Homepagina » Universum » Is de ontdekking van Planeet X nabij?
Is de ontdekking van Planeet X nabij?

Is de ontdekking van Planeet X nabij?

De zoektocht naar Planeet X gaat onverminderd door. Afgelopen maart zagen astronomen Scott Sheppard en Craig Trujillo een nieuw object in de ruimte. Ze ontdekten dat de omloopbaan van dit hemellichaam opvallend veel overeenkomsten vertoont met de omloopbanen van diverse andere objecten. Normaal gesproken zou je verwachten dat hun omloopbaan relatief willekeurig is.

De sterrenkundigen vermoeden dat voorbij Pluto een nog onontdekte planeet staat die invloed uitoefent op de groep objecten. Ze noemden de planeet 2012 VP113 of VP, naar de Amerikaanse vicepresident Joe Biden, en publiceerden hun bevindingen in tijdschrift Nature.

Sindsdien hebben verschillende andere wetenschappers geprobeerd verklaringen te vinden voor de overeenkomsten tussen de omloopbanen. Twee onderzoekers van de Complutense-universiteit in Madrid concludeerden op basis van hun analyse dat voorbij Neptunus en Pluto twee planeten ‘moeten staan’. Een andere wetenschapper zei in augustus dat deze planeten waarschijnlijk nog verder weg staan dan in eerste instantie werd gedacht.

Sheppard zei dat er veel vragen zijn over deze planeten. “Hoe is dit grote object daar gekomen en waar komt het eigenlijk vandaan? Is het gevormd in ons zonnestelsel of is het verstoten uit een ander zonnestelsel?”

Hij merkte op dat dergelijke objecten met de hulp van grote planeten als Jupiter, Saturnus, Uranus of Neptunus richting het buitenste deel van het zonnestelsel moeten zijn geslingerd.

Kan zo’n planeet leven herbergen? “Dat is altijd een interessante vraagt,” vertelde Sheppard aan weather.com. “Het object zou een zeer ijsrijke wereld kunnen zijn. Er zouden wellicht organische moleculen kunnen worden gevonden, de bouwstenen waar het leven uit is opgebouwd.”

Sheppard en Trujillo hebben tot op heden slechts vijf procent van de sterrenhemel afgespeurd. De komende jaren hopen ze 20 procent te halen. Nieuwe instrumenten, waaronder de Large Synoptic Survey Telescope, zouden kunnen helpen in de zoektocht, maar die zullen pas in de jaren 2020 beschikbaar zijn.

Voor nu houden wetenschappers de verre uithoeken van ons zonnestelsel nauwgezet in de gaten. “Mensen waren erg kwaad toen Pluto werd gedegradeerd,” zei Sheppard. “Ze houden zich hier erg mee bezig.”

[Weather]


Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. 2012 was ook het jaar, maar tot nu toe NADA! Het zijn van die wollensokken figuren die een betere wereld willen voor zichzelf.

  9 likes
  • Als ik jou was zou ik maar eens wat gaan onderzoeken, in plaats van zo’n vooroordeel te plaatsen, zoals velen doen op deze site, afkraken kan altijd nog. Nibiru gaat echt komen, dat kan ik je garanderen. Verdiep je eens wat meer in deze materie, kijk op de site van Nancy Lieder, the poolshift, let op de foto’s die gemaakt zijn, dan kun je tot de conclusie komen dat deze planeet dichter bij is dan ooit. Lees ook het boek van Stichin over de 12e planeet, misschien kun je het grotere plaatje dan meer begrijpen, maar ik betwijfel het als ik jou tekst zo lees…
   Wie niet horen wil, zal straks heel hard gaan voelen en ik kan je vertellen, dat is geen kattepis en dan piep je wel anders, dus onderzoek, er zijn vele films van mensen die onderzoek hebben gedaan, google op Nibiru en laat wat er verteld wordt tot je doordringen. 2015 wordt een cruciaal jaar voor iedereen met als hekkensluiter de ineenstorting van de wereldeconomie en dan de poolshift. Ik ben er klaar voor en kan niet wachten tot dit moment gaat komen, de zuivering van alles aan duisternis wat niet thuishoort op deze planeet, een verademing voor hen die overblijven en mogen leven op een nieuwe aarde, zonder al die grote ik’s en ego’s die hier rondlopen op deze wereldbol. Tijd voor inzicht en karma afgooien!
   Succes met alles!

