Bewustzijn

Deze politieke partij wil ‘gratis elektriciteit voor iedereen’

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Ubuntu Party is een progressieve sociale en politieke organisatie die oorspronkelijk is ontstaan in Zuid-Afrika. De partij, die in 2012 is opgericht door Michael Tellinger, is actief in meer dan 200 landen en kan rekenen op bijna een miljoen aanhangers.

Ubuntu is een filosofie uit Afrika die draait om toewijding en relaties tussen mensen onderling. Een veel gebruikte definitie van ubuntu is ‘het geloof in een universeel gedeeld verbond dat de gehele mensheid verbindt’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eén van de speerpunten van de verkiezingscampagne van de Zuid-Afrikaanse Ubuntu Party is gratis elektriciteit voor iedereen. De partij richt zich daarbij met name op een geavanceerde vorm van waterkrachttechnologie.

Iedereen die probeert op grote schaal gratis elektriciteit beschikbaar te maken, lijkt te maken te krijgen met de nodige tegenslagen. Tellinger schreef onlangs dat uitvinder Mike Brady beweerde dat zijn machines waren aangekomen in Zuid-Afrika, maar dat hij er niet bij kon. Hij zei niet zeker te weten of hij was bedrogen of dat Brady de waarheid sprak.

Nikola Tesla probeerde al elektriciteit door de lucht te transporteren met zijn zogeheten Wardenclyffe Tower. Bij een eventueel succes zou het al bestaande elektriciteitsnet in één klap waardeloos zijn en dus trokken de meeste investeerders zich terug. Ook de auto met water als brandstof van Stanley Meyer vormde een bedreiging voor het monopolie van de olie-industrie.

Tesla besefte dat de grote corporaties het nooit zouden toelaten dat mensen gratis stroom uit de lucht konden halen. De industriële revolutie was in volle gang en werd gezien als ‘vooruitgang’. De Ubunty Party wil nu een geheel andere weg inslaan en lijkt het verschil te kunnen gaan maken.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x