CoronaMens en Dier

Kamerlid Ralf Dekker: ‘Het verhoogde sterfteniveau loopt in tijd gelijk op met de massa-inenting’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

De berichten over ernstige bijwerkingen van de prik stapelen zich op. Veel wijst erop dat de relatieve aantallen bijwerkingen erg hoog zijn, zei Tweede Kamerlid Ralf Dekker (FVD) in de Kamer.

Er is veel casuïstiek die aanleiding geeft tot zorg. Een enorme spike in het aantal ontstekingen rondom het hart, ook bij jongeren. Ongekende aantallen sporters die omvallen als gevolg van acute gezondheidsproblemen. Er wordt zelfs gesproken over het Sudden [Adult] Death Syndrome, dat tegenwoordig gezonde mensen plotseling lijkt te kunnen treffen, somde Dekker op.

Ook zijn er nogal wat deskundigen die naar buiten treden met zorgen en waarschuwingen. En in veel landen is er sprake van opvallende oversterfte. Er overlijden significant meer mensen dan kan worden verwacht, aldus het Kamerlid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bijzonder jammer

Het verhoogde sterfteniveau loopt in tijd gelijk op met de massa-inenting. “Zou de prik iets met deze verhoogde sterfte te maken kunnen hebben?”

De prik lijkt op het eerste gezicht een serieuze kandidaat en zeker de moeite van het onderzoeken waard. Het is daarom bijzonder jammer dat het onderzoek dat zeer terecht naar dit oversterftefenomeen is ingesteld, niet meteen deze prik als focus heeft gekozen, zei Dekker. “Zeker in het licht van de nieuwe vaccinatieronde, waarbij miljoenen extra prikken zullen worden gezet.”

Ernstig gefrustreerd

Het onderzoeksonderdeel waarbij wel naar eventuele effecten van de prik wordt gekeken, lijkt ernstig te worden gefrustreerd doordat de gegevens van het RIVM en de GGD over vaccinatie en testuitslagen die daarvoor nodig zijn, niet worden vrijgegeven, merkte het Kamerlid op.

“Wanneer mocht blijken dat de prik een groter sterfterisico met zich meebrengt dan nu wordt gedacht, trekt men zich toch de haren uit het hoofd als er net een grootschalige prikcampagne is uitgevoerd. Dat moeten we als het even kan toch voorkomen,” benadrukte Dekker.

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
2 maanden geleden

Maar dat is ook de bedoeling, er moet opgeruimd worden.

wakkere
wakkere
2 maanden geleden

Heeft niks met DE PRIK te maken, bek houden en doorspuiten, aub

mark
mark
2 maanden geleden

Zelfs, een paracetamol heeft nog bijwerkingen, “shit” Nee, dat kan toch niet aan die prikken liggen. Nee ben je mal zeg..!

Intriest wie er al ziek of overleden zijn sterkte
Intriest wie er al ziek of overleden zijn sterkte
2 maanden geleden

Gaan ze niet doen dat gehele onderzoek niet geen data delen oa daarbij is het juist de bedoeling dat mensen dood gaan ze willen van de mens af zeker diegene die niet bij de elite hoort dus tja doofpot

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x