Homepagina » Buitenland » Dodelijke aanslag in winkelcentrum München, aanhangers Islamitische Staat reageren euforisch
Dodelijke aanslag in winkelcentrum München, aanhangers Islamitische Staat reageren euforisch

Dodelijke aanslag in winkelcentrum München, aanhangers Islamitische Staat reageren euforisch

In een winkelcentrum in de Zuid-Duitse stad München vond vrijdagavond een schietpartij plaats, waarbij negen mensen om het leven zijn gekomen. Daarna beroofde de dader zich van het leven, waardoor het totale dodental op 10 komt.

Rond 18.00 uur opende een schutter in een restaurant van McDonald’s het vuur vlak bij het Olympia-winkelcentrum in München. Zo’n 20 mensen raakten gewond, waarvan er nog 16 in het ziekenhuis liggen.

Euforisch

In eerste instantie werd gesproken van drie daders, maar volgens de politie was er sprake van één enkele schutter, een 18-jarige Duitser van Iraanse komaf. Aanhangers van Islamitische Staat reageerden euforisch op sociale media. “Bedankt God, dat God welvaart mag brengen aan alle mannen van Islamitische Staat,” was te lezen op Twitter.

Ook veel andere Twitter-gebruikers schreven enthousiast in het Arabisch: “Islamitische Staat is duidelijk steeds groter aan het worden in Europa.”

Ontruimd

De stad heeft de noodtoestand uitgeroepen en de politie riep inwoners op binnen te blijven. Het openbaar vervoer in de stad werd stilgelegd en het Hauptbahnhof werd volledig ontruimd.

Er zijn amateurbeelden opgedoken van een gesprek met de dader op het dak van een parkeergarage vlak voor de schietpartij. Een man ziet de jongeman met het wapen en begint tegen hem te roepen. “Ik ben een Duitser, ik ben hier geboren en opgegroeid,” schreeuwt de schutter voordat hij begint te schieten.

[Nieuwsblad]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
4 jaren geleden

Voor degenen die nog niet helemaal wakker zijn: We zitten midden in een wereldwijde geloofsoorlog.
Ik ben geen fan van Geert Wilders maar hij heeft natuurlijk zo verschrikkelijk gelijk gekregen en al die mensen die staan te juichen om deze aanslagen moeten we ook geen respect meer hebben. Zij geen respect voor de doden wij geen respect voor deze ellendelingen, einde tolerantie.

Martijn1205
Martijn1205
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Ja je hebt helemaal gelijk. Ik stemde jarenlang SP omdat de maatschappij al zo rechts en egoistisch aan het worden is, nu overweeg ik serieus om Pvv te stemmen. Niet omdat ik dat zo graag wil, maar de gevestigde orde heeft geen antwoord op de ‘religie van de vrede’. Ik heb het gevoel dat ik niet anders meer kan.

René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
Reactie op  Martijn1205
4 jaren geleden

@Martijn en Bert S, Helemaal mee eens. We moeten schoon schip maken met de islam.

Oskaar
Oskaar
Reactie op  René van Zalk uut the Middle of Nowhere
4 jaren geleden

U bent voorzitter van de soldiers of Onan?

René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
Reactie op  Oskaar
4 jaren geleden

@Oskaar, Ik ben voorzitter van Toko van Zalk 🙂

René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
Reactie op  Oskaar
4 jaren geleden

Direct vertrek Denknl uit Tweede Kamer https://denknlweg.petities.nl
DENK VERZIEKT NEDERLAND!!
ONDERTEKEN DE PETITIE!!
RT RT RT RT…………

