Buitenaards

De ‘nooit eerder vertoonde foto’s’ van de Roswell-alien: Echt of nep?

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op een grote conferentie over buitenaards leven zijn ‘nooit eerder vertoonde beelden van aliens’ van de wereldberoemde crash bij Roswell getoond. Volgens sommigen leveren de foto’s hét bewijs dat we niet alleen zijn in het heelal. Anderen zeggen dat de foto’s duidelijk nep zijn.

Op de Be Witness-conferentie in Mexico-Stad werden twee foto’s voorgesteld als ‘nooit eerder vertoonde foto’s’ van een alien van de UFO-crash bij Roswell. Het zou vijf jaar onderzoek hebben gekost om de authenticiteit van de beelden te bevestigen.

De wereldwijd erkende UFO-expert Jaime Maussan zei dat de foto’s ‘hét bewijs leveren dat aliens bestaan’. Rond de tijd van de crash bestonden er nog geen schetsen of modellen van aliens, dus de foto’s kunnen volgens hem niet vervalst zijn. Ook onderzoeker Richard Dolan weet zeker dat het gaat om authentieke foto’s. De anatomie van de alien is volgens hem te gedetailleerd om verzonnen te zijn.

Sceptici zeggen dat het gaat om een model of vervalste foto’s. “Het gaat hier waarschijnlijk om een hoax,” aldus voormalig hoofd van de UFO-desk van het Britse ministerie van Defensie Nick Pope. “Sommigen proberen er een slaatje uit te slaan, terwijl anderen er een kunst van maken om de wereld voor de gek te houden.”

Buitenaardse lijken

In 2012 zei voormalig CIA-agent Chase Brandon dat de UFO die bij Roswell is neergekomen duidelijk niet van deze planeet kwam. “Het voertuig stortte neer en er waren buitenaardse lijken,” zei hij. Brandon werkte tientallen jaren voor de CIA. In de jaren negentig trof hij informatie aan over het Roswellincident op het hoofdkantoor van de CIA. In het archief vond hij een doos waar volgens hem documenten en foto’s in zaten die onomstotelijk bewezen dat er daadwerkelijk een buitenaards schip was neergestort.

Alien aan boord van de spaceshuttle

Er zijn al veel oud-medewerkers van NASA geweest die zich hebben uitgesproken over buitenaards leven. Afgelopen maart beweerde Clark McClelland een alien aan boord te hebben gezien van één van de spaceshuttles van NASA. Hij volgde naar eigen zeggen een missie van de spaceshuttle vanuit het Kennedy Space Center toen hij een 2,7 meter lange, slanke alien zag die in de spaceshuttle sprak met astronauten.

De NASA-veteraan beweerde ook een ruimteschip gezien te hebben bij de shuttle. “Ik herken een ruimteschip wanneer ik er één zie,” aldus McClelland, die 35 jaar voor NASA zou hebben gewerkt. “Aliens lopen rond op onze aarde.”

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mark Biemans
Mark Biemans
7 jaren geleden

Als er al aliens bestaan dan zouden ze zeer waarschijnlijk niet op een mens lijken zoals getoond in de video. De kans dat er op een andere planeet dezelfde evolutie heeft plaatsgevonden als op aarde is onbeschrijflijk klein.
Tevens, als afgestudeerd fotograaf aan de FotoVakschool te Apeldoorn, vind ik de kwaliteit van het getoonde materiaal in de video dermate slecht dat ik niet anders kan denken dan dat het een Hoax is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x