Bewustzijn

Deze politieke partij wil ‘gratis elektriciteit voor iedereen’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Ubuntu Party is een progressieve sociale en politieke organisatie die oorspronkelijk is ontstaan in Zuid-Afrika. De partij, die in 2012 is opgericht door Michael Tellinger, is actief in meer dan 200 landen en kan rekenen op bijna een miljoen aanhangers.

Ubuntu is een filosofie uit Afrika die draait om toewijding en relaties tussen mensen onderling. Een veel gebruikte definitie van ubuntu is ‘het geloof in een universeel gedeeld verbond dat de gehele mensheid verbindt’.

Eén van de speerpunten van de verkiezingscampagne van de Zuid-Afrikaanse Ubuntu Party is gratis elektriciteit voor iedereen. De partij richt zich daarbij met name op een geavanceerde vorm van waterkrachttechnologie.

Iedereen die probeert op grote schaal gratis elektriciteit beschikbaar te maken, lijkt te maken te krijgen met de nodige tegenslagen. Tellinger schreef onlangs dat uitvinder Mike Brady beweerde dat zijn machines waren aangekomen in Zuid-Afrika, maar dat hij er niet bij kon. Hij zei niet zeker te weten of hij was bedrogen of dat Brady de waarheid sprak.

Nikola Tesla probeerde al elektriciteit door de lucht te transporteren met zijn zogeheten Wardenclyffe Tower. Bij een eventueel succes zou het al bestaande elektriciteitsnet in één klap waardeloos zijn en dus trokken de meeste investeerders zich terug. Ook de auto met water als brandstof van Stanley Meyer vormde een bedreiging voor het monopolie van de olie-industrie.

Tesla besefte dat de grote corporaties het nooit zouden toelaten dat mensen gratis stroom uit de lucht konden halen. De industriële revolutie was in volle gang en werd gezien als ‘vooruitgang’. De Ubunty Party wil nu een geheel andere weg inslaan en lijkt het verschil te kunnen gaan maken.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x