CoronaMens en Dier

Kamerlid Ralf Dekker: ‘Het verhoogde sterfteniveau loopt in tijd gelijk op met de massa-inenting’

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!

De berichten over ernstige bijwerkingen van de prik stapelen zich op. Veel wijst erop dat de relatieve aantallen bijwerkingen erg hoog zijn, zei Tweede Kamerlid Ralf Dekker (FVD) in de Kamer.

Er is veel casuïstiek die aanleiding geeft tot zorg. Een enorme spike in het aantal ontstekingen rondom het hart, ook bij jongeren. Ongekende aantallen sporters die omvallen als gevolg van acute gezondheidsproblemen. Er wordt zelfs gesproken over het Sudden [Adult] Death Syndrome, dat tegenwoordig gezonde mensen plotseling lijkt te kunnen treffen, somde Dekker op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ook zijn er nogal wat deskundigen die naar buiten treden met zorgen en waarschuwingen. En in veel landen is er sprake van opvallende oversterfte. Er overlijden significant meer mensen dan kan worden verwacht, aldus het Kamerlid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bijzonder jammer

Het verhoogde sterfteniveau loopt in tijd gelijk op met de massa-inenting. “Zou de prik iets met deze verhoogde sterfte te maken kunnen hebben?”

De prik lijkt op het eerste gezicht een serieuze kandidaat en zeker de moeite van het onderzoeken waard. Het is daarom bijzonder jammer dat het onderzoek dat zeer terecht naar dit oversterftefenomeen is ingesteld, niet meteen deze prik als focus heeft gekozen, zei Dekker. “Zeker in het licht van de nieuwe vaccinatieronde, waarbij miljoenen extra prikken zullen worden gezet.”

Ernstig gefrustreerd

Het onderzoeksonderdeel waarbij wel naar eventuele effecten van de prik wordt gekeken, lijkt ernstig te worden gefrustreerd doordat de gegevens van het RIVM en de GGD over vaccinatie en testuitslagen die daarvoor nodig zijn, niet worden vrijgegeven, merkte het Kamerlid op.

“Wanneer mocht blijken dat de prik een groter sterfterisico met zich meebrengt dan nu wordt gedacht, trekt men zich toch de haren uit het hoofd als er net een grootschalige prikcampagne is uitgevoerd. Dat moeten we als het even kan toch voorkomen,” benadrukte Dekker.

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 jaar geleden

Maar dat is ook de bedoeling, er moet opgeruimd worden.

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Heeft niks met DE PRIK te maken, bek houden en doorspuiten, aub

mark
mark
1 jaar geleden

Zelfs, een paracetamol heeft nog bijwerkingen, “shit” Nee, dat kan toch niet aan die prikken liggen. Nee ben je mal zeg..!

Intriest wie er al ziek of overleden zijn sterkte
Intriest wie er al ziek of overleden zijn sterkte
1 jaar geleden

Gaan ze niet doen dat gehele onderzoek niet geen data delen oa daarbij is het juist de bedoeling dat mensen dood gaan ze willen van de mens af zeker diegene die niet bij de elite hoort dus tja doofpot

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x