Buitenland

De ontnuchterende waarheid over de oorlog in Oekraïne blootgelegd

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Laten we wel wezen: de oorlog in Oekraïne is een Amerikaanse oorlog tegen Rusland, waarin de Oekraïense jeugd in feite wordt opgeofferd op het altaar van de ambities van de neoconservatieven. Dat zei Robert F. Kennedy jr. in gesprek met Freddie Sayers van Unherd.

Het achterliggende doel? Regimeverandering in Rusland en het uitputten van het Russische leger zodat het niet elders in de wereld kan worden ingezet, aldus Kennedy.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

80 procent dood of gewond

“President Biden heeft zijn intentie kenbaar gemaakt: hij wil af van Vladimir Poetin. Zijn minister van Defensie, Lloyd Austin, heeft in april 2022 gezegd dat ons doel is om het Russische leger uit te putten. Wat betekent ‘uitputten’? Dat betekent Oekraïners eropaf sturen,” zei hij.

De commandant van de special forces in Oekraïne, ‘waarschijnlijk de beste elitegroep in Europa’, heeft tegen Kennedy gezegd dat 80 procent van zijn troepen dood of gewond is en dat ze de eenheid niet opnieuw kunnen opbouwen.

“Er sterven tot acht keer zoveel Oekraïners als Russen.”

Systematisch vermoord

Kennedy wees er verder op dat Oekraïners in de Donbas-regio systematisch werden vermoord door de Oekraïense overheid.

Op iets meer dan 100 kilometer van Rusland staan Amerikaanse kernraketten opgesteld. Toen de Russen kernraketten op Cuba plaatsten, op zo’n 3800 kilometer van Washington DC, dreigden de Amerikanen het land binnen te vallen, zei hij.

4.7 205 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
10 maanden geleden

Vertel dit ff aan rutte en kaag..

koko
koko
10 maanden geleden

er is maar een idiote agressor en dat is amerika , oprotten uit europa graag ga maar mensen vermoorden op je eigen eiland.

Jeff
Jeff
10 maanden geleden

Inzake Cuba; de VS had als tegen voorstel om de kernwapens in Turkije te ontmantelen. Dat hebben ze nooit gedaan. Dat is geen verzinsel, dat is algemeen bekend. Kijk naar de interviews met Kissinger, hij geeft het gewoon toe. Deze magistraat leeft nog steeds en is buiten het feit dat hij bij Bilderberg hoort een adviseur van niemand minder dan Klaus. Uncle Henry weet zich momenteel aardig buiten beeld te houden, maar behoort tot de diepste regionen van de Kabal. Niet kapot te krijgen.

Spooked
Spooked
10 maanden geleden

Net zoals al die andere regime changes om puppets in overheden te installeren die naar de pijpen van de sekte dansen. Denk aan Irak en vele andere landen. En nu zien we van wiens geld dit gebeurt. Dit keer op onze kosten. Alle armoede in Nederland en hoge prijzen, een regime change dichtbij, nu weten we dus dat de omwonenden het betalen.

WAT EEN KUT CRIMINELEN ZIJN HET TOCH!!!!!

Wanneer stoppen we deze boeven?

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x