Homepagina » Het Complot » “Waarheid over ramp met MH17 zal in de doofpot verdwijnen”
"Waarheid over ramp met MH17 zal in de doofpot verdwijnen"

“Waarheid over ramp met MH17 zal in de doofpot verdwijnen”

Als de waarheid over de ramp met vlucht MH17 achterhaald wordt, zal die in de doofpot verdwijnen. De belangen zijn zo groot dat geen enkel land voordeel heeft bij openbaarheid. Dat zegt emeritus hoogleraar luchtvaarteconomie Hugo Roos van de Universiteit van Amsterdam.

Het toestel van Malaysia Airlines werd op 17 juli neergehaald boven het oosten van Oekraïne. Over en weer klonken de beschuldigingen. Volgens de Amerikanen was MH17 uit de lucht gehaald door een raket van de pro-Russische separatisten, terwijl de Russen riepen dat de inhoud van de zwarte dozen openbaar moest worden gemaakt.

“Maar bij dit soort ongelukken zal niemand het achterste van zijn tong laten zien,” zei Roos tijdens een gastcollege aan de Tilburg University. Hij kreeg bijval van Rudi den Hertog, die hoofdingenieur was bij Fokker: “Geen enkele partij heeft er behoefte aan dat de waarheid boven water komt.”

Ondanks allerlei beloftes die worden gedaan, zullen de geheime diensten nooit alle belangrijke informatie gaan delen, zegt Roos, die ook militairen en AIVD’ers trainde. De diensten willen zich niet in de kaart laten kijken door andere landen.

“De Britten weten veel, de Amerikanen weten meer en de Israëliërs weten het meest. Ze zitten niet te wachten op landen die gratis profiteren van hun kennis,” aldus Roos. “Als ze al informatie delen, zullen ze daarvoor iets terug willen krijgen. En Nederland is niet het land dat graag iets terugdoet.”

Roos merkte op dat de band tussen de KLM en de Nederlandse inlichtingendienst vroeger zo hecht was dat belangenverstrengeling dreigde. Na de Bijlmerramp is de afstand vergroot.

[Noordhollands Dagblad]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Gisteren kwam er opeens in het nieuws dat er “Bewijs” zou zijn, iemand had fotos van rookpluimen die zouden moeten aantonen dat het vliegtuig door een scud-raket zou zijn neergeschoten.
  De man was onherkenbaar gemaakt en vertelde er nog bij dat de separatisten dit gedaan hadden…

  Tja, zo kun je nog wel meer “Bewijsmateriaal” aanvoeren natuurlijk…
  Wat een doorzichtige bullsh*t zeg…

  11 likes
  • Dit bewijs was er al veel eerder, alleen pakt RTL nieuws het nu pas op. Ik heb weken terug misschien wel maanden terug dat beeld ook al gepost. Dit is eerder al eens op een blog gepost met uitgebreide informatie over o.a. waar de Buk gestaan zou hebben. Het is dus niet zomaar een verhaaltje.

   Het valt me tegen dat het “nu pas” opgepakt wordt en het valt me vooral tegen dat de alternatieve media dit niet opgepakt heeft. Maar het past natuurlijk niet in het verhaal dat het westen of de Oekraïne er achter zou zitten..

   15 likes
    • Beste Raj

     Bij het eerste filmpje zegt hij het zelf al, hij is geen expert (deze moeten er nog naar kijken), maar hij “vindt” dat sommige gaten er uit zien als kogelgaten.

     Filmpje twee is een mening van een duitse verkeersvlieger, bij lange na “geen” expert..

     Derde filmpje gaat over Bernd Biedermann, hij is zo pro Rusland als het maar kan en dus ook niet de meest betrouwbare bron..

     Een vraagje aan jou dan maar, heb je ooit het verschil gezien tussen schade van een fragmentatie raket en schade van kogelgaten.. Bij een fragmentatieraket heb je veel verschillende soorten gaten en dus ook ronde gaten die kunnen lijken op de gaten van kogels.

     Als je naar de foto’s van de schade kijkt zie je toch echt dat het gros van de gaten niets weg hebben van kogelgaten en dat komt dan weer overheen met een fragmentatie raket..

