UFO

Topstrateeg van president Obama wil waarheid over UFO’s weten

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John Podesta, de verwachte manager van Hillary Clintons presidentscampagne, wil dat alle Amerikaanse onderzoeken naar UFO’s worden gepubliceerd. De oud-stafchef van president Bill Clinton tweette op zijn laatste werkdag als adviseur van Obama: “Mijn grootste mislukking van 2014: Wederom niet gelukt om de UFO-onderzoeken te openbaren.”

Als Hillary Clinton in januari 2017 in het Witte Huis mocht belanden, krijgt Podesta opnieuw een kans om de waarheid over UFO’s naar buiten te brengen. De hoogleraar van de Georgetown-universiteit schreef in 2010: “De tijd is nu écht aangebroken dat de regering, wetenschappers en luchtvaartexperts samenwerken om de vragen over UFO’s te ontrafelen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Nieuwsgierige scepticus

Er wordt al jaren geroepen dat de Verenigde Staten in vergelijking met landen als Canada, Groot-Brittannië en Australië veel te weinig materiaal naar buiten hebben gebracht. Podesta was adviseur van de president, maar dat betekende nog niet dat hij onbeperkt toegang had tot alle archieven.

Als het gaat om aliens noemt Podesta zich het liefst een nieuwsgierige scepticus. Al in 2002 zei hij dat alle onderzoeken van het Pentagon en de luchtmacht naar UFO’s moeten worden vrijgegeven.

Openheid van zaken

“De tijd is aangebroken om de waarheid te achterhalen,” zei hij tijdens een persconferentie van de actiegroep Coalition for Freedom of Information. “We moeten dit doen omdat het Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid. Het is tijd dat de regering wetenschappers gegevens verschaft zodat dit fenomeen verklaard kan worden.”

Het is onduidelijk wat Podesta onder Clinton en Obama precies heeft gedaan om de waarheid over aliens te achterhalen. Ook is onduidelijk hoe de presidenten reageerden op Podesta’s interesse in UFO’s. Na alle berichten over UFO-waarnemingen vindt hij dat de tijd is gekomen dat het Witte Huis openheid van zaken geeft.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk Kemp
Henk Kemp
9 jaren geleden

I doubt it seriously that Hillary will ever become president of the United States. She has too much negative baggage to carry and her husband is certainly not helping the case. In addition, the Benghazi scandal will make her look weak and dishonest.

America needs for certainly a new Leader, a person who is trusted, honest, patriotic and positive to lead this nation back to where it used to be. The Shining City on Top of the Hill.

I know that person will have a difficult time to repair all the damage done by this present administration however, the United States of America will be restored.

May God bless America again, bless it like back then when we were very much united.

Rens
Rens
9 jaren geleden

De presidenten hebben zelf niets te zeggen en zijn marionetpoppen .
Je kunt er juist wel op rekenen dat Hillary de nieuwe president wordt, dit hangt niet af van het kiezen maar van het al gekozen te zijn voor het presidentschap.

Een feit is, niet bij de bloodline behoren is geen kans maken en tegelijkertijd zien we hoe ongelofelijk triest de wereld in elkaar zit.

Hillary, Bush, and Queen Elizabeth II are all related!!

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread328237/pg1

Laten we hopen dat de hele wereld er bovenop komt en God Bless niet alleen America maar ook de rest van de wereld, zou wel zo netjes zijn.

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Ufo’s bestaan al sinds de oudheid. Dus het bestaan erkennen is voor mij niet genoeg. Het verhaal erachter is interessanter. Het probleem is dan wel: Dan kloppen de heilige boeken niet meer. Men zal ze moeten aanpassen. Hoe zullen de mensen die strikt in het geloof geloven zich voelen? Gaat men via DNA uitzoeken wie afstamt van de Nephilim? De gevolgen kunnen best heftig zijn.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x