Arwijn
Arwijn
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Waar blijft de grote media beweging: “Muslims against ISIS” <—-!!!
Zoveel Moslims in de wereld, zoveel ervan hebben negatieve invloed gezien van ISIS en familie verloren erdoor. Durven de Moslims niet zich niet openlijk af te keren van ISIS? Omdat ze bang zijn dat zij dan gepakt worden door ISIS? Of doen ze het niet omdat ze stiekem niets meer dan Macht-Aanbidders zijn?… Als ik Moslims zie die heftig tegen ISIS zijn dan zal ik hun steunen en beschermen wanneer ik kan, en we zouden dit allemaal moeten doen. Maar niet zomaar verontschuldigen tegen de eerste de beste Moslim alsof dat je politiek correcte plicht is. Moslims MOETEN zich tegen ISIS, de Jihad en Sharia uitspreken zonder terughouden of twijfel! Zij hebben een verantwoordelijkheid hierin, en moeten deze vervullen.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Moslims komen niet verder dan dat het geen moslims zijn, om vervolgens in dezelfde zin gelijk de schuld te leggen bij de VS, Europa en Israel…

Iubuntu
Iubuntu
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Arwijn: de moslimwereld heeft hierop gereageerd, maar ze worden dan bestempeld als hypocrieten. Er worden allerlei onwaarheden over de islam geschreven zodat de culturen verder uit elkaar kunnen groeien. Om zo de wensen van aselect groep mensen te vervullen.
Waarom zijn de islamieten de boeman?? Hebben wij als het Westen het Midden-Oosten niet sinds de koude oorlog helemaal verziekt? Iran, Afghanistan, irak, Libië, Palestina, nu nog Turkije. We ontnemen ze hun grondstoffen, welvaart en vrijheden en we staan nu paf dat het nu in Europa zo verkeerd loopt.

Libië was zo een welvarend land, gratis onderwijs, kost en inwoon, gratis elektriciteit, vrijheid van godsdiendt enz. Frankrijk en USA voor een of andere zieke politiek hebben zonder recht dat land verziekt.

Sedert de Middeleeuwen zijn wij de wereld aan het annexeren /koloniseren. Maar dat blijven we ontkennen.

De islam is niet het kwaad dat men hier z graag iedereen probeert te doen geloven, maar het gefaald politiek.

Voorbeelden van een geslaagd multiculturele samenleving: Dubai, Abu Dhabi, Kuweit, Oman, Jordanië,..
Ik leef nu al 3 jaar in Dubai. Ik heb hiervan geen seconde spijt. Met Aziaten Europeanen en Afrikanen leven we hier vrij naast en met elkaar.

Praktiserende Moslim
Praktiserende Moslim
Reactie op  Iubuntu
4 jaren geleden

Inderdaad en dat is helaas wel het geval nu. Maar vele van ons weten dit niet en willen dit niet weten en zien. Als je niets zegt als Moslim dan ben je voor de vele net zo slecht als IS of je wordt gezien als iemand die het accepteert wat ze doen, maar als je als Moslim opstaat en hier vel tegen bent en dit afkeurt, dan wordt je gezien als hypocriet en kan het je hoofd kosten.

Zien we niet in hoeverre wij zijn meegegaan in deze opgezette oorlog

Iubuntu
Iubuntu
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Welke reden heb we niet om Noord Korea aan te vallen? Op basis van de vigerende politieke atmosfeer zou je toch denken dat zij aan deze beurt zijn…. Geen democratie, geen vrijheden, en dictatuur van het ergste soort, en een land met een kernprogramma.

Wat zijn we toch een bende hypocrieten en lafaards…

peter
peter
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Beste Bert S, hoe gruwelijk ook dat mensen zo reageren, je moest mss toch maar eens vergelijken met de reacties op nederlandse sites op doden aan de ‘andere kant’. Er waren bijv hier in NL zelfs mensen -die het overigens aan niets ontbreekt en die niet direct in oorlog zijn- die de foto van dat verdonken vluchtelingjongetje liggend in de branding met ‘plezier’ als screensaver hebben gebruikt. Of vind je dat soms wel ok dan wel gerechtvaardigd?

bert s
bert s
Reactie op  peter
4 jaren geleden

Beste Peter, uiteraard is dat niet oke. Het punt wat ik wil maken is dat er mensen worden vermoord die onderdeel zijn van een maatschappij die andere mensen in nood opvangen en een tweede kans bieden. Juist deze mensen die deze kans hebben gekregen staan te juichen om de dood van hun redders, walgelijk en volledig onacceptabel en niet goed te praten. En ik ben wel direkt in een oorlog en strijd met mijn zwaard uit mijn mond, het woord, moet iedereen doen. Openbaringen 2:16

