Het Complot

Maffiahuurmoordenaar: “Ik heb John F. Kennedy doodgeschoten”

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een maffiahuurmoordenaar die claimt de kogel te hebben afgevuurd waarmee de Amerikaanse president John F. Kennedy is gedood, komt volgend voorjaar na 36 jaar uit de gevangenis.

De 72-jarige James Files zit het laatste deel van zijn straf uit in een gevangenis in Illinois. Het filmpje waarin hij zijn uitzonderlijke uitspraken doet is inmiddels een internetsensatie geworden.

Cuba

Volgens Files zweerden de maffia en de CIA samen tegen de 46-jarige Kennedy. De Vietnamveteraan was onderdeel van het CIA-team dat een militie trainde voor de Invasie in de Varkensbaai in Cuba, die werd tegengehouden door Kennedy.

Nadat hij uit het leger was gegooid, werd Files de rechterhand van Charles ‘Chuckie’ Nicoletti, een huurmoordenaar in dienst van maffiabaas Sam Giancana. Files claimt dat de CIA zich na het fiasco rond de Varkensbaai verraden voelde en bang was dat Kennedy de spionagedienst zou opheffen.

De CIA huurde vervolgens de maffia in om JFK uit de weg te ruimen. Op de ochtend van de moord werd Files naar eigen zeggen vergezeld door Nicoletti.

Reserveschutter

De Vietnamveteraan was aangewezen als reserveschutter en kreeg de opdracht JFK in het hoofd te schieten als hij nog niet was geraakt op het moment dat de auto in beeld kwam. “Ik heb één schot afgevuurd. Nicoletti raakte hem terwijl ik schoot. Ik raakte hem waarna zijn hoofd naar achteren klapte,” vertelde Files aan filmmaker Wim Dankbaar.

Volgens de officiële versie van de gebeurtenissen is Kennedy vermoord door Lee Harvey Oswald. Die ontkende de moordenaar te zijn, maar werd voor het proces überhaupt begon doodgeschoten door nachtclubeigenaar Jack Ruby.

De Britse schrijver Matthew Smith zei over de moord: “Ik heb altijd al gedacht dat er twee schutters waren. Voor mij is er geen twijfel over mogelijk dat de CIA erbij betrokken was.”

Lees ook het boek Files on JFK van Wim Dankbaar.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x