Buitenland

Europarlementariërs willen onderste steen boven over aanhoudende oversterfte

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

In een recente video concludeert dr. John Campbell dat in 2023 met name landen met een hoge vaccinatiegraad kampten met oversterfte. Denk aan Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland en Denemarken.

In landen als Polen, Hongarije en Zweden ligt de sterfte beduidend lager.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD) en Joachim Kuhs (AfD) hebben de Europese Commissie hier vragen over gesteld.

Hoeveel mensen moeten er nog sterven?

Ze vragen hoeveel mensen er nog moeten sterven voordat de Commissie eindelijk eens verduidelijkt waarom landen met een hoge vaccinatiegraad een extreem hoge oversterfte hebben.

De Europarlementsleden willen ook weten waarom de Commissie geen onderzoek doet naar de meest voor de hand liggende mogelijkheid, namelijk dat de coronavaccins de oorzaak zijn van de aanhoudende oversterfte.

De Graaff en Kuhs vragen bovendien waarom de Commissie weigert volledig transparant te zijn over coronavaccins.

Zo zijn de sms’jes die EU-baas Ursula van der Leyen en Pfizer-baas Albert Bourla uitwisselden nog altijd geheim. Ook heeft de Commissie vragen die de Europarlementariërs eerder stelden over de coronaprikken nog steeds niet volledig beantwoord.

Debat heeft nog steeds niet plaatsgevonden

In Nederland heeft het debat over de oversterfte nog steeds niet plaatsgevonden. Op 17 januari is het door Pieter Omtzigt aangevraagd, en inmiddels zijn we ruim acht maanden verder en is er tweemaal verlenging van de aanvraag geweest.

Er is verzocht dit debat nog voor het zomerreces te agenderen, maar dat is niet gebeurd.

Het onderzoek naar de oversterfte duurt lang en moet met ontoereikende data worden uitgevoerd. Uit vrijgekomen Wob-documenten blijkt dat het kabinet cruciale data heeft achtergehouden, dat het RIVM heeft gewerkt met gebrekkige modellen en dat de transparantie te wensen overliet.

4.9 230 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
6 maanden geleden

Deze moedige leden zullen NOOIT de onderste steen boven water krijgen. De ellende van die smerige rotprik moet en zal in de doofpot blijven. Net als de sms’jes van de tsarina met Pfizer. Het stinkt op een verschrikkelijke manier. De genocide op het volk, dat was en is het doel van de vuile globalisten

Kees
Kees
6 maanden geleden

Waarom de Commissie, regering en trawanten van rivm etc. weigeren volledig transparant te zijn over coronavaccins……

omdat wef-uitvoerders zijn. Crimineel gevaarlijke genocidale maniakken, die verwijdert uit machtsposities en opgesloten dienen te worden.

Chris
Chris
6 maanden geleden

Zolang er geen volledige transparantie is en er geen onderzoek gedaan wordt naar de bijdrage van de gifprikken aan de oversterfte, moeten wij uitgaan van het zwartste scenario namelijk dat er sprake is van planmatige genocide door alle betrokken overheden, media, wetenschap, pharmaceutische bedrijven en gezondheidszorg.

Annette
Annette
6 maanden geleden

Marcel de Graaff, nota bene een man, die EERST bij de PVV hoorde, maar Godzijdank op tijd het licht heeft gezien en terecht is gekomen bij de ENIGE echte verzetspartij in Nederland, Forum voor Democratie EN zijn collega binnen het Europees Parlement, Joachim Kuhs van de ENIGE echte Duitse verzetspartij Alternative für Deutschland, zijn helaas twee roepende verzetsstrijders in de woestijn.

WIJ, als burgers van Nederland en praktisch alle andere landen binnen Europa, worden gegijzeld door datzelfde Europese Parlement onder aanvoering van Führerin Ursula von der Leijen.

En uiteraard is die Ursula von der Leijen ook niets meer of minder dan een “puppet” die haar orders ook maar krijgt van het WEF, WHO en VN. Deze organisaties zijn uiteraard volledig overgenonen door wat Donald Trump al zo vaak aanhaalde: THE DEEP STATE.

Deze allermachtigste figuren hebben (nog) de touwtjes stevig in handen en maken (nog) op alle fronten de dienst uit.

Onder normale omstandigheden zou er NATUURLIJK al lang onderzoek gedaan zijn naar de duidelijke OVERSTERFTE binnen de landen wereldwijd, waar de meeste experimentele gentechinjecties zijn gegeven.

Maar wat OOIT normaal was, is helaas niet meer het geval.

Ik kan jullie nu al duidelijk zeggen, dat, zolang de Deep State het voor het zeggen heeft, er NERGENS een fatsoenlijk onderzoek zal plaatsvinden.

Zoals ik al zo vaak gezegd heb: er is maar één mogeljikheid voor ons: IK DOE NIET MEE.

Er wordt uiteraard, bij monde van Klaus Schwab, gedreigd met uitsluiting van iedereen, die NIET wenst te gehoorzamen.

Dat kan wel zo wezen, maar de consequenties om WEL mee te doen en je te laten veranderen in een digitale slaaf, c.q. digitale zombie, zijn mij te zwaar.

Wij hebben ons toch niet inmiddels bijna DRIE jaar met succes verzet, om dan NU, ik denk in het zicht van de haven, op te geven?

IK denk het niet.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x