Straling

De gevaren van Wi-Fi (video)

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wi-Fi verbindt elektronische apparaten met draadloze computer netwerken (wireless LAN) via elektromagnetische straling.

De straling van Wi-Fi is, in tegenstelling tot TV- en radiostraling, sterk genoeg om door beton te gaan. Volgens vele gezondheidsexperts is Wi-Fi straling een gevaar voor de gezondheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wi-Fi draadloos internet is geïnstalleerd in woningen, scholen, kantoren, winkels, hotels, koffiebars, bibliotheken, ziekenhuizen, vliegvelden, openbare gebouwen en zelfs hele stadsdelen.

Tegenwoordig wordt Wi-Fi technologie gebruikt door computers, laptops, smartphones, tablets, bluetooth hands-free sets, videogame consoles, MP3 spelers, slimme energie meters en andere draadloze applicaties.

Wi-Fi gebruikt een frequentie van 2.4 GHz, vrijwel identiek aan de frequentie van magnetrons (2.45 GHz) en vergelijkbaar met de frequenties van mobiele telefoons (GSM telefoons gebruiken 1.8 of 1.9 GHz en de UMTS 3G telefoons gebruiken 2.1 GHz).

Omdat Wi-Fi zo nieuw is, zijn er nog geen studies gedaan naar de langetermijneffecten van Wi-Fi. Er zijn echter wel duizenden studies gedaan naar de gezondheidseffecten van mobiele telefoons en telefoonmasten. Uit die studies blijkt dat de straling van mobiele telefoons kanker kan veroorzaken.

De gevaren van Wi-Fi straling worden genegeerd omdat Wi-Fi zo handig is. Maar volgens wetenschappelijke studies veroorzaakt langdurige blootstelling aan lichte elektromagnetische straling allerlei gezondheidsproblemen.

Wi-Fi straling penetreert het lichaam en tast celwanden aan waardoor cellen na verloop van tijd niet meer goed functioneren. Door Wi-Fi straling wordt het natuurlijke energieveld van het lichaam verstoord, hetgeen leidt tot stress, vermoeiheid en een verzwakt immuunsysteem. Wi-Fi straling kan leiden tot hoofdpijn, concentratieproblemen, duizeligheid, hyperactiviteit, slapeloosheid, jeuk, geheugenverlies, depressie, epilepsie, hartkloppingen, hoge bloeddruk, oorsuizen, misselijkheid, diabetes, autisme, fibromyalgie, onvruchtbaarheid, geboorteafwijkingen, DNA schade, leukemie, kanker, et cetera.

Kinderen zijn vooral kwetsbaar voor Wi-Fi straling omdat hun zenuwstelsel en hersenen nog ontwikkelen. Hun schedels zijn dunner en kleiner, waardoor de straling dieper hun hersenen penetreert. Vele scholen gebruiken nu Wi-Fi maar de leerprestaties van kinderen worden hierdoor aangetast.

Als u thuis Wi-Fi heeft en uw kinderen gebruiken laptops of spelen draadloze videogames, dan leven ze in een virtuele zee van straling, met alle risico’s van dien. De meeste Wi-Fi routers en modems worden ’s nachts niet uitgezet waardoor elektromagnetische straling 24 uur per dag aanwezig is.

Andere bronnen van elektromagnetische straling zijn draadloze telefoons en babyfoons. Deze gebruiken DECT technologie (vergelijkbaar met Wi-Fi) met frequenties van 1.9, 2.4 en 5.8 GHz.

In tegenstelling tot wat de Wi-Fi industrie beweert, is Wi-Fi NIET veilig.

Zet de Wi-Fi in uw huis 60 dagen uit en ontdek hoe uw gezondheid zal verbeteren.

Bekijk hier meer ondertitelde video’s over o.a. de gevaren van aspartaam, fluoride en vaccins.

Met dank aan HealthRanger7

Gerelateerd: Wifi kan vruchtbaarheid schaden

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aron
Aron
11 jaren geleden

hallo allemaal

ik snap best dat de straling van wifi gevaarlijk is maar waarom als dit gevaarlijk is word dit dan tog ontwikkeld ??

groetjes Aron

Poseidon
Poseidon
11 jaren geleden

Beste Aron,

Dat is een goede vraag die de meeste mensen niet eens stellen. In mijn optiek leven we in een wereld met een merwaardig (financieel) systeem. Dit systeem zorgt er voor dat er bedrijven zijn die met elkaar moeten concureren en moeten overleven. Met behulp van verkoop en marketing proberen bedrijven hun producten zoveel mogelijk te verkopen. De kopers worden gestimuleerd om zoveel mogelijk deze producten te kopen (consumeren). Bedrijven overschreiden regelmatig etische normen om zoveel mogelijk winst te maken of om te overleven (zie oa de docu the coorporation). Met WiFi en mobiele telefoons (maar ook met medicijnen) is het vaak zo dat men van te voren niet weet (of niet onderzocht heeft om kosten te drukken) wat de (lange) termijn effecten zijn van bepaalde producten.
Bedrijven stoppen vaak veel poen in dergelijke producten en zullen dan niet meegaan in nieuwe inzichten die de verkoop van hun producten negatief beinvloeden.

Paardenliefhebber
Paardenliefhebber
11 jaren geleden

Heerlijke larie… maakt mijn dag weer goed! Gek eigenlijk: je zit achter de pc, je krijgt straling en toch blijft men terugkomen… en wat zie ik daar? De beste man heeft 2 monitoren dus hij krijgt DUBBEL ZOVEEL STRALING???

anarch
anarch
11 jaren geleden

Ja Aron. De kernbom is ook schadelijk en is toch ook geproduceerd.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x