Mens en DierCorona

Huisarts geeft coronaminister De Jonge uitbrander: ‘Farizeeër’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronaminister Hugo de Jonge zei maandag voor aanvang van het torentjesoverleg dat Ajax meer maatschappelijke verantwoordelijkheid had moeten nemen door de spelers niet het kampioenschap te laten vieren met duizenden supporters, die dicht op elkaar stonden.

De Jonge zei ook dat hij als Rotterdammer ‘sowieso met heel weinig vrolijkheid’ kijkt naar kampioensfeestjes van Ajax. “Maar nu helemaal. Ik denk dat het goed is om ons te realiseren dat we ons nog een hele tijd aan de coronaregels hebben te houden. We moeten echt nog even gedisciplineerd zijn.” Ook demissionair minister Ferd Grapperhaus van Justitie zei dat de huldiging ‘niet had mogen gebeuren’. De uitspraken leiden tot kritische reacties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Fundamentele grondrechten

Auteur en spreker Hans van Tellingen wijst erop dat dit geen Ajax-Feyenoord-kwestie is: “Ik ken juist veel Feyenoord-supporters die deze actie van Ajax wél waarderen. Dit gaat om fundamentele grondrechten die ons worden ontnomen, zonder reden – lockdowns werken bewezen niet. En daar was dit feest een uiting van.”

“De enige wijze waarop we snel uit deze ellende aan coronamaatregelen komen, is niet zozeer ons blijven wentelen in die maatregelen, maar eerder om ons vrij te vechten hieruit.”

De Jonge neemt anderen weer eens de maat

Huisarts Els van Veen haalt op Twitter hard uit naar De Jonge. “De minister van Volksgezondheid neemt anderen weer eens de maat. Ajax heeft niets fout gedaan. De fout zat en zit ‘m erin dat we al maanden in een onterechte, schadelijke, ongezonde, niet-wetenschappelijk onderbouwde lockdown zitten,” schrijft ze. “Farizeeër.”

4.8 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin Vissers
Edwin Vissers
3 jaren geleden

Hugo De Jonge in English Gematria equals: 666:h

Tom
Tom
3 jaren geleden

We moeten door de dictators natuurlijk in de geconditioneerde toestand gehouden blijven waarin als we wat mensen dicht bij elkaar zien we onmiddelijk denken: besmetting! Zo zorg je er voor dat de mensen niet bij elkaar komen en misschien wel ‘ns samen er achter komen dat het allemaal een onderdeel van ”the great reset” zou kunnen zijn.

t de vries
t de vries
3 jaren geleden

Het is ook onbegrijpelijk ,dat deze man ooit in deze funktie is geplaatst .Als minister van ongezondheid blinkt hij uit in het falen op alle vlakken .En hij manupuleerd zelfs de nitwits van de diverse beleids clubjes ,het omt rivm noem het maar .Alleen juist die machtsmannetjes vinden dat wel prima ,dan kunnen zij hun belangen behartigen .En hun zakken vullen gezien hun belangen met de vaccin producenten .Zij spelen elkaar in de kaart ten koste van de gehele gemeenschap en een rutte als lachende derde

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

En dat alles voor een zwak virus, wat vergelijkbaar is met de griep, en ieder najaar weer opduikt. Groepsimmuniteit verkrijg je door zoveel mensen te laten samenkomen, niet door ze te isoleren. Het kabinet snapt het niet en is volledig de weg kwijt.

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x