CoronaBuitenland

De patiënten van deze arts herstellen op wonderbaarlijke wijze na de prik, maar dat mag je niet weten

Help door deze info met anderen op je social media te delen!

Wetenschappers beginnen de mysteries te ontrafelen rond de vele ziektes die zich soms maanden of jaren na de coronavaccins aandienen. Het werk van één Amerikaanse arts is zo baanbrekend dat collega’s en patiënten uit heel Amerika en daarbuiten zijn hulp inroepen. Hij ontvangt zelfs berichten uit Duitsland.

Arts Jordan Vaughn ontdekte bloedstolsels bij zijn patiënten die zo klein waren dat je ze haast niet kunt detecteren. Toch zorgen ze voor veel gezondheidsproblemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wat Vaughn en zijn team ontdekten, is een taboe geworden, vooral als het gaat om bijwerkingen van de vaccins.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Met alle gevolgen van dien

De arts denkt te weten waarom mensen die zowel corona als coronavaccins hebben gehad vaak het ziekst zijn. Het heeft te maken met fibrine, een bloedstollingseiwit in het bloedplasma dat een belangrijke rol speelt bij wondgenezing en bloedstolling, maar ook bij de ontstekingsreactie.

Het lijkt op spaghetti die net uit de vergiet komt, legde hij uit aan journalist Sharyl Attkisson.

Maar de fibrine die je lichaam na vaccinatie en corona aanmaakt als reactie op het spike-eiwit is als verbrande resten spaghetti met kaas die je alleen met een schuurspons uit je pan krijgt.

De vraag is of je lichaam het kan afbreken. Als dat niet het geval is, raken je bloedvaten verstopt en krijgen weefsels of organen geen zuurstof, met alle gevolgen van dien.

arts

Honderden miljoenen

In december 2020 stuurde arts Patrick Whelen al een brief aan de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA waarin hij schreef: “Het lijkt erop dat het spike-eiwit dat aangemaakt wordt na de coronavaccins ook één van de belangrijkste veroorzakers is van schade aan organen.”

Hij vreesde dat door de vaccins de kleine bloedvaten in het brein of hart van honderden miljoenen mensen langdurig of misschien zelfs permanent beschadigd zouden raken.

Wonderbaarlijk herstel

Vaughn spreekt om de paar maanden met groepen van honderden artsen die geïnteresseerd zijn in wat hij doet. Veel mensen beseffen dat hun methodes niet werken.

Hij heeft een behandeling ontwikkeld die leidt tot wonderbaarlijk herstel. Toen Attkisson hierover een bericht op X plaatste, verscheen er een melding bij dat het was verwijderd, ook al staat het nog gewoon op het platform. Ze spreekt van censuur en roept mensen op om het bericht te verspreiden.

Bekijk hier de hele uitzending.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Een gif inspuiten en vervolgens een chemische antidote uitvinden die mensen daarvan geneest? Hoe gestoord is de mensheid, werkelijk.

Genezing gaat niet lukken, wat eenmaal geestelijk en lichamelijk kapot is gespoten is niet meer te redden.

C Nagel
C Nagel
4 maanden geleden

Je mag het niet weten de depopulatie Agenda moet doorgang vinden.

T,A
T,A
4 maanden geleden

je hoopt natuurlijk dat dit waar is.

malion
malion
4 maanden geleden

Frontline dokters hebben dit al van af het begin laten weten, en de eventuele mogelijke genezingen zijn er wel, maar die moeten verstopt worden van big pharma.
Volgens mij is het zo complex wat voor klachten mensen hebben en nog kunnen krijgen, het is absurd. Die taaie spaghetti daar sprak Dr Carrie Madej kort nadat ze de inhoud van het serum te pakken kreeg, zag onder de microscoop dat er iets heel groots kon groeien in de bloedvaten, die spaghetti dus.
Hoe kom je er nu vanaf, deze arts Jordan Vaughn heeft dat blootgelegd, maar ben je er dan werkelijk vanaf, dat is nog de vraag, bizar wat ze de mensheid hebben aangedaan.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x