StefanZ
StefanZ
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Peter… Dat zielige kind in de branding, is natuurlijk verschrikkelijk, maar WEL misbruikt om medelijden op te wekken voor “de vluchteling”. Als mijn kind, om wat voor reden ook, dood in de branding ligt, haal ik het er uit. De vader liet het daar echter liggen, zodat er maar zoveel mogelijk foto’s gemaakt konden worden, zodat hij er beter van kon worden. Zou jij dat doen? ik niet. Als je DAT over je hart kunt verkrijgen, heb je een zieke geest, en geeft het aan, dat je volstrekt geen waarde aan het leven (zelfs van je eigen kind) hecht.

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Zijn die mensen wel vermoord???

Elvis staat hier samen met Celine Dion te zingen, KAN DAT WEL???

HOLOGRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Celine Dion & Elvis Presley – If I Can Dream https://youtu.be/c7OFl3TJSUk via @YouTube

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Welke geloofsoorlog bedoel je?? Het geloof in Allah of het geloof dat het werkelijk gebeurd is??

Vind je het zelf niet veel toeval hebben dat er met grote toeval een persoon staat die het even met zijn telefoon opneemt? Het mooie ervan vind ik nog dat hij zijn telefoon weg gaat draaien zodat de schutter het niet kan en mag zien. Je lacht je toch dood dat vele dit wat ik nu schrijf niet zien en zich geheel aansluiten bij de EMOTIE van het gebeuren.

Henk
Henk
4 jaren geleden

Nog bedankt Merkel voor al die gestoorden geloofsfanaticie die jij het land binnen hebt gehaald met je ” wie schaffen das ” ,vertel de nabestaanden dat maar eens . Je was dik en breed gewaarschuwd dit niet te doen maar drukte het met je deigenwijze kop toch door en zie daar . Leg dat de mensen maar eens uit dat kan je niet . Hetzelfde speelt hier in Nederland , pinokios als regerings leiders totaal ongeloof waardig . Het is effe wachten op de volgende shooting waarbij weer een berg ellende is . De wereld is compleet gek geworden lijkt het wel .

faith
faith
Reactie op  Henk
4 jaren geleden

Werd Merkel dan niet gedwongen door de cabal om die vluchtelingen op te nemen?

Patricia Müller
Patricia Müller
Reactie op  Henk
4 jaren geleden

Merkel heeft niets te beslissen, zij is maar het poppetje van de Amerikanen.

faith
faith
Reactie op  Patricia Müller
4 jaren geleden

Het gaat er om dat Henk Merkel dan bedankt alsof zij het verzonnen heeft.

Henk
Henk
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Merkel heeft het misschien dan niet verzonnen , maar ook absoluut geen moeite gedaan die grote import tegen te houden wat velen partijleden van haar partij juist wel hadden gewild . En wat betreft die cabal dat is ook weer zo’n begrip waar eigenlijk niemand iets van weet , allemaal speculaties , zit IS bijvoorbeeld er ook bij ?

faith
faith
Reactie op  Henk
4 jaren geleden

Nog een keer proberen:
Henk, Merkel is het poppetje van de Amerikanen.
Welke moeite had ze moeten doen?
Je hebt met gevaarlijke gekken te maken. Je weet hoe dat gaat bij psychopaten, hun wil opleggen, dreigen, chanteren etc. etc.
Zeer onredelijk allemaal, ze zijn dan ook geestesziek.
Maar dit wordt momenteel opgelost.

mario
mario
Reactie op  Henk
4 jaren geleden

merkel behoord ook tot de club en onder het mom hoe erg ze het vind en de schaamte van wo11 om maar iets te zeggen.
nee het doel wil ze bereiken om chaos te kweken ook onze regering doet niets en als er stront aan de knikker komt dan nemen ze de spatte en laten ons met de rotzooi zitten.

je kan mij niet vertellen dat wij de grenzen in de eu niet dicht zouden kunnen gooien net als Hongarije heeft gedaan etc.
het plan moet van de4 cabal uitgevoerd worden en daar hoort ook die erdogan bij.

ze proberen constant ons op het verkeerde been te zetten.
laat het lijk maar eens zien van die schutter???????????///

Loki
Loki
4 jaren geleden

Toch heel merkwaardig dat dit soort uitspraken ” “Bedankt God, dat God welvaart mag brengen aan alle mannen van Islamitische Staat,” niet door Facebook wordt verwijderd.
Als wij Europeanen iets over moslims of migranten zeggen wordt het gecensureerd of de politie staat plots voor je deur.

