CoronaBinnenland

VVD en D66 zien wel wat in terugkeer van coronapas: ‘Slaat helemaal nergens op’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

VVD en D66 zien wel wat in de terugkeer van de coronapas in de gereedschapskist. “Theaters, culturele instellingen, sportclubs en horeca zouden met een coronapas kunnen werken, uiteraard onder voorwaarden, daar zijn we als Kamer zelf bij,” zei VVD-Kamerlid Bevers.

Verschillende branches, waaronder de horecasector, zouden de coronapas preventief willen opnemen in het ‘winterarsenaal’, als ‘laatste redmiddel’ om sluiting te voorkomen. Zorgminister Kuipers staat ervoor open, als ‘de Kamer het wil’.

Niet vanuit ons

Dirk Beljaarts, directeur van Koninklijke Horeca Nederland, laat echter weten dat ‘dit vanuit de ministeries gebracht is, niet vanuit ons’. “Horeca is tegen het coronatoegangsbewijs en we hebben dat ook niet in ons horecasectorplan opgenomen,” aldus Beljaarts.

De VVD schreef op Twitter: “Niemand heeft zin in een nieuwe coronagolf. Maar we moeten er wel klaar voor zijn deze winter.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Angst

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) reageert kritisch: “De VVD neemt definitief afscheid van de vrijheid van het individu en omarmt het collectivisme. Maar angst is een slechte raadgever.”

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen voegt hieraan toe: “De VVD. De partij van de angst. Onnodig, onverantwoord, onnadenkend en ontiegelijk weinig kennis.”

Helemaal schandalig

In de Kamer pleitte Jolande Sap, voorzitter van het zogenaamde Maatschappelijk Impact Team (MIT), vóór de coronapas. Volgens statisticus Fritsander Lahr slaat het ‘helemaal nergens op’ om een maatregel, in dit geval het coronatoegangsbewijs, in te voeren die aantoonbaar niet werkt. “En dan nog doen alsof het bedrijfsleven er zelf om heeft gevraagd, is helemaal schandalig. Dit moet worden gerectificeerd,” stelt hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
200 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Gun ze geen enkele stem meer bij de volgende verkiezingen, ze zijn uitgediend, exit VVD en D66!

Don Tessers
Don Tessers
2 maanden geleden

Hoe verslaan wij al deze Satan Workers..?

Annie
Annie
2 maanden geleden

Let op mij woorden Lockdown komt weer terug en de QR code

semper amici
semper amici
2 maanden geleden

Zouden de zittende kabinetsleden en coalitie in de 2de Kamer aansturen naar een revolutie???

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

200
0
We lezen graag je reactie!x