Buitenaards

Britse oud-agent: “Aliens waren geïnteresseerd in geheime voorraad kernwapens”

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse oud-politieagent Gary Heseltine (56) heeft zich uitgesproken over een bekende UFO-waarneming in Groot-Brittannië. Hij claimt dat een Britse vliegbasis, RAF Bentwaters, is bezocht door aliens die geïnteresseerd waren in een geheime kernwapenopslag op de basis.

Heseltine claimt dat plaatsvervangend commandant van de basis, kolonel Charles Halt, tegen hem heeft gezegd dat op de basis het grootste kernwapenarsenaal van Europa lag opgeslagen. “Halt vertelde me dat op Bentwaters meer kernwapens lagen opgeslagen dan waar ook in Europa,” zei hij.

Vreemde symbolen

In december 1980 werden drie avonden achter elkaar UFO’s waargenomen boven de basis. Sergeant Jim Penniston zei dat hij één van de objecten, een klein driehoekig vaartuig, had aangeraakt. De buitenkant van het vaartuig ‘voelde zacht aan’ en was voorzien van ‘vreemde symbolen die op Egyptische hiërogliefen leken’.

Heseltine, die in zijn tijd bij de politie kernwapens moest bewaken, zei: “Terwijl ik samen met mijn vrouw Lynn en kolonel Halt door Rendlesham Forest wandelde, hoorde ik hem duidelijk zeggen dat er op Bentwaters meer kernwapens lagen opgeslagen dan waar ook in Europa en dat de vredesdemonstranten geen idee hadden waar ze precies lagen.”

Bedreiging voor de aarde

Kolonel Halt ontkende tegenover de Daily Mirror echter dat hij dergelijke uitspraken heeft gedaan tegenover de oud-agent. In december 1980 was de basis in opperste staat van paraatheid omdat Sovjettroepen zich op dat moment verzamelden langs de Poolse grens.

Heseltine is momenteel werkzaam als redacteur van het internetmagazine UFO Truth. Hij voegde toe: “Door deze informatie wordt voor het eerste duidelijk waarom er eind december 1980 UFO’s bij de basis verschenen. De enorme voorraad illegale kernwapens vormde een bedreiging voor de aarde.”

In 2013 verklaarde Heseltine tijdens de zogenoemde Citizen Hearing on Disclosure het volgende:

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

‘Aliens’ aspireren het neutraliseren van kernwapens om de mensheid/planeet te redden.

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

Of de cia was weer eens LSD aan het testen op nietsvermoedend personeel..

Sergio
Sergio
6 jaren geleden

Tsja, het is wat.

P
P
6 jaren geleden

Dan was die voorraad niet echt geheim dan…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x