Wat zieke maatschappij leven wij in.

Loki
Loki
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Sorry foutje Facebook moet twitter zijn.

Maar ook dit soort zaken staan op Facebook.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Klopt, als ik het heb over jullie Marokkanen, is het discriminatie. Als zij het hebben over jullie Nederlanders, is het géén discriminatie…

Peter
Peter
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Bedenk dat zulk soort zinnetjes die plotseling na een incident weer opduiken in onze media, volledig ingepland kunnen zijn door agenten van ‘de powers’ die daarmee alleen maar willen bereiken dat er over en weer haat gezaaid wordt. Waarna de uitwerking, zoals “ik ga ook PVV stemmen volgende keer” als vanzelf komt. Dat laatste is dan het gewenste effect. Ze hopen eigenlijk dat jij óók wapens gaat pakken want dan zijn ze klaar. Controleer beide kampen en je wint altijd, als een derde hond die staat te kijken naar twee vechtende honden. In feite kijken de zieke veroorzakers vanaf een veilige afstand hoe hun gezaaide rottigheid zichzelf uitwerkt. De kernvraag is dus hier; hebben extreme islamieten inderdaad die dingen na afloop gezegd, of staat dat alleen maar zo in onze kranten?

faith
faith
4 jaren geleden

Voor degenen die nog slaapwankelend de msm achterna hobbelen, dit alles is zorgvuldig voorbereid door de cabal. De baasjes van Wilders dus.
En hij maar de verbaasde onschuld spelen en moord en brand schreeuwen wat er nu allemaal gebeurt.
Het hoort allemaal bij het schizofrene spel dat gespeeld wordt.
Het spel dat bijna uit is overigens. Het valt teveel op dat achterbakse gedoe.

faith
faith
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Ik vergeet Xandernieuws te noemen naast de msm media.
Die PVV oorlogspropaganda-promotie site.

Martijn1205
Martijn1205
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Ja natuurlijk joh, vertel dit even aan de familie van de doden in München, Parijs etc.

Onder welke steen heb jij gelegen? Ik zie al jaren dat moslims bij mij in de streek radicaliseren, spugen op het Westen maar er wel van profieren. Het is allang een hele zieke cultuur!

faith
faith
Reactie op  Martijn1205
4 jaren geleden

Hun landen zijn uitgezogen, ze zijn gedemoniseerd, vals beschuldigd, volkerenmoord op ze toegepast etc. etc.
Maar die daders, ook wel de cabal genaamd, die zonder enige aanleiding daar mee begonnen zijn, vind je geen zieke cultuur?

pieter
pieter
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Die volkeren worden uitgezogen en onderdrukt door de dictators die ze zelf hebben verkozen. Misschien zit er toch een foutje in de islam. Mohammed beweerde zelf door boze demonen bezeten te zijn.

Solaris
Solaris
Reactie op  faith
4 jaren geleden

En zelf vertonen ze exact hetzelfde gedrag. Ze ontvluchten hun islamitische samenlevingen en wat doen ze vervolgens hier? Proberen een islamitische samenleving in te richten. Blijf vooral volhouden dat het allemaal door ‘de cabal’ komt. Blijkbaar zijn aso-moslims voor jou geen mensen, maar een soort geprogrammeerde robots en kun je ze eigenlijk niets kwalijk nemen. Nou ik heb nieuws voor je: zichzelf nemen ze ook niets kwalijk, maar *jou* als westerse vrouw en dus ongelovige hoer wel.

robbertje
robbertje
4 jaren geleden

Alle aandacht wordt nu besteed aan de gevolgen van de moordpartij. De hoofdoorzaak echter blijft ongemoeid en onbesproken. Zie hier het sluwe spel van de Brusselse Elite, de schijnheilige blijken van medeleven van politici over de hele wereld, enz. Wat een schijnvertoning allemaal!

