Buitenland

Belgische premier naar geheimzinnige Bilderbergconferentie

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Belgische premier Charles Michel is uitgenodigd voor de Bilderbergconferentie volgende maand in Oostenrijk. Dat is uitzonderlijk, want het is al lang geleden dat een Belgische premier voor de mysterieuze bijeenkomst van hooggeplaatste politici en zakenlui werd gevraagd. Dat schrijft De Tijd vrijdag.

Ieder jaar komen de belangrijkste 150 politici, zakenmensen, academici en mediamagnaten samen op een streng beveiligde plek om te vergaderen. Dit jaar vindt de conferentie plaats van 11 tot 14 juni in het Oostenrijkse Telfs-Buchen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Voor de bijeenkomst worden gewoonlijk ook een aantal Belgen uitgenodigd. Zakenman Etienne Davignon was 10 jaar voorzitter van de Bilderberggroep en ook voorzitter van de Belgische bank-verzekeringsgroep KBC Thomas Leysen maakt deel uit van de Bilderbergers.

Leysen stelde als lid van het selectiecomité voor om Michel op de lijst met genodigden te zetten. Diens voorgangers Elio Di Rupo en Yves Leterme waren nooit aanwezig op de Bilderbergconferentie.

De Bilderberggroep kwam in 1954 voor het eerst samen in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek op initiatief van onder meer prins Bernhard. De bijeenkomsten zijn vrij uniek: journalisten zijn niet gewenst en er wordt naar de buitenwereld toe nauwelijks gecommuniceerd wat op de conferenties wordt besproken.

[Tijd]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob de Jong
Bob de Jong
9 jaren geleden

Bilderbergconferentie is een conferentie voor de top van de geheime genootschappen, niks meer en niks minder. Al de regeringen van de gehele wereld zijn van die geheime genootschappen. Niet zo moeilijk denken hoor!!

Sathos
Sathos
9 jaren geleden

Kunnen jullie van Ninefornews geen groepsreisje organiseren naar Oostenrijk? Lekker met z’n allen die gasten flink in de schijnwerpers zetten. Vinden ze vast leuk 🙂

Loki
Loki
9 jaren geleden

Waarschijnlijk zal het plaats vinden in het Interalpen-Hotel Tirol GmbH Buchen. Lekker boven op een berg met een golfterrein. Goed afgelegen dus met 1 grote toegangsweg en een kleine.
Zoals we het gewend zijn van de kliek.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Zo lang de Bilderberggroep het wereldleraar-project hebben weten te vernietigen hebben ze geen bestaansrecht.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x