Gezondheid

De geneeskracht van vitamine D: Big Pharma wil niet dat je dit leest

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

We weten dat het medische establishment ons heeft voorgelogen over corona. Volgens de gerespecteerde arts Paul Marik liegen ze je ook voor over de zon.

Iedereen op aarde zou vitamine D moeten nemen, stelt dr. Marik, auteur van 500 gepeerreviewde wetenschappelijke studies.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In een interview met Children’s Health Defence legde Marik uit dat Big Pharma niet wil dat je vitamine D neemt om gezond te blijven. Op dezelfde manier probeerden ze mensen ervan te weerhouden om ivermectine te nemen tegen corona.

Dat is toch geweldig?

Als je gezond bent en geen chronische ziektes hebt, lever je minder geld op, lichtte de arts toe.

En als je een tekort aan vitamine D hebt, loop je meer kans op kanker. Er is volgens Marik een lineair verband tussen een vitamine D-tekort en kanker.

“Als je vitamine D neemt, voorkom je kanker,” zei hij. “Dat is toch geweldig?”

Uiterst veilig

Eerder legde Marik uit dat mensen die dagelijks vitamine D en visolie nemen en bewegen, hun risico op kanker met 60 procent verminderen.

Hij voegde toe dat vitamine D een zeer effectieve behandeling tegen depressie is. De vitamine is ook ‘heel belangrijk’ voor het immuunsysteem. En dit is waarom Big Pharma niet wil dat je vitamine D neemt, aldus Marik.

De arts adviseert mensen om ongeveer 10.000 IE (Internationale Eenheid) per dag te nemen. En als je een chronische aandoening hebt, als je MS hebt, dan doe je er verstandig aan om een hogere dosering te nemen, zei hij. “En dat is uiterst veilig.”

Paradoxaal genoeg

Hij verwees daarnaast naar een studie waaruit blijkt dat vrouwen die de zon mijden 25 procent meer kans hebben om vroegtijdig te overlijden.

Dr. Marik raadt mensen aan om 30 minuten per dag in de zon door te brengen en geen zonnebrandcrème te gebruiken. “Zonnebrand vergroot namelijk paradoxaal genoeg de kans op melanoom.”

4.8 226 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ludo
ludo
5 maanden geleden

allemaal goed en wel, maar ik ga niet daarvoor naar een apotheek om wat vitamine pillen, ik haal het uit het fruit eten, daar zitten vitamines genoeg in.
een variatie aan fruit is beter dan die pillen, want wat steken ze daar nog allemaal in?

Mohammed
Mohammed
5 maanden geleden

Als je visolie slik kan je het beste levertraan nemen. Hier zit van nature vitamine d in.

joost
joost
5 maanden geleden

De wapenindustrie is geen voorvechter van vrede, zo is de farmaceutische industrie niet voor gezonde mensen.

Edwin
Edwin
5 maanden geleden

Ik heb het hele jaar nog geen zonnebrand gebruikt. Ik bouw het altijd op in het voorjaar. Een hangmat werkt echt super! De afgelopen dagen zeker een klein uur per dag in de zon. Wel met petje want heb niet veel haar en dun. Werkt voor mij prima al een aantal jaren. Alleen als ik in de Alpen ga lopen smeer ik wel eens wat vreselijk chemisch. Maar het is het enige dat ik er niet binnen 5 minuten weer uit zweet. Dus het liefst helemaal zonder. Ik denk dat ook veel met je voeding te maken heeft en medicijngebruik of je snel verbrand of niet. Je huid is het grootste orgaan dat je hebt.

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x