De hoofdoorzaak is: de ongelimiteerde openstelling van de grenzen voor moslim-immigranten. Laten degenen, die zo begaan zijn met de slachtoffers liever een luid protest horen dan het zoveelste bloemetje en kaarsje neer te leggen op de plek waar het allemaal gebeurde.

Medeleven is goed, maar dit zal niet veel helpen tegen volgende aanslagen . . . .

Busted
Busted
4 jaren geleden

Is het niet vreemd dat iemand op straat staat te filmen en daarbij toevallig het juiste moment weet te kiezen waarop de dader begint met schieten? En had de dader reeds eerder geschoten en degene daarom filmt, waarom lopen dan de mensen op straat nog wel richting dader? Ziet er alles zeer geregisseerd uit.

Martijn1205
Martijn1205
Reactie op  Busted
4 jaren geleden

Kan prima zo zijn dat de man eerst stond te schreeuwen en dat er iets is voorgevallen waardoor iemand anders besloot zijn telefooncamera er op te richten?

Natuurlijk bestaan er complotten maar niet alles is een complot.

Busted
Busted
Reactie op  Martijn1205
4 jaren geleden

@Martijn1205

Mensen lopen richting een schreeuwende of zelfs eerder schietende dader? Het lijkt me een onlogisch actie van mensen om richting iemand te lopen die reeds eerder heeft geschoten of luid loopt te schreeuwen, waarbij er ook nog iemand is die rustig richting dader loopt. Verder zie je ook geen mensen gewond of zelfs dood omvallen?….

Busted
Busted
Reactie op  Martijn1205
4 jaren geleden

@Martijn1205

Mensen lopen richting een schreeuwende of zelfs eerder schietende dader? Het lijkt me een onlogisch actie van mensen om richting iemand te lopen die reeds eerder heeft geschoten of luid loopt te schreeuwen, waarbij er ook nog iemand is die rustig richting dader loopt. Verder zie je ook geen mensen gewond of zelfs dood omvallen?….

Madeloes
Madeloes
Reactie op  Busted
4 jaren geleden

Dit staat op Veterans Today. Zelfde man die ook in Nice filmde filmt nu weer in Muchen. Strange?

http://www.veteranstoday.com/#2016/07/22/nice-munich/?&_suid=1469279776844007773025060994437

Johan
Johan
Reactie op  Madeloes
4 jaren geleden

Als dit klopt is dit wel heel bizar. In toeval geloof ik dan niet.

faith
faith
Reactie op  Busted
4 jaren geleden

Allemaal opgezet door de cabal waarvan Henk om 13.21 niet echt precies weet wat dat is.
Je lekker voor de domme houden ook zo’n geestige truc. Staat in hun top 3.
Het is toch duidelijk dat ze de mensheid in een negatieve flow willen houden, lees die kortzichtige reacties hier. De trollen springen in het rond nu heftiger dan ooit.
Helemaal gebrainwashed.
Maar volgens Edgar Cayce kunnen we de toekomst zelf sturen en kunnen er enorme rampen ontstaan als zij hun zin krijgen. De cabal dus. De jongens van de kortzichtige kerk.
Maar de mensheid ontwaakt. De evolutie gaat door, of zij dat nou leuk vinden of niet.

Emile
Emile
4 jaren geleden

Het was een Iranier, dat zijn doorgaans Shiieten en niet Soenieten, helaas is het meerendeel van de moslims in de wereld soeniet (80% of meer) maar goed.
De schutter is dus een Iranier (Iran vecht tegen IS in Irak) , hij is geboren in Duitsland en toevallig is ie moslim, hij kijkt de hele dagen naar bombardementen op TV in het midden oosten, Iran is en zal altijd de grote boeman zijn, tja.
Wij als Europeanen creeeren dit soort jongens, ik had gedacht dat dit allemaal al veel eerder zou gebeuren, het blanke ras heeft in de afgelopen 25 jaar al miljoenen weesjes gecreeerd in het midden oosten met het continu bombarderen van hun “thuis” landen.
Een paar dagen geleden vuurden de coalitie raketten af op Syrie en honderden burgers komen om en er worden een paar vermoord in Europa en iedereen staat erbij stil, ook de gematigde moslims zien dit in Europa en beginnen zich steeds meer te irriteren aan dat eenzijdige nieuws en ze hebben helemaal gelijk.

