Buitenland

Florida: minder doden zónder lockdown. ‘Ik had gelijk!’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Florida kende geen mondkapjesplicht, de stranden zijn nooit gesloten en sinds september gaan kinderen gewoon naar school. Toch stierven er minder mensen aan corona dan het Amerikaanse gemiddelde, schrijft Die Welt. Je kunt er in vrijheid leven en de economie bloeit.

De Republikeinse gouverneur van de Sunshine State, Ron DeSantis, werd naar eigen zeggen hard aangevallen door de linkse media en onder druk gezet door de Democraten. Hij hield vast aan zijn beleid en concludeert nu: “Ik had gelijk.”

Trots

Politicus Henk Krol schrijft op Twitter dat DeSantis trots kan zijn. Eerder merkte hij al op dat Florida en Californië diametraal reageren als het gaat over coronamaatregelen. “Californië kent een lockdown, in Florida is alles open. Disneyland is op slot, Disney World draait door. De coronacijfers verschillen niet significant, de economische cijfers wel,” aldus Krol.

Journalist Eric van de Beek reageert: “Hoor je uiteraard nooit iets over in de Nederlandse MSM. Of misschien binnenkort wel, nu Henk Krol er melding van heeft gemaakt.”

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

PRACH…TIG!!
In één woord.

Edward
Edward
1 jaar geleden

De coronaschapen willen geen vrijheid en schuiven alles weg als het niet past in het verhaal van het overheids (MSM) narratief. De hersenspoeling zit erg diep bij het schapenvolk.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

1527 doden per miljoen. Dat is 0,15% IFR. PRECIES hetzelfde als er tijdens een gewone griepgolf zijn gegaan. Stop deze bullshit, want:

  • 1m5 wat tijdelijk
  • mondkapjes waren tijdelijk
  • de avondklok was tijdelijk
  • alle maatregelen waren tijdelijk

Ondanks dat heeft er niks geholpen, met een PCR test die niks zegt. Om zo maar de maatregelen vol te houden tot in de lengte van dagen. Het volk is het beu.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

In o.a Nederland zijn ze doof voor deze berichten,past niet in het plan!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x