     Dus ik draai het om. Ik kan de gaten welke op kogelgaten lijken verklaren. Kan jij de “vele” gaten die niet op kogelgaten lijken verklaren?

     7 likes
     • Beste Raj

      De OVSE waarnemer zegt het zelf al, hij is “geen” expert, net als een verkeersvlieger geen expert is. Dat gezegd hebbende zijn jij en ik dat ook niet, maar er zijn wel een paar punten duidelijk.

      Entry holes van 30 mm patronen zijn een “constante grootte” en ik weet niet of je deze ooit gezien hebt, maar dat zijn aardig grote gaten. Zie bijvoorbeeld hier.

      http://files.abovetopsecret.com/files/img/qh5460d49d.jpg

      en hier entry holes van een 20mm kannon (10mm kleiner)

      https://www.strategypage.com/military_photos/military_photos_2008060614332.aspx

      en hier 30mm entry holes op een gepantserd voertuig (dat was de MH17 niet)

      http://uploadenfoto.nl/pictures/03f32bbe162fa03dd91c7f6dc47bf3f7.jpg

      Bij “exit holes” heb je een groter gat van het patroon met kleinere gaten om dit gat heen.

      Dit zijn toch echt entry holes!
      https://wp4553-flywheel.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2014/10/6.jpg

      zien die er uit als gaten van een 30mm kanon?

      Hier zijn voorbeelden van shrapnel schade te zien, dat ziet er dan ook meer uit als de schade van de MH17..

      https://www.metabunk.org/threads/mh17-evidence-a-missile-was-used-shrapnel-etc.3997/

      Dus nogmaals mn vraag hoe verklaar jij de verschillende grootte entry holes en waar zijn al die 30mm gaten? Als je dat kan laten zien, graag, maar de discussie uit de weg gaan omdat je het antwoord niet kan geven is natuurlijk een stuk makkelijker..

      10 likes
     • Beste Leon

      Ik ben niet net als jij van mening dat het geheim hoeft te blijven of zal blijven. Waarom het zo lang moet duren vind ik niet zo gek. Iedereen vergelijkt het onderzoek met andere onderzoeken van neergestorte vliegtuigen, echter is dit wel een geval apart. De restanten liggen in oorlogsgebied waar continu gevochten wordt wat het onderzoek niet bevordert. Ik snap dan ook niet hoe men die vergelijkingen kan maken..

      Ik denk wel dat het moeilijk zal worden om een schuldige aan te wijzen. Uit de restanten van het vliegtuig die ze nu in het bezit hebben zullen ze wss wel definitief kunnen opmaken wat de oorzaak is geweest.. Nu was er wel sprake van dat er net na de crash stukken van het vliegtuig afgezaagd zouden zijn door de separatisten, maar dat laten we maar even in het midden…

      En als het dan toch een buk blijkt te zijn weet je nog niet wie deze bedient heeft. Persoonlijk denk ik ook dat het heel moeilijk zou zijn om daar bewijs voor te vinden. Er zijn wel beelden dat er net na de aanslag een buk systeem rusland in wordt gereden, maar ja, dan heb je nog niet degene die de knop heeft ingedrukt..

      Een ding is zeker. Alle drie de partijen zullen blijven ontkennen dat ze er wat mee te maken hebben, maar uiteindelijk hebben ze alle drie schuld. Zonder lopend conflict was dit nooit gebeurd.

      7 likes
     • Beste Roy,

      Ik ben teleurgesteld met uw vooringenomenheid over de OVSE waarnemer, de Duitse piloot en Bernd Biedermann.Een het feit dat u denkt dat ronde gaten door een fragmentatieraket kunnen zijn gemaakt geeft al aan dat met u geen idee heeft over “entry and exit holes”. Tip: kijk naar de kartelranden en neem in acht dat de cabine gedurende de vlucht altijd onder druk staat.

      Jammer dat met u geen discussie mogelijk is. Doei.

      0 likes
     • ROY geef eens 1 van je aller beste voorbeelden
      als de seperatisten het hebben gedaan
      waarom dit geheim moet blijven en waarom dat alles zo lang moet duren.
      andersom weet ik er genoeg

      0 likes
   • Oh, dit wist ik niet, dankje voor de inf…..