Honderdduizenden bommen van Christelijke landen die worden afgevuurd op Islamitische landen dus wie is er nou eigenlijk radicaal, wij de christenen of het volkje dat qua technologie nog ver achter loopt en nooit in staat zal zijn om ook maar 1 werelddeel te veroveren, mijn hemel, wat zijn wij hypocriet eigenlijk, walgelijk gewoon.
Het word nog veel erger allemaal en we brought it on ourselves !!!

Busted
Busted
Reactie op  Emile
4 jaren geleden

@Emile

Christelijken landen? Je bedoelt de VS die wel Irak onder valse voorwendselen in twee weken tijd wist kapot te bombarderen, maar bij ISIS te werk gaat als een armzalige amateur en nog geen deuk kan slaan in een pak boter? Of zelfs samenwerken met Saoedi-Arabië, de grootste financier van ISIS en promotor van het wereldwijd verspreiden van het streng islamitisch geloof? Wij zijn niet hypocriet, maar heel achterlijk als je niet wilt weten hoe smerig het spel wordt gespeeld en hoe de EU politici spelletjes mee dienen te spelen van de VS en de SA.

Emile
Emile
Reactie op  Busted
4 jaren geleden

Met de christelijke landen bedoel ik de westerse landen cq continenten, Noord Amerika, Europa, Australië, Canada. Ik bedoel niet dat men perse christen is.
Als je jaren lang doorgaans islamitische landen bombardeert dan creëer je radicalisme en dat is simpele psychologie, daar hoef je niet over te discussiëren, dus is het logisch dat er aanslagen voorkomen in Europa door hen, dat is inerent, actie-reactie.
Er is in de afgelopen eeuw geen oorlogsverklaring geweest vanuit een islamitisch land dus waarom bombarderen wij ze dan, ook Irak met hoessein was totaal geen dreiging voor Europa, maar goed, eindeloze discussies kunnen dit worden.
het individuele verlies bij een aanslag is vreselijk maar we moeten niet zo verrast of verontwaardigd doen als het gebeurt, dat vind ik nogal hypocriet en ik hoop dat velen dat ook vinden 😉

Lies
Lies
Reactie op  Emile
4 jaren geleden

Die mensen hebben zelf ooit het christendom opgegeven. in Iran, in Syrie, in Libanon. Nu hebben ze duivels in hen. Als je een interview wil doen met familieleden van slachtoffers dan worden ze agressief. Zou een christen zo doen? Hij zou zeggen ik wil je niet spreken ga weg. Maar zij gaan na een tijdje uit hun dak als er vragen worden gesteld en dus hebben zij duivels in hen.

Padja
Padja
Reactie op  Lies
4 jaren geleden

Wat Christenen niet zouden doen?
Lees je bijbel eens een keertje helemaal ipv de gezellige stukjes eruit te pikken.

Numeri 31:17) Nu dan, doodt al wat mannelijk is onder de kinderkens; en doodt alle vrouw, die door bijligging des mans een man bekend heeft. Doch al de kinderen van vrouwelijk geslacht, die de bijligging des mans niet bekend hebben, laat voor ulieden leven.

2 Samuel 12:11) Zo zegt de HEERE: Zie, Ik zal kwaad over u verwekken uit uw huis, en zal uw vrouwen nemen voor uw ogen, en zal haar aan uw naaste geven; die zal bij uw vrouwen liggen, voor de ogen dezer zon.
(Zacharia 14:2) Want Ik zal alle heidenen tegen Jeruzalem ten strijde verzamelen; en de stad zal ingenomen, en de huizen zullen geplunderd, en de vrouwen zullen geschonden worden;

