Mens en DierCorona

De Jonge claimt dat ‘overgrote deel’ coronapatiënten niet gevaccineerd is: ‘Weer fact free politics’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister De Jonge van Volksgezondheid bracht donderdagmiddag een bezoek aan het Medisch Centrum Leeuwarden om te praten met ‘ongevaccineerden die nu spijt hebben dat ze geen coronaprik hebben gehad’. Hij kreeg een rondleiding door het ziekenhuis.

De Jonge schrijft hierover op Twitter: “Het overgrote deel van de coronapatiënten in het ziekenhuis is niet gevaccineerd. Zo zonde, zo onnodig.”

Dat is dus geen 90 procent zoals u eerder steeds beweerde

Hij wordt tot de orde geroepen door Kamerlid Fleur Agema (PVV). “Weer fact free politics van de minister van VWS,” bijt ze hem toe. “We weten niet welk deel van de coronapatiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd is, want dat wordt niet bijgehouden.”

De Jonge voegt toe dat ‘een kleine minderheid’ ongevaccineerd is en dat uit deze minderheid ‘het overgrote merendeel’ van de ziekenhuisopnames komt. Hij beweert dat vier van de vijf IC-patiënten en drie van de vier ziekenhuispatiënten niet gevaccineerd zijn.

Agema: “Dat is dus geen 90 procent zoals u eerder steeds beweerde toen er nog geen onderzoek was gedaan.”

Hoe kan dit?

“Als vaccinatie ziekenhuisopname voorkomt en de kans daarop met 33 keer vermindert, hoe kan een kwart van de coronapatiënten die op dit moment in het ziekenhuis liggen dan gevaccineerd zijn?” vraagt ze aan De Jonge.

Ook de media schrijven dat een kwart van de mensen die door corona in het ziekenhuis terechtkomen volledig gevaccineerd is.

De Nijmeegse artsen Jona Walk en Bert Mulder van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) hebben data verzameld over de vaccinatiestatus van mensen die met corona worden opgenomen. In de maand oktober is het aandeel volledig gevaccineerden bij de covidopnames 77,8 procent.

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NELLY SCHENK
NELLY SCHENK
1 jaar geleden

Fffffzo moe word je er van corona moe tjongejonge

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Die 77,8% is Fantastisch!!! Daar zat ik al 3.5 Maanden op te Wachten…Bellen…Schrijven…met Herr Doktor Hugo Mengele, het RIVM, OMT….Eindelijk kan ik dan iets invullen op mijn Lijstje:

1. Hoeveel Ongevaccineerden er in het Ziekenhuis, op de IC liggen.

10,2% (schatting)

2. Hoeveel 1ste dosis Gevaccineerden er in het Ziekenhuis, op de IC liggen.

13% (schatting)

3. Hoeveel “Volledig” Gevaccineerden er in het Ziekenhuis, op de IC liggen.

77,8%

Lieg & Bedrieg vooral vrolijk door Vuile Doorgesnoven Psychopatische Massamoordende Landverrader…je Spel is Over & Uit Herr Doktor! Hahahaha…

René
René
1 jaar geleden

Deze cijfers en leugens kan hij niet erg lang meer volhouden. Let maar op, gevaccineerden beginnen nu in rap tempo besmet te raken.

Christine
Christine
1 jaar geleden

Hahaha en weer is ie fout met info. Lachwekkend toch? Wordt steeds zieliger met die amateur.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x