Mens en Dier

De Jonge probeerde jongeren over te halen met direct vaccinatiebewijs: ‘Dit is een ernstig vergrijp’

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge zei dinsdag dat ‘een direct vaccinatiebewijs een manier was om jongeren over te halen’. Nu de besmettingsgraad weer oploopt, zijn we genoodzaakt om toch een wachttijd in te bouwen na de volledige vaccinatie, zei De Jonge.

“Nu krijg je onmiddellijk een toegangsbewijs, en dat zal toch nu met een wachttijd van 14 dagen moeten. Die gaan we op korte termijn introduceren,” lichtte de minister toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eerder hoefde je niet twee weken te wachten. Dat kon volgens De Jonge omdat de besmettingsgraad heel laag was en steeds lager werd. Het werd volgens hem een ‘heel aantrekkelijk alternatief’ voor jongeren om snel toegang te krijgen zonder zich te hoeven laten testen.

Liegen en bedriegen

“Dat heeft bijvoorbeeld bij Janssen voor flink wat jongeren gezorgd die in de rij stonden voor een prik waar ze er anders misschien vanaf hadden gezien. Kortom, het heeft voor veel jongeren betekend dat de drempel om zich te laten vaccineren, werd verlaagd,” zei De Jonge.

De uitspraken van de demissionaire minister wekken veel wrevel. Onderzoeksjournalist Vicki Van Lommel schrijft: “Vast niet het laatste wat we van Hugo de Jonge gaan zien. Als je elke dag liegt en bedriegt, heb je zelf niet meer door dat je dat doet: vertrouwen in de overheid en gezondheidszorg naar nul.”

Jongeren zijn gemanipuleerd

Orthopedagoog Hans Koppies voegt toe: “Jongeren zijn gemanipuleerd. Dat is een ernstig vergrijp. Met desastreuze gevolgen, niet in de laatste plaats voor het vertrouwen in de politieke en gezondheidsautoriteiten. Hoe moeten jongeren de overheid ooit nog vertrouwen?”

“Een minister van Volksgezondheid die de bevolking manipuleert. Gaaf land,” twittert Stefan. Roy voegt toe: “Hoe je er ook naar kijkt, dit is werkelijk een ronduit schandalige manier van werken. En dat De Jonge ermee wegkomt, is nog erger.”

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

” Hoe moeten jongeren de overheid ooit nog vertrouwen?””
Niet want wij leven in een totalitaire land.

Lind
Lind
2 jaren geleden

??????????????????????

Bart
Bart
2 jaren geleden

ben ze kei zat allemaal met die cyber polygon ook nog kom maar geef geen ene fuck schapen doen niks dus dit wordt onz ondergang en kom niet met je heb hoop
er is geen hoop we doen geen ene flikker

Monarch Butterfly
Monarch Butterfly
2 jaren geleden

De Jonge grijpt elke gelegenheid aan om mensen te bewegen tot vaccinatie. Niet alleen op scholen worden onze kinderen gemanipuleerd, bij christenen probeert hij het via de reformatorische zuil. In het “Nederlands Dagblad” van 10 juli probeert hij christenen wijs te maken dat men het vaccin moet zien als een goede gave uit Gods hand. Blasfemie? De toekomst ziet er donker uit voor deze minister.

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x