Mens en DierGreat Reset

Dominee Paul Visser over The Great Reset: ‘Wat er na covid komt, is misschien nog wel veel heftiger’

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je een klein beetje op de hoogte bent van wat er gaande is, dan is datgene wat er na covid aan het komen is misschien nog wel veel heftiger dan die crisis die we nu achter de rug hebben. Dat zei dominee Paul Visser uit Middelburg afgelopen zondag tijdens de dienst. “Dat dat daar nog maar kinderspel bij is.”

Visser preekte over het visioen in Openbaring 13: “Het had twee horens, net als een lam en het sprak als een draak.” Hij lichtte toe: “Ik denk dat wij vandaag de dag op een stiekeme en geniepige manier op het verkeerde been worden gezet. Wij met z’n allen. Wereldwijd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er wordt een hele nieuwe manier van leven bedacht en ingericht, stelde dominee Visser. “En covid heeft ons bereid gemaakt om daarin mee te gaan. Ons daaraan gewonnen te geven.”

Het is helemaal geen complot of zo

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft een plan voor ons bedacht: The Great Reset, sprak hij. “Moet in 2030 zijn gerealiseerd. The Great Reset. Staat gewoon op de website, dus het is helemaal geen complot of zo van een paar gekkies. Integendeel: Klaus Schwab heeft daar een heel boek over geschreven.”

“En regeringen praten dat intussen ook allemaal na,” zei Visser, toevoegende dat in The Great Reset een aantal dingen spelen. Hij wees onder andere op de ‘transhumanisering’. “Dan worden we allemaal digitaal aangesloten.”

Dan word je uitgeplugd

Een ander aspect van The Great Reset: alle schulden kwijtschelden. “Maar dan spreken we één ding af: dan doen we niet meer aan salarissen, maar zorgen wij voor u. Geen lonen meer, maar iedereen is gelukkig. En intussen ben je zo afhankelijk als wat.”

“Al je vrijheid kwijt, overgeleverd aan een systeem. Als je niet meer goed past in het systeem trekken ze jouw stekker eruit. Dan word je uitgeplugd.”

Vanaf 1:00:00:

4.7 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Beste Dominee Visser,

Ik wil u er graag op attenderen dat de Elite-Parasieten voor hun Great Reset eerst 7,4 Miljard Slaven willen afmaken…Om de Doodeenvoudige reden dat 7,9 Miljard Slaven gewoon iets teveel van het goede is voor TOTALE-CONTROLE…500 Miljoen Slaven is stukken beter…Dus de Eerstvolgende stap die we kunnen verwachten voordat de Great Reset Daadwerkelijk geïmplementeerd wordt is de Vernietiging van 94% van de Wereldbevolking…Hoe doe je dat? Simpel: Een Cyberaanval gecombineerd met het Lamleggen van Voedsel- & Waterdistributie zal leiden tot een Massasterfte van ongekende Omvang…De gemiddelde Burger heeft immers geen flauw idee meer hoe in leven te blijven zonder Supermarkt of Schoon water uit de kraan…Holodomor II…onthou dat de Wereld op dit moment geregeerd wordt door de Duivel beste Meneer Visser…de Openbaringen van Johannes moeten u welbekend voorkomen..

Met vriendelijke groet M. Hugens

Den tuut
Den tuut
2 jaren geleden

Ziet them pronken de führer van het vierde rijk en eigenlijk is het niet meer dan een massamoordenaar. Daar zouden Hitler en Stalin jaloers op geweest zijn.

Hesa
Hesa
2 jaren geleden

Klopt. De kwade krachten zijn er altijd geweest. Nu komt alles samen.
Maar de Here God houdt alles onder controle.

ezel
ezel
2 jaren geleden

pray the lord….

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x