    0 likes
    • En als je er echt in geïnteresseerd bent. Dit is de eerste keer (21 juli) dat 1 van de foto’s waar de rook van de buk te zien was opdook…

     http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/launch-location-detected-of-missile.html

     Wat ik al zei jammer dat de MSM het nu pas oppakt en dat de alternatieve media het “nooit” heeft opgepakt..

     1 likes
     • Buddy, dit heeft niets met naïef zijn te maken. Het is een point of view die het verdient om uitgelicht te worden en dit gebeurt niet! Hier en bij andere AM sites komen dingen voorbij (zo’n 90%) die nog veeeeeeellll ongeloofwaardiger zijn als bewijs..

      Het gaat niet “alleen” om “de foto”, maar als je zou lezen wat hij allemaal te melden had, had je dat natuurlijk geweten..

      Er wordt overigens ook gesproken over de timestamp van de foto.

      http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/exif-data-in-mh17-missile-launch-photo.html

      Dat de foto echt is twijfel ik niet aan. Of dit de raket is geweest die de MH17 uit de lucht heeft geschoten weet ik niet, maar ja, het zou zomaar kunnen.

      Wel vind ik het apart dat nu wanneer de MSM het oppakt de russische media opeens met een “getuige” aan komt zetten die zegt dat er een Oekraïens vliegtuig zonder munitie terug kwam op de basis.. Goede timing 🙂

      10 likes
     • Ik ben hier zeker in geïnteresseerd, maar een foto waar een rookpluim op staat kun je natuurlijk niet als bewijs definiëren.
      Hoe naïef kun je zijn…..

      0 likes
  • en dit filmpje is al van 17 juli dus oud.

   1 likes
 2. De echte waarheid is niet eens te behappen! Het toestel dat is neergestort was niet het toestel dat op Schiphol is opgestegen. Het neergestorte toestel zat vol met lijken die reeds ontdaan waren van hun bloed en de lijken op de fotos’s zijn nep! Ook de slachtoffer parade door Nederland was nep! De slachtoffers mochten nooit door familie worden geïdentificeerd! Want de wereld zit namelijk in de greep van bepaalde negatieve ETs die mensenvlees en bloed op het menu hebben en ze zo ongezien een heel vliegtuig vol met vleeswaren kunnen inpikken terwijl de aandacht op een andere oorzaak wordt gezet. Waar denk je dat vlucht MH370 ineens met alle passagiers is verdwenen? Waar zijn dan alle passagiers van de vluchten van 9/11 gebleven? Weg foetsie? Waar blijven al die mensen die jaarlijks massaal vermist worden ineens? Al die vermissingen van mensen en kinderen waar de media helemaal geen aandacht aan schenkt! Weg foetsie? De echte waarheid gaat ver boven het menselijke bewustzijn, maar willen wij onze wereld redden zullen we deze buitenaardse deceptie heel snel moeten gaan inzien, anders is het te laat voor de mensheid! Ze laten ons steeds naar elkaar wijzen terwijl er iets heel anders aan de hand is. We moeten deze buitenaardse inmenging doorzien en ze tegenhouden! NU !!!

  27 likes
 3. Hugo Roos liegt.
  De mensen in de landen hebben er wel degelijk belangen bij dat de waarheid aan het licht komt. Wat dan met “landen” aangeduid werd door deze professor en andere propaganda, zijn lieden die zich daar “bestuur” noemen, een mengsel van ambtenarij en infiltraties daar in. De waarheid is, de machthebber(s) zegt dat niemand mag weten waarvoor, door wie, Professor en Justitie senator Willem Witteveen en de HIV sceptische Professor Joep Lange zijn vermoord. Omdat ze teveel wisten, dat is evident.

  Of de vermoordde VWO scholieren ook een dissidente indicatie hadden is misschien niet 100% zeker. Meestal wordt de psychiatrie gebruikt in Nederland om zulke jonge mensen monddood te maken.
  De agitaties tegen Rusland zijn omvangrijker dan alleen de leugens van Marc Rutte en Frans Timmermans, inzake MH17, maar dit gaat dan weer over meer dan oorlog, naar ik meen agitatie tussen anders potentiele bondgenoten tegen de lieden/daders/medeplichtigen die dit in de doofpot willen houden.