   6 likes
   • Natuurlijk gaat ie komen, de voorspelling van de volgende verschijning kan nooit ver weg zijn, tenslotte zijn er best veel alternatieve media adepten die deze in 2012 al gefotografeerd hebben. En dat moet wel waar zijn want dat was overal in de alternatieve media te lezen. De NASA heeft die speciale telescoop op de Zuidpool ook nog steeds in bedrijf, dat komt natuurlijk omdat ze die onheilspellende planeet nog steeds volgen

    Maar goed, verlicht mij eens, wanneer wordt de aarde deze keer weer vernietigd?

    Dan weet ik wanneer het hele circus weer begint en iedereen weer zit te kijken naar al die Youtube filmpjes die het einde voorspellen. Dat ze geld krijgen van Google voor elke view van die filmpjes is natuurlijk een ongewenst bijeffect, daarvoor gaan ze heus niet de filmpjes nog spectaculairder maken om meer kijkers te trekken!

    😛

    16 likes
    • De Aarde wordt niet vernietigd, per begin jaren tachtig zitten we juist in een opgaande lijn, eigenlijk in het hippytijdperk jaren ’60 al maar onze eigen aardse masters of the universe konden nog een poosje door domineren en wie weet, nog van gedachten veranderen. Nu komen we in steeds hogere frequenties en 21-12-2012 is dat in een hogere versnelling gezet. We zitten dus in de baby tijd van een nieuw tijdperk, en wel het Gouden Tijdperk en het oude tijdperk, waar het duister zo makkelijk kon gedijen in lagere frequenties, zal langzaam oplossen. Het wordt steeds moeilijker een oorlog op te starten, de achterbakse terreur aanvallen en meteen naar een ander wijzen stinken we niet meer in. De leugens over bezuinigingen en ga zo maar door waar ze altijd zo makkelijk mee weg kwamen. Je ziet nu overal om je heen dat ze het tij beslist niet meer mee hebben. Als hoge militaire pieten en hoge pieten van inlichtingendiensten het al niet meer zien zitten om het spelletje mee te spelen hebben die darkies echt een probleem. De geest is uit de fles. Hallelujah!

     2 likes
   • Doe jezelf en vooral mij een lol, en haal die fantast van een Nancy Lieder niet erbij.
    Die madam heeft al vele malen voorspeld “dit jaar komt ie!!”. Dat was in 2003, 2012, 2013 en 2014.
    Hoe zij dit allemaal weet? Nou, het wordt haar toegechanneld. Kom op! Dat kan toch zelfs de meest doorgewinterde complotter niet meer geloven?

    15 likes
   • voorlopig heeft nog geen normaal denkend mens dat ding ooit gezien of aangetoond dat deze er is. behalve een paar kreten en mooi zelf gepeupelde foto’s en filmpjes is er nog nul-nada-noppes bewezen.
    ik heb al 348 keer m’n huis te koop moeten zetten, m’n baan opgezegd en al m’n spaargeld verbrand omdat ik al net zoveel keer in “hel en verdoemenis” had moeten belanden.
    prettige kerst en loop niet tegen een paal als je bezig bent met omhoog te gluren en allerlei onzin achter de maan vandaan ziet komen.

    5 likes
  • Ik denk dat jij je wollen sokken eens moet gaan aantrekken!

   Wat er in 2012 gebeurd is, is al vele malen voorbijgekomen.

   1 likes
   • man man man. wordt jij nu nooit moe van jezelf. dat eeuwige gebrabbel van wat er allemaal is, is geweest en meer van die spookkreten. vertel nu eens iets tastbaars of kom met bewijzen. net of je een kind van drie hoort kwebbelen.

    11 likes
    • @Ronny

     Reageer nu niet op mij want je volgt niets en je heb overal commentaar op. Ik zie jou nooit met iets zinnigs komen waar je wat mee kan. Geheel niets!!
     Doe dan ook geen onnozele reacties!!

     3 likes
     • hm. je brabbelt er aardig op los. behalve een hoop losse kreten zonder enkel bewijs kan ik nu niet bepaald zeggen dat er uit jouw toetsenbord ook maar iets zinnigs vandaan is gekomen.

      9 likes
 2. Speculaties speculaties speculaties.. niet meer niet minder…

  20 likes
 3. Hoe vaak moet deze hoax nog ge-debunked worden?

  9 likes
 4. Als hij 25 dec 1ste kerstdag de zon gaat kruizen zouden we dit weer misschien te danken hebben dat hij de aarde nu voorbij scheert.

  Die 3 koningen zijn ook planeten en is dat Orions belt??

