Mens en Dier

Europarlementariër geschokt: ‘En dat ga je in hartje Rotterdam doen’

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Voor een nieuwe aflevering van ‘Het Gesprek’ schoof Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) aan bij Simon van Groningen. Ze spraken onder meer over corona, (experimentele) mRNA-‘vaccins’, oversterfte, corruptie in de politiek, Oekraïne, de Bijbel en nog veel meer.

De Graaff laat zich in het Europees Parlement als één van de weinigen kritisch uit over de genoemde onderwerpen. Dit was ook de reden van zijn ‘overstap’ naar FVD.

In het Westen wordt vaak beweerd dat in Polen en Hongarije de rechtsstaat onder druk staat en persvrijheid onder vuur ligt. Daarover zei De Graaff: “Daar zou het hoogste gerechtshof niet onafhankelijk zijn, want daar worden de rechters door de politiek benoemd. En in Nederland dan? De Tweede Kamer bepaalt gewoon wie er bij de Hoge Raad komt te zitten. En kijk eens eventjes naar de media en wie zitten daar in de top? Dat zijn allemaal oud-politici.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ze maken het stuk

De Europarlementariër benoemt ook het biolab van de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze het griepvirus dodelijker hebben weten te maken. “Hartje Rotterdam. Een griepvirus ontwikkelen dat dodelijker is dan het bestaande griepvirus en airborne, met andere woorden: dat door de lucht verspreid kan worden. En dat ga je in hartje Rotterdam doen.”

“Alle internationale verdragen zeggen dat dit niet mag,” benadrukte De Graaff. “Waar zijn ze mee bezig? En dat weet een minister van Volksgezondheid. Ze zijn bezig met voor God spelen. Ze zijn bezig met DNA-manipulatie. En dat is dat mRNA ook. Ze verprutsen het.”

Van Groningen voegde eraan toe: “Ze maken het stuk.”

Niet van plan

In oktober vorig jaar stelde het Europarlementslid vragen over het onderzoek van de Erasmus Universiteit. Hij merkte op dat de ontwikkeling van dit virus in strijd is met het Verdrag biologische wapens van 1972.

De Graaff vroeg de Europese Commissie onder meer of zij voornemens is Nederland op deze levensgevaarlijke activiteiten aan te spreken. De Commissie weigerde zijn vragen volledig te beantwoorden en gaf aan niet van plan te zijn Nederland in dit verband aan te spreken.

4.9 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
1 maand geleden

Als overheden en andere bewindslieden hun kont afvegen aan verdragen, wie zijn wij dan om ons te houden aan hun verdragen?

Marion
Marion
1 maand geleden

In feite geeft de Europese Commissie toestemming om de bevolking te vergiftigen met verspreiding van virussen in de lucht. Denk aan de chemtrails waren het kartel een debat heeft geblokkeerd.

Mjn broekriem doe ik niet meer strakker.
Mjn broekriem doe ik niet meer strakker.
1 maand geleden

Dat in Rotterdam waar een haven ligt waar alle schepen van de wereld aan meren en dit met medeweten van de Europese Commissie doel bewust word toegelaten, dan weet je hun smerige plannen al en weet je ook wat ons alle in deze wereld te wachten staat..

Zacky
Zacky
1 maand geleden

ZIEK 😔

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x