  14 likes
  • Als je aan de voordeur de hand schud van Obama en via de achterdeur Poetin beide handen schud en hem zoend. Dan vervolgens met Obama meedoet met sancsies dan kan je wel begrijpen dat het onderzoek niets word.

   2 likes
 4. Kielhalen al die leugenaars, met Rutte en Timmermans voorop.

  kielhalen en OPRUTTE!!

  14 likes
 5. Wat dhr. Roos vergeet te zeggen is dat het niet om landen gaat, maar om de global elite die zich achter landen verschuilen.

  Onze enige hoop is dissidente geheim agenten, mensen die voor inlichtingendiensten werken en dus heel veel weten. Onlangs kwam ik een verhaal tegen waarin werd vermeld dat er nogal wat teleurgestelde mensen binnen die diensten zijn, die zich realiseren dat ze niet voor hun vaderland werken maar voor de mondiale machten.

  Zoals de generaal buiten dienst Smedley zich achetraf realiseerde dat hij oorlog had gevoerd voor bankiers en corporates, zo ook zijn er inlichtingenmensen die zich dat realiseren. Deze mensen gaan kennelijk verbanden aan om de hele leugenachtigheid van het hedendaagse ´politieke´ gebeuren bloot te leggen.

  Eén zo´n man is John Perkins met zijn ´The Economic Hitman´. In dat boek vertelt hij hoe hij, zonder het zich te realiseren, de belangen van een kleine elite heeft gediend en daar nu behoorlijk pissig over is.

  9 likes
 6. De enige die geen baat bij de waarheid heeft is altijd de dader of daders. De enige reden waarom wij niet de waarheid mogen weten is omdat in onze naam (dat is democratie) echt hele vieze en dodelijke spelletjes gespeeld worden.

  Als we toekijken hoe de waarheid in een doofpot komt dan zijn wij hoe dan ook medeschuldig, hoe corrupt en elitisch het systeem ook is. Het systeem kan alleen bestaan door goedkeuring (lees stemmen) van de bevolking.

  Mensen die “blank” stemmen stemmen niet op een partij maar wel voor het systeem.

  5 likes
 7. Wat de waarheid ook achter dit bericht mogen zijn,
  er wordt een grote show opgevoerd door zowat alle partijen.
  Iedereen is ondertussen verdeeld en wordt in onduidelijkheid achter gelaten.
  Dit is precies wat de Elite wil, het werd hen ooit voorgedaan door Julius Ceasar: verdeel en heers!
  Ondertussen draait de wereldwijde economische molen op volle toeren verder en staan wij iedere dag slaafs op om de grote geld- en machtsmachine draaiende te houden.
  Een aangekweekt consumentengedrag houd ons “zoet” en coca cola en ander fristdrank en miljarden toegevoegde suikers verdoezelen het “echt” nadenken van onze hersenen. Om te compenseren van al dat koolzuur aan onze tanden word fluor toegevoegd aans ons drinkwater wat ons willoos maakt. Fluoride is in feite een trage verkrachtingsdrugs.
  De media en entertainsmensindustrie is de ultieme afleiding (de grote “spelen”) die zelfs de minst afgeleide zielen niet in onberoeren laat.
  Je moet al ergens in de bergen wonen met een tulband en bomgrodel om om te kunnen ontsnappen aan deze dolgedraaide wereld.

  3 likes
 8. denk dat ze nog even bezig zijn iets te bedenken hoe ze dat in hun voordeel gaan aanpakken.
  misschien dat ze rusland zelf wel de schuld geven nu ze komen dat russische straal jagers over verboden
  gebied hebben gefilmpd en ze er niet onder uit kunnen dat er ook gevechtsvliegtuigen in de lucht waren.

  en als je dan gaat kijken vooral naar de eerste foto hoe deze vrouw haar hand heeft.
  zo doe ik dat hetzelfde wanneer ik een 3 maak met mijn hand.
  dan zou je denken dat zij wel degelijk iets heeft gezien en de passagiers heeft gewaarschuwd
  dat ze 3 gevechtsvliegtuigen heeft gezien.