  De gehele bijbel is een WAAR SF verhaal over planeten en meer.

  17 likes
  • de bijbel spreekt niet eens over planeten
   alleen over zon maan en sterren

   8 likes
   • @Gijs en iedereen!!

    Jezus is de Zon dus de Zon word gekruist door het kruis. Nu is de vraag wie het kruis is. Het kruis is planet X of planet of the crossing Nibiru.

    Dat betekend dat Nibiru de Zon gaat kruizen en dat is dus een Zonsverduistering want dat betekend Jezus aan het Kruis!!! In het verhaal lees je ook dat de RONDE steen (Planeet Nibiru) voor het graf van Jezus (ZON) is weggerold. Ze rollen dus planeet voor de zon langs. Ze maken het dus nog op een andere manier duidelijk!!

    Daarom zeg ik dat de Bijbel een geheel SF boek is over planeten die persoonsbenamingen gekregen hebben. Dat is gelijk de reden dat de bijbel niet begrepen word.

    Succes met deze informatie!

    1 likes
    • Aiaiai Pascal, heb je dan niet meegekregen dat Jezus van Nazareth waarschijnlijk helemaal niet gekruisigd is geweest, maar een ander. Weet ff niet meer op welke oude documenten dat stond.

     Trouwens de bijbel is incompleet. Zelfs heden ten dagen houdt het Vaticaan de resterende teksten en boeken achter en by the way, het zijn nog gestolen teksten ook en wel van de soemeriers.

     1 likes
     • @Loki,

      Wat ik schrijf zijn geen geruchten maar de ware betekenis achter dat Bijbelse verhaal.

      Ik ga in dit Thema niet in op geruchten.

      0 likes
 5. De meeste sceptici reageren zo omdat ze innerlijk bang zijn voor het onbekende.
  Ontkennen dat iets raars zou kunnen bestaan maakt ze rustiger en minder angstig.
  Als Niburu straks echt bevestigd wordt door de mainstream media dan gaan veel niet gelovers uit doodsangst zelfmoord plegen….

  2 likes
  • manmanman, ik word onderhand ook zo gek van al die new age mensen die beweren dat het dit jaar toch echt gaat komen.

   En als er dan in 2015 toch echt wat gebeurd zoals een nieuwe planeet ontdekken in ons zonnestelsel zeggen jullie natuurlijk met zijn allen: zie je wel! We hadden gelijk!

   Ja hallo, jullie kwekken al vanaf 2012 dat het toch echt ieder jaar gaat komen. Dan kan je er ook moeilijk naast zitten als er echt wat gebeurd.

   Ik ben maar blij dat sceptici vragen om bewijs want als het aan jullie lag leefden we al 5 jaar in een atoombunker onder de grond omdat we onszelf moesten beschermen voor die ene dag in 2012 dat de Mayakalender eindigde….

   11 likes
   • De kortzichtigheid viert weer hoogtij hier. Hoe vaak je iets uit moet leggen, niet te geloven dat je nu nog steeds niet snapt dat de frequenties per 21-12-2012 verhoogd zijn, dat er toen een tijdperk afgesloten werd en dat dit duidelijk te zien is om je heen. Het Gouden Tijdperk is begonnen en we hebben de lage frequenties verlaten. Dat achterbaksen en kortzichtigen het steeds moeilijker krijgen moet je wel willen zien. Dat mensen in steeds grotere getalen zich niet meer voor laten liegen en af laten stompen moet je willen zien. Duidelijk is dat je je oogkleppen nog op hebt dus je loopt nog volop geblinddoekt in de kudde mee, die steeds kleiner wordt maar door die oogkleppen zie je dat niet. Geeft niet, iedereen wordt op zijn eigen tijd wakker.

    2 likes
    • Ja, en dit soort zweverige uitspraken van “we leven in een hogere frequentie” is dus net zoiets.
     Wat moet ik er dan aan merken? Een frequentie is een meting om aan te geven hoevaak iets trilt.

     Wat trilt er dan? Mijn fietsbel?

     En inderdaad, iedereen wordt op zijn eigen tijd wakker. Bij mij gaat de wekker om kwart voor 7. En bij jou?

     7 likes
 6. @Rasecht Berensiroop:
  het zal wel aan mijn beperktheid liggen maar na herhaald lezen blijf ik me afvragen wat je nou wilt zeggen, sorry, ‘t is niet anders.

