieuwe oorlog gestart is met een vreemde mogendheid die ons land is binnengevallen, maar deze vijand is NU onze eigen overheid. De reacties van de meeste fractievoorzitters van de partijen zijn tenenkrommend. De waarheid, zoals FvD dit duidelijk verwoordt, mag niet meer gezegd worden. En WIJ als volk worden allang niet meer vertegenwoordigd door de leden van de Tweede Kamer, enkele uitzonderingen daargelaten. Het is maar dat wij het weten.

youtube.com/c/projectgoed
youtube.com/c/projectgoed
Reactie op  Annette
8 dagen geleden

De vijand is NIET onze eigen overheid. Je denkt veel te klein…

Dit heeft een omvang van bijbelse proporties!

Nijntje
Nijntje
Reactie op  youtube.com/c/projectgoed
7 dagen geleden

Exact, maar dat neemt niet weg, dat een regering van een land ervoor kan kiezen niet mee te doen.
Ben je niet oprecht geïnteresseerd in de belangen van de burgers en/of corrupt en chantabel, dan doe je mee met het duivelse plan.
Dank aan ene Mark, Hugo, Fred, Ab en de rest van de poppenkast.

Anna
Anna
Reactie op  Annette
7 dagen geleden

Ja FvD heeft een geweldige poster. En hij klopt helemaal.

RayOflight
RayOflight
8 dagen geleden

Farizeeër! ha prachtig….  

https://www.youtube.com/watch?v=Ph3iGB_dwYQ

luister na de text!!!

Oude man
Oude man
Reactie op  RayOflight
8 dagen geleden

@RayOflight, Fantastisch ook het bandje daarna (bedankt)

dna
dna
8 dagen geleden

Nou, kinderachtig. Van beide kanten. Dit niveau duss. Schiet geen zak op dit. Verwende bange kleuters

Mickey
Mickey
Reactie op  dna
7 dagen geleden

Ga jij je prikkie halen en dan horen we jou over paar jaar…. misschien!!

dna
dna
Reactie op  Mickey
7 dagen geleden

Ik denk dat ik mij niet duidelijk verwoord heb. Maar goed, maak ik vaker mee. Mickey je spoort niet neem jij lekker dat prikkie kinderachtig figuurtje, net als die arts samen met de jonge kinderachtig elkaar uitschelden tijdens crisis. Tijd genoeg voor deze onzin?

Bibi
Bibi
8 dagen geleden

Ze hebben zooooo gelijk!!!
Het is mij een raadsel dat deze landverrader hier nog vrij rond loopt!
Dit is een gewetenloze psychopaat!

Tijd voor Gerechtigheid!!!!

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

118
0
We lezen graag je reactie!x