Buitenland

Belgische premier naar geheimzinnige Bilderbergconferentie

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Belgische premier Charles Michel is uitgenodigd voor de Bilderbergconferentie volgende maand in Oostenrijk. Dat is uitzonderlijk, want het is al lang geleden dat een Belgische premier voor de mysterieuze bijeenkomst van hooggeplaatste politici en zakenlui werd gevraagd. Dat schrijft De Tijd vrijdag.

Ieder jaar komen de belangrijkste 150 politici, zakenmensen, academici en mediamagnaten samen op een streng beveiligde plek om te vergaderen. Dit jaar vindt de conferentie plaats van 11 tot 14 juni in het Oostenrijkse Telfs-Buchen.

Voor de bijeenkomst worden gewoonlijk ook een aantal Belgen uitgenodigd. Zakenman Etienne Davignon was 10 jaar voorzitter van de Bilderberggroep en ook voorzitter van de Belgische bank-verzekeringsgroep KBC Thomas Leysen maakt deel uit van de Bilderbergers.

Leysen stelde als lid van het selectiecomité voor om Michel op de lijst met genodigden te zetten. Diens voorgangers Elio Di Rupo en Yves Leterme waren nooit aanwezig op de Bilderbergconferentie.

De Bilderberggroep kwam in 1954 voor het eerst samen in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek op initiatief van onder meer prins Bernhard. De bijeenkomsten zijn vrij uniek: journalisten zijn niet gewenst en er wordt naar de buitenwereld toe nauwelijks gecommuniceerd wat op de conferenties wordt besproken.

[Tijd]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob de Jong
Bob de Jong
7 jaren geleden

Bilderbergconferentie is een conferentie voor de top van de geheime genootschappen, niks meer en niks minder. Al de regeringen van de gehele wereld zijn van die geheime genootschappen. Niet zo moeilijk denken hoor!!

Sathos
Sathos
7 jaren geleden

Kunnen jullie van Ninefornews geen groepsreisje organiseren naar Oostenrijk? Lekker met z’n allen die gasten flink in de schijnwerpers zetten. Vinden ze vast leuk 🙂

Loki
Loki
7 jaren geleden

Waarschijnlijk zal het plaats vinden in het Interalpen-Hotel Tirol GmbH Buchen. Lekker boven op een berg met een golfterrein. Goed afgelegen dus met 1 grote toegangsweg en een kleine.
Zoals we het gewend zijn van de kliek.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Zo lang de Bilderberggroep het wereldleraar-project hebben weten te vernietigen hebben ze geen bestaansrecht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x