  8 likes
  • dat komt waarschijnlijk doordat hier een oorspronkelijke Engelse tekst door een vertaalmachine naar het Nederlands is omgezet. Vermoedelijk komt het van de Amerikaanse exopolitics-website

   9 likes
  • Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
   space scientific politics and monetary systems
   Exopolitics.org

   De zoektocht naar Planeet X gaat onverminderd door. Afgelopen maart zagen astronomen Scott Sheppard en Craig Trujillo een nieuw object in de ruimte.
   Ze noemden de planeet 2012 VP113 of VP, naar de Amerikaanse vicepresident Joe Biden, en publiceerden hun bevindingen in tijdschrift Nature Dat VSA, gaat een ministerie voor Buitenaardse zaken in elkaar flanzen

   speculaties..speculaties ……van een kerststal, god…..
   De chronologie van de astronomie naar de astrobiologie op een rij gezet…
   De zon, maan, planeten, sterren worden gevormd in het universum, de plaats van al dit gebeuren….. van niets naar het iets…..dus er bestond geen enkel intelligent leven laat staan wezen…
   Het universum, zonder zon, manen, sterren, planeten…..de lege plaats, hoe dit geheel tot zijn ontstaan gekomen, zonder niets naar het iets…..
   Er op te wijzen dat mensen= intelligent leven in een wezen, dieren en planten biologie niet mogelijk zijn zonder astrobiologie in de vorm van vb planeet Aarde…

   0 likes
 7. Zit nog steeds te wachten op glasheldere beelden van Nasa van de Maan of Mars .
  Met een Telescope als de Hubble moet dat spectaculaire beelden opleveren , of niet dan ?

  Zouden die ook al in de kliek zitten , zal toch niet he .

  6 likes
  • Maar natuurlijk, met de Hubble details opnemen op de Maan of Mars.

   Om een foto te maken van een object op de maan met een resolutie van minder dan een meter heb je al snel een objectief nodig, of primaire spiegel, van 100 meter doorsnede. Dat red je dus niet met de Hubble ruimte telescoop.

   Dat Hubble mooie plaatjes maakt van objecten op miljoenen lichtjaren afstand heeft er mee te maken dat die objecten ‘nogal’ groot zijn.

   5 likes
 8. ik begrijp niet dat al die wetenschappers zoveel moeite doen. er lopen hier zat van die figuren die dat planeetje al heel vaak hebben gezien met het blote oog. ze hebben zelfs foto’s….. echt waar. hahaha

  9 likes
 9. Eigenlijk zijn de believers best wel arrogant.
  Waarom is NU de tijd voor ‘afrekening met de aarde’?
  Waarom niet vroeger? Waarom is de ellende in de wereld volgens jullie NU groter dan vroeger?
  Ik kan wel wat verschrikkelijke perioden opnoemen door de eeuwen heen:
  – de massale mensenoffers door de Inca’s/Mayas
  – de pest
  – de Great War
  – Engeland tegen India (verdiep je daar maar eens in, en dan dacht je dat de duitsers smeerlappen waren)
  – de 2e WereldOorlog
  – de middeleeuwen
  – de Spaanse Inquisitie
  – Napoleon
  En deze lijst kan natuurlijk aangevuld worden.
  Nee, juist NU in 2014 is de ellende het grootst. Kom op zeg!
  Trouwens, die Sitchin, die jullie dus massaal geloven qua PlaneetX-onzin, voorspelde dat die planeet pas in 2057 of zo zal arriveren. Waarom NU druk maken?
  En nog iets over mevrouw Lieder. Als je dat mens serieus neemt, dan spoor je niet. Die mevrouw staat totaal niet open voor kritiek. Heb je een weerwoord tegen haar fantasieën, dan wordt je geband for life, zonder verklaring. Ze verdraait haar voorspellingen keer op keer, en beweert dan dat “The Man” het gedaan heeft.
  Mensen, grow up, en wees niet zo arrogant. Alsof ons Universum zich alleen maar om ons nietige planeetje Aarde draait.

  6 likes
 10. Planet X of NIbiru is hoogst waarschijnlijk een bij elkaar geklonterde zwerm van kometen die door de ruimte zwerft en bestaat uit ijs gruis zand stof en verschillende maten brokken steen. Deze doet er ruim 3600 jaar over om zijn omloop baan te voltooien. Als je naar de geschiedenis kijkt zie je altijd dat er inslagen zijn geweest op Aarde die overeen komen met de tijdsverloop. Nooit wordt er gesproken over een planeet die te zien zou zijn aan de hemel. Voor zover mij bekend is, gaat de hele Poleshift niet door omdat vreemde anomalieën worden gecreëerd die di tegengaan.

