Homepagina » Natuur en Milieu » Amerikaans congreslid en klimaatactiviste getrold, sluit eten van baby’s om klimaat te redden niet uit. Bekijk deze virale video
Amerikaans congreslid en klimaatactiviste getrold, sluit eten van baby's om klimaat te redden niet uit. Bekijk deze virale video

Amerikaans congreslid en klimaatactiviste getrold, sluit eten van baby’s om klimaat te redden niet uit. Bekijk deze virale video

Een vrouw heeft voor ophef gezorgd door tijdens een spreekbeurt van congreslid Alexandria Ocasio-Cortez in New York te zeggen dat we ‘moeten beginnen met het eten van baby’s’ om klimaatverandering een halt toe te roepen.

“Er is niet genoeg tijd. Er is te veel CO2. Jullie stoten te veel CO2 uit,” riep de vrouw. “We moeten baby’s gaan eten.”

De door Ocasio-Cortez voorgestelde Green New Deal gaat volgens de vrouw niet ver genoeg.

Viral

“Zelfs als we Rusland zouden bombarderen, dan zouden er nog altijd te veel mensen zijn,” klonk het.

“We moeten de baby’s opeten,” benadrukte de vrouw, toevoegende dat we nog maar enkele maanden hebben.

Het congreslid bedankte de vrouw voor haar inbreng en zei eigenlijk alleen dat we niet enkele maanden, maar nog enkele jaren hebben.

Nadat de beelden viral waren gegaan, liet de groep LaRouche PAC weten de vrouw naar de bijeenkomst gestuurd te hebben om Ocasio-Cortez te trollen en te laten zien hoe belachelijk het klimaatdebat is.

De groep tweette: “LaRouche PAC trolt AOC, AOC sluit het eten van baby’s niet uit.”

De vrouw is schijnbaar doodsbang voor de gevolgen van klimaatverandering, wat goed laat zien hoe sociopatisch veel van deze zogenaamde klimaatactivisten- en -alarmisten zijn, reageerde commentator Daisy Cousens, nog voordat bekend was dat het om een trollactie ging.

Sky News-presentator Rita Panahi sprak van ‘doorgeslagen hysterie’.

Volledig ontspoord

Gideon Rozner van het Institute of Public Affairs wees erop dat het debat over klimaatverandering ‘volledig ontspoord is’.

Hij voegde toe dat eerder een Zweedse professor had gezegd dat we mensenvlees moeten gaan eten om het klimaat te redden.

[Sky News Australia]


Vond je deze informatie leuk? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Ach ja, al die ophitserij rondom klimaat houdt ons lekker duaal wat de bedoeling is.

  Iedereen snapt dat het beter is om fossiele brandstoffen in te ruilen voor duurzame, maar zonder er tijdsdruk op te zetten.

  Iedereen snapt dat economische groei tot in de eeuwigheid niet kan. Dat we onze economie moeten veranderen in een steady state economy, zoveel mogelijk circulair. En dat arbeid niet langer de verdeler is van de welvaart.

  Nu er nog naar gaan handelen!

  15 likes
 2. Toch heeft ze een punt, de mens is tenslotte de diersoort die de grootste impact op de gezondheid van planeet/ruimteschip aarde heeft. Opeten van mensenbaby’s gaat te ver natuurlijk (dat we kalfjes, biggetjes, lammetjes en vetgemestte kuikens eten is al erg genoeg) maar besluiten om voorlopig geen kinderen meer te verwekken, of dat sterk te beperken, is veruit het beste wat we voor de lange termijn voor onze mooie planeet kunnen doen.

  4 likes
  • Logisch, maar het werkt anders. In Nederland zijn kinderen verwekken al enorm verminderd.(2 generaties terug waren 13 kids heel normaal) En wat hebben we daar voor terug gekregen? De zorg voor de oude dag is niet meer zorgeloos.(je mag van geluk spreken dat een familielid je helpt)Een hoop mensen binnen gehaald die niks mogen of niks kunnen. De hoge kosten gaan nergens meer over etc. Je zou toch eigenlijk verwachten, dat de kwaliteit van leven dan beter wordt ipv achteruit met minder kinderen. En dat dit werk goed betaald zou moeten zijn.
   Bij een goed werkend stelsel gebaseerd op het leven zelf(onderaan de ladder dingen bekijken), daar kun je heel veel problemen mee oplossen. Maar ik krijg het idee, dat men bewust alles kapot aan het maken is.

   11 likes
  • ik verwacht dan ook geen andere reactie van u.

   fff

   3 likes
 3. Totaal geënsceneerde vertoning, stemmingmakerij om mensen af te leiden door totaal onvoorstelbare waanzin publiekelijk uit te strooien die men in satanische kringen stiekem gewoon doen. Twee vliegen in 1 klap, ze vertellen ons in bedekte termen wat ze in feite “uitvreten” wat ze verplicht zijn, plus dat het zo onvoorstelbaar is dat nagenoeg niemand zich dat voor kan stellen. Nog een ander voordeel is dat mensen hier zeer mee bezig zullen zijn en dus weer niet met hun aandacht bij echt belangrijke zaken zijn.

  10 likes
 4. Bij mij is de gedachte: het is kiezen voor uitgemolken oorlogen (militaire-industrie) of voor ‘vrede’ (klimaat-industrie).

  Iets moet de economie draaiende houden en het maakt niet uit op wat het draait, de auto-industrie, de digitale & controle industrie, de gifleveranciers en voedselindustrie, de waterindustrie, vluchtelingen-industrie, de religie-industrie, de farmaceutische industrie ….Zolang de economie draait kunnen de Rotschilds en de bilderberger maffia hun natte droom en kalergi plan realiseren. Het liefst zouden ze vandaag nog iedereen die wrak is of dwars ligt euthanaseren of laten afmaken op straat, chippen en de poen van ze confisqueren om zo gecontroleerde slaven van de onderdanige varkens te maken.

  10 likes
 5. And there goes humanity
  😥

  6 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederlandse

Nederlandse rechters zijn er niet meer voor de burgers. Kijk hoe de democratie wordt uitgeschakeld

Actieclub Urgenda procedeert al jaren tegen de ...

davos

Tegenpolen Trump en Thunberg in Davos: president veegt vloer aan met klimaatalarmisten en onthult hun achterliggende agenda

In het Zwitserse Davos is het World ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.