CoronaMens en Dier

Hoe Bill Gates en trawanten Afrika gebruiken als proeftuin voor medicijnen

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Farmaceuten hebben Afrika altijd gebruikt als proeftuin voor medicijnen, zei Joe Rogan in zijn show. Hij verwees naar Alex Jones, die zei dat ze kinderen het poliovaccin gaven in Afrika, dat Bill Gates erbij betrokken was en dat ze ermee moesten stoppen omdat kinderen polio kregen.

“Ik had zoiets van: Wat!?” reageerde Rogan. “Ze gaven kinderen polio met een vaccin!?” Het blijkt dat persbureau AP er een artikel aan heeft gewijd. In Soedan raakten meerdere kinderen verlamd die kort daarvoor waren gevaccineerd tegen polio.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit onderzoek is gebleken dat de gevallen gelinkt waren aan een uitbraak in Tsjaad die was veroorzaakt door vaccinaties, liet de WHO weten in een verklaring.

Groot schandaal

In 2020 voltrok zich een groot schandaal in Afrika, maar er was weinig aandacht voor. De Verenigde Naties moesten toegeven dat een vaccin een uitbraak had veroorzaakt van een ziekte die het juist zou moeten uitroeien.

Het poliovaccin blijkt het virus juist te verspreiden, met als gevolg dat kinderen verlamd raken. In Tsjaad en Soedan deden zich uitbraken van polio voor die waren veroorzaakt door een poliovirus type 2 dat afkomstig was uit een vaccin.

Internationale organisaties hebben in de afgelopen 30 jaar miljarden geïnvesteerd in het uitroeien van polio, maar nu verspreidt het virus zich in onder andere Pakistan, Afghanistan en Iran via vaccins. Ethiopië gaf in 2019 opdracht tot de vernietiging van 57.000 poliovaccins na een soortgelijke uitbraak.

Gates

In Afrika wordt het orale poliovaccin verspreid door het Global Polio Eradication Initiative (GPEI), een consortium dat gefinancierd en gesteund wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Diezelfde Gates Foundation liet samen met allerlei farmareuzen coronavaccins van de band rollen. Gavi, een organisatie die geld ontvangt van de Gates Foundation, testte het eerste experimentele coronavaccin uit in Zuid-Afrika.

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Wanneer word die BILLY BOY GATES opgepakt deze satanist.Kan toch niet zo zijn dat hij nog jaren door kan gaan met zn satanische praktijken tegen de wereld bevolking

William
William
1 jaar geleden

Waar blijft KARMA voor Bill Gates

salvar
salvar
1 jaar geleden

dit moeten we nu onder de hand weten toch er bestaan geen vaccin die goed er bestaan alleen nog gifspuiten.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ik weet wel dat ik op de verkeerde planeet ben geboren! Een ander experiment met vaccinatie hebben talloze vrouwen onvruchtbaar gemaakt. En dan wat we nog niet weten,er zal vast wel nog meer boven water komen. Ongelooflijk!!

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x