Het Complot

“Waarheid over ramp met MH17 zal in de doofpot verdwijnen”

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als de waarheid over de ramp met vlucht MH17 achterhaald wordt, zal die in de doofpot verdwijnen. De belangen zijn zo groot dat geen enkel land voordeel heeft bij openbaarheid. Dat zegt emeritus hoogleraar luchtvaarteconomie Hugo Roos van de Universiteit van Amsterdam.

Het toestel van Malaysia Airlines werd op 17 juli neergehaald boven het oosten van Oekraïne. Over en weer klonken de beschuldigingen. Volgens de Amerikanen was MH17 uit de lucht gehaald door een raket van de pro-Russische separatisten, terwijl de Russen riepen dat de inhoud van de zwarte dozen openbaar moest worden gemaakt.

“Maar bij dit soort ongelukken zal niemand het achterste van zijn tong laten zien,” zei Roos tijdens een gastcollege aan de Tilburg University. Hij kreeg bijval van Rudi den Hertog, die hoofdingenieur was bij Fokker: “Geen enkele partij heeft er behoefte aan dat de waarheid boven water komt.”

Ondanks allerlei beloftes die worden gedaan, zullen de geheime diensten nooit alle belangrijke informatie gaan delen, zegt Roos, die ook militairen en AIVD’ers trainde. De diensten willen zich niet in de kaart laten kijken door andere landen.

“De Britten weten veel, de Amerikanen weten meer en de Israëliërs weten het meest. Ze zitten niet te wachten op landen die gratis profiteren van hun kennis,” aldus Roos. “Als ze al informatie delen, zullen ze daarvoor iets terug willen krijgen. En Nederland is niet het land dat graag iets terugdoet.”

Roos merkte op dat de band tussen de KLM en de Nederlandse inlichtingendienst vroeger zo hecht was dat belangenverstrengeling dreigde. Na de Bijlmerramp is de afstand vergroot.

[Noordhollands Dagblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
HET_SYSTEEM
HET_SYSTEEM
8 jaren geleden

Hugo Roos liegt.
De mensen in de landen hebben er wel degelijk belangen bij dat de waarheid aan het licht komt. Wat dan met “landen” aangeduid werd door deze professor en andere propaganda, zijn lieden die zich daar “bestuur” noemen, een mengsel van ambtenarij en infiltraties daar in. De waarheid is, de machthebber(s) zegt dat niemand mag weten waarvoor, door wie, Professor en Justitie senator Willem Witteveen en de HIV sceptische Professor Joep Lange zijn vermoord. Omdat ze teveel wisten, dat is evident.

Of de vermoordde VWO scholieren ook een dissidente indicatie hadden is misschien niet 100% zeker. Meestal wordt de psychiatrie gebruikt in Nederland om zulke jonge mensen monddood te maken.
De agitaties tegen Rusland zijn omvangrijker dan alleen de leugens van Marc Rutte en Frans Timmermans, inzake MH17, maar dit gaat dan weer over meer dan oorlog, naar ik meen agitatie tussen anders potentiele bondgenoten tegen de lieden/daders/medeplichtigen die dit in de doofpot willen houden.

Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Als er nooit geen MH17 is geweest kan het geen doofpot krijgen. Ik denk wel dat er 1 hele grote doofpot is die Leugenpot kan noemen. Er is ons van alles gelogen door middel van media en Hollywood want geruchten worden automatisch waarheden als Hollywood er een mooie emotionele film over maakt. Het tijdperk VISSEN is behangen met leugens waar wij de mens heel emotioneel van worden.

Wat mij nog steeds erg opvalt is dat vele die ook hier reageren nog steeds denken dat Rusland en USA vijandig tegenover elkaar staan maar dat is geheel niet waar. De gehele wereld word geregeerd door het Vaticaan. Het Vaticaan heeft zijn stropdassenleger in iedere regering over de gehele wereld zitten. Ze zijn zelfs geïnfiltreerd in alle grote bedrijven en kleinere bedrijven die er toe doen. Zo word de gehele wereld de goede kant op gemanipuleerd door de mens te sturen op de frequentie van het leefbare tijdperk waar we in leven. Daarom zeg ik wel eens dat de Elite het Fantastisch doen, maar dan moet je het wel begrijpen en Densie, daarom Elite met een hoofdletter.

duitinzakje
duitinzakje
8 jaren geleden

Wat dhr. Roos vergeet te zeggen is dat het niet om landen gaat, maar om de global elite die zich achter landen verschuilen.

Onze enige hoop is dissidente geheim agenten, mensen die voor inlichtingendiensten werken en dus heel veel weten. Onlangs kwam ik een verhaal tegen waarin werd vermeld dat er nogal wat teleurgestelde mensen binnen die diensten zijn, die zich realiseren dat ze niet voor hun vaderland werken maar voor de mondiale machten.

Zoals de generaal buiten dienst Smedley zich achetraf realiseerde dat hij oorlog had gevoerd voor bankiers en corporates, zo ook zijn er inlichtingenmensen die zich dat realiseren. Deze mensen gaan kennelijk verbanden aan om de hele leugenachtigheid van het hedendaagse ´politieke´ gebeuren bloot te leggen.

Eén zo´n man is John Perkins met zijn ´The Economic Hitman´. In dat boek vertelt hij hoe hij, zonder het zich te realiseren, de belangen van een kleine elite heeft gediend en daar nu behoorlijk pissig over is.

leon***
leon***
8 jaren geleden

denk dat ze nog even bezig zijn iets te bedenken hoe ze dat in hun voordeel gaan aanpakken.
misschien dat ze rusland zelf wel de schuld geven nu ze komen dat russische straal jagers over verboden
gebied hebben gefilmpd en ze er niet onder uit kunnen dat er ook gevechtsvliegtuigen in de lucht waren.

en als je dan gaat kijken vooral naar de eerste foto hoe deze vrouw haar hand heeft.
zo doe ik dat hetzelfde wanneer ik een 3 maak met mijn hand.
dan zou je denken dat zij wel degelijk iets heeft gezien en de passagiers heeft gewaarschuwd
dat ze 3 gevechtsvliegtuigen heeft gezien.

http://uploadenfoto.nl/show-image.php?id=556427fa9882ca2b5073c8293a1783da

dan ga je kijken naar de hoogte van inslag op de pilootstoel en vooral het bovenste gat
en ook hoe rond dat is.
en net onder het gat bij de Y van malaysia is ook net of er een kogel in is gevlogen.
denk dat er wel een kern van waarheid inzit in dat russische filmpje waarin de naam van de piloot
genoemd word en de toestel nummers.
alleen zeggen hun dat het vliegtuig van onder naar boven is geraakt ik denk van meerdere kanten.
en dat er 3 gezien zijn in de lucht door de vrouw en man op de eerste rij.
en als er een vliegtuig van ondere is gekomen heeft deze dan niet gezien dat onder de linker vleugel
ook het reg nr 9m-mrd staat

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x