(1 Korinthiers 11:3-9) Doch ik wil, dat gij weet, dat Christus het Hoofd is eens iegelijken mans, en de man het hoofd der vrouw, en God het Hoofd van Christus…………………..Want de man is uit de vrouw niet, maar de vrouw is uit den man. Want ook is de man niet geschapen om de vrouw, maar de vrouw om den man.
(Efeziers 5:22-23) Gij vrouwen, weest aan uw eigen mannen onderdanig, gelijk aan den Heere; 23 Want de man is het hoofd der vrouw, gelijk ook Christus het Hoofd der Gemeente is; en Hij is de Behouder des lichaams.
(1 Korinthiers 14:34) Dat uw vrouwen in de Gemeenten zwijgen; want het is haar niet toegelaten te spreken, maar bevolen onderworpen te zijn, gelijk ook de wet zegt. En zo zij iets willen leren, laat haar te huis haar eigen mannen vragen; want het staat lelijk voor de vrouwen, dat zij in de Gemeente spreken.

Pas als religie weer teruggebracht is naar haar ware aard.
Waar vrede, liefde en gelijkheid voor alle mensen de toon aangeven.
Waar elke vorm van geweld met afschuw benaderd wordt…
Pas dan zal er wereldvrede kunnen komen.

faith
faith
Reactie op  Padja
4 jaren geleden

Altijd leuk bij gebrek aan gespreksstof, een lap Bijbeltekst waarvan je je afvraagt wie dit verzonnen heef, wat het betekent en waarom het in de bijbel staat.

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  faith
4 jaren geleden

@faith

Lieve faith, je moet de bijbel ook begrijpen wat werkelijk niemand hier doet. Je kan je dan wel dingen afvragen die je nooit zal gaan begrijpen mits het bewustzijn erg gaat stijgen.

Padja
Padja
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Verzonnen door:
Egyptenaren, Irakezen, Iraniërs, Israëliërs, Syriërs, Libanezen. en consorten.

Wat het betekent :
Ruzie tussen de ene Arabische kliek en de andere Arabische kliek.

Waarom het in de bijbel staat:
Omdat het hún boek is en was.
En zij barbaren waren die graag bloed zien en vrouwen onderdrukken

Heeeeel lang geleden, Met veel geweld door de Europese strotjes geduwd.
Zolang geleden dat je t bijna zou vergeten en denken dat de bijbel ook maar iets met jou (als Europeaan) te maken heeft.

BerendW
BerendW
4 jaren geleden

Alles voor God, eerst deden wij het met de door de Paus geregisseerde kruistocht , nu een een paar ongeschoren die dit continent proberen te veroveren.

StefanZ
StefanZ
4 jaren geleden

Weer blijkt, dat de uitspraak Niet elke moslim is een terrorist, maar elke terrorist is een moslim, waarheid is. Dit was een Iraniër en dus moslim, die de kolder is z’n kop kreeg en zomaar onschuldige mensen dood schoot. Hoe vaak moet dit nog gebeuren, voordat de overheid inziet, dat dit de verkeerde kant opgaat. Men zegt dat de islam een vredelievend geloof is, maar schijnbaar wordt dat geloof door een stel achterlijke, asociale en moordlustige mensen gevolgd. Ik heb nog nooit een imam horen zeggen, dat hij niet achter dit soort acties staat en het veroordeeld, wat impliceert, dat ze het allemaal wel goed vinden. En Europa laat dit zooitje met miljoenen binnen. Hoe bedoel je, het paard van Troje? Als het zo doorgaat, wordt onze manier van leven en denken, van binnenuit uitgehold en lopen we straks ALLEMAAL in een boerka.

Pietje Bell
Pietje Bell
4 jaren geleden

Als je zegt dat het een illusie is waar je naar bekeken heb is het niet normaal wat je zegt en is de mens zo erg met EMOTIE erbij betrokken dat ze gelijk familie of kennissen hebben zie erbij zijn geweest.

x

Check Also

chef

Kijken: Vlijmscherpe reactie van RTL West-chef op ‘achterlijke coronaregels’

De media zijn over het algemeen volledig ...

factcheckers

Duitse rechtszaak tegen ‘factcheckers’: ‘Bewijs maar eens dat de coronatest werkt’

Alle informatie over corona die je op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x