Mens en Dier

‘Hugo de Jonge wil meer dan 2000 artsen als idioten wegzetten, terwijl ze dat juist NIET zijn’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerleden Wieke Paulusma (D66) en Attje Kuiken (PvdA) vroegen aan zorgminister De Jonge wat hij vindt van het Artsen Covid Collectief, waarbij 2139 medici zijn aangesloten, dat ‘onder andere advertenties en berichtgeving plaatst over het gevaar van het vaccineren van kinderen tegen het coronavirus’.

“Hoe strookt dit met de wetenschappelijk onderbouwde aanbeveling van de Gezondheidsraad om kinderen van 12 jaar en ouder wel te vaccineren?” wilden Paulusma en Kuiken – door Pepijn van Houwelingen (FVD) ‘totalitaire Slaapkamerleden’ genoemd – van hem weten.

‘Zeer onverantwoord’

Het antwoord van de minister: “Ik vind zulke advertenties zeer onverantwoord. Het advies van de Gezondheidsraad is wat mij betreft volkomen helder.” Hij voegde toe dat kinderen hierover op een ‘juiste en feitelijke wijze’ moeten worden geïnformeerd.

“De Inspectie Gezondheid en Jeugd (IGJ) treedt op tegen artsen die dit belemmeren. Echter, voor de IGJ is een collectief geen aanspreekpunt. Daarentegen heeft de IGJ individuele artsen waarover meldingen zijn ontvangen, aangesproken op hun activiteiten. Daarbij ging het om activiteiten waarbij ouders zijn benaderd met informatie die verwarring veroorzaakte en die afweken van de geldende standaarden en professionele richtlijnen voor artsen,” schreef hij.

De Jonge gedraagt zich grimmiger en grimmiger

Auteur en spreker Hans van Tellingen trekt hard van leer tegen de minister. “Hugo de Jonge die meer dan 2000 artsen wil wegzetten als idioten, terwijl ze dat juist NIET zijn omdat zij de waarheid spreken. Hij gedraagt zich grimmiger en grimmiger,” schrijft hij op Twitter.

“Zijn ongepaste en onjuiste gedrag zal hem niet helpen. De Jonge zal dit niet kunnen volhouden,” aldus Van Tellingen.

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
8 maanden geleden

Loopt ‘ie weer met zijn ‘gave van God’ te leuren?

Annette
Annette
8 maanden geleden

Hugo de Jonge begint steeds meer op een gevaarlijke kat te lijken. En wij weten allemaal wat het gezegde is: Een kat in het nauw maakt rare sprongen.
Ik had natuurlijk gehoord van het Artsen Collectief, maar had geen flauw idee, dat er méér dan 2000 artsen bij aangesloten waren.
Dat is goed nieuws voor mij. En natuurlijk fantastisch dat de Inspectie dit collectief niet aan kan pakken. Wij weten allemaal al, hoe die Inspectie welwillende en integere artsen keihard aanpakt.
Wij leven in een krankzinnige tijd, waarin krom recht is en recht wordt krom. Daar is voor mij geen twijfel over mogelijk.
Het lijkt een beetje op een twilight zone. Niets is meer wat het lijkt.
Die Wieke Paulusma en Attje Kuiken zijn eigenlijk pure ophitsers. Iets anders kan ik het niet noemen. Zij roepen eigenlijk tegen Hugo: DOE er wat aan!.
Ik beschouw vanaf nu het merendeel van de Tweede Kamerleden (uitgezonderd natuurlijk Forum voor Democratie en natuurlijk nog wel wat individuele Kamerleden) als vijanden van het Nederlandse volk. Zij gaan er zonder meer mee akkoord om het Nederlandse volk praktisch in zijn totaal te vernietigen. Het gaat er bij mij namelijk niet in, dat zij daarvan niet op de hoogte zijn.
WIJ zijn verkocht en verraden voor de nodige zilverlingen.
Ik ga ervan uit, dat de aan hun gegeven straf gróót zal zijn. En dat is dan ook puur verdiend.
Als laatste nog even de wetenschappelijke onderbouwing van de Gezondheidsraad…. Mag ik even een teiltje alsjeblieft?
Daar hebben zij de afgelopen tijd alleen maar lopen klooien. Ik noem het geen Gezondheidsraad meer, maar de Ongezondheidsraad.
Net als het RIVM, het OMT en ook die Gezondheidsraad. Die zijn er niet voor onze gezondheid, maar alleen maar om bevelen uit te voeren vanuit het WEF. Dat instituut heeft helaas vele tentakels.
Als laatste: dank jullie wel, fantastische artsen van het Collectief. Jullie verdienen de naam arts. Jullie zijn de Geuzen van de Nederlandse bevolking.

Avax
Avax
8 maanden geleden

De voorheen schoolmeestertje van de lagere basisschool weet dus plots meer als over de 2000 hoogopgeleide artsen. Dus heeft hij voor de zng.”Covid” heel Nederland burgers naar artsen laten gaan die niets wisten.Of m.a.w die zouden dan een soort van waardeloze opleiding hebben gevolgd en niet wisten wat zei ons voorschreven.Dat is wat hij zegt in feite.

Ciske Vrijmoed
Ciske Vrijmoed
8 maanden geleden

Je zal deze kerel gehad hebben als schoolmeester??‍♂️…inderdaad een schoolmeester!!…een hele nare narcistische schoolmeester, welke wel even 2000 artsen wegzet als idioten…

De ideale man op de ideale plek voor de totalitaire staatsgreep vanuit de elite….de elite, waarbij het narcisme en de valsheid van heer Hugo compleet in het niet valt…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

191
0
We lezen graag je reactie!x