  http://uploadenfoto.nl/show-image.php?id=556427fa9882ca2b5073c8293a1783da

  dan ga je kijken naar de hoogte van inslag op de pilootstoel en vooral het bovenste gat
  en ook hoe rond dat is.
  en net onder het gat bij de Y van malaysia is ook net of er een kogel in is gevlogen.
  denk dat er wel een kern van waarheid inzit in dat russische filmpje waarin de naam van de piloot
  genoemd word en de toestel nummers.
  alleen zeggen hun dat het vliegtuig van onder naar boven is geraakt ik denk van meerdere kanten.
  en dat er 3 gezien zijn in de lucht door de vrouw en man op de eerste rij.
  en als er een vliegtuig van ondere is gekomen heeft deze dan niet gezien dat onder de linker vleugel
  ook het reg nr 9m-mrd staat

  2 likes
 9. Als er nooit geen MH17 is geweest kan het geen doofpot krijgen. Ik denk wel dat er 1 hele grote doofpot is die Leugenpot kan noemen. Er is ons van alles gelogen door middel van media en Hollywood want geruchten worden automatisch waarheden als Hollywood er een mooie emotionele film over maakt. Het tijdperk VISSEN is behangen met leugens waar wij de mens heel emotioneel van worden.

  Wat mij nog steeds erg opvalt is dat vele die ook hier reageren nog steeds denken dat Rusland en USA vijandig tegenover elkaar staan maar dat is geheel niet waar. De gehele wereld word geregeerd door het Vaticaan. Het Vaticaan heeft zijn stropdassenleger in iedere regering over de gehele wereld zitten. Ze zijn zelfs geïnfiltreerd in alle grote bedrijven en kleinere bedrijven die er toe doen. Zo word de gehele wereld de goede kant op gemanipuleerd door de mens te sturen op de frequentie van het leefbare tijdperk waar we in leven. Daarom zeg ik wel eens dat de Elite het Fantastisch doen, maar dan moet je het wel begrijpen en Densie, daarom Elite met een hoofdletter.

  1 likes
 10. ROY jij maakt er van dat ik dat denk , lees even een stukje terug wat ik heb gepost en kijk even naar de foto erbij.
  het is niet alleen of bukraket of gevechtsvlieg(tuigen)als mogelijkheid samen bestaat ook.
  maar dat word moeilijk als je de helft achter laat dat als bewijs kan dienen.
  en als je van het begin af aan rusland roept en later blijkt het anders tezijn.
  en waar is Anna Petrenko , waarom is die niet op een opsporijngs lijst gezet.
  en als de waarheid naar voren komt is dat dan ook de waarheid

  1 likes
 11. @Captain Biff

  Nee Biff ze doen het uitmuntend, je moet ze alleen gaan begrijpen en dat doe jij en vele andere nog niet. Het loopt zoals het moet lopen en dat doet het dus.

  0 likes
 12. Ik denk dat het bericht niet klopt ..
  Kijk maar eens op deze site http://hinter-der-fichte.blogspot.de/2014/12/mh17-abschu-zeuge-sagt-aus-es-war.html

  en google maar over de MH17

  0 likes
 13. Ik vrees dat we nooit achter de waarheid zullen komen want er worden bewust vele rookgordijnen rond gestrooid waardoor we niet weten wat waar en niet waar is .

  Dat het een opgezet spel is is mij wel duidelijk , we kunnen allemaal zien hoe ziek de wereld op het moment is .

  De vraag is is het wel gebeurt ?

  Ik weet niet meer wat ik moet geloven en ik denk dat dat de bedoeling is .

  Hoe kan dit nu bijvoorbeeld ?

  http://stickyleaks.wordpress.com/satellietbeelden-crashsite/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

poetin

Poetin gaat los op Oekraïense elites en de grote banken die zij dienen: ‘Hier ligt al hun geld’

De Russische president Vladimir Poetin heeft in ...

mh17

‘Sensationele stukken’ weerspreken conclusies JIT over MH17-ramp. Bekijk ze hier

Volgens het Joint Investigation Team (JIT) is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.