Homepagina » Buitenaards » Britse oud-agent: “Aliens waren geïnteresseerd in geheime voorraad kernwapens”
Britse oud-agent: "Aliens waren geïnteresseerd in geheime voorraad kernwapens"

Britse oud-agent: “Aliens waren geïnteresseerd in geheime voorraad kernwapens”

De Britse oud-politieagent Gary Heseltine (56) heeft zich uitgesproken over een bekende UFO-waarneming in Groot-Brittannië. Hij claimt dat een Britse vliegbasis, RAF Bentwaters, is bezocht door aliens die geïnteresseerd waren in een geheime kernwapenopslag op de basis.

Heseltine claimt dat plaatsvervangend commandant van de basis, kolonel Charles Halt, tegen hem heeft gezegd dat op de basis het grootste kernwapenarsenaal van Europa lag opgeslagen. “Halt vertelde me dat op Bentwaters meer kernwapens lagen opgeslagen dan waar ook in Europa,” zei hij.

Vreemde symbolen

In december 1980 werden drie avonden achter elkaar UFO’s waargenomen boven de basis. Sergeant Jim Penniston zei dat hij één van de objecten, een klein driehoekig vaartuig, had aangeraakt. De buitenkant van het vaartuig ‘voelde zacht aan’ en was voorzien van ‘vreemde symbolen die op Egyptische hiërogliefen leken’.

Heseltine, die in zijn tijd bij de politie kernwapens moest bewaken, zei: “Terwijl ik samen met mijn vrouw Lynn en kolonel Halt door Rendlesham Forest wandelde, hoorde ik hem duidelijk zeggen dat er op Bentwaters meer kernwapens lagen opgeslagen dan waar ook in Europa en dat de vredesdemonstranten geen idee hadden waar ze precies lagen.”

Bedreiging voor de aarde

Kolonel Halt ontkende tegenover de Daily Mirror echter dat hij dergelijke uitspraken heeft gedaan tegenover de oud-agent. In december 1980 was de basis in opperste staat van paraatheid omdat Sovjettroepen zich op dat moment verzamelden langs de Poolse grens.

Heseltine is momenteel werkzaam als redacteur van het internetmagazine UFO Truth. Hij voegde toe: “Door deze informatie wordt voor het eerste duidelijk waarom er eind december 1980 UFO’s bij de basis verschenen. De enorme voorraad illegale kernwapens vormde een bedreiging voor de aarde.”

In 2013 verklaarde Heseltine tijdens de zogenoemde Citizen Hearing on Disclosure het volgende:

[Mirror]


Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. ‘Aliens’ aspireren het neutraliseren van kernwapens om de mensheid/planeet te redden.

  9 likes
  • En weer niemand een fototoestel meegenomen… Zo dichtbij… Zelfs aangeraakt…. En weer geen fotootje of filmpje gemaakt…. Zucht…. Maar hij heeft ze wel echt zelf gezien… Die ufos en aliens…

   7 likes
   • Wat een domme reactie. Deze UFO case is misschien wel het best bewezen en gedocumenteerd. Er zijn zelfs geluidsopnames van de avond/nachtelijke zoektocht in het bos rond de basis op de tweede avond.

    5 likes
    • Als deze case het best gedocumenteerd is zegt dat genoeg over de hele ufomania. Even je ogen open doen r3ev en je gezond verstand gebruiken. ER ZIJN HIER GEEN BUITENAARDSEN. Verklaringen… X heeft gehoord dat y in 1980 zei dat….. Vage filmpjes en foto’s ….. Geluidopnames???????? (Ja hoe overtuigend is dat!)…. Met 6 miljard mensen met een mobiel device zou er toch wel eens een onomstotelijk filmpje van een ufo of alien gemaakt moeten zijn inmiddels, nietwaar….? Iets dat werkelijk serieus genomen kan worden door de reguliere goed opgeleide wereldwijde journalistiek.

