Natuur en Milieu

Amerikaans congreslid en klimaatactiviste getrold, sluit eten van baby’s om klimaat te redden niet uit. Bekijk deze virale video

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw heeft voor ophef gezorgd door tijdens een spreekbeurt van congreslid Alexandria Ocasio-Cortez in New York te zeggen dat we ‘moeten beginnen met het eten van baby’s’ om klimaatverandering een halt toe te roepen.

“Er is niet genoeg tijd. Er is te veel CO2. Jullie stoten te veel CO2 uit,” riep de vrouw. “We moeten baby’s gaan eten.”

De door Ocasio-Cortez voorgestelde Green New Deal gaat volgens de vrouw niet ver genoeg.

Viral

“Zelfs als we Rusland zouden bombarderen, dan zouden er nog altijd te veel mensen zijn,” klonk het.

“We moeten de baby’s opeten,” benadrukte de vrouw, toevoegende dat we nog maar enkele maanden hebben.

Het congreslid bedankte de vrouw voor haar inbreng en zei eigenlijk alleen dat we niet enkele maanden, maar nog enkele jaren hebben.

Nadat de beelden viral waren gegaan, liet de groep LaRouche PAC weten de vrouw naar de bijeenkomst gestuurd te hebben om Ocasio-Cortez te trollen en te laten zien hoe belachelijk het klimaatdebat is.

De groep tweette: “LaRouche PAC trolt AOC, AOC sluit het eten van baby’s niet uit.”

De vrouw is schijnbaar doodsbang voor de gevolgen van klimaatverandering, wat goed laat zien hoe sociopatisch veel van deze zogenaamde klimaatactivisten- en -alarmisten zijn, reageerde commentator Daisy Cousens, nog voordat bekend was dat het om een trollactie ging.

Sky News-presentator Rita Panahi sprak van ‘doorgeslagen hysterie’.

Volledig ontspoord

Gideon Rozner van het Institute of Public Affairs wees erop dat het debat over klimaatverandering ‘volledig ontspoord is’.

Hij voegde toe dat eerder een Zweedse professor had gezegd dat we mensenvlees moeten gaan eten om het klimaat te redden.

[Sky News Australia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Trix
Trix
2 jaren geleden

And there goes humanity
?

René
René
2 jaren geleden

Ach ja, al die ophitserij rondom klimaat houdt ons lekker duaal wat de bedoeling is.

Iedereen snapt dat het beter is om fossiele brandstoffen in te ruilen voor duurzame, maar zonder er tijdsdruk op te zetten.

Iedereen snapt dat economische groei tot in de eeuwigheid niet kan. Dat we onze economie moeten veranderen in een steady state economy, zoveel mogelijk circulair. En dat arbeid niet langer de verdeler is van de welvaart.

Nu er nog naar gaan handelen!

exegese
exegese
2 jaren geleden

Totaal geënsceneerde vertoning, stemmingmakerij om mensen af te leiden door totaal onvoorstelbare waanzin publiekelijk uit te strooien die men in satanische kringen stiekem gewoon doen. Twee vliegen in 1 klap, ze vertellen ons in bedekte termen wat ze in feite “uitvreten” wat ze verplicht zijn, plus dat het zo onvoorstelbaar is dat nagenoeg niemand zich dat voor kan stellen. Nog een ander voordeel is dat mensen hier zeer mee bezig zullen zijn en dus weer niet met hun aandacht bij echt belangrijke zaken zijn.

AlbertV
AlbertV
2 jaren geleden

Toch heeft ze een punt, de mens is tenslotte de diersoort die de grootste impact op de gezondheid van planeet/ruimteschip aarde heeft. Opeten van mensenbaby’s gaat te ver natuurlijk (dat we kalfjes, biggetjes, lammetjes en vetgemestte kuikens eten is al erg genoeg) maar besluiten om voorlopig geen kinderen meer te verwekken, of dat sterk te beperken, is veruit het beste wat we voor de lange termijn voor onze mooie planeet kunnen doen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x