  Dit is wat ik op dit moment verneem en waarneem, omdat ik nog steeds geen enkele planet x of nibiru aan de hemel heb kunnen waarnemen. Ook omdat er werd aangekondigd het in deze tijd te kunnen zien aan de hemel en het tot heden ten dagen uitblijft, kan men dus sterk twijfelen aan de juiste informatie.
  Ook zag je informatie rondzwerven op het internet over het inslaan van een komeet voorafgaand aan de 3 dagen nacht, wat op 21 december had moeten gebeuren. Wat mij hierbij opviel waren dit vaak mensen die het geloof in God aanhingen, maar daar een beetje in waren doorgeslagen.

  Voor zover ik het allemaal kan overzien laat planet x/nibiru nog even op zich wachten tot 24 september 2015 als de laatste bloedmaan is geweest.

  Overigens bevindt de zwerm zich in het sterrenbeeld Pisces.

  Waar ik mij meer zorgen over maak is het conflict tussen Westen en Oosten waarbij men op totale vernietiging uit is van de mensheid. Dit zit daadwerkelijk in de pen.

  5 likes
 11. De vraag : is het sommige Extraterretrials met de hun krachtige ruimtevaarttuigen mogelijk, planeten te verwijderen en te plaatsen binnen gevormde zonnestelsels ter kolonisatie van planeten..

  Dat is al gebeurt in het verleden , niet helemaal hetzelfde als wat jij vraagt .

  Michael Tsarion , The earth is in Quarantine , ook pas ontdekt door NASA

  https://www.youtube.com/watch?v=bwlCQQEKhHY

  0 likes
 12. @svartvatten…
  hier is er nog 1 met denk ik iets te beperkt denkvermogen maar ik snap t verhaal ook niet helemaal. Het enige wat ik er goed uit begrijp (denk ik tenminste) is die laatste vraag en ik denk dat het antwoord daarop ja is. Zelf ben ik er wel van overtuigd dat zelfs voor de mensheid (als we lang genoeg mogen door evolueren) niets onmogelijk zal zijn. Zelfs dus het meenemen van een dode planeet naar een nieuw zonnestelsel om de planeet nieuw leven in te blazen. Klinkt miss als pure sci-fi en het kan nog wel ff duren (jaartje of 1000 of meer zelfs) maar geloof echt dat het in de toekomst gewoon gaat gebeuren.

  Dus wie weet….misschien zijn buitenaardsen wel onderweg met een nieuwe planeet!!! We shall see…

  Greetzzz Quasar

  4 likes
 13. Raar wel al die opduikende foto,s van een object naast de zon , Ik weet het niet en wacht het maar af .

  Nibiru 2014 To pass December 2014

  https://www.youtube.com/watch?v=K4_GkmYWynw

  0 likes
 14. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Astronomisch houdt men te weinig rekening met Extraterrestrial ruimtevloten in de buurt van deze planeten, deze informatie zou zeer nuttig zijn. Men tast Aards planetair wetenschappelijk in het duister wat betreft de space science kennis en kunnen van sommige ongekende Extraterrestrial rassen.

  Dat zoudit bovenstaande met dit onderstaande niet wereldvreemd mogen lijken..

  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum.
  Zo is het ieder Extraterrestrial ras mogelijk hun ruimtevaartwetenschappelijk kennis en kunnen te demonstreren voor de Aardse civilisatie, dat past in totaal studiepotentieel voor ‘ exopoliiticus in spé.

  De wetenschappelijke onderzoekslat werd op ‘t extreemtste hoogste niveau gelegd , maar op politiek bestuurlijk wetenschappelijk vlak de enige juiste. Hoe bekijkt men vanuit Vlaanderen de Aarde als ruimtevaartcivilisatie in de toekomst met gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met buitenaardsen of Extraterrestrials, al dan niet voor kolonisatie van planeten, maar te zorgen dat er alles is voor iedereen = gelijke rechten en plichten. Natuurlijk gaat de aandacht naar de Extraterrestrials die het verst gevorderd zijn op gebied van ruimtevaart voor kennis en techniek, doorverwijzend naar alle takken van de wetenschappen in al haar onderverdelingen en het beste samenlevingsmodel kunnen presenteren.
  Exopolitics hebben zo hun eigen model van planetair space staatsbestuur zonder belastingen en eigen staatsuitgaven zonder staatschulden via hun eigen centraal monetair bestuursvormen….