     3 likes
     • Als je niet serieus deze case hebt verdiept dan kun je er ook niks over zeggen. Talloze getuigenverklaringen, waaronder de soldaten die destijds de UFO hebben aangeraakt.Veder zijn er afdrukken gevonden op de plaats waar de UFO in het bos is geland. En die geluidsopnames die jij niet zo spectaculair vindt, zijn van grote waarde in het reonstrueren van de hele gebeurtenis. En praat me niet van de ‘reguliere goed opgeleide wereldwijde journalistiek’, die onderzoeken, op een paar na misschien, vrij weinig nog.

      4 likes
     • De Ufomania {incl.mij zelf} heeft een punt dat op zijn minst iets aan de hand is!
      Het is bewezen dat er ufo’s zijn die manoeuvre uitvoeren tegen aardse vliegtuigen
      die alle aardse natuurwetten/wetenschap terboven gaat en door intelegentie
      bestuurd worden en niet door mensen gemaakt kunnen zijn.
      Dit is bewezen.

      En nu mag jij voor je zelf invullen wie het zijn?

      ik weet het,Bovendien ben ik zelf een getuigen en heeft de inzittende gezien.

      En nee heeft geen bewijs en was ook niet van plan om hen te vangen
      en in stukken te snijden voor jou als bewijs of wie dan ook
      lijkt mij ook niet slim als hun slimmer zijn dan wie dan ook.

      1 likes
    • Uit de middeleeuwen zijn er duizenden getuigenverslagen van mensen bekend die heksen hebben zien rondvliegen op een bezemsteel. ZE HADDEN ZE ECHT GEZIEN…. MET HUN EIGEN OGEN… ZE HADDEN ZE ZELF IN EEN VREEMDE TAAL HOREN SPREKEN… MET DE DUIVEL! Mensen beweren de gekste dingen. Bijvoorbeeld dat er Ufos zouden zijn geland op aarde.., als jij dat nou per se wilt geloven….

     3 likes
     • Juist ja en hoeveel heksen zijn er op de brandstapel beland?
      En waren dat wel heksen? dus er was wel iets aan de hand.

      0 likes
   • Ja, want in 1980 had iedereen een camera op zak.

    5 likes
    • Maar waarom zou iemand iets moeten bewijzen? Dan geloven ze het toch niet?
     Dan verdiepen ze zich toch niet in ik noem maar wat Edgar Cayce, David Wilcock, piramides?
     Dan vinden ze toch alles onzin wat ze niet met hun 2 ogen kunnen zien onzin? Ik zit er niet mee. Langzame leerlingen of apegenen, wie zal het zeggen.

     3 likes
   • Tikkertje ; er zijn al genoeg foto’s van legerbases-soldaten en wachten gemaakt.
    De atoomraketten zijn onklaar gemaakt en dat blijven ze.
    Maar ja, nog steeds hoor je in het Nederlandse nieuws van de kenners, generaals, buitendienst, dat de situatie in de wereld zo erg is dat ze waarschijnlijk tactische atoomwapens gaan gebruiken. (de navo/nato in de baltische staten die zogenaamd opgelegd klagen en angst hebben over het gevaar uit het oosten). Weer die NPO NOS ! wat een hersenspoeling!!

    3 likes
   • Pannekoek hoeveel bewijs wil je hebben man.

    1 likes
 2. Of de cia was weer eens LSD aan het testen op nietsvermoedend personeel..

  5 likes
  • LSD aan het testen? Ja hoor bij atoomwapens tuurlijk…
   welke pilletje heb je gebruikt?

   3 likes
   • Wie zegt dat daar atoomwapens aanwezig waren? Het zou best een psychologische operatie geweest kunnen zijn. De amerikanen hebben opzettelijk documenten en valse verklaringen omtrent ufo’s gegeven in het verleden. Bijv de majestic documenten. Dit deed men om geheime projecten(vliegtuigen) te beschermen. Ook werden de russen op deze manier op een dwaalspoor gezet. Ook hebben ze Hallucinogenen getest op leger personeel. Vind dat een waarschijnlijkere verklaring dan een “ufo” die lichtjaren reist en vervolgens zich van dicht bij laat zien en aanraken…

    0 likes
 3. Tsja, het is wat.

  1 likes
 4. Dan was die voorraad niet echt geheim dan…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...