  De vraag : is het sommige Extraterretrials met de hun krachtige ruimtevaarttuigen mogelijk, planeten te verwijderen en te plaatsen binnen gevormde zonnestelsels ter kolonisatie van planeten..

  3 likes
 15. De 12 e planeet komt er aan er is een planeet ontdekt voorbij Pluto. Er zijn opnamen van op internet door astronoom gefilmd en op het net geknald. Door ufosecureteam gedaan. De afrekening voor de aarde komt er gelukkig aan. Het is op het moment met alle ellende op de planeet aarde niet echt leuk meer. Dus gaan de buitenaardse het wel even regelen minder minder mensen. Ik ben de mensheid toch wel zat op het moment men wil niet anders leven dan op de manier die er nu is. Ik wil wel verandering en hoop dat deze planeet er voor gaat zorgen.

  2 likes
 16. Ik hoop dat dan de complete mensheid gedood word.
  De Aarde zal hier heel blij mee zijn.
  En niemand zal ons missen!

  1 likes
 17. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Astronomisch houdt men te weinig rekening met Extraterrestrial ruimtevloten in de buurt van deze planeten, deze informatie zou zeer nuttig zijn. Men tast Aards planetair wetenschappelijk in het duister wat betreft de space science kennis en kunnen van sommige ongekende Extraterrestrial rassen.

  Dat zoudit bovenstaande met dit onderstaande niet wereldvreemd mogen lijken..

  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum.
  Zo is het ieder Extraterrestrial ras mogelijk hun ruimtevaartwetenschappelijk kennis en kunnen te demonstreren voor de Aardse civilisatie, dat past in totaal studiepotentieel voor ‘ exopoliiticus in spé.

  De wetenschappelijke onderzoekslat werd op ‘t extreemtste hoogste niveau gelegd , maar op politiek bestuurlijk wetenschappelijk vlak de enige juiste. Hoe bekijkt men vanuit Vlaanderen de Aarde als ruimtevaartcivilisatie in de toekomst met gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met buitenaardsen of Extraterrestrials, al dan niet voor kolonisatie van planeten, maar te zorgen dat er alles is voor iedereen = gelijke rechten en plichten. Natuurlijk gaat de aandacht naar de Extraterrestrials die het verst gevorderd zijn op gebied van ruimtevaart voor kennis en techniek, doorverwijzend naar alle takken van de wetenschappen in al haar onderverdelingen en het beste samenlevingsmodel kunnen presenteren.
  Exopolitics hebben zo hun eigen model van planetair space staatsbestuur zonder belastingen en eigen staatsuitgaven zonder staatschulden via hun eigen centraal monetair bestuursvormen….

  De vraag : is het sommige Extraterretrials met de hun krachtige ruimtevaarttuigen mogelijk, planeten te verwijderen en te plaatsen binnen gevormde zonnestelsels ter kolonisatie van planeten..

  0 likes
 18. Rasecht Berensiroo^p

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De zoektocht naar Planeet X gaat onverminderd door. Afgelopen maart zagen astronomen Scott Sheppard en Craig Trujillo een nieuw object in de ruimte.
  Ze noemden de planeet 2012 VP113 of VP, naar de Amerikaanse vicepresident Joe Biden, en publiceerden hun bevindingen in tijdschrift Nature. De VSA, dat gaat een ministerie voor Buitenaardse Zaken in elkaar flanzen?!!!!

  speculaties- speculaties ……van een kerststal, god…..

  De chronologie van de astronomie naar de astrobiologie op een rij gezet…

  De zon, maan, planeten, sterren worden gevormd in het universum, de plaats van al dit gebeuren….. van niets naar het iets…..dus er bestond geen enkel intelligent leven laat staan wezen…
  Het universum, zonder zon, manen, sterren, planeten…..de lege plaats, hoe dit geheel tot zijn ontstaan gekomen, zonder niets naar het iets…..
  Er op te wijzen dat mensen= intelligent leven in een wezen, dieren en planten biologie niet mogelijk zijn zonder astrobiologie in de vorm van vb planeet Aarde…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wetenschappers bevestigen ontdekking van mysterieuze grens in de ruimte. Wat je moet weten

Wetenschappers bevestigen ontdekking van mysterieuze grens in de ruimte. Wat je moet weten

Ruimtesonde Voyager 2 heeft een nieuwe mijlpaal ...

Maak kennis met de UFO-groep die claimt via een poort te praten met aliens

Maak kennis met de UFO-groep die claimt via een poort te praten met aliens

Aliens komen